razvalio joj šupak na plaži

Sve se Vraća Sve se Plaća

Erotske price

Ljeto, pasje vrućine, konačno kraj radnog vremena i obilaženja gradilišta te rasprave sa radnicima. Sjedam u svoj ww cady bez klime. Pogledam kontrolnu tablu ono 18:00 i temperatura 38°C.

Odlučio sam da se osvježim u Moru i sperem znoj i prašinu sa sebe. Kako nisam imao kupaće hlače odlučim otići na jednu divlju nudističku plažu koja je udaljena petnaest minuta vožnje od gradilišta. Došao sam do plaže na kojoj je bio samo jedan stariji par, odlučim se smjestiti iza jednih stjena, skinem se na brzunu i skočim u more koje mi je odmah vratilo raspoloženje.

Malo sam otplivao i vratio se u plićak naslonio se leđima o kamen i ostao se toćati. Čuo sam kako netko dolazi i smješta se koji metar dalje. Okrenuo sam se da vidim tko je to, primjetio sam jednu zgodnu ženu kako rasprema stvari i skida se samo u toples. Kada sam je malo bolje promotrio učinila mi se nekako poznatom, razmišljao sam od kud mi je poznata blejeći u njene sise sa napetim bradavicama. kolegina žena u toplesu

Tada mi sine, bila je to žena moga bivšeg prijatelja i poslovnog partnera koji me kako se kaže u narodu “zajebo”ostavivši našu firmu u dugovima koje i dan danas otplaćujem. Kako mu zakonski nisam mogao ništa, zarekao sam se da ću mu se nekako osvetiti. Nasmijao sam se pogledavši u nebo misleći u sebi kako ima pravde i da mi se pruža prilika za osvetu tako da mu izjebem ženu…

Kako sam cjeli život u građevini bio sam dobro građenog tjela, a imao sam se čime i ponositi. Kako me nije mogla vidjeti, a ja nju da i dok sam gledao u njene sise malo sam si prodrko kurac kako bi ga doveo u polu erekciju, odlučio sam da iz mora izađem blizu nje, kada sam izašao iznenadila se jer me je prepoznala, ja sam se pravio isto iznenađen.

“O Saša, to si ti”, govorila je spuštajući pogled prema mojoj polu dignutoj kurčini. “Ej bok Mare, nisam ni primjetio da je netko tu”govorio sam iznenađeno. “Šta se inače kupaš ovdje”upitam je, nije ništa odgovorila očito je bila hipnotizirana mojim kurcem. “Joj oprosti, da li ti je neugodno”, rekao sam malo glasnije.

“Mmm ne ne ovaj ne”, počela je zamuckivati. Pitao sam je smijem li sjesti kraj nje, samo je klimnula glavom. Počeli smo razgovor, počela je da mi se ispričava u vezi njenog muža kako nije uredu od njega što je to napravio, ma jebiga sad šta je tu je, rekoh. Cjelo vrijeme našeg razgovora primjetio sam kako ispod svojih sunčanih naoćala ne skida pogled sa moga kurca.

kolegina bivša mu ga sisa na plažžiOdlučio sam prjeći na stvar, primio sam je za ruku i položio ju na moj kurac. Htjela ju je povući, ali nisam dao, rekao sam joj kako sam primjetio da ne skida pogled sa njega. Počela je laganim pokretima da ga drka, a on se počeo propinjati prema svojoj punoj veličini. “Puši ga”rekoh joj, spustila je svoje usne na glavić i počela ga usisavati, jezikom je kružila po njemu.

Trpala ga je u usta koliko ga je mogla primiti, gurao sam njenu glavu na kurac dok se nije počela gušiti i sliniti po njemu. Legao sam i povukao je na sebe, smaknula je kupaći i počela da se spušta po njemu, primio sam ke za bokove i naglo nasadio do jaja, ispustila je glasan krik, a ja sam počeo nemilosrdno da je nabijam na kurac.

Vrištala je kao luda, sve je odzvanjalo tako da su nas vjerovatno čuli svuda okolo. Stvarno sam bio nemilosrdan, nabijao sam je misleći u sebi kako ćeš sad kurvo da platiš za sve. Počela je da se grči i glasno svršava, aaah ahhh o Saša kako imaš dobar kurac. Iz njene pičke curili su slapovi.

Okrenuo sam je na leđa, raširila je noge koliko je mogla, a ja sam se zakucavao u nju svom silinom vadeći ga cjelog i ponovno naglo zakucavajući u njenu pičku. Izvadio sam kurac koji je bio sav sluzav od njenih sokova i namjestio glavić na ulaz njenog šupka, “ne ne nemoj, nisam se nikad u guzicu”, nisam se obazirao na njene molbe, “e sad ćeš da ga dobiješ, sad ću od tebe da naplatim dug”, rekao sam i svom silinom gurnuo ga u njenu bulju.

Aaaaaaa vrisnula je, a ja sam se zakucavao i zakucavao u njen šupak, nakon par uboda njena bol prešla je u užitak. “Uuuuh ahah, da da samo me jebi aaaa, kazni me za grjehe moga muža aaaa”, govorila je vrišteći. Izvukao sam kurac iz nje i okrenuo je u dogi, popeo sam se iznad nje i nastavio nemilosrdno da joj rasturam šupak. razvalio joj šupak na plaži

Ruku je spustila na svoj klit i luđački ga drkala. Ja sam je jebao zguza rasturajući joj malo šupak malo pičku, svršavala je u naletima, osjećo sam kako ću i ja ubrzo svršiti. Ponovno sam ga stavio u njen šupak i nakon par uboda počeo sam da svršavam duboko u njenom šupku. Kada sam bio gotov ona se samo srušila sva izjebana tresući se od silnih orgazama.

Malo po malo dolazila je sebi govoreći kako nikad u životu nije bila tako dobro izjebana. Govorila je kako je sve živo boli, ali da se isplatilo. Od tog dana jebem je redovito, vraćajući dug i osvećivajući se mom bivšem prijatelju. Sve se vraća, sve se plaća.

(Visited 1.651 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.