Teta Danijela

Svakog ljeta sam išao sa starcima na more na jedan otok, gdje smo stali 2 tjedna.

Svake godine isti otok, isto mjesto, isti apartmani. S nama je išla još jedna obitelj, to su bili obiteljski najbolji prijatelji. Moj najbolji prijatelj Marko je bio također iz te obitelji. Moji starci i Markovi su bili u ranim tridesetima. Svakog ljeta bi naše majke otišle 2-3 puta na jednu udaljenu plažu, na kojoj nije bilo gotovo nikoga (uvijek je bilo nekoliko nudista) i tamo bi se sunčale u toplesu. Kao djeca smo i mi išli s njima, nije im nimalo biti u toplesu pred nama dvojicom. Teta Danijela je onaj sitni tip žene, nekih 150cm, 50ak kg, male ruke, mali struk, sitne ali čvrste sise, itd…

Dok je moja mama bila skroz suprotni tip žene; ona je sa Kube, pa nije potpuno bijela, dosta visoka, veće grudi, duže noge… Tako je Marko uvijek potajno gledao mojoj mami i sise, ali to mi nije smetalo, jer sam i ja gledao tetu Danijelu. Zato se nikad i nismo bunili kad bi nas rano dizale iz kreveta. Stvar je bila u tome da ni nama nikad nisu dozvoljavale da budemo u kupaćima.

Marko je 2 godine stariji od mene, što se kasnije vidjelo na njemu, pimpek mu je počeo prije rasti pa sam u početku bio ljubomoran na njega. I tako je bilo svake godine…

S vremenom smo Marko i ja prestali ići sa mamama na nudističku plažu jer nam je postalo preneugodno biti gol pred njima.

Već smo on i ja tražili sami svoje plaže, tako je jednog ljeta Marko predložio da odemo na plažu gdje smo se prije kupali sa majkama. Ja sam naravno pristao, jer je on bio stariji. Otišli smo okolnim putem i došli smo iznad plaže i tamo su bile naše majke, gole. Marko je uvijek gledao u moju majku i govorio da uvijek drka na nju, da se pali na crnkinje. Izvadio je kurac i počeo navlačiti kožicu dok je buljio u moju majku, koja je bila skroz gola. Nisam mu mogao ništa reći jer je bio stariji od mene. Pa sam i ja uzvratio istom mjerom. drkanje kurca na plaži

Iako je Marko bio stariji od mene, moj kurac je bio znatno veći, deblji i mnogo tamniji od njegovog. Brzo smo svršili i ostali sjedit još par minuta iznad plaže, skrivajući se iznad grma. Marko je to predložio i sljedeći put i sljedeći… i tako sam počeo redovito drkati na tetu Danijelu, sve zato jer se Marko palio na moju majku. Tako je bilo i sljedeće godine. Za dvije godine, Marko nije išao s nama, već sam bio sam.

Odmah prvog jutra sam ustao i ošao na plažu da vidim tetu Danijelu golu. U međuvremenu sam stalno drkao na tetu Danijelu, i strašno sam se palio na nju. Bila je tamo, skupa sa mojom mamom. Mama se sunčala, a ona je plivala. Nisam mogao izdržati da izađe iz vode, da joj vidim sise. Jer prošla je duga godina od prošlog puta.

Nakon par minuta je izašla iz mora, ja sam odmah počeo drkat i eksplozivno sam svršio u svega nekoliko trenutaka. Toliko sam bio napaljen da uopće nisam bio oprezan da me ne primjeti. Mislio sam da sam siguran jer sam bio iza jednog grma.

Moju mamu je nakon par dana nešto zabolilo, pa nije izlazila iz sobe. Tako je teta Danijela tog jutra otišla sama na nudističku plažu. Kao i svakog puta sam otišao na staro mjesto i gledao je, ležala je na trbuhu i tipkala na mobitelu. Ovo je bio prvi put da je bila potpuno gola, čekao sam da se okreni da vidim njezinu mačkicu po prvi put, da ga mogu izdrkat. Kad odjednom mi zazvoni mobitel, poruka od tete Danijele: “Siđi dole.”, prepao sam se i nisam znao što ću, pa nisam ništa odgovorio, već se skroz sakrio, nakon nekih pola minuta, nova poruka: “Vidim te, Luka. Dođi dole.”.

Iako sam imao preko 190cm i 90kg, skroz sam se uplašio, jer sam mislio da će me teta Danijela naribati i odati majci. Jer teta Danijela je bila žena vrlo oštra na jeziku.

Kad sam stigao dole, nisam mogao vjerovati, teta Danijela je izgledala iz blizine 100 puta bolje, sise i guza su je bile veće nego što sam mislio.

Kad sam napokon stigao, nisam ni stigao ništa izgovoriti, već je ona rekla: Koliko već dugo radiš ovo? – Šta mislite? -Vidila sam da me špijuniraš – ….prvi put, slučajno sam naletio. Onda mi je rekla: Znaš Luka, vidjela sam vas još prošle godine, tebe i Marka, kako nas špijunirate i drkate svoje male kurčeve na nas, šta misliš zašto Marko ove godine nije došao?

Nisam mogao doći do riječi, onda je počela da će sve reći mojoj majci, ako me više ikada vidi da je špijuniram. I kako joj je Marko rekao da sam ja došao na tu ideju da ih špijnuramo, jer se ona meni jako “sviđa”… onda je počela, kako sam još dijete da još ni ne ne znam koristiti taj kurac, više puta je rekla kako imam malog…

Malo mi se probudio prkos i proradio ponos, jer sam znao da sam iznad prosječan bar što se jedne stvari tiče.

Kad je sljedeći put rekla: Šta ćeš sa tim malim kurcem… Bubnio sam: možda i nije mali?! Ona se samo nasmijala i sa palcem i kažiprstom pokazala na duljinu od nekih 10cm, a ja sam bio 16 cm, dok je spušten, a u punoj snazi 20ak cm, i iznadprosječno debel. To mi frendica iz škole potvrdila, da sam daleko najveći s kojim je bila, a ta je bila sa dosta njih…

Uglavnom, nakon te rečenice, sam samo spustio bermude. Ona je napokon stala sa pametovanjem, 3-4 sekunde nije spustila pogled sa mog kurca. Samo je pročistila grlo i rekla: Imaš sreće, ajde sa mnom.

Krenula je u more i ja sam za njom, počela se ispričavati dok smo plivali. Plivali smo još par minuta i pričali o nevažnim stvarima.

Izašli smo na plažu i sjeli jedno do drugog jer ja nisam imao peškir. Dok smo sjedili svako malo bacila bi pogled na moj kurac. Pitala me o curama i seksu, bilo mi je neugodno… S vremenom je sve više gledala u dole, i onda je stavila svoju malenu ruku na moj kurac i rekla: Tako je crn. Kurac mi je bio stvarno taman, kao u crnaca, dok sam svugdje drugo bio kao bjelac, samo malo tamniji. Ruku je zadržala na njemu 2 sekunde, to je bilo dovoljno. Krv je krenula prema dolje. Skupio sam tako da se ne primjeti da mi diže koplje. Na što je ona odmah rekla lezi na leđa, da uhvatiš boje i polako mi rame gurnila prema tlu.

Nije odmah shvatila šta se događa, jer je gledala prema moru. Nakon par trenutaka kurac mi je bio tvrd kao kamen i stršio u zrak. Kad je vidila lagano je kriknula, i kroz smijeh rekla: Pa ti nisi normalan, mislila sam da je ono sve, ovo je strašno. Rekla je stvarno si narastao, prije 10ak godina kad si se ovdje kupao imao si pužića, a sada pitona. Samo je buljila u kurac, i pitala koliko je velik, rekao sam 21.

-Božee, je li i u Marka toliki.

-Malo je manji, nekih 14-15cm

Samo je izdahula u razočarenju i rekla, kao i kod Tome (Markovog oca).

Rekao sam kako je to dovoljno veliko, ali nisam ni stigao završiti rečenicu: Da, ali voljela bih probati nešto veće… i stavi ruku na moj dignuti kurac. Nešto sam krenio reći, odmah me prekinula i rekla: Pusti me… masturbiranje na plaži

I počela je navlačiti kožicu. Drkala je minutu, nisam mogao vjerovati da se ovo događa. Teta Danijela mi je drkala kurac. Kako mi je bio velik, a njeni dlanovi kao kod djeteta, trebale su joj dvije ruke. Iako sa jednom rukom nije mogla obuhvatiti cijeli kurac.

Nakon minute, sam se počeo tresti i znao sam da je pitanje trenutka, i ona je to primjetila i rekla: reci 3 sekunde prije nego svršiš. To se dogodilo nakon nekoliko trenutaka i onda je stala sa drkanjem i čvrsto mi stisla kurac. Osječao sam da dolazi jaki orgazam. Prvi mlaz je bio toliko jak da je preletio tetu Danijelu i ošao po kamenju, ali sljedeća 3 su ošla pa njezinin prsima a ostatak po rukama. Nisam nikad svršio više sperme, iako inače svršavam dosta, uvijek bih svršio 3-4 puta više nego Marko. Kad je sve to završilo, rekla je: Poseban si. Mislio sam da je to to, ali rekla je idemo gore u šumu, tamo ima jedna klupica.
Nisi još gotov…

(Visited 2.025 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.