Starija Žena iz Kafića

Od prije nekog vremena postala mi je navika da svakog jutra dok bicikliram do posla svratim u jedan kafić na kapučino, koji je vrlo ukusan i već sam postao stalni gost tako da jutrom kada uđem ne moram naručivati jer zgodna cura za šankom već zna što mi treba spremiti, uz to što me svako jutro dočeka s prelijepim osmjehom na licu.

 

Nemam nikakvih iluzija oko nje, jer bi mi mogla biti i kćer, ali mi svakako uljepša dan. Kako dolazim svakodnevno između pol osam i osam, tu je u to vrijeme ista ekipa koja, kao i ja navraća svakodnevno u to isto vrijeme. No, jednog dana sam navratio skoro sat vremena kasnije i u kafiću je bila sasvim druga postava, puno življa i budnija od one ranojutarnje. Dobro, šankerica je bila ista. “Danas kasniš ? Može kao i obično“ rekla je. “Da, kao i obično“ odgovorio sam.

Par trenutaka kasnije već sam imao ispred sebe kapučino s gusto pjenastim mlijekom. Uzeo sam novine s police i krenuo čitati kad mi je u oko upala žena koja je sjedila za susjednim stolom i koja me je, iz nekog čudnog razloga, odmah privukla. Bila je vidljivo starija od mene, a ja sam ušao u šezdesete. Koža joj je bila relativno glatka, a njene godine mogle su se, eventualno, odrediti jedino prema malim borama oko njenih usana. Bila je moderno obučena i noosila je čizmice, koje je mogla nositi i neka tridesetgodišnjakinja. Svjetlozelena vestica, preko bijele bluze, iznošene trapke i žuti svileni šal oko vrata zaokružili su sliku starije ali moderne žene.

 

Plava kosa, do ramena, padala je po šalu. Imala je lijepo lice i vitku figuru. Primijetila je da zurim u nju. “Dobro jutro zgodni mladiću, uživajte u okusu“ rekla mi je okrenuvši glavu prema meni.
Zacrvenio sam se u trenutku, nisam računao s tim. Primijetila me je, nazvala me je mladićem, što je s njene točke više manje u redu, dođe mu kao kad ja ženama u četrdesetim ili pedesetim kažem curice. Nije li mi rekla da sam zgodan? To mi već dugo nitko nije rekao, a i sam se ne bih nazvao zgodnim, svaki dan dok se brijem, gledam se u ogledalu i nisam baš oduševljen onim što gledam.

 

Nakon što mi je sve to prošlo kroz glavu ljubazno sam joj poželio dobro jutro, zahvalio se na komplimentu i sakrio iza novina. Ništa od onog što je pisalo u novinama nisam registrirao i moje su misli bile previše zaokupirane ovom izuzetno atraktivnom seniorkom. Ne znam ni sam kako sam ispio kapučino, platio, pozdravio sve i nestao. Probao sam u sljedećim danima navraćati u isto, malo kasnije vrijeme, ne bih li naišao na nju, ali ništa od toga, do dana točno tjedan dana kasnije. Ušao sam u kafić, sjedila je, prelijepa, za stolom zadubljena u neku knjigu i izgledalo je da me nije registrirala.

“Dobro jutro svima skupa ! “ rekao sam. Podigla je glavu i lagani smješak je preletio njenim licem, a i ja sam njoj poklonio moj najljepši mogući. Riskirao sam i prišao njenom stolu “Smijem li sjesti k Vama? “ Pogledala me je i rekla:“oh zgodni mladić može reći i nešto više od dobro jutro“. Nasmiješio sam joj se. Shvatio sam to kao jesni DA. Opet je rekla „zgodan“ i „mlad“ i opet sam se zacrvenio kao pučkoškolac. “Mislim da ste vrlo atraktivni i rado bih Vas upoznao“ Što sam to rekao, pomislio sam, pa jesam li ja normalan, odmah pa u glavu. S druge strane, a što sam trebao reći?

Njen odgovor je otjerao sve moje brige. “O da rado i Vi se meni isto činite vrlo atraktivnim, prije svega.. . “ “Prije svega. što? “ pitao sam se jer nisam primijetio da mi posluga donosi moj kapučino. Danas je imala najveći osmijeh koji sam ikada vidio na njoj, a pripisao sam to razgovoru sa starijom damom koji je očito čula. Kao curica i dečko, sigurno je pomislila.

 

“.. .. . Vaš blistav pogled! “ završila je započetu rečenicu. Odlučio sam se od tada opet ponašati kao odrasli muškarac. “Smijem li Vas pozvati na kavu? “pitao sam. “O da, vrlo ljubazno od Vas, vrlo rado. Ovdje? “ Naravno, pa gdje drugdje, nije valjda mislila da bih pozvao k sebi doma? Pomislio sam u sebi “Da upravo sam tako i mislio“ odgovorio sam. “Meni kapučino, i odmah se vraćam“ rekla je i otišla prema WC-u. Naručio sam taj kapučino i posluga se je opet nasmijala, onak vrlo indikativno. “Ova se pali na tebe, primijetila sam to još zadnji put“ rekla je kad je donijeela šalicu s kapučinom. “Daj molim te, pa ona ima bar 70 ili više“ bila je moja reakcija. “Da, a zar ti misliš da žene u tim godinama nemaju više takvih potreba? “

Gospođa se vratila iz WC-a i sjela nasuprot meni. Fantaziram li ili mi se čini da je otkopčala gornje gumbe na bluzi? Gledao sam u rastvoreni dio. U sredini između grudi bile su vidljive iste borice kao i one oko njenih usama. Izgledale su čvrsto. U mojim se hlačama se počelo nešto kretati i moj je kurac očito reagirao na refleksni podražaj kojem sam bio podvrgnut. zgodna žena iz kafića

“Sviđa li ti se što vidiš? “ kao da je pogađala moje misli i opet sam pocrvenio. “Ja sam Ana, možemo na ti? “ “A da, ja sam Marko“ zamucao sam “oprosti nije mi bila namjera.. . ““ Što“ pitala je“zuriti u moje cice? “ Iznenada sam osjetio njenno stopalo u mojem međunožju. Skinula je cipelu i svojm stopalom pritiskala izbočinu u mojim hlačama. “Ovo ovdje pokazuje nešto drugo” ustvrdila je i počela je prelaziti svojim stopalom preko hlača-Uff bilo je to za poluditi i malo prebrzo za mene. Nisam mogao jasno misliti. Njeno stopalo masira mog Stojka i moram paziti da mi nešto ne pobjegne ovdje u kafiću. Trudio sam se ostati hladan i srkao sam svoj kapučino.

„Moram još na posao“ rekao sam s glumljeno ozbiljno. “Pretpostavljam da si ti u mirovini, ili? “
“Nikada nisam radila“ rekla je i počela se smijati. “Imala sam bogatog muža! “Polizala si je pjenu s usana. Svjesno polako, iz jednog kuta usana prema drugom, onda prema gore, pa dolje, baš kao da oblizuje glavić, izgledalo je vrlo erotično, pritom nije prestala svojim stopalom obrađivati moje međunožje. „Čini mi se se da ćeš danas, u najmanju ruku, uzeti slobodno prijepodne“ rekla je smijući se protom. “Živim ovdje, u blizimi, odmah iza ugla, i od tamo ti nije ništa dalje do posla nego odavde. “ Mora da sam izgledao pomalo uznemireno, još je rekla: “Pa, pretpostavljam da i ti to želiš“

Dok je to govorila nije prestajala s drepanjem i stopalnom masažom moga Stojka. Naizmjence sam ju gledao u lice, u rastvor njene bluze, u njeno stopalo koje je bilo u mojem krilu i koje je moglo prouzročiti veliku neugodu. “ Hoću, hoću, odmah ću nazvati tajništvo i javiti da neću danas doći, a ti molim te miči to stopalo s moga Stojka inače ću si morati odmah kupiti nove hlače“ povikao sam.

Nakon što sam obavio telefonski razgovor, platio sam i zajedno smo napustili kafić pod ljubaznim pogledima posluge. “Želim vam jedan lijep dan“čuo sam ju kako viče za nama i smije se pri tom.

Stanovala je u renoviranoj staroj zgradi u centru grada, na prvom katu. Ušli smo u stan, poslij esam vidio da je to stančina, ali sad nije bitno. Zaključala je vrata i već u hodniku smo se počeli žvaliti i šamarati jezicima. Usput mi je svukla jaknu i jednostavno ju bacila na pod. Ja sam se posvetio skidanju njene jakne, pa bluze, konačno sam htio vidjeti sve što ona ima.

Uvijek sam imao problema s rakapčanjem grudnjaka, raznorazne kopče su me uništavale, ali njenog sam raskopčao dok kažeš keks, svukao ga preko ramena i bacio u stranu. Pažljivo sam joj dirao grud nježno ih mijesio dok nisam napipao bradavice i lagano ih opipavao prstima. Lgano je zajecala, uzdahnula, spustio sam glavu i zahvatio mojim ustima prvo jednu, a zatim i drugu bradavicu, sisajući malo jednu, pa malo drugu i tako naizmjence.

Moj je jezik obigravao oko njih i malo sam opet sisao, malo lizao, malo i gricnuo. To su bili dodiri koji su ju raspametili. Glasno je stenjala i “oo, daa, tooo! “ što me je navelo da ne prekidam to što radim i njen užitak. Uzeo sam njene obje dojke u ruke i sisao naizmjence jednu, pa drugu dojku. Iznenada sam osjetio kako se bavi raskapčanjem moga remena, rastvara šlic, da bi mi jednim potezom svukla i hlače i gaće. Otela se mojim usnama, kleknula ispred mene i uzela moj kurac u ruku.

nepoznata milf mu sisa kurac“Uuu kako si mokar“ rekla je i uzela moju batinu pohlepno u usta. Ja sam se još malo mučio dok nisam potpuno maknuo hlače i gaće s nogu, kako bih se mogao slobodnije postaviti i uživati dok mi ona ustima obrađuje moga Stojka. Njen jezik je kružio po mom glaviću, oblizujući ga, da bi ga zatim potpuno progutala, pa onda opet pustila i onda ga iznova nastavila jezikom obrađivati. Sad sam ja bio taj koji je glasno steanjao, uzdisao, jecao, što već sve ne. Odjednom je rekla: “dođi, idemo u krevet! “

Brzo smo se oslobodili ostataka odjeće na sebi i skočili u široki, veliki krevet. Nježno me je polegla dolje, na leđa i kleknuka se iznad mene. Lagano ljujajući se primicala se je mom Stojku, primila ga u ruku i gurnula polako na ulaz svoje vlažne, napaljene pičkice. Polako ga je uvela unutra i lagano se centimetar po centimetar spuštala po njemu dok nije cijeli bio unutra. Tako je mirno sjedila s njim u sebi, na meni, da bi onda počela lagano vrtiti zdjelicom, miješati guzom, usput trljajući rukom svoj klitić. “Oo da, to je najljepše i najluđe, biti ispunjena kurcem i drkati si klitić“ izgovorila je uz uzdah i stenjanje. Gledao sam ju, imala je staklast pogle, očito je bila u nekoj drugoj sferi i izledalo je da jako uživa.

I onda je počela, kao uštekana u struju, skakati gore, dolje po mojoj batini, podižući zdjelicu, pa ju spuštati. Ništa mi nije falilo, uživao sam. Pojačavala je ritam i jačinu jahanja i nabijala se na mene. Po njenom stenjanju osjetio sam da je svršavanje sve bliže i bliže, skakala je po meni sve brže i brže, bila da je podivljala.

Osjetio sam kako mi dolazi i uživao sam u trenutku kad sam osjetio da moja sperma šiklja iz mene, još i još- I ona je uživala u tom trenutku, glasno vrišteći je svršavala, grčeći se i trzajući na meni, pritišćući me zdjelicom, da bi onda jednostavno pala na mene. Naša usta su se spojila u dugačak poljubac.

Moj umorni, opušteni kurac skliznuo je iz njene pičke. “U baš je dobro bilo, već dugo se nisam tako ševila“ rekla je. “A ni ja, moram priznati“ složio sam se s njom. Ležali smo zajedno, odmarali i čekali nastavak, jednako vatren i uzbudljiv kao i prvi dio.

(Visited 1.858 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.