dildo, seks, nabijanje, matokra

Tetkine drugarice Gospodja Rada

Erotske price

Teta Olga se udala i otišla. Gabrijelina poseta je bila kratka i slatka. Mom dugom letu se bližio kraj. Tetka je uporno odlagala da dovede novu kućnu pomoćnicu. Počeo sam da zagorevam. Moje vršnjakinje su naglo postale ne zanimljive, navukao sam se na matorke. Fenomenalno. Posle dve matorke nekako sam se ohrabrio i postao sigurnij u sebe, rešio sam da više ne čekam da mi same daju nego da uzmem. Počeo sam naravno u komšiliku. Još nisam imao petlje da spopadam udate komšinice poput slatke Poljakinje Magde, lepe i tupave Suzane ili vesele Zorane, ali su kod nas u zgradi živele i starije udovice Ružica i gospođa Rada. Ružica je bila na nekom suludo dugom letovanja, pa mi je preostala gospođa Rada, šezdesetogodišnjakinja, plavuša, širokg dupeta i velikih sisa, udovica. Tetka i ona su se dobro slagale. Često nam je dolazila vikendom na kafu, a i ovako periodično da me obiđe.
Ispalo je mnogo lakše od očekivanog. Sreo sam je na stepenicama, dok se vraćala iz prodavnice. Pomogao sam joj sa kesama, a ona me je za uzvrat pozvala na kafu. Uzdahnuo sam duboko i prišao joj sa leđa. Uhvatio sam je sa leđa za sise, a ona se naglo okrenula. Očekivao sam samračinu, međutim ona se samo nasmejala. Njen libido, njena stras i požuda su bili jasno vidiljivi u svetlim, smeđum očima.
– Pa ti bi malo stare pičetine, a jebaču, zakikotala se.
– Oćeš da mi daš, pitao sam je.
– Prvo da vidim šta mi nudiš dečko, rekla je.
Poslušno sam smakao pantalone i kurac je iskočio ismeđu nas. Zagledala ga je ispitivački, stegla ga čvrsto rukom. Hteo sam da poludim. Snažno i brzo počela je da ga drka, bez ikakve emocije na licu. Odlučno je obavila posao i moja sperma se rasula po njenoj ruci i podu. Pogledala me je u oči, uhvatila slobodnom rukom za glavu i strasno pljubila.
– Nisi loš dečko. A i čula sma neke priče o tebi, tako da si dobro došao kod mene, nasmejala se opet.
Setio sam se da je Olga i kod nje čistila. Verovatno joj je i pričala. Nastavila je da kuva, a mene je je poslala da je sačekam u dnevnoj sobi. Brzo se vratila sa kafom i nekim sokom.
– Slušaj ovako dečko, prvo ćemo popiti kafu, pa ćeš me onda gledati kako se zadovoljavam mojim igračkama. Ne smeš da me dodiruješ dok ti ne kažem, onda sam tvoja. Radiš samnom šta god hoćeš. Jesi razumeo, pogledala me je značajno.
Klimnuo sam glavom.
– Olga mi je pričala šta ste radili. Znaš i meni je bila ljubavnica, ona je bi, kao i ja. Terala sam je par godina da te odvuče u krevet, ali je bilo strah za posao. E sad jel imaš neku želju, pitala me je.
Malo sam se našao u čudu, Olga i Rada ljubavnice. Nikada mi tako nešto nije palo na pamet.
– Šta si se zbunio? Pa ja sam polizala gomilu pičaka tokom godina, mogu samo da ti poželim da i ti toliko poližeš. A i Olga samo deluje naivno. Znam šta vi mladi momci volite, najlonke, haltere i pojaseve, jel tako, pogledala me je sa osmehom.
Klimnuo sam glavom. Poljubila me je po kosi i otišla u spavaću sobu. Čuo sam je kako nešto prčka i šuška. Prišao sam vratima i zavirio. Bila je gola i tražila nešto po fioci. Njeno široko dupe je sevalo po sobi, cela je preplanula. Znao sam da se sunča negde gola. Kucnuo sam na vrata, okrenula se sa osmehom.
– Jel mogu da gledam, pitao sam je.
– Sviđaš mi se dečko, naravno da možeš. Mene to pali, rekla je i nastavila da traži.
Izvukla je belu kuglicu sa daljinskim upravljačem, kondome i lubrikant i onda dva para čarpa, jedne mrežaste, jedne sive sa šavom. Izabrao sam sive. Stavila je pojas, nakačila čarape na hlatere i legla u krevet. Iscedila je lubrikant na ruku i zavukla ga u svoju staru, izboranu pičku. Dobro se podmazala.
– Nisamo više mlade, pa nam treba pomoć, rekla je.
Uključila je kuglicu i krenula da trlja klitoris, bio je poprilično veliki, kao vrh moga palca.
Skinuo sam se go i stajao na vratima i gledao je. Kugla je lagano nestala u nnjenim usminama, sa pratećim plop zvukom.
– Mhhhhm! Uskoroćeš da dobiješ i kurčinu mačkice, promrljala je Rada.
Ležala je na krevetu, nepomično, samo je čvrsto stezala daljinski i pojačavala. Zažmurila je snažno i disala duboko. Osetio sam da sam svršio, bez dodira, bez drkanja samo do gledanja, pohotne preplanule Rade kako se zadovoljava. Počela je da se grči i jeca.
– Sad sam tvoja! Mhhhhhhm! Dođi, uspela je nekako da kaže.
Prišao sam krevetu i stao pored ivice.
– Hajde ustaj, naredio sam.
Skočila je poslušno, na moje čuđenje. Do tada je ona bila ta koja naređuje. Krenula je da izvadi kuglicu.
– Ostavi to! Namesti se na sve četiri! Jesi gutla ceo kurac nekada i davila se njime, opet sam bio oštar, ali me palio kablić kuglice koji viri iz njene pičke.
– Uf jako davno. Bilo… nije uspela da zvrši, moj kurac joj je bio u ustima.
dildo, seks, nabijanje, matokraNabio sma joj ga do krajnika, odjenom. Zagrcnula se i oči su joj zasuzile. Pokušala je da se izvuče, jače sam joj pribio glavu. Pustio sam je tek kada je počela da se davi. Kurac mi je bio balav i lepljiv. Rada je teško disala i jedva došla do reči.
– Idiote! Htela sam da ti kažem da je bilo odvratno, viknula je.
– Rekla si mi da radim šta hoću, odgovorio sam.
– Pošteno, klimula je glavom i uzela ga u usta.
Jebao sam je u usta, sve jače i jače. Nabijao sam njenu glavu na kurac, a ona je podrhtavla od one kuglice u pički. Pustio sam je malo da diše. Pa onda opet, do krajnika, nešto je pokušala da mi kaže. Izvukao sam ga opet.
– Ja ne mogu da izdžim više! Vadi ovo iz mene, moim te, zakukala je.
Okrenuo sam je i izvukao kuglicu. Odahnula je.
– Hteo sam da simuliramo đavolju trojku. Izvini, rekoh.
– Nema veze, imaš dilod u prvoj fioci. Podmaži ga i stavi mi ga gde hoćeš, jedva je došla do daha.
Izvukao sam mali, crni dildo, podmazao ga i stavio joj ga u ribicu. Ciknula je.
– Predpostavljam da želiš anal. Slušaj pažljivo i zapamti. Sama ću se namazati,a ti stavi kondom za to vreme. Onda polako stavi glavić u dupe i malo sačekaj da se raširim i onda sve normalno, rekla je natrećena Rada.
Poslušao sam je. Trljala je dupe i uvlačila prste u njega dok sam ja petljao sa kondomom. Prineo sam glavić otvoru i naslonio ga. Krenuo je da klizi unutra. Samo sam ispratio i nabio joj ga. Vrisnula je.
– Jaoooj! Manijače jedan balavi! Pederčino jedna! Vadi ga! Boli me, vrištala je.
Nisam je slušao, šljepnuo sam je po dupetu i nabio joj glavu na krevet. Upinjao sam se iz sve snage, a Rada se sirota, branila i vrištala. Uhvatio sam je za haltere i sve čvršće i jače je tucao. Smirila se malo.
– Joooj! Dečko, ti si lud, čuo sam je.
Uhvatila se za dilido i krenula da razvlači svoju pičku. Osetio sa da mi se bliži kraj, treći put danas, za Radu me nekako baš bilo briga. Izvukao sam g aiz nje, skinuo kondom i podigao je. Nastavila je da se nabija na dildo, dok sam ja prinosio kurac njenim ustima. U dva zamaha sam joj svršio pp jeziku, bradi i ustima. Željno je progutala. Legla je na krevet i dovel sebe do vrhunca.
– Jebaču moj, donesi kafu i sok pa malo da popričamo, rekla je.
Poslušno sam doneo šta je tražila. Legao sam pored nje.
– Slušaj, malo treba da poradimo na tehnici. Nisi baš iskusan, to se vidi. No nema veze sad si moje meso pa ću te izdeljati kako treba. Drugo, meni je jako drago što si pored onih malđih fufa izabrao mene, pitala je dok je onako gola pila kafu.
– Pa Suzana, Zorana i ona Magda su sve udate, pa je bilo između tebe i Ružice, rekoh.
– A Ružica se sunča negde još koji dan, a Olge nema više. Ružica će se praviti fina i neće ti dati, sa njom samo oštro. Uhvati je za sise, pocepaj joj odeću i biće tvoja i tražiti još. E sad ove tri, nema nikakve veze što su udate i ja sam bila pa sam se tucala i pred pokojnim Svetom. Zorana je tu najbrža, već ima švalera, a i nas dve smo bliske. Uputiću je na tebe, tako da je očekuj uskoro. Suzana je lepa i glupa, kreni da se motaš oko nje, voli da ima društvo i kada ste sami ti kreni da je skidaš, ozbiljno ti kažem. Mada od nje ne očekuj nitša previše. Ne deluje mi kao jebačica. E sad Magda, moraš da joj praviš društvo, ona je usamljena i tužna. Budi nežan, a i ja ću.

(Visited 5.357 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.