30 novembra, 2022

Tajna veza sa svastikom

Oženio sam se prije dvadeset godina sa prelijepom hercegovkom, visokom 1.78 m. bujne crne kose, dugih nogu, prelijepih sisa i zanosnih guzica. Žena iz snova, inače profesor, govori engleski i francuski. Dvadeset godina (imamo i troje djece), proveli smo srećno. Svaki minut života bio je popunjen. Seks nam u braku , nije dosadio i danas se strastveno jebemo bar svaki drugi dan (sada imam 45.g. ona 43.g.). Ja sam inženjer ona radi i privatno prevodi, imamo solidna primanja, trosoban stan, vikendicu, dobar auto.
Takođe, i moja tazbina je dobro živjela. Supruga ima mlađeg brata i dosta mlađu sestru Ranku. Kad smo se uzeli supruga je imala 23 godine, a Ranka nešto oko deset godina. Ranka je bila mezimica, vesela , živahna i pametna djevojčica. Sa nama je često išla na izlete, putovanja, bila nam je kao naše dijete. Ranka je upisala gimnaziju i bila je odličan đak. Rasla je kao iz vode, svaki dan je bila sve ljepša i ljepša. Bio sam ponosan što imam takvu mladu, visoku, stasitu, veoma krupnih očiju, prelijepu svastiku. Moja tašta i tast imali su veliko povjerenje u mene i smatrali su me članom njihove porodice. Njin sin otkada se oženio živio je svojim životom, posebno sa porodicom. Nedaleko od mog stana, u kući mog tasta živjela je samo Ranka sa roditeljima. Mnogo puta na zahtjev moje dobro očuvane tašte, kad je bilo nevrijeme, sačekao sam Ranku, pred gimnaziju i povezao je kući. Diveći se raskošnoj Rankinoj ljepoti, dječaci su buljili u nju. Sjećam se dobro, jednom sam posmatrao iz kola kad je jedan dječak gledajući izvajane noge moje svastike, koja je tada nosila minić od teksasa, zanešen njenom ljepotom, udario glavom u saobraćajni znak. Ranka je bila ambiciozna, imala je sve petice u školi i trenirala je tenis. Na engleskom je čitala romane jer ga je izvanredno znala. Imala je dvije dobre drugarice i jednog dječka i sa njima je bila nerazdvojna. Često sam išao u tazbinu, a ponekad sam pred pismeni iz fizike i matematike pomagao Ranki da dobije peticu. Ranka je bila na maturi. Bio je oktobar, divan i sunčan jesenji dan. Ranka je imala osamnaest, a ja oko trideset tri godine. I ja sam izgledao dosta dobro. Visok 1.85 m, lijepo atletski građen, dobre crne malko prosijede kose, težine oko 90 kg. Poslije sat i po napornog vježbanja zadataka iz fizike, svastika mi je predložila da se malo odmorimo. Skuvala je kaficu, donijela slatko i sjela naspram mene. Kao nehotično zadigla je kućnu haljinu ispod koje su se vidjele potpuno gole do kukova butine. Pomislih, ista moja supruga, mada je Ranka bila 2-3 cm manja od nje. Mahnula je glavom i zabacila pozadi svoju bujnu dugu kosu. Odjednom je ustala, sjela mene u krilo, zagrlila me i priljubila se uz mene. Znaš šta zete, ti si najbolji i najseksipilniji zet na svijetu. Moja sestra …. je najsrećnije biće na ovoj planeti. Ja sam vas gledala dva puta kako se jebete i voljela bih da i ja tako uživam. Odgurnuo sam je, ustao, nijesam znao šta da radim. Jesu li tvoji u kući. Ne , sređuju dvorište. Poljubi sam je i rekao da sjedne. Znaš , šta Ranka Ti si prelijepa, puna energije, mladosti, za ovo neće niko znati. Život je pred tobom. Skočio sam i otišao svojoj kući.
Od toga momenta često sam mislio na svastiku. Gdje nas je vidjela, na odmoru, u tazbinskoj kući ili u mom stanu. Pred očima su mi bile njene butine, njene sise i njen nijemi pogled, koji je govorio sve. Nas dvoje smo se normalno ponašali, kao da nije ništa bilo.
Došao je maj. Ranka se pripremala za matursko veče, odlučila je da upiše medicinu. Supruga mi je otišla u Pariz, sa nekom delegacijom, kao korespodent. Ranki je rekla da pomogne njihovoj majci, a mojoj tašti oko djece. Tašta je otišla kući, djeca polijegala, a ja i Ranka ostali sami. Pogledali smo se, Ranka me je pogledala sa istim pogledom kao u oktobru. Više od pet minuta smo ćutali. Napokon, moja svastika reče «Pa zete, nijesmo krvno rođaci. Jel istina da zet najviše voli svastiku». Zagrlila me je, poljubila i pribila uz mene. Sva se tresla. Ja sam nevina, hoću da mi ti oduzmeš nevinost, a ne sjutra neki džukac.Nisam mogao izdržati, uzavreo sam. Kurac mi je već bio spreman i ona ga je osjetila na njenoj butini. Za svaki slučaj zaključao sam vrata od dnevne sobe. Uzeo sam je u naručje i stavio na udobnu kožnu garnituru. Bili smo potpuno goli. Njeno izvajano, nježno i netaknuto tijelo, noge, guzovi, sise dovodili su me do ludila. Iako sam pojebao nešto više od dvadesetak dobrih mladih žena, smatrao sam da je moja najbolja. Ali sam shvatio da je moja svastika još bolja. Odlučio sam da ovog pravog anđela, koji se ne može vidjeti ni na filmu dobro obradim. Svo svoje jebačko iskustvo sam upotrijebio, samo da joj bude lijepo. Više od sata milovanja, lizanja, fafanja, hvatanja, prevrtanja, ljubljenja i ostalih seksualnih uzbuđenja sam joj priuštio. I onda jedan vješt lagani prodor u njenu pičku, jauk, vrisak, par suza niz lice i tišina. Tu veče pojebali smo se još tri puta.
Za vrijeme šestogodišnjeg studija medicine, svastiku sam jebavao prosječno tri puta mjesečno. Poze jebačina smo prilagođavali uslovima i okolnostima. Svaka jebačina mogla bi biti erotska priča za sebe. Za našu ljubavnu vezu znamo samo nas dvoje. Kako smo ostvarili tajnost, to je za Ginisovu knjigu rekorda. Tome je doprinijelo možda život u velikom gradu, često porodično druženje, naše normalno ophođenje ili čak naše inteligentno, lukavo i flegmansko ponašanje.
Sada je Ranka udata, ima djecu i ugledan je psihijatar. Ja živim sa porodocom u srećnom braku, kao da se nikad nije ništa događalo.

(Visited 3.900 times, 7 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4.4]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!