6 juna, 2023

Tantalove Muke

0
liže kučki čmar

Pička je grom! Mogao sam se zakleti da bih pretrpeo Tantalove muke samo da je pojebem! Ali prevario sam se! Put do Grčke tog vrućeg julskog dana, posle sto sati vožnje, je pokazao kakvo će mi biti letovanje. Zadržavanje na svakom ćošku zbog kretenke, zvocanja za vožnju, kuknjava, stajanja da bi piškila, odmorila se…

Mnogo mi je išla na živce i tokom celog puta sam hteo da joj kurcem zapušim usta ili izbacim iz kola. Niko mi nije kriv, prihvatio sam da idem na more sa njima, bratom od tetke, njegovom devojkom i njenom najboljom drugaricom, ovim davežom.

Dobre su pičke, pogotovo “ova moja”, ali klinke, pune sebe bez pokrića. Jednom smo se videli na kratko i ja sam pristao, a i ona je posle rekla da joj se sviđam, kako izgledam i kao tip, bar mi je tako burazer preneo.

Po dolasku, kada smo najzad našli naš hotel, novi problemi. Biranje ko će u koji apartman, kreštanje kako joj se ne sviđa smeštaj, a onda raspakivanje, a zašto je u sobi bračni krevet, a ne dva…

Toliko me iznervirala da sam joj rekao da je ne bih dodirnuo ni štapom, i da ako želi spavaću na podu ili na terasi. Samo sam želeo da legnem, malo da se odmorim od puta i više od tog glasa i da razmislim šta mi je činiti kako bih nekako spasio ovo letovanje.

Probudio me je njen histerični vrisak: – Gde su mi sandale?! -Jao, moraću večeras da joj zapušim usta, ne pada mi na pamet da slušam ovo deset dana. Na izgled miran i pribran, istuširao sam se kada sam na minut uspeo da dobijem kupatilo, obukao bermude i majcu, izašao u dvorište i čekao ostale da se spreme. Na ovu smo čekali još dobrih pola sata dok kokoška konačno nije odlučila da krene.

Kako je dobra pička izašla na vrata, prosto nisam mogao da verujem. Duge vretenaste noge do vrata, dupence utegnuto u mini suknju baš kako volim, sise je malo nabudžila nekim zajebanim brusom tako da su izgledale ogromne, iako nisu baš tolike i one su ipak savršene.

sexy jebozovna drugaricaMnogo je slatka bila, pušačke usne, crveni karmin, krupne plave oči, beo ten, plava kosa puštena. Ma grizo bih je i dupe polizo! Samo da malo ćuti da mogu da dođem do reči, ako ne onda ću da je silom odvučem negde i jebem dok ne svisne.

Stigli smo na tu neku žurku na plaži i pošto je malo igrala, stala je kraj šanka sama i svo vreme buljila u mene. Odlučih da je vreme da letovanje počne. Prišao sam joj i šapnuo: -A ja se to tebi kao sviđam? -Ma ne tako… -odgovorila je arogantno. – Ne znam gde si to čuo…

Nisam mogao da verujem da me ta mala isfolirana kučkica kulira i rešio sam da budem odvratan pa ako upali, upali, a ako ne onda mi bar neće dosađivati. -Pa dobro onda nećeš dobiti nešto što sam ti spremio za kraj večeri… a baš sam se potrudio… -Stvarno, a šta to?

Uzeo sam je za ruku kao da ću da je poljubim i dobro je olizao. -Pa šta misliš, debelu, masnu, tvrdu kurčinu! Istog trenutka je vrisnula i pobegla na drugi kraj šanka, a ja sam ostao da se kikoćem. I dalje je neprestano, doduše, namršteno zurila u mene, a ja je nisam konstatovao. To je potrajala dobra dva sata, kad sam odlučio da joj priredim još jedno iznenađenje.

Pozdravio sam se sa bratom i njegovom devojkom, rekao sam da sam preumoran i otišao do apartmana. Namerno sam to uradio, skinuo se i legao onako go na krevet da je sačekam.

Pa ako joj smeta nek spava kod njih u sobi. Očigledno sam bio preumoran, jer sam ubrzo zaspao. Ništa nisam sanjao, ali me je probudila neka milina, snaga mi dolazi u karlicu i diže kurac. Imam osećaj kao da jebem. Trgao sam se i bunovno otvorio oči.

Ležao sam na leđima sa raširenim nogama, a između njih sa mojim kurcem u ustima ona mala dosada. Najlepše usne su obuhvatile glavić, a male šakice mi stežu kurac u korenu.

Pogledala me je onim more plavim očima i nastavila da se igra sa kurcem. Već je svanulo, razdanilo se, sunce je već grejalo. Posle sam čuo da su sa nekim društvom iz Beograda bili do jutra na plaži, pijuckali i zezali se. Tek su posle šest došli u hotel.

Kurac mi se ukrutio, nabrekao u svoj svojoj veličini, tvrd, jak i poželjan. Hvata ga usnama, obuhvata šakom jaja i igra se sa njima. Liže mi glavić, nežno, blago sa osećajem za njegove reakcije. Zabacio sam glavu i prepustio se njenim usnama. kučka ga budi oralnim sexom

Neverovatna snaga mi dolazi u prepone, pretim joj kako ću joj razoriti sve rupice, kako ću je izjebati ko životinja. Moje je reči dodatno pale. Liže mi poludeli kurac, a rukom miluje moju guzu, palcem trlja čmar. Ježim se, drhtim, iz glavića curi besemena tečnost, puna su nabrekla jaja, puna sperme.

Liže mi jaja, uvlači ih u usta, sisa, kurac je lupo po čelu. Ponovo ga hvata usnama, pušta ga u grlo, želi ga jako, želi da ga proguta celog. Usnama mi dodiruje jaja, ovo nisam nikad doživeo.

U jednom zalogaju ga je progutala. To me je izludelo. Pušila ga je toliko dobro i iskusno da nisam verovao. Par puta je ponovila gutanje i gledala me pravo u oči. Radila je sve kao profesionalka. Dovela me je do pred svršavanje, dolazilo mi je brzinom svetlosti.

Uzeo sam je za njenu lepu glavicu i krvnički nabijao na nabreklu kurčinu. Gurao sam je do kraja, dok je okice ne zasuziše, nenormalno me je uzbuđivalo što ćutke prihvata da ispunjava sve moje prohteve, dobro nije baš ćutke, jer je par puta zastenjala udavljena u kurcu. Mahnito sam se nabijao prazneći nabrekla jaja u njena usta. Sperma je kujala u snažnim naletima a ona je krkljala i gutala. Sperma joj je curila niz bradu.

Orgazam, toliko čekan, lomio mi je telo. Pustio sam joj glavu i nekontrolisano se trzao izbacujući poslednje kapi sperme. Delićima svesti hvata sam njene pokušaje da ulovi što više kapljica, trzaje mog kurca i njen jezik kako skuplja sve sa njega…

Dok sam se ja smirivao, ona se uzverala preko mene do lica. Počela je da mu ljubi po grudima, vratu, pokušala je da mi uvali jezik što sam glatko odbio. Nisam uopšte bio nežan ali se nije bunila. Ljubio sam joj vrat, grickao uvo, počela je ubrzano da diše.

Tek tada sam video da na sebi ima gaćice i brus. Mala je stvarno komična, bacila se bez pitanja na gedoru, a ostala u vešu da se ja borim sa njim ili da možda vidim kako je ona strašna riba.

Oslobio sam joj sise, mladalački čvrste i glatke. Vrhovima prstiju sam stegao bradavice i počeo da ih uvrćem. Izdizala se poturajući mi se, bradavice stisnute mojim prstima napele su se još više. Spustio sam usne na nabreklu bradavicu i počeo da je grickam, ližem, sisam.

Potpuno mi se prepustila. Milovala me je po glavi, mrseći moju kosu, gotovo je čupajući od uzbuđenja. Teško je disala, uvijala se pod mojim usnama. Uhvatio sam je ispod pazuha i podigao joj guzu ispred svog lica.

Klekla je obgrlivši mi nogama glavu. Gaćice su joj bile skroz mokre. Liznuo sam joj duž ribice preko njih, a onda ih uhvatio za krajeve i povukao. Pukle su po dužini i oslobodili međunožje za moj jezik.

Prešao sam prstima duž vlažne pukotine. Uzbudio me je miris njenog tela pomešan sa mirisom napaljene pičke. Obgrlio sam joj bedra rukama, privukao je i zario jezik u razrez. Halapljivo sam počeo da joj sisam usnice.

Stenjala je sve jače isturajući malu, kao kamen tvrdu, loptastu zadnjicu. Suludom brzinom leteo sam preko njenog pičića povremeno zarivajući jezik u čmar. Osetio sam kako se guzni prsten, napadnut mojim jezikom, opušta.

liže kučki čmarIsturila je dupence još više, izlažući mom halapljivom jeziku i pičkicu i guzu. Uronio sam vrhom u rascep njenog pičorka, usput skupljajući i strasno gutajući nektar kojim je celo njeno međunožje bilo oblepljeno. Poturala mi se, krljala, jezik mi je radio kao mašina.

Odjednom, bez najave, telo joj se ukočilo, guza i butine se okamenili. Kratak momenat bio je dovoljan da se strese od užitka. Ophrvana eksplozijom zadovoljstva, uz tiho jecanje, opustila je telo… Mogao sam tako još dugo, toliko sam uživao, ali me je moj, već odavno ukrućeni đoka, opominjao da ga ne zapostavljam.

Vreme je bilo da ona pokaže šta stvarno zna. Povukao sam je na dole, dok joj kurcem nisam prešao preko razdeljka guze. Lupio sam je par puta svojom batinom po dupetu. Čekao sam da ga sama uzjaše. Sve je znala, uspravila se i malo podigla. Uzela je kurac u ruku i prešla glavićem preko brazde.

Stisla ga je i pustila da malo uđe, podigla se koji milimeter i spustila još više. Pustila je kurac iz šake i krenula da se plitko jebucka. Sve se više spuštala i na kraju je sela na njega, pičkica ga je bez muke progutala. Imala je bolesno dobre pokrete, a guza joj je pucala posle svakog udarca, toliko se snažno nabijala.

Širio sam joj guzove da joj prodre još dublje, i kao mutav gutao sise. Počela je da drhti i shvatio sam da samo što nije. U istom trenutku ju je obuzeo orgazam kakav do tad nisam video. Celo joj telo drhtalo, podvriskuje. Još jednom se nabija na kurac do kraja i pada preko mene.

Uhvatio sam je šakama ispod dupeta. Držim je i ubadam joj se u pičku svom snagom, dok ona neprestano vrišti… Ne vadeći kurac iz nje sam se podigao u sedeći položaj i prebacio je na leđa. Sada sam ja bio na njoj. Duboko sam uzdahnuo i krenuo da je prašim. Dok sam ga gurao sve jače i brže ona me je jače stiskala i grizla za vrat. razvalio drugarici pičkicu

Zabijao sam se u nju kao manijak, toliko sam se napalio i dobio takvu snagu da sam prosto uništavao njeno nežno telašce. Klekao sam i divljački je trpao. Digao sam joj nogu na svoje rame i ulazio još dublje.

Napaljena kao kujica zamešala je kukovima skoro me odižući iz kreveta. Kurac mi je podivljao, pun krvi nikada nije bio veći i deblji. Svršila je vrišteći i drhteći celim telom brzinom svetlosti. Nisam prestajao da je jebem, kurac mi je i dalje bio čvršći od mramora.

Krenula je da jeca, u bujici dosta vulgarnih reči, koje su me dodatno uzbuđivale, govorila je da nastavim, da je izjebem, da je ubijem kurcem. Što sam je grublje jebao ona je prešla u ciku i dreku.

Poludela je koliko sam je jebao, lice joj se ukočilo i počela je da ispušta piskave zvuke, koji su se pojačavali do trenutka kad sam pomislio da ću da ogluvim, ali sam molio boga da ne stane jer me je to toliko naložilo da sam i ja odjednom bio blizu vrhunca. Već omamljen od nadolazećeg orgazma izvukao sam kurac i krenuo da snažno drkam. Onako ošamućena, još u transu, okrenula mi je leđa i naguzila se ispred mene.

– Isprskaj mi guzu! -rekla je zadihano. Oduševljeno počeo sam neuobičajno daleko da bacam spermu uperivši mlaz na njenu okruglu guzu. Gledao sam je dok sam svršavao, imala je neodoljiv, seksi smešak na licu, a ja i danas ne mogu da objasnim količinu sperme koju sam tada izbacio.

Ostali smo u sobi i kada su nas brat i njegova devojka pozvali na plažu. Videli smo se tek na večeri. Ostatak letovanja smo, naravno, proveli zajedno u razularenim jebačinama. Iako mi je još pomalo smetalo njeno ponašanje, ćutao sam o tome, jer je pičkica vredela.

I kući smo se po povratku, viđali još neko vreme. Ipak ću to letovanje pamtiti po lepom, pamtiću ga po jednoj kurvici i po fantastičnom seksu…..

(Visited 1.235 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!