Istinite Seks price

Težak dan na poslu

Erotske price

Toga sam dana s posla došla prilično kasno; bilo je već skoro sedam sati. Neki dani kao da nemaju kraja Kada sam otključala vrata, čula sam kako Danijel priča s nekim muškarcem u dnevnom boravku.
Otišla sam u spavaću sobu, bacila štikle sa svojih već pomalo nateklih nogu i sjela na krevet. Pustila sam cipele da ostanu u samom kutu sobe, bila sam preumorna da ih stavim gdje im je mjesto. Jedva sam čekala izaći iz svoje “poslovna žena” odjeće, otići pod tuš pa staviti na sebe nešto puno udobnije.
Kada sam ušla u dnevni boravak ugledala sam kako Danijel i njegov stari prijatelj Zlatko igraju video igrice. Jedva su primijetili moj ulazak, totalno su zaneseno (zaključujući po nesnosnom zvuku) igrali neku video igricu s automobilima i doslovno se gibali kao da zaista ulaze u zavoje. Klasičan nered; par limenki pive, pune pepeljare i zagušljiv zrak, opet, bila sam preumorna za neku lakšu svađu, pogotovo pred još jednom osobom.
Prišla sam Danijelu i ovlaš ga poljubila u obraz; “Bog”, čak je i moj glas zvučao umorno. Danijel me pogledao i prema njegovom pomalo zabrinutom pogledu zaključila sam da izgledam užasno.
“Zlatko je došao prije sat vremena do nas, traži revanš za prošlotjedni poraz; donio je pizze sa sobom. Ako si gladna možeš je zagrijati u mikrovalnoj…”veselo je pričao moj “obazrivi” mužić. Prošla sam rukom kroz njegovu gustu kosu i nasmiješila se Zlatku: “Ne hvala, jela sam na poslu.”, okrenula sam i krenula iz dnevnog boravka;
“Mrtva sam, idem pod tuš, a vi dečki nastavite s trkom…”
Vrući tuš me polako vraćao u život. Dok sam se polagano tuširala i osjećala kako mi se mišići opuštaju bilo mi je žao što je Zlatko došao…da nije bilo njega pozvala bih Danijela pod tuš, to bi mi sigurno istjeralo sav umor. S druge strane….Danijel i ja bi tokom seksa često igrali igricu; dok bi bila pod njim, dok bi me guzio ili dok bi ja bila gore i plesala po njegovom kurcu, pitao bi me: “Evo, pozvao sam i jednog prijatelja da nam se priključi, da me malo zamijeni, tu je u susjednoj sobi, što kažeš?”
To bi me uvijek dodatno popalilo i brzo bih svršila zamišljajući dva kurca u sebi, izmiješane ruke koje mi mijese sise i guzu i njihovu spermu koja štrca u mene i po meni.
Često bi nabrajao svoje prijatelje, susjede ili ljude s mojeg ili njegovog posla, ja sam većinu odbijala, ali kada smo došli do Zlatka, odgovarala sam jednim “Mmmm, da, može.”, očito niti mom mužu nije smetala slika kako me jebe njegov najbolji prijatelj, inače Zlatko je bio vrlo zgodan muškarac, crnomanjast, ne pretjerano visok, ali skladno građen, intenzivnih plavih očiju i s vrlo jebozovnim osmijehom. Ipak, bez obzira na naše igrice, nikada nismo te maštarije pretvorili u stvarnost.
Dok su mi tako misli bludjele na sve strane, zatvorila sam vodu i izašla iz tuš-kabine.
Sušila sam se ručnikom te pokušala izbaciti misli o dva muškarca iz glave, tko zna da li bih uopće imala hrabrosti u stvarnosti probati tako nešto, možda mi se ne bi svidjelo.
Više nisam bila umorna, nego više onako lijena…obukla sam donji dio trenerke i široku majicu.
Ponovno sam ušla u sobu, sjela na kauč i odgledala kraj njihove trke, Danijel je očito opet pobijedio. Kada su napokon završili, Danijel mi je sav ozaren zbog pobjede prišao iza leđa, pomaknuo mi kosu i nježno počeo masirati vrat; “Težak dan na poslu ljubavi?”….”Hmmm”, uzdahnula sam, taj zvuk je bio i poticaj njemu da nastavi s masažom, sve sam se više opuštala.
Danijel je nastavio s masažom, podignuo mi je majicu i počeo mi lagano prelaziti rukama po leđima i kičmi, za trenutak mi je bilo malo neugodno jer se zbog široke majice mogao vidjeti dobar dio mojih grudi, vidjela sam da je i Zlatko odmah počeo baš tamo pogledavati. U stvari i nije me bilo toliko briga, bilo mi je ugodno, Danijel me je sve više opuštao, bila sam u svom stanu i sa zajedničkim prijateljem, zašto bih se sada morala početi stidjeti kao kakva curica.
“Jednu stvar moramo raščistiti.”, čula sam Danijelov glas iza sebe, “Zlatko se uvijek hvali kako nema boljeg masera od njega, ja mislim da sam ja bolji, bilo bi dobro da nam budeš model i sudac.”
Ne znam,valjda su dečki jos uvijek bili pod adrenalinom video igrica , sada je sve postalo stvar takmičenja i prestiža između dva mužjaka. Pogledala sam Zlatka ravno u oči pa rekla: “Imaš li kakvu specijalnost?”, to je jednostavno izletjelo iz mene, sama sam se čudila ovakvoj svojoj izravnosti.
Zlatko je sjeo bliže meni, gledajući me ravno u oči i stavio moja bosa stopala sebi u krilo.
“Počeo bih s tvojim stopalima.”, rekao je i lagano me počeo masirati oko gležnjeva.
“Evo, pokazat ću ti kako.”. Jedno sam vrijeme gledala kako mi Zlatko masira stopala, zatim sam zatvorila oči i prepustila se užitku. Bilo je odlično, Zlatko je znao kako se to radi, pritisci njegovih prstiju su znali kada treba pritisnuti jače, a kada onako nježnije. Polako, njegove su se ruke počela pomicati s mojih stopala prema koljenima. Odjednom sam osjetila da su se moji osjećaji promijenili od osjećaja ugode do laganog uzbuđenja.
Danijel je nastavio s masiranjem mog vrata, sada sam legla na kauč. S vrata je prešao na moju kosu, obožavala sam kako mi prstima prelazi po njoj i kroz nju.
Danijel me je počeo ljubiti kratkim, slatkim poljupcima po licu. Najzad je pronašao moja usta i naši jezici su brzo pronašli zajednički ritam. Podigla sam ruke, uhvatila svog muža za glavu i približila ga sebi, htjela sam još malo žešće poljubce.
Promrmljala sam od zadovoljstva kada je provukao ruku ispod moje majice i počeo mi mijesiti sisu, kako nisam imala grudnjak, moje ukrućene bradavice su se jasno isticale kroz majicu.
“Prekrasna si ljubavi.”, Danijel je imao onaj glas koji sam dobro poznavala, glas koji se javlja kada je totalno uzbuđen..sada su obje njegove ruke mijesile moje sise.
“Da li bi voljela pokazati Zlatku svoje prekrasne sise?”. To me šokiralo.
Potpuno sam zaboravila na Zlatka, koji je i dalje masirao moje noge. Sada su se naše oči susrele dok je Danijel bez mog potvrdnog odgovora počeo dizati moju majicu.
Nisam imala snage, a niti volje nešto reći, prepustila sam se instinktima koji su mi davali signal da je ovo što radim ispravno.
Kada se majica podigla i kada su bljesnule moje poveće grudi, Zlatkov pogled je skrenuo s mojih očiju na njih. Podigla sam ruke i majica je nestala, kada sam vidjela Zlatkov pohotan pogled koji je kružio po meni znala sam da je moj razum ostao u zapećku i ostala je gola strast.
Danijelove ruke su se vratile na moje sise, nagnuo se preko i počeo sisati čas jednu, čas drugu bradavicu. Istovremeno, Zlatko je u jednom potezu skinuo moje hlače i lagano mi raširio noge. Laganim, kratkim poljupcima se kretao prema gore. Vrlo brzo je došao do mojih gaćica koje su bile već vidljivo natopljene, bila sam napaljena kao nikada do tada.
“Hajde skini joj gaćice, vidiš da je spremna, želiš li pokazati Zlatku svoju predivnu pičkicu?” Moj odgovor je bio samo jedan polujecaj dok su gaćice letjele u kut sobe, a Zlatko mi je još više raširio noge.
Sada su obojica malo zastala da bi bacila pogled na moju raširenu, mokru pičkicu.
Brzo su se vratili poslu, Danijel je nastavio grickati moje bradavice i mijesiti mi sise, a Zlatko me lagano prstima počeo širiti.
Počela sam se gubiti, uhvatila sam Danijela za vrat i pogledala ga u oči, tražeći u njima potvrdu da je ovo što radimo u redu, dobila sam odgovor: “Da li si spremna na jedno dugo lizanje a zatim izjebana od dva kurca istovremeno?”
Nisam ništa odgovorila, samo sam ga i dalje netremice gledala u oči, pomalo uplašena svojih osjećaja, ali bila sam više napaljena nego uplašena, tako da sam jednom za svagda odbacila takve misli.
Pogotovo sam ih odbacila kada je Zlatkov jezik spuznuo u moju vlažnu mačkicu i počeo ulaziti i kružiti u jakom ritmu. Podvukao je ruke ispod moje guze, malo je podignuo tako da ima još bolju kontrolu ulaska.”Ooooh, da, da, to mi radi.”, brzo sam shvatila da to ja govorim;” Nemoj stati, moliiiim teeee”, shvatila sam da sam pred svršavanjem, tako je i bilo, počela sam se grčiti i svojim bedrima pritiskati Zlatkovu glavu. “Bože”, pomislila sam, “Ovako brzo nikada nisam svršila.”
Dečki su se odmaknuli od mene i njihova je odjeća brzo završila na neurednoj hrpi.
Zatvorila sam oči još uvijek uživajući u laganim trncima svršavanja koji su mi prolazili kroz tijelo. Prva stvar koju sam vidjela kada sam otvorila oči su bila dva nabrekla kurca koja su se njihala par centimetara od moje glave. Odmah sam došla sebi, sjela na kauč, svakoga uhvatila u jednu ruku i počela ih lagano drkati.
Zlatkov kurac je bio malo manji od Danijelovog ali zato dosta deblji i nekako mesnatiji. “Hajde ljubavi, pokaži Zlatku svoje duboko grlo.”, čuo se Danijelov promukli glas. To s dubokim grlom je bila naša interna igrica. Od kada sam počela sa seksom, uvijek sam uživala u pušenju kurčina, to me oduvijek popaljivalo, nije mi trebalo previše druge predigre, dovoljno mi je bilo staviti nabreklo, uzdignuto koplje u usta i odmah sam bila vlažna i spremna. Imala sam razne tehnike pušenja, ali ono što je najviše izluđivalo sve tipove s kojima sam bila je trenutak kada im progutam cijeli kurac, skroz do jaja, uvijek su ispuštali jecaje ugode, čula sam riječi kao. “Ovako mi nikada niti jedna nije popušila..”, ili; “Ludilo, nastavi..”, sve u tom stilu, neki su i odmah svršili, nisu se mogli suzdržati.
Dakle bilo je vrijeme da i Zlatko bude upoznat s dubokim grlom. Prvo sam lagano počela s Danijelom, lagano palucajući jezikom po svoj duzini njegovog kurca, lagano mu oblizala jaja, vratila se na glavić, uvukla ga u usta, nastavila u laganom ritmu s pušenjem i onda sam u tri dublja gutanja stavila cijelog u usta. Čuo se Zlatkov glas: “Jebo te i ja to hoću tako…” Uz glasan “pop” zvuk izvukla sam Danijelov kurac iz usta i počela sa Zlatkom, dala sam mu puni tretman. Jednom sam mu rukom drkala, drugom malo podigla jaja i jezikom kružila ispod njih, vratila se na njegov ogromni glavić, cuclala ga neko vrijeme i onda polako, centimetar po centimetar počela sa uvlačenjem kurca. U sobi se samo čuo zvuk mog pušenja i sve jače Zlatkovo dahtanje.
Napokon sam došla do samog korijena njegove batine. Sada je bio u cijelosti u mojim ustima. Za kraj sam počela brzo pomicati glavu lijevo-desno, znala sam da će ga to dodatno izluditi. Tako je i bilo; “Aaaaa, fantastično, tako, nastavi…”, dok je tako nevezano govorio, navukao mi je glavu skroz do kraja, nos mi je bio pritisnut uz njegov trbuh, nisam više mogla disati, polako sam se počela odmicati i isto tako vaditi njegovu debelu kurčinu van.
“Za ovakvo pušenje zaslužuješ jednu opaku jebačinu.”, govorio je Zlatko.
“Nadam se.”, kratko sam odgovorila i nasmiješila se.
Danijel me je namjestio tako da sam podigla svoju guzu prema Zlatku, o on je otišao iza kauča tako da mu mogu pušiti. Pokazalo se da smo bili prilično sinkronizirani, pogotovo zato što nam je bilo prvi put. Zlatko je odmah ušao u moju mokru pičkicu i počeo sa žestokim pumpanjem, opako i brzo je to radio, baš kako je i obećao. Istovremeno sam obrađivala Danijelovo koplje, pogledala sam ga u oči i vidjela da uživa u pušenju i u cijelom prizoru. Zlatko me čvrsto držao za bokove i nastavio u žestokom ritmu, na kratko bi stao, onda par puta jako ušao do kraja pa onda opet nastavljao brzo, znao je kako se to radi.
Slijedila je promjena, legla sam na kauč, Danijel je stavio moje noge na svoja ramena (moj omiljeni položaj) i polako ga počeo uvlačiti do jaja u moju šumicu, naročito sam voljela kada dođe do kraja i onda par sekundi ostane tako…Zlatko me opkoračio te stavio kurac između mojih sisa, spremno sam ih pritisnula sa strane, tako da mu još više pritišću kurac. Sve je jače dahtao,..počeo je rikati. “Aaaa, svršiti ću evo ga ideeee…mlazovi sperme su počeli lupati po mojem licu, bradi i sisama, još je neko vrijeme nastavio tresti kurac zatvorenih očiju, onda je umorno i bez riječi sjeo na kauč iza moje glave. Počela sam utrljavati obilnu količinu sperme po svojim sisama i trbuhu, sviđalo mi se moje tijelo kada se ovako sjaji, kao namazano nekom specijalnom vrstom ulja, a znala sam da se to sviđa i Danijelu koji je bio na trenutak stao dok je Zlatko svršavao.
Brzo je nastavio, po njegovim brzim ubodima znala sam da se i on približava vrhuncu; ali ja sam bila ipak brža, ljepljivim rukama sam uhvatila svoja bedra još ih više podigla i odjednom me pogodio orgazam sasvim različit od svih prijašnjih, došao je naglo, noge su mi se počele nekontrolirano tresti a trajao je jako dugo.
Izvikivala sam besmislice.”Ajme još traje, nikada neće stati, nikadaaa.”
Sve ovo je bilo previše za Danijela, dok je moj orgazam još uvijek trajao izvukao je kurac i počeo špricati po mom trbuhu. Kada je bio gotov, nagnuo se preko mene, nježno me poljubio u usta pa rekao. “Ovo je bilo ludo, zar ne?”
Samo sam se nasmiješila i osjetila se užasno umorno, ali na onaj popunjeni, odličan način. Još smo se neko vrijeme u tišini odmarali a onda počeli s odijevanjem.
Zlatko je brzo otišao kući s pomalo smetenim smiješkom i ponašanjem.
Te večeri sam zaspala istog časa kada mi je glava dotakla jastuk.
Makar sam probala to izvući iz njih, do dana današnjeg mi ne žele priznati da su sve to bili unaprijed isplanirali. Kunu mi se da nisu, bez obzira na to, poznavajući ih nisam baš u to sigurna, ali ustvari i nije me baš briga, glavno da je sve bio jedan kompletni užitak za sve nas. Jedino što od tog dana zvukovi video igrica kod mene pobuđuju drugačije osjećaje nego prije te večeri.

(Visited 1.717 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.