studentica puši u kolima

Studentica Maja

Erotske price

Maju sam upoznao slučajno jedne večeri nakon njenog povratka iz noćnog izlaska. U biti već je bilo jutro. Naime, ja radim kao taksista. Imam 45 godina, oženjen, jedan bilmez od 19 godina koji kuburi sa školom i kojeg praktički i ne viđam zbog ovakvih noćnih smjena.

Život taksista nije glamurozan, pati nam brak, stalno fali novca, a stalno se moliš da auto ne rikne. Međutim, meni su nekako bile najdraže te noćne vožnje, pogotovo vikendom iako su ih neke kolege izbjegavale, jer kao uništiti će im auto, opljačkati će ih neko i slično. Mene nije to opterećivalo ni najmanje.

I tako jednu subotu oko pola četiri ujutro, dok sam čekao ispred jednog kluba na neku vožnju i čitao krimić od Jo Nesboa, upala, doslovno, je u auto Maja. Brineta sa tamnocrvenim pramenovima i solidnim peticama, sa nekom kožnom ogrlicom oko vrata, nešto u stilu gotike ili nekog miksa grungea koji je bio popularan u mojim mladim danima.

 

Bademaste oči i tamno crvene usne koje su otkrile biserne zube pogledala su me i promrmljale adresu. Skužio sam da je to dobrih dvadeset kilometara samo u jednom smjeru.

 

Uključio sam taksimetar, ugasio lampicu i krenuo. Vozili smo se u tišini, a ona je buljila van i nešto valjda mrmljala sebi u bradu. Uspio sam skužiti ‘glupača’, ‘kreten’ i još par opisnih pridjeva u negativnom smislu. Nisam imao običaj da se miješam, ali mi se nekako sviđala.

– Nadam se da je sve u redu? -upitao sam tiho, a od nje se čuo duboki uzdah i samo sam uhvatio njen natmuren pogled u retrovizoru, ali sam svejedno nastavio- Valjda nije ništa što jedan razgovor sa potpunim strancem ne može riješiti? -nakon toga sam se široko nasmiješio, a ona mi je nekako nevoljko uzvratila. sexy studentica u kolima

Bilo je dovoljno da se otvori i uskoro smo razgovarali, u biti ona je govorila, a ja slušao. Ponekad bi samo dodao nešto što je nju poticalo da govori. Saznao sam da je zatekla dečka, tj sad već bivšeg dečka, kako se hvata u WC-u kluba, pazi sad, ne sa nekom curom, već sa nekim tipom koji mu može biti tata, a upravo mu je pušio kurac kad je ona upala unutra.

Pokušao joj je nešto reći, ali ga je samo odvalila nogom u jaja i istrčala van, ugledala taksi i samo sjela u njega. Nije imala pojma da li ima dovoljno za platiti i sve drugo. Nije ni primijetila da sam ja ugasio taksimetar već kod devetog kilometra. U biti nije ni shvatila da stojimo već par minuta na njenoj adresi, a kad sam joj rekao da smo stigli, na njen upit koliko je dužna samo sam rekao:

– Ništa, nikad ljepšu i slađi putnicu koja ima problema nisam imao na vožnji, pa zato ništa.

Nije znala šta bi rekla, pa se samo nagnula između sjedala i poljubila me u obraz, a onda brzo brisala ruž sa obraza. Samo sam se nasmijao. Zatim me tražila broj moba kako bi mogla uvijek mene zvati za vožnju iako sam rekao da nije baš svaka besplatna. Nije joj bilo važno.

Od tada svaki vikend ju vozim iz kluba kući i uvijek dugo razgovaramo. I sad je uredno plaćala, nije htjela ni čuti da ne uzmem novac. Tako je bilo sve do prošle subote.

Zvala me već prije ponoći i čim sam stigao sjela je, za promjenu, na prednje sjedalo. Bila je u nekoj ultra mini haljini boje crnog vina, štiklama boli glava i u crnoj kožnoj jakni. Duga kosa je još mirisale na šampon, ne na cigarete, a i ona sama na neki parfem.

Zavalila se u sjedalu spustivši naslon malo i samo rekla da vozim kamo hoću. Osjećao sam njen pogled na sebi dok smo kružili gradom, a onda sam samo skrenuo van grada na neki pusti parking gdje se obično održavao sajam, ali sad je bio potpuno prazan i u mraku. Zatim sam ugasio auto i pogledao ju. Tiho je rekla:

– Želim stariji kurac u svojim ustima, pici i guzi.. -malo je zastala i nastavila nekako promuklo kao da se boji moje reakcije- .. želim tvoj kurac..
– Zaista to želiš? -upitao sam ju promuklo, a ona je samo zaklimala potvrdno glavom i povukla me na sebe.

Osjetio sam njene tople sise na svojim prsima, a kad je zadigla nogu uz mene samo sam rukom ušao ispod njene haljine i pomilovao joj picu preko najlonki i gaćica. Prigušeno je uzdahnula, a ja sam ju nastavio trljati dok nisam osjetio da najlonke i gaćice postaju sve mokrije.

Zatim sam se odmaknuo, a ona je krenula za mnom i pritisnula me na naslon sjedala, te me počela ljubiti dok mi je jednom rukom otkopčavala hlače ispod kojih je bio poludignuti kurac.

Nisam već dugo ništa pojebao, osim neke starije čehinje prije mjesec dana nakon što sam ju vozio na aerodrom i pomogao joj sa koferima, pa me na brzaka pozvala u wc gdje sam ju s guza napunio.

Otkopčavši hlače polako je izvukla mojih 19 centimetara dužine i 6 širine, pa se sagnula i sad mi je pušila kao luda. Samo sam sklopio oči i prepustio joj se. Mazio sam joj guzu i zadizao sve više haljinu, pa sam uskoro došao do ruba najlonki i povukao ih skupa sa onim tangicama niz stražnjicu. Pomicala se da mi pomogne oko toga i uskoro su bile spuštene do koljena. Milovao sam joj guzu ulazeći prstima u njene rupice, a onda je prestala sa pušenjem i samo rekla:

– Idemo otraga..

studentica puši u kolimaPomakli smo prvo njeno sjedalo, da se provuče, a onda sam se i ja provukao, pa sam prije nego sam se smjestio spustio hlače do kraja, a sa njima i bokserice. Ni Maja nije gubila vrijeme, pa se riješila najlonki i tangice, a i haljine, pa sam sad uživao u pogledu na njene velike i čvrste sise.

Čim sam sjeo odmah mi se smjestila u krilo i polako ugurala kurac u svoju picu. Spustila se do kraja uz glasan uzdah, a onda počela sa polaganim jebanjem. Ljubio sam joj sise dok se ona nabijala na moj kurac koji već dugo nije osjetio mladu picu. Ljubila me i stenjala dok je iz njene pice lagano curili sokovi i močili mi jaja.

Nakon desetak minuta je počela svršavati, a ni ja nisam bio daleko od toga. Htio sam da joj ga izdrkam po trbuhu, ali nije htjela ni čuti i samo se nastavila nabijati, pa sam se nakon par minuta počeo prazniti u nju. Sperma je šibala u mlazovima u njenu unutrašnjost. Stenjala je zadovoljno privukavši moju glavu među svoje sise, pa sam osjetio kako joj jako srce kuca.

Polako se skinula sa mene, pa iz torbice izvukla one vlažne maramice, a ja sam dok mi je ona brisala kurac uzeo cigarete i sad smo oboje zapalili i zavalili na zadnjem sjedalu. Spustili smo malo prozore i jedina svjetlost je bila ona od zvijezda i naših cigareta. Povremeno bi niže niz cestu prošao koji auto i to je sve. Kad je popušila cigaretu opet se sagnula prema meni i počela mi pušiti kurac. Milovao sam joj kosu dok mi ga nije potpuno digla.

Zatim je ponovo posegnula u svoju torbicu i izvukla kremu za ruke, pa istisla na moj kurac i počela ju razmazivati. Uskoro se kurac sjajio, a ona me poljubila i počela si mazati šupčić, pa se onda okrenula meni leđima i prekoračila me, primila kurac i polako ga namjestila na ulaz u svoj šupak.

Malo je klizio u stranu, ali je uskoro kurac ušao u nju. Zastenjala je lagano, a onda se sve više nabijala na njega. Uskoro joj je cijeli ušao u šupak i sad ju je širio dok je ona sve jače dahtala i stenjala.

Ja sam ju primio za sise i mijesio ih dok se ona nabijala, a onda sam spustio ruku na njenu picu i počeo joj žestoko trljati klitoris. Čuo se samo duboki ‘Aaaaahhhhh.. ‘ i počela je svršavati. Stisla se na meni i nisam mogao nikuda sa kurcem dok se nije opustila, a onda se samo spustila na sjedalo i rekla da pričekam malo. jebačina sa taksistom

Obrisala mi kurac vlažnom maramicom i počela ga ponovo pušiti. Milovala je i jaja, stiskala ih, gutala kurac so kraja sve dok nisam eksplodirao i napunio joj usta spermom. Malo se zagrcnula, pa je dio završio na njenoj bradi, ali je sve pokupila prstima i nakon toga mi oblizala kurac do kraja.

Nakon toga smo se obukli i odvezao sam ju kući. Na rastanku me je upitala da li bi imao šta protiv da se nastavimo ovako nalaziti i dalje. Naravno da nisam imao ništa protiv, a tko bi. Poljubila me i otišla, a od tada se nađemo barem jednom tjedno da se dobro izjebemo.

Nisam plaćen kako bi htjela supruga, ali meni ne smeta. Maja je rekla da neće više imati dečka dok ne završi medicinu do kraja, ali nisam baš bio siguran u to, jer.. ljubav ne pita.

(Visited 870 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Studentica Maja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.