25 marta, 2023

Teta Amra

komšinica mu sisa kurčinu

Ljeto je davno počelo,napolju preko 30 svaki dan… Ja zavrsio srednju,polozio prijemni i kradem Bogu dane.

Mama je bila na godisnjem još nekih 15-tak dana tako da je isplanirala generalno sredjivanje kuće i naravno,meni najodvratnije krečenje.Pošto sam bio jedino muško u kući sve fizičke stvari su pale na mene.Ona je samo mahala valjkom a ja sam dodavao,pomjerao stvari…dovoljno da poludim.Ali veselila me činjenica kad se završi idemo 3 dana na more,za toliko smo imali love.

Išlo nam je sporo,pošto ni ona nije bila vična krečenju,ali za majstora nismo imali para,pa smo se snalazili. Drugi dan našeg majstorisanja taman dok je bila na stolici sa valjkom u ruci zazvonio je telefon.
“Ma evo me krečim sva sam u kurcu…”rekla je,”ok hajde dodji sad ću pristaviti,taman da napravim pauzu”.

“Sad će Amra doći na kafu”,rekla je i sišla sa stolice i otišla do kupatila.
Kad se vratila već je zazvonilo na vratima,Amra je stigla.
Stanovala je u zgradi preko puta naše,takodje udovica,živjela je sama jer joj se kćerka,lokalna kurvica po drugi put udala i odselila u Austriju.

Znao sam da je stara bila prije nekoliko dana kod nje na rodjendanu,slavila je 45 i da je danima pričala kako zna šta će joj pokloniti,ali mi nije rekla.

Amra je ušla i sjela na kauč koji je bio pokriven najlonom da ga ne ispršće kreč. Zadigla je najlon i sjela.Uvijek je nosila suknjice do koljena i nikad se nije stidila pokazati da ima dobre noge.Uh šta sam ga samo puta izdrkao na tetu Amru,bila je jebozovnija od svoje kćerke koja je imala 25. mamina seksi drugarica

Stara je napravila kafu a ja sam se povukao u kuhinju i uzeo neke novine da listam.
Čuo sam kako se kihoću i nešto došaptavaju.
Baš me zanimalo o kojoj sad tračaju.

“Najljepši poklon za rodjendaj je tvoj,samo si trebala izabrati malo veći” rekla je staroj a ja sam razmišljao o čemu se radi.
I onda mi se upalila lampica,znam da je stara rekla da će vibrator dati Amri da joj više ne treba…opa…znači to bi moglo biti to.
Zazvonio joj je mobitel..
“U pizdu materinu,pa šta bi bilo da sam otišla na more,ko bi vam onda spašavao guzice”.Vidio sam da je stara popizdila.Sta je bilo?upitao sam je.

“Ma moram odmah u firmu,uletila inspekcija pa bubare po papirima,a onaj idiot ništa ne može bez mene,moram otići da sredim dokumentaciju dok nisu napravili sranje u firmi.
Sad su mi sve sjebali,pola sam zida okrečila,sve ima da se išara dok se vratim.
“Hej,ne sikiraj se,ja ću ti pomoći ionako nemam pametnijeg posla,nek mi mali pridržava a ja ću mackati smijala se teta Amra.Daj mi samo nešto da se presvučem.

Ok,hvala ti puno,hajde ovamo pa izaberi nešto i presvuci se dok se ja istuširam.
Ustale su i krenule.Kasnije sam čuo tuš,znači stara se tušira.Još sam uvijek sjedio u kuhinji i uzeo sebi sendvic da nešto ubacim u kljun.

Izašla je stara i rekla odoh ja a vas dvoje pazite da se ne išara.Ok,poljubio sam je u obraz,a teta Amra joj je tušnula neke ključeve u ruku.Vjerovatno od njenog auta pomislio sam. I otišla je.Zaključao sam vrata za njom i vratio se.Amra je sjedila na kauču u maminoj teksas suknjici i nekoj crvanoj potkošulji.
Hoćemo li mali.Moze teta Azra,vi samo kažite šta treba a ja sam tu.

Ma nemoj me persirati kad smo sami nema potrebe,ja znam da si ti fino odgojeno dijete,nasmijala se i krenula prema stolici.uzela je valjak i počela mackati…opa pa njoj to dobro ide,bila je bar tri puta brža u krečenju od stare….”Znaš je sam dugo sama sebi krečila pa sam se ispraksala,sad kad se mala udala u Austriju pošalje mi da platim majstora pa ne moram.”

Ma vidim ja da vama to dobro ide….Opet on i Vi,pa nisam toliko stara smijala se.Ok oprosti…eeee tako je već bolje.

Spičila je plafon i dva zida za nekih 45 minuta i rekla…hajmo sad ćik pauza…sva sam mokra….
Sišla je i sjela preko puta mene i izvalila se kao da je lipsala…Hajde zapali…nagnula se da me ponudi cigarom a ja sam se zagledao u sise.Primjetila je.Zapalili smo i sutali.

Al je ugrijalo,idem samo malo da se umijem.Otišla je do kupatila a cigareta joj se dimila u pepeljari.Vratila se za par minuta i pripalila drugu jer je ona već izgorila.Hoćeš ti još jednu,nagnula se da me ponudi.Nisam planirao,ali mi tada upade u oči detalj….sada nema grudnjaka…namjerno sam uzeo još jednu i nagnuo se da mi pripali a oči su mi skliznule na njene sise.Imala je bolje sise od moje stare.
Vidjela je da zurim i samo se nasmijala.

Jebiga vruće je previše a i steže me. Meni je počelo pulsirati u gaćama osjetio sam da se diže.Šutio sam…Kad je ugasila ustala je i kaze hajde da sredimo ćoškove to mi je najgore…stala je na stolicu i protegla se.Suknjica je povukla za njom,butine sjevnule,nazirale se bijele gaćice,a moj mali postajao sve veći.Okrenula se da zatrazi četku i zaustavi pogled na već poprilično velikoj izbočini na mom šorcu.Zaledila je pogled ii pružila ruku da uze četku ali je i dalje gledala.Protezala se da dohvati ćoškove i svako malo uh,ah uzdah kao da joj je teško.

“Evo ga,završeno”…sišla je i kaže,daj mi donesi nešto hladno da popijem dok se malo osvježim,sve curi niz mene.Hoćete pivo ili sok…može pivo ali ako je hladno….rekla je i otišla u kupatilo.
Cuo sam tuš,nije je bilo nekih desetak minuta…
Evo me ko nova ….došla je i nagnula pivo.
A ti?Neka hvala,ja to ne koristim baš često.
Pa dobro još si mali nasmijala se.
Izvinite moram samo do wc-a odmah se vraćam.Ma samo piči znam ja šta je kad ti se pripiški i ja sam se sad olakšala,nasmijala se…….

Ušao sam u kupatilo i izvadio ga da pišam a on je bio napola dignut od same pomisli na sise tete Amre…jedva sam pogodio rupu i opakšao se.
Izašao sam a ona je zavaljena na kauču držala pivo u ruci.

Hajmo zapaliti…ok al sad ćemo moje.Ustao sam i donio svoje cigare i nagnuo se da je ponudim.Nagnula se i uzela cigaretu i kad je uzela upaljč da nam pripali ispade joj na pod.
Pošla je da se se sagne…”Neka ja ću” i sagnuo sam se po njega….pogled mi je odlutao na njene razmaknute butine i kad sam se skroz sagnuo po da ga dohvatim…..uh….nije imala gaće…..Ma bio sam siguran da ih je maloprije imala i to bijele….

Ha,ha,ha jebiga rekla sam ti da mi je vruće pa sam se malo raskomotila.Nadam se da ti ne smeta… Odmah sam osjetio kako mi je krv udarila u glavu …. i gornju i donju….Čvrsto sam stavio ruku u svoje krilo da ne primjeti kako mi se kurac dignuo…mozda i previse očito …primjetila je….zašto si tako ukočen,pa nisi ti krečio nego ja….smijala se.
Ma ništa sve je u redu….Ma nije valjda da me se stidiš,tebe je teta Amra kupala kad si bio malecki,kad si izašao iz rodilišta…Smijao sam se…

Zazvonio je telefon….stara je zvala…Daj je meni,rekla je Amra….”Kad dolaziš?” upitala je Amra….”Ma jebala ih inspekcija nek ti nadoknade ovaj dan”..ljutito je pričala sa starom…”Ma sporo ide,tek ću sad na plafon,sjela da zapalim jednu..” Pitao sam se zašto joj petlja kad je već gotovo…..Spustila je slušalicu….Doći će kasno,kaže da naručimo sebi pizzu ako smo gladni da na nju ne možemo računati….

Kroz glavu mi je prolazilo,zašto je rekla da sporo ide kad je već završila.
“Kako smo se fino provele neku noć za moj rodjendan”prekinula me u razmišljanju….”Ozbiljno?” rekao sam.

Pa da super smo se provele nas 4,doduše nismo uhvatile ni jednog frajera ali nam je bilo super.
A de mi recite kakav ste to poklon dobili od moje mame….Opet on VI….pa rekli smo na TI…U redu izvini…rekao sam joj kao nekoj svojoj vršnjakinji….
Ma dobila sam nešto što sam odavno željela…smijala se….ali ti to ne nebi razumio….
“Misliš?” rekao sam ….a pretpostavljao sam o čemu se radi…”Pa šta znam,još si mali za neke stvari”
Ma nisam ja više dijete….smijao sam se….a i ona sa mnom.

Ok reći ću ti,ali ni slučajno da ti mati sazna da sam ti rekla…Ma naravno,pa nek to ostane naša mala tajna.
Dobila sam na poklon jednu igračkicu….znaš….ovaj….za žene…koje su same i nemaju nikoga…pa ….ovaj…ustvari nek ostane na tome….igračkica….
Uh pa kako igračkica,pa nije valja barbika nasmijao sam se,a sad sam znao o čemu se radi…Ma nije barbika….ali je za igranje….
Aaaaaaaaaa pravio sam se da sam tek sad ukapirao….da nije vibrator…..? Prasnula je u smijeh…Aha…pogodio si.

A zašto igračkica,pa to je umanjenica….zar je tako mali…pa nije baš toliko mali ali da je malo deblji ne bi škodilo , sad se ona smijala iz sveg glasa.
I jel isproban?…..E pa sad bi ti htio bas sve da znas…Aha i to u detalje,pa jesmo li rekli da je to naša mala tajna …..

vibratorMa jesam probala sam ga naravno i to čim sam došla kući onu noć.Nije loš,kad nemaš šta konkretno i on malo pomogne…
A tako…baš lijepo….kurac mi je bio ko kamen a ona se meškoljila na kauču…
A reci mi…mozda sam malo sad bezobrazan…a može li cijeli ući? Naravno da može,pa rekla sam ti da nije prevelik.
Sad smo već otvoreno pričali…A kakve žene vole ….mislim to me je naviše zanimalo….a nemam prilike sa nekim da popričam o tome…

Ma šta znam to ti je kao muškarci,jedni vole guzate,jedni sisate,jedni crnke i tako….Koliki je bio največi koji si vidjela…Ma ne prevelik,moj muž je imao 15 cm i ne pretjerano debeo ali je znao sa njim,a i nisam ti ja probala baš njih puno,doduše imala sam ih ali sam valjda takve sreće da ih je pola imalo opušak medju nogama hahahah…A ti? Kakve ti voliš žene….
Kao iz topa sam ispalio “Obrijane!!!!”

Opa pa ni ti ne znaš šta valja…Da lakše kliže…Reci mi jesi li ti kad….mislim ….”Šta?” pravio sam se lud,htio sam da to ona kaže…”Pa pojebao se?”
Jesam,pa nisam ja baš toliko mali kao što ti misliš,a i malo mi je porastao u odnosu na vrijeme kad si me kupala smijao sam se….

Vidjela sam maloprije da ti je porastao kad si mi dodavao četku….”Ozbiljno?” pravio sam se lud….Naravano…gledala me u oči zavodljivo.
I koliki ti je kad se digne,jesi li mjerio….Nisam,lagao sam ….onda ti nije veliki čim nećeš da kažeš jer se svi kurati muškarci hvale ako im je velik izmjere ga u milimetar smijala se…Pa kako znaš kad si rekla maloprije da si imala sve male…Ma ja sam ti često po netu pa se malo dopisujem i parim oči na komadima hahahhaha.

Čula sam priču da je tvoj otac bio poprilično kurat hahaha…Da nisi probala…..Ma nisam,bila sam zaljubljena u njega u školi ali ga je upecala tvoja stara ,jebiga.

Vidiš da ja nemam sreće uvijek me zapadne neki koji ima slamčicu ili pak ne može da mu se digne…Ma kako ne može,pravio sam se lud,pa pored takvog komada mrtvom bi se digao.Ma ja sam ti ženska u godinama i sve frajere koje sam imala u zadnje vrijeme svi su bili preko 50 godina i jebi ga to je normalno da s godinama opada moć.

Pa što ne nadješ nekog mladog frajera,pa sigurno ih ima na internetu…Ma ima ih dosta ali su poprilično svi daleko,vidiš da ti ja nemam sreće.
Baš steta,a baš si dobra mačka…Opaaa pa sad sam i mačka….ma ja to onako u pozitivnom smislu….ma znam i mogu ti reči da mi laska…

Ali sad sam dobila igračkicu pa se mogu igrati kad god hoću..Aha,a kad se planiraš opet igrati….pa čim odem kući sada,baš sam raspoložena…
Ma nećeš valjda sad ići odmah…Ma šta znam,iskreno baš sam raspoložena da se igram…Nekako me i ova naša priča….zašutila se…
“Napalila?” upitao sam…”Da,biću iskrena,jako me napalila”Odavno nisam sa muškarcem uživo pričala na tu temu.

Sjedila je preko puta mene,priznala da je napaljena,a meni kurac ko kamen,a ja nemam hrabrosti da šta pokušam. Može još jedno pivo? Ma šta znam,ionako mi je prevruće,evo sunce je prešlo na ovu stranu sad direktno tuče,biće mi puno da mi ne udari u glavu….Ma neće….sad ću ja donijeti a ti se raskomoti ako ti je vruće….Donio sam pivo i produžio u kupatilo…”Sad ću ja,sekunda”

Uletio sam pod tuš skinuo sve sa sebe,i nabrazaka se istuširao,navukao šorc,ali ovaj put bez gaća i onako polu mokar se vratio i sjeo preko puta nje.Već je otpila pola flaše…Uh baš mi ide ovo….Vidio sam da se meškolji,da joj je vruće,daj bar kakav mali znak ….Dajjjj..

Uh ovo vrućina nije normalna…..zadigla je potkošulju i počela mahati da se rashladi….Sva sam mokra….
“Baš sva?” Upitao sam je gledajuči u oči….”Baš,ali baš sva!!!” Je li to znak….da hoće….
A reci mi jesi li još napaljena….Pa ne gasim se ja dijete tako lako……ha,ha,ha.
Znači još razmišljaš o igračkici…..Pa ne samo o igračkici,ali iskreno o sexu da…
Vidim da si i ti poprilično informisan…Pa i ja sam na netu smijao sam se…..Aha,pa ga drkaš smijala mi se u lice..

Iskreno da.A koliko često?Ispitivala je….Svaki dan,barem jednom a nekad i više puta….A znači i više puta.
Pa da…A sad da ja tebe pitam,kad ćeš ga idući put…mislim …..maziti…
Pa kad ti odeš kuči da se igraš sa igračkicom ja ću ga …..znaš…
Ma nemoj mi reći,,,,odmah? Da…

Pa dobro odoh ja onda da ti ne smetam,smijala se i namjestila kao da će ustati.Ma neeeeeeee,nemoraš ne smetaš ti meni…Ozbiljno?
Naravno da ne smetaš,kakvo je to pitanje.
Ma mislila sam da ti ne smetam da ga drkaš…gledala me u oči….Ma ne smetaš,mogu ja njega u kupatilu,ha,ha,ha…
A jesi neki ti bi se sakrio da te ne vidim…Ma mislio sam da je tebi neugodno pa sam zato spomenuo kupatilo…

Ma daj pa rekla sam ti da sam ti ga vidjela još kad si se rodio…a i ti si moju maloprije dok si dizao upaljač….smijala se…Pa eto vidiš,ti si vidio mene,ja tebe i nema potrebe da se stidiš…slobodno ti njega ….mazi.

Kako bih ga sad izvadio samo da znaš….mislio sam u sebi…
Znaš ono naša mala tajna…baš bih voljela da vidim kako ga …maziš….E jebiga sad…ti da gledaš…a ja?
Pa ti si maloprije zavirio….ha,ha,ha.

Jesam ali nisam dobro vidio…sad sam ja malo prešao u napad…Evo…a sad? Raširila je noge i sjevnula je pica…obrijana,bez ijedne dlačice…Pa rekao si da najviše voliš obrijane…jel ovakve…prešla je prstom preko pukotine….Al ti je lijepa…”Svidja ti se?” glatka pičkica

Daaaaaaaa rekao sam.
Dobro daću ti da je dobro pogledaš,važi?
Pa ti si srce…rekao sam i krenuo se nadviriti….Stani ali imam uslov jedan…Reci….rekao sam kao iz topa…
“Skini šorc da vidim jel ti porastao od kako si se rodio”smijala se….
OK,hoću,ali mi obećaj da se nećeš smijati rekao sam držeći ruku u krilu da se ne vidi izbočina…
Pa znala sam da ti nije baš puno porastao čim tako kažeš…Dobro važi,neću se smijati….
Jednim potezom sam spustio šorc i on se uspravio njoj pred očima…
Ajjjjj Bože dragi pa šta je to…..pa to je kurčina …..
Pa to je buzdovan….Aj jel moguće da …aaaaaa….
Imao sam neki milimetar preko 20 cm,ali debeo samo tako.
Uhvatio sam ga u ruku i rekao ….svidje ti se….
Pa to je kurčina,blago svakoj onoj koja ga proba…
A bil ti probala….gledao sam dok je prolazila prstom preko pukotine na pici koja je bila vlazna vidjelo se sa 2 metra……
Pa ne znam …ipak ….znas….ja znam tvoju mamu….i…..

Lože te iskusne Milfare koje vole MLADE I NEISKUSNE!? Javi joj se OVDE

Ma ne zajebavaj,pa nećeš joj valjda ispričati….Naravno da neću…Ustao sam i stao kraj nje…Stidljivo ga je uzela u ruku valjda misleći da sanja….Bože koliki je……..Vidi kolika je glava kao u malog mačeta…Ovo bi me rasturilo…Gledala ga je sa 10 centimetara diveći mu se i odjednom sam odjetio da ga pokušava staviti u usta….liže glavić pa njega uzduž pa opet glavić…

komšinica mu sisa kurčinuStavila ga je u usta i počela pušiti i mumljati…vidio sam joj da joj se svidja.Držao sam je za glavu i polako u ritmu ga nabijao u usta.Grcala je.rukom je mazila pičku i polako stavila prst u nju,stavljala ,vadila,pa onda 2….hej polako staviću ti ja kurac ne moraš prste..Izvadila ga je iz usta i pogledala me u oči…Moram je primpremiti da može ući …nikad me nije neko jebao sa tolikim kurcem….

E sad će…Rekao sam joj i kleknuo kraj nje.Pička mi je bila pred očima a u njoj dva njena prsta uronjena…Prišao sam i počeo da je ližem,jecala je,izvijala se sad je mjesila sise rukama,čvrsto ih stiskala…Prelazio sam jezikom preko vlažne pičke…Aaaaaa ti nisi normalan,,,,sta mi to radiš….ja sam poludjela…..uh kako je dobro…..

Otkopčao sam joj rajfešlus sa strane i zadigao guzove da skinem suknjicu…Skliznula je i ostala je gola rasirenih nogu,mokre pičke….Približio sam kurac i trljao glavićem o pičku….Polako molim te….nisam sigurna da će moći da udje.

Polako sam je počeo širiti kurcem i ulaziti u nju.Stenjala je …ulazio je polako ali sigurno.Stavio sam ga do pola pa polako počeo vaditi pa opet unutra…..Bila je uska osjećao sam svaki mišić u njoj….drhtala je.Uhvatila se za mene i polako me približavala …pustio sam da ona vodi…odjednom me je naglo privukla.Ušao je cijeli…Ahhhhhh to…bože moj kako mi je lijepo….pa zar postoji ovako nešto.

Sad sam krenuo sve žešće zabijati kurac,jaja su udarala o pičku i cili su se udarci i njeno stenjanje….Nemoj samo u mene da svršis,ne koristim nista….Nema problema,paziću…..ali možeš mi u usta kad si tako dobar…..Curilo je na sve strane,što od napaljenosti,što od vručine koja je bila nesnosna….Izvadio sam ga…Sta je ,hoćes svršiti…pitala je….neću,nego se okreni da te jebem s guza….

U redu,ali nemoj da ti slučajno napamet padne da ga staviš u guzu nema šanse razvalio bi me…Neću nema problema…naguzila se a ja sam joj se sjurio u pičku zguza…Ječala je kao da će urujeti,ja sam sve brže i brže zakivao….Uhhhhhhh svrrrrrršššavammmmmmmm grčila se žestoko ali i nabijala koliko je god mogla……. jebanje komšinice s guza

Ubrzao sam pokrete ali i dalje zestoko jebao….Cekaj….Sazuljaću sva koljena…ustala je i legla na kauč….uletio sam u jednom potezu i nastavio ….sad je več lagano ulazio bez problema….Ja ću još jednom ….aaaaaa svršavaaaaammmmmmmmmmmm urlala je…..I meni je nadolazilo.Napravio sam još nekoliko pokreta i izvadio ga i počeo navlačiti da ga izdrkam…

Neeeee,nemoj tako,prišla je i stavila ga u usta.Pušila je nemilosrdno…..Svršiću rekao sam da zna da će sad biti erupcija,ali se nije obazirala i dalje joj je bio u ustima….znači baš ću joj svršiti u usta….i počelo je….iz mene je izklazilo kao iz vulkana,a ona je nastavila kao da se ništa nije dogodilo…Gutala je …..Sa mene je curilo,ona je bila sva mokra….pali smo jedno kraj drugog na kauč i zašutjeli…..

Stvarno si divan,rekla mi je i poljubila u čelo…idemo se sad tuširati….Ustao sam i otišao u kupatilo,oprao se i vratio se.Ona je pušila i držala mobitel u ruci….Hoćeš sad ti?upitao sam je…evo samo sekundu da posaljem sms….ostavila je telefon na kauču i ustala.Cuo se tuš u kupatilu a meni djavo neda mira bas da vidim kome je slala sms….Pogledam kad ono iznenadjenje…Mamino ime u poslanim porukama…otvorim….

“Mali je fenomenalan,hvala ti.Mozes doci.Kad krenes upali mi bojler.Pusa!”

 

Grešnica 307

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 3.652 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Teta Amra

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!