Sve ostaje medju 4 zida

Hladan februarski dan, baš pravi zimski, pun snijega, hladan vjetar, a ja tad punio svoju dvadesetdrugu i tog hladnog popodneva igrali smo fudbal na snijegu, onako muški, puni snage i entuzijazma. Frajeri, rekli bi, u glavama samo imali samo šta pojebat i sve se svodilo na to u mojoj, kao i u većine glava mojih vršnjaka.

Jurili smo tad i cure, sjećam se rado jedne trebe, sa kojom sam i prvi puta izgubio nevinost, u mom autu, onako klasičan seks, mladalački reklo bi se. Međutim, moj pogled bi uvijek zastao pred dobrim komadom, a tad u tim godinama, starije žene su mi se činile svetice, kada je u pitanju seks, jer sam ih zamišljao i doživljavao, kao veoma iskusne i dobre. Poslije odigranog fudbala krenuo sam sa drugovima kući i na samom ulasku u kuću čulo se zvono telefona, kako nikoga nije bilo kući, podigao sam slušalicu. Na drugoj strani veze, čuo sam: “Dobar dan, Indira je!

Tražila je mog ćaleta, rekavši mi da je ona naša rođaka, sa očeve strane i da joj se ćale javi kad bude kući… Ok rekao sam, ali mi je glas djelovao skroz blagonaklono. Ispričao sam svojima, a oni su odmah znali, da je to Indira iz Zagreba, koje se ja sjećam da je bila kod nas prije nekie četiri godine, a ja tad nisam bio kući, bio sam na kampovanju sa društvom, a ona se zadržala sa mužem i djecom tek jedan dan i otišli su nazad za Austriju, gdje njen muž radi već dugo vremena, a u Zagrebu imaju stan.

U Zagrebu djeca idu u školu, kćerka 16 godina i mlađi sin od 8 godina. Ja sam ih zadnji put vidio prije desetak sedam – osam godina, mali bio beba, proveli kod nas pet dana. Malo ih se sjećam, jer sam i ja tad bio školarac i počinjao ulaziti u pubertet.

Kad su je nazvali, rekla je da će doći svi skupa kod nas, na dva dana, da iskoriste zimske praznike i ponovo se vraćaju. I baš sutradan su stigli, mi smo se obradovali i po običaju izljubili i izgrlili. Ja tad momak, student druge godine, visok, crn, tamnijeg tena, odmah sam se zagledio u goste. Rodica, djevojčica iz adolescentnog perioda, onako positna u fizičkom smislu, fura muziku, rave stil, ali je dobre naravi, lako prilagodljiva i stidljiva.

Ali, njena majka, Indira tada 41–šnja sredovječna, jednom riječju božanstvena žena, u svakom smislu, sa završenom gimnazijom, govori njemački, razumljiva, interesantna, blaga i izuzetno prijatna osoba. Zagrlila me nježno i poljubila u obraze, nazivajući me inženjerom. Baš si porastao, pa kad ćemo u svatove ići, pitala je smiješući se od radosti, što smo ih dočekali fino. jebozovna milf rođaka

Moje oči su same zurile prema njoj, konstatirajući nju, obučenu u crne hlače, a u gornjem dijelu bijela košulja i zlatna ogrlica oko vrata, kosa crvena kraće ošišana, oči maslinasto-zelene, a lice čisto i puno neke vedrine. Onako, kao i kod većine šena u tim godinama, stomak je malo nadimao kajš, dok je bila jače građe u donjem dijelu, tačnije jačih nogu i zadignute guzice, koja je bila neprimijetno malo šira. Ipak se cjelokupna fizička konstrukcija savršeno uklapala sa sisama, koje su bile, pa možda, za dva broja veće od normalnih. Ja sam je samo gledao i jednostavno se čudio, sa gorkom činjenicom, da smo rod. Ali je osjećaj nadjačavao razum i samo sam se pitao, kako je ovako, jednostavna, a savršena.

Njen muž, visok, krupan, pravi yugo-švabo, za volanom crnog mercedesa, pričao o Austriji i radu i životu u Zgrebu. Poslije večere, otišli smo na spavanje, a ja po običaju u kupatilo na redovno večernje drkanje. U toku same masturbacije, trudio sam se da mi misli budu kao prije, ali nije išlo.U toku njihovog boravka, smo se lijepo družili i zezali, tako da je brzo dočao drugi dan i oni su otišli kući, ali su me obavezali, kad bude ljetni odmor da dođem kod njih, jer bi oni to voljeli.

Juli, vreline, odmor, ja krećem za Zagreb, na odmor, na pet dana. U busu vruće, put dosadan i napokon stižem u taj grad, a rodica me čeka na stanici i pomaže mi oko prtljaga. Ubrzo smo stigli na vrata, na vrata iza kojih se pojavila meni dobro poznata slika, samo ovoga puta još više veselija, sa ponovnim zagrljajem i poljupcima u obraz i pitanjima, kakav je bio put, šta ima novo, jesam li se umorio i sl. Dok su moje oči ponovo skenirale prizor ispred sebe.

Bila je u bratelama žute boje ispod kojih su se vidile bezbojne uprtice od grudnjaka, a dole suknja do ispod kolena narančaste boje. Sjeli smo da popijemo kafu, uz priču, dok je mali igrao playstation, a djevojčica čitala neki teen časopis, Indira i ja smo razgovarali, ali se vidilo u njenim očima da joj je milo što sam tu, jer je i njoj sa djecom dosadno, muž će doći tek za 15 dana, kada idu na more.

Tada sam sebi sam govorio da ni u kom slučaju ne smijem zagledati tu ženu, ali je u meni bila neka zvijer, koja me tjerala na to. Tako sam krišom, momentalno primijetio njene noge gole do kolena, koje su bile tako oblikovane, da su mamile požudne poglede. Poslije popijene kafe, odvela me je do sobe gdje ću da ostavim svoje stvari i naravno gdje ću da spavam, a soba je bila sa dva kreveta, na jednom spava mali, a drugi je namijenjen meni, dok su ona i kćerka u sobi do naše.

Stan je bio lijep i sređen, sa velikim kupatilom. Otišao sam na tuširanje i naravno, ponovo ga bacio, trudeći se da sklonim slike te žene u mojoj glavi. Tu veče smo izašli na sladoled do obližnje bašte, a ona je obukla drugu suknju, koja je bila sive boje i istina, malo kraća od prethodne, a gore iste britele samo druge boje. Šetali smo malo, pričali o Zagrebu i otišli ponovo doma. Već je bilo nekih osam sati, mali je odigrao zajedno samnom jednu utakmicu na igrici i otišao na spavanje, ja sam isto bio umoran, pa sam sagledao sa njima dvjema neki film i otišli smo svi na spavanje.

Ujutro sam se probudio rano, svi su spavali, a ja sam pokupio papire od čokolade i keksa, što su ostali to veče na stolu u dnevnom boravku i prebrisao sto, te napravio kafu. Ubrzo se mala probudila i kad je vidjela to, pozvala je mamu i ispričala joj kako sam ja divan momak, na što je ona bila pozitivno iznenađena i zhvalila mi se. Popili smo kafu, doručkovali i otišli u šetnju i u supermarket, gdje su mi kupili trenerku, šorc i majcu. Naravno bilo mi je drago i malo me bilo stid samog sebe što buljim u tu ženu.

Nakon što smo stigli kući čuo sam da će mala sa drugaricama iz škole i nastavnikom na takmičenje iz fizike i ujedno mali odmor na dva dana. Pomislio sam, pa ostat ću sam sa tom ženom, istina mojom rodbinom i njenim malim. Uzbuđeno sam primio informaciju, ali sam govorio da mi je žao, ali sve je bilo ok. Indira je otišla na tuširanje, a ja sam ostao da pripremim kafu i napravim sok. I napokon, pojavila se iz kupatila u suknji i nekoj laganoj majci.

rođakine prelrštene nogeKako je sjedala preko puta mene, prebacila je nogu preko noge i tako mi nenamjerno otkrila dobar dio desne noge iznad kolena, gdje sam jasno mogao da vidim više od pola njene butine, koja je bila malo svjetlija nego onaj dio nogu ispod kolena, sa blagim i skoro neprimijetnim neravninama celulita. Mene je taj prizor totalno raspalio i to je trajalo oko desetak minuta, nakon čega je promijenila položaj, a ja se uspio smirit.

Takođe nam je naprevila i divnu večeru, nakon koje smo gledali tv i naravno pričali neobavezno. Ona je isticala to da je ponosna na mene, što sam tako fin, što studiram i imam dobar prosjek ocjena. Govorila mi ja da samo nastavim tako i da ću dobro proći u životu, a ja sam to shvatao kao dobronamjerne savjete. Pričala je i sjećala se svog djetinjstva i doživljaja iz našeg rodnog kraja, te kako je upoznala svog muža, kako su se zabavljali, o inozemstvu, njemačkom jeziku. Meni je pored nje vrijeme prolazilo strašno brzo i osjećao sam se predivno.

Otišli smo na spavanje, nakon čega je svanulo jutro, a mala se uveliko spremala da pođe. Ustao sam na brzinu, malo se sredio, naravno, poljubio je i poželio joj sve najbolje. Jutro smo počeli sa kafom i laganim doručkom, a poslije toga je ona otišla u grad da plati neke račune i da se svrati do supermarketa. Ostao sam sa malim, on je crtao nešto u dnevnom boravku, a ja sam prvi puta ušao u spavaću sobu moje rodice Indire, u kojoj ona spava sa svojim mužem, naravno kad je on tu.

Ali sam se ipak pitao, da li ona spava još sa kime, da li ga vara, kako uopšte uspije biti sama toliko vrijeme, a tako pohotna žena. Krevet je bio iz dva dijela, na njemu zategnuta bijela plahta. Na trenutak sam se zamislio i rekao sam sebi, šta uopšte tražim tu, ne smijem pomišljati na to. Još da me primijeti, pa kako bi me bila sramota, propao bi pod zemlju. Vratio sam se u dnevni i legao malo da se odmaram, kad se začuo korak.

Ušla je u kuću sa kesama, ostavila ih i pogledala me kako ležim u novom šorcu i rekla: Ah rode, koliki si, baš si prava momčina, pa cure ima da pišnu za takvim momkom, posle se nasmijala i rekla da sam joj ja puno drag. A ja sam se trudio na svaki mogući način da joj nešto pomognem, da razgovaramo, jer sam joj u razgovorima i odgovarao, možda, jer smo pričali opušteno, a njoj je baš odgovaralo to, jer nije imala nikog za razgovor, sem par nekih prijateljica, kojima nije puno vjerovala.

Taj dan je bio onalo sparan, a ona nas je zamolila da ne puštamo glasnu muziku i da ne lupamo po kući, jer želi da malo odspava. I otišla je u svoju sobu, a vrata nisu bila skroz pritvorena. Nakon sat vremena, otišao sam u hodnik i još malo otvorio vrata. Ležala je potrbuške, a njena suknja se zadigla do iznad kolena i tad sam mogao da vidim obje noge, gole do pola butova. A suknja je pala između dva guza, koja su bila neodoljiva za svako muško stvorenje. Spavala je i nije se pomicala, a ja nisam smio prići bliže, nego sam se vratio u kupatilo i naravno izdrkao za par sekundi, nakon viđenog prizora.

Na kraju dana, probudila se, a ja sam je preduhitrio i skuvao kafu. Gledali smo tv, kao i obično, mali se igrao i tako dočekali vrijeme večere, nakon čega je mali otišao na spavanje. Ona i ja smo ostali uz tv, rekla je da nam skuva ponovo kafu, što sam sa zadovoljstvom prihvatio. Poslije kafe smo uzeli po dvije čaše vina pred spavanje. Sjela je ponovo ispred mene, kako je vrijeme odmicalo ja sam sa oprezom posmatrao rubove njene suknje. Ona je sjedila sa slobodom, ne obraćajući pažnju na to, gdje sam dva puta uspio vidjeti komplet gole butove pa skoro do gaćica, ako ih je uopšte i nosila.

Pričali smo o svemu i svačemu. Pitala me da li imam djevojku, a ja sam odgovorio da sam skoro izašao iz jedne veze. tako se priča proširila na djevojke, kako danas spavaju smomcima u većoj mjeri nego prije, pa me pitala jel to stvarno tako, zatim kroz mali smijeh me upitala, a muškarci, svi bi kresnuli, a oženili nevino, jel i sa tobom takav slučaj?

Zatim mi je rekla da tu nema ništa loše i da trebam to da radim, ali da pazim sa kim i gdje, nakon čega sam joj i priznao da sam spavao sa jednom djevojkom, onako amaterski seks, na brzaka, a ona je rekla, ma svaka čast, treba iskoristiti vrijeme. Znači rode, opasan si, pa se ponovo nasmiješila. Tako je razgovor tekao, gdje mi je i ona priznala kako je dosta usmljena, kako se često osjeća ružno zbog toga. ja sam rekao da traži od muža da joj dolazi češće, ali ona je rekla da to nije u tome, nego mi je rekla ovako nekako: “Ma znaš rode ovo što ću ti reć neka ostane među ovim zidovima”, a ja sam joj rekao ma ne brini se.

Rekla je da je njihov seksualni život sveden samo na prvu i zadnju noć njegovog povratka, a između ništa, što je malo i pogađalo, te je priznala da je navodno čula da on ima i neku tamo, dosta mlađu od nje. Ja sam je saslušao i rekao joj da ona izgleda predivno, na što se iznenadila i sa nevjericom upitala, jel zaista misliš tako, a ja sam joj uvjerljivo rekao da je ona šena koju bi svaki muškarac poželio u krevetu i malo sam se zacrvenio. Zahvalila mi se i na njenom licu i u njenim očima se vidio sjaj zadovoljne žene na trenutak. Poslije mi je donijela albume sa slikama, gdje je izgledala savršeno.

Bila su četiri albuma, zadnji je bio napravljen prije tri godine, kad su bili na moru u Turskoj. Moje srce je jako lupalo dok sam gledao te slike, ona u kostimu na više od dvadeset fotografija. Samo me sa interesovanjem gledala, a ja sam rekao, ma rode, ti si sila, nije bilo bolje ribe na plaži. Bilo joj je drago, rekla je, ma to je bilo prije tri godine, sad sam se malo i udebljala, mada se to meni i nije činilo, pa sam joj rekao, gledajući je da ne mogu da primijetim. Jedino da se skinem u kostim, pa da vidiš, kazala mi je i opet smo se smijali.

Tako smo dočekali deset sati, a nije nam se spavalo, nego je predložila da igramo karte, što sam i prihvatio, ali sam rekao, za šta igramo, u novce nećemo. Ona je predložila da igramo u sklekove, gubitnik svaku partiju radi po pet sklekova. Može, prvu partiju sam ja izgubio i na brzaka uradio deset, na što je zapljeskala. Drugu je ona izgubila, a ja sam oduševljeno čekao početak njenih sklekova.

Krenula je, jednog pola i legla, a ja sam stajao iznad i govorio hajde, hajde… Ona reče da li mogu trbušnjaci, rako mogu ali deset. Počela je, došla do tri i počela zadizat noge od napora a ja ostao izbezumljen, jer sam uspio vidjeti njene gaćice, bijele boje. Rekla je ne mogu, molim te daj oprosti mi opkladu. Ja sam rekao ja ću za tebe i uradio deset, zatim skinuo majicu i uradio još deset.

Samo me posmatrala. Nakon toga, smo pričali o kartama i igrama. Ja sam joj govorilo da mi u studentskom centru igramo u skidanje. Kako u skidanje rekla je, pa tako što obučemo isti broj odjeće i gubitnik skida dio po dio. Kad dođe do gaća izađe na hodnik i provede tu deset minuta, ona me gledala sa velikim smijehom i rekla pa jel i ti to igraš, a jel igraju i cure. Odgovorio sam joj da je to samo zabava i da bude interesantno. Baš ste vi studenti zanimljivi, rekla je, žao mi je bilo što ja nisam studirala, a bila sam dobar učenik, tako smo otišli na spavanje.

Zadnji da mog boravka je svanuo i sutra idem kući, tako mi je brzo prošlo, a sa Indirom sam se tako dobro upoznao, pa čak smo imali i svoje prve tajne. Dan sam proveo u gradu sa malim rođakom, nakon čega, smo došli u stan i zatekli nju kako pravi jelo. Uz večeru je zapitkivala opet o toj igri u skidanje i govorila kako smo mi studenti interesantni i čudni, a ja sam je kao sa folom pitao, što zar nisi nikad to igrala??

Čuj njega, pa skim da igram, mada bih volila nekoga skinuti i psmjehkivala se. Večera je završena, počeo je neki film, mali je otišao u krevet, kad na filmu scena poker u neke velike novce, a neka dama pobjeđuje, eto vidiš reko joj kako se to radi. Ma igrala bi ja to ali… Što pa eto igraj kad ti se vrati muž. Ma ne, reče, znaš, nema on smisla za to, on je preozbiljan, to bi nazvao glupostima.

Šutio sam i čekao reakciju, a ona me upita, jel te ko rode kad skinuo. Odgovrio sam DA, DVA PUTA! Iiiii!?? Pa to je ostala tajna, jer je smisao igre u tome da to niko ne sazna i rekao sam joj filozofski: “Ko zna čuvati jednu, zna i dvije tajne” Tako znači, reče i stavi ruke na lice, pa znaš ja bih odigrala, ali da se imam pravo prekinuti igru. OK rekao sam joj. Mali je spavao, a sobu smo zaključali i igrali na ležaju, okrenuti jedno drugom.

Prva partija, pustio sam joj da pobijedi, a ona je to sa oduševljenjem dočekala, i ja sam skinuo majicu. Druga partija, ona gubi i ja očekujem da će prekinuti, no odlučuje da skine majicu. I napokon, moj kurac počinje da se ukrućuje, ona je skinula majicu i ostala je u bijelim grudnjacima. Ozbiljnim pogledom me gledala i rekla da ovo ostaje, a ja dodao među ovim zidovima. Osjećala je nelagodu, ali je imala želju za igrom.

Grudnjak nije mogao da pokrije u potpunosti njene sise, koje su malo i prilivale, te se stomak jasno vidio. Šta je mili, nisi nikad vidio ženu u grudnjacima. Jesam, ali nikad takvu, pa ti si sila, ponovio sam joj. Treća partija, ja ponovo namjernmo gubim i skidam šorc, bokserice su krotile moju kurčinu koja je bila kruta poput bejzbol palice. Pogled joj je letio samo na njega i gubi četvrtu partiju. Ustaje odlučno i počinje da svlači suknju.

Taj čin je počinjao da mi muti razum. Noge savršene, sjeda pored mene. Gaćice bijele boje, sa strana se vide vrhovi dlaka, koje nisu uspjele ostati unutar, a isto tako i mali putić tankuh dlačica male veličine, koje idu iznad gaćica prema pupku. Gaćice su bile baš napete, kao da su jedva držale ono ispod sebe. Samo sam zurio nepomično kao paraliziran, a ona je osjetila da ja primamila moju pažnju. Šta da činim, šta, govorio sam sam sebi. Rekla je: “Šta je, jel idemo dalje? Ja sam rekao idemo, ali si me preiznenadila.

Preiznenadila, pa zašto rode, što si vidio na slikama, vidiš i sada. Jest, rekoh, ali je sad uživo i drugi je ambijent…. I ja sam starija tri godine i deblje par kilograma, dodala je. Ovo što ispred sebe vidim je neopisivo, pa ti stvarno izgledaš bolje, nego na slikama. Ah rode, rode, reče mi, ni tebi nema mane, a kako se primijeti i ti si obdaren, samo ne mogu da te pobijedim pa da te skinem i da ti se smijem. Aklo ti imaš želju da me skineš uradit ću to sam, za tvoje oči i među ovim zidovima. Uredu, hajde skini gaće i olakšaj mu!

Skinuo sam gaće, a ona se pocrveni i reče:“Uh pravi momački, uvijek spreman i dignut, pa na što se tako digao ne znam? Digao se na ono što moje oči vide i nisam više mogao govoriti…Jel stvarno misliš tako?

Da mislim, jer si tako dobra, da samo znaš, iako si mi rod, je ne mogu si oprostit neke stvari.Zašto, šta bi bilo da sam se skroz skinula, da li bi pobjegao iz sobe i blago se nasmijala?Ćutao sam ko zaliven i nakon toga rekao, volio bi te vidjeti golu?Pa možda će ti biti još teže,a?

Ne, neće, jel dozvoljavaš? I krenuo sam rukama prema njoj. Ona svojim uze moje ruke i tako me uhvati za ramena. Zatim leže i poče da svlači gaćice. Kad ih je svukla, ja sam drhtao i gledao, ono o čemu sam maštao danima. Njenu pičku. Bila je čisto prirodna, neobrijana, dlake srednje veličine, svjetlije boje, a u sredini se mogao vidjeti prorez, čija je boja bila tamno-ružičasta.

Brzo sam se prislonio uz nju, tako da je moj nabrekli kurac bio svega nekoliko centimatara od njene pičke. Pokušao sa da je poljubim, ali je rekla da je ovo ludo što radimo i da je van svake pameti. Nisam ništa govorio, samo sam joj grickao vrat, na što je uzvratila sa par uzdisaja i zgrabila rukama moju kosu i privukla me svojim usnama i snažno poljubila. Već sam se tad primakao kurcem na ulaz njene pičke i mogao osjetit njenu ruku kako ga lagano centrira. uđao u svoju rođaku

Poslije par poljubaca, počeo sam da teram glavić ravno u nju, osjetio sam vlažnost i vrelinu. Žena od dvoje djece, 41 godina, činila se potijesna, skoro kao djevica, ali se njena vagina brzo širila ispuštajući balavu tekućinu i tako sam laganim ritmom zabijao svoj kurac ravno u nju i svega nekoliko puta počeo sam da je stišćem, a ona je samo lagano stenjala i govorila vadi, vadi, nemoj svršit ćeš u mene. Izvadio sam ga i počeo kao pumpa da je prskam po stomaku, a ona je poslije ustala, sva zadihana počela da ga liže od jaja pa do glave.

Ponovo smo se ljubili, te sam počeo da joj grickam bradavice i nakon par minuta kita mi je bila ponovo kruta. Okrenuo sam je sguza. Imala je rasne guzove, počeo sam da je pumpam u pizdu, a ona je otvorila usta i zatvorenih očiju ispuštala duboke uzdisaje. Zabijao sam ga jače i jače, hvatajući je za sise i ramena. Nakon desetak minuta ponovo sam ga izvadio i pošpricao njene guzove. Nakon čega se pridigla i počela da me grli i ljubi. Poslije poljubaca, otišla je pod tuš, a ja poslije nje. Nakon tuširanja uslijedilo je spavanje, gdje me ujutro probudila sa kafom, moleći me da ovo ostane, među četiri zida…

Upozorila me da će mala ubrzo stići i da je mali već ustao. Popili smo kafu, doručkovali. Ispratili su me na stanici, a ja sam sa suznim očima napustio Zagreb, želeći za tim danima, ali se moja želja ostvarila, među četiri zida.

(Visited 1.048 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.