Stare Napaljene Kurve i Mladi Dečki

Kada dokone gospođe, ili preciznije rečeno, dame u zrelim godinama nemaju pametnijeg posla a uz to imaju viška vremena i dovoljno novca, izmišljaju načine kako da se dobro provedu. Tako je i moja poznanica Fanika došla na ideju da proslavi jednu godišnjicu. Naime, odlučila je proslaviti godišnjicu rastave braka. Prošlo je točno deset godina kako se razvela i to joj je dalo povoda da organizira proslavu tog događaja.

Mene je nazvala naša zajednička prijateljica Matilda i obavjestila me kako moram u subotu, obavezno, doći na spomenutu proslavu. Slatko sam se nasmijala toj luckastoj ideji, no kako nisam imala ništa u planu potvrdila sam svoj dolazak. Dobo sam znala da će to biti skup napaljenih žena koje su sve mahom prešle četrdesetu godinu života, a neke i pedesetu.

Idućeg dana nazvala sam Faniku. Zanimalo me koliko je prijateljica i poznanica pozvala. Trebalo nas je biti oko petnaestak a možda i više. Većina su dame koje su udane pa imaju obaveze i vjerojatno neće moći doći. Nabrojala mi je na koje sve žene računa da će doći. Zaključila sam kako većinu poznajem. Neke više a neke manje. no to nije bilo ni bitno.

Proslava se trebala održati u jednom motelu nadomak grada. U ovoj priči namjerno neću spominjati ime motela jer možda netko od muževa mojih poznanica pročita ovu priču pa se sjeti da je njegova žena te subote bila tamo. Stigla sam, zajedno s Matildom, u točno dogovoreno vrijeme. Parkirale smo auto na pošljunčanom parkingu i krenule ka ulazu. Pošle smo kroz hol gdje se nalazila garderoba i toaleti te smo gurnule pokretna vrata i ušle u salu. Tu su oko spojenih stolova već sjedile Fanika i desetak žena. Bile su dobro raspoložene i pozdravile su nas glasnim povicima. Odmah sam uočila da su sve dame jako lijepo odjevene, dotjerane i našminkane.

Moram malo opisati unutrašnjost sale. To gdje smo mi bile je manja sala i tu se s desne strane nalazi dugački šank ispred kojeg su barske stolice. Čitav zid koji gleda prema van je ostakljen a na staklu se nalaze zavjese. Iz te sale se ulazi u drugu, veću salu, tj. u tu salu se skreće desno. Dakle,  čitav taj prostor jeu obliku slova L. Iz te veće sale se stepenicama dolazi u još jednu manju salu koja se nalazi na katu. Ove dvije sale u prizemlju, prema potrebi, mogu se odvojiti harmonika vratima koja se protežu čitavom dužinom. Sada su ta vrata bila dijelom zatvorena. Inače čitav prostor je lijepo uređen i ukrašen s mnogo cvijeća u betonskim žardinjerama. Odmah sam po zvucima glazbe i glasovima zaključila da se u većoj sali održava neka malo veća proslava.

Srdačno smo se, Matilda i ja, pozdravile s prisutnim “curama” i zauzele svoje mjesto za stolom. Konobar nam je odmah poslužio aperitive. Konobari su bili mladi i naočiti muškarci i odmah sam shvatila da ih Fanika dobro poznaje. Tijekom večere primjetile smo da je u onoj većoj sali neko mlado društvo. Naime mladi momci i djevojke prolazili su nedaleko nas na putu do toaleta ili do terase kako bi zapalili cigaretu. Pitale smo konobara i on nam je pojasnio kako tamo društvo slavi godišnjicu mature. Momci i cure su bili tek nešto stariji od dvadeset godina i to je bilo lako zaključiti. Naravno da su moje “starke” odmah nanjušile mlado meso pa su već nakon prvih čaša ispijenog vina počele s bezobraznim komentarima.

A kako je vrijeme odmicalo tako su i mladi dečki, u prolazu, sve češće pogledavali prema nama. Fanika je bila jako dobro raspoložena i nije joj trebalo mnogo pa da počne dobacivati dečkima u prolazu. Kako su i oni konzumirali dosta alkohola ohrabrili su se pa su sve češće s nama komunicirali. Povremeno bi odlazile po dvije-tri na terasu kako bi zapalile cigaretu. Počelo je lagano koketiranje i zafrkancija. Ubrzo je Fanika zamolila konobara da otvori jedan ostakljeni prolaz odmah iza našeg stola. Kroz taj prolaz moglo se također izaći na terasu. Znala je Fanika da momci sada prolaziti uz nas. napaljene matorke u klubu

Nakon nekog vremena trojica mladića su se smjestili za naš stol. Inzistirali su da nas počaste pićem. Naravno, nismo odbile. Uskoro su toj trojici pridružila još četvorica. Nakon ispijenog pića i upoznavanja s dečkima smo i zaplesale. Fanika se skroz razuzdala i bilo o čemu da je krenula priča ona bi je skrenula na jebačinu i seks. Naravno da se to mladim i napaljenim dečkima svidjelo. Svidjelo im se i kada je Fanika zadigla suknju i pokazala rubove svojih čarapa zakopčane halterima. Sljedeći njezin primjer i ostale žene su bezobrazno prebacivale nogu preko noge otkrivajući svoja bedra i butine. Momcima su oči bile kao sarme.

Vrijeme je brzo prolazilo i već je dobrano prošla ponoć. Većina mladih otišla je kućama. Za našim stolom ostalo je osam mladića. I neke naše prijateljice su se pozdravile i otišle. Sada je nas je ravno deset. Konobari nisu inzistirali na odlasku. Prigušili su svjetla, navukli zavjese i zaključali vrata. Trojica konobara bili su Fanikini poznanici, ali ne samo poznanici, barem su je dvojica od njih trojice poševila. Kako bi im se išlo kući kada su dobili dobru napojnicu a atmosfera je toliko uzavrela da su se u jednom trenutku Fanika, Denisa i Sanja izule, popele na stol i zaplesale. Hvatale su jedan drugu za guzove, primale za sise, jedna drugoj zadizale suknje otkrivajući gaćice…

To je dovelo do toga da smo se sve, dobrano opijene vinom, počele lascivno ponašati. Gertruda zagrlila Tinu i ugurala joj prst u usta što je sve prisutne odmah asociralo, a na što drugo nego, na pušenje kurca. Nije im trebalo dugo da tako napaljene jedna drugoj počnu plaziti jezik što je rezultiralo time da im se vlažni jezici počnu dodirivati. Vrlo dobro sam znala da mladim dečkima kurčevi bubre i da su napaljeni preko svake mjere.

A kada su Fanika i Sanja jedna drugu počele svlačiti nekima od njih gotovo da su procurile sline. Obje su ostale u prozirnim kombineima a onda su skinule i grudnjake bacivši ih dečkima. Uslijedio je vruć i vlažan poljubac. jedna drugoj strasno su gurale jezik u usta i nisam sigurna da neki od prisutnih nisu već tada svršili. Fanika je Sanji gurnula ruku u gaćice a onda je i sanja to učinila i njoj. Trljale su si pičke i ljubile se kao da su same na svijetu.

perverzne matorke u klubuKada je Fanika izvukla ruku iz Sanjinih gaćica svima nam je pokazala prste ruke dobrano natopljene sokovima Sanjine pičke. Uzela je salvetu sa stola ali prije nego je obrisala prste preko njih je prešla jezikom što je kod prisutnih izavalo glasno odobravanje i oduševljenje. Sanja je, ne želeći Faniki ostati dužna, svukla njene gaćice. Fanika se nije protivila. Uskoro su svi imali prilike vidjeti njene crne gaćice natopljene sekretima iz njene pičke.

Sada je Fanika počela inzistirati na tome da sve zajedno skinemo gaćice. Krenula je od jedne do druge i podizala nas sa stolca. Mi koje smo bile jače napaljene to smo odmah prihvatile a one koje su oklijevale uskoro su morale popustiti jer smo nas dvije-tri bile toliko uporne i agresivne da nisu imale izbora. Uskoro su po podu, stolcima i stolovima bile rrazbacane, gaćice, grudnjaci ali bilo je i čarapa i haltera. Klinci su se napalili i svako malo trljali su svoje kurčeve. Jedan od njih, Miljenko se zvao, molio me da mu svoje gaćice poklonim za uspomenu. U stvari, nisam imala ništa protiv ali prije nego sam bilo što rekla Fanika se umiješala u igru. Rekla mu je kako može uzeti moje gaćice ali neka nam pokaže svoj kurac i neka se izdrka po gaćicama. Mislila sam da će mu biti neugodno, no on je bez problema izvadio svoj kurac i počeo drkati iznad mojih gaćica. Žene su vriskale od oduševljenja.

Gledala sam njegov mladi nabrekli kurac i naravno da sam se napalila. Lijevom rukom sam ga primila za guzu nježno je masirajući. Desnom sam ga primila za jaja. Stisnula sam ga nježno dva-tri puta i to je bilo dovoljnoda pukne i počne svršavati. Držala sam mu kurac dok je sperma šibala. Prva dva-tri mlaza sperme odletjeli su valjda tri-četiri metra daleko. Vriska žena dala je do znanja da je i njih zašpricao. Ostatak sperme izbacio je na moje gaćice.

Konobari su vidjeli da stvari polako izmiču kontroli pa su nas pristojno zamolili da ispijemo piće do kraja, odjenemo se i napustimo lokal. No nama se sad nikako i nikamo nije išlo. Kristina i Zrinka pozvale su taksi i one su nas napustile.Nama ostalima, kako rekoh, nije se odlazilo. Ipak smo nevoljko počele pripreme za odlazak ali napaljene starke nije lako samo tako otpremiti. Svjetlana je oteturala, jer bila je prilično pijana i doslovce je teuturala, do konobara kako bi ga zamolila da nam da još malo vremena. Plazila je po njemu a on se baš i nije previše branio. Raskopčala mu je košulju, potom spustila hlače i gaće. Pridržavajući se za njega kako ne bi pala, spustila se na koljena. Na radost svih prisutnih počela mu je pušiti kurac. grupno pušenje kurca

To je naravno bio znak za nas ostale da se latimo posla. Fanika je bez puno priče raskopčala hlače prvome dečku do sebe. Sjedila je pored njega i trenutak kasnije glavu je spustila u njegovo krilo. Dok sam ja s Miljenkom, koji mi se izdrkao po gaćicama izlazila na terasu, jer trebalo mi je svježeg zraka, vidjela sam Matildu kako s jednim od dečkiju izlazi u hol. Miljenko je bio opijen alkoholom ali i totalno zbunjen. Stajao je poput kipa dok sam mu raskopčavala hlače. Spustila sam mu hlače do gležnjeva. Kurac mu nije bio baš skroz dignut ali čim sam ga stavila u usta i prstom mu nježno protrljala šupak kurac mu je zapulsirao puneći se krvlju. Gutala sam mu ga do jaja a on je stenjao toliko glasno da sam se uplašila kako bi ga lako mogao čuti i u kućama udaljenim stotinjak metara.

Moram priznati da je Miljenko imao prilično veliku batinu. Pička mi je bila pristojno navlažena i željela sam osjetiti taj mladi kurac u sebi. Ustala sam, zadigla suknju iznad bokova i bez puno priče naguzila sam se, raširenih nogu, preko jednog od stolova. Miljenko je, držeći kurac u ruci, dogegao do mene. Naime, Hlače oko gležnjeva smetale su mu pri hodu. Gledajući ga ispod ruke kako smiješno hoda, crven u licu i s kurcem na gotovs, došlo mi je da se nasmijem. Zabio mi ga je takvom žestinom da sam imala osjećaj kako mi je nabio u pičku i svoja jaja. Glasno sam vrisnula od boli i užitka koji suse izmiješali i potresli moju utrobu.

Miljenko me jebao divlje i žestoko. Ta velika kurčina razarala me ali i vrlo brzo natjerala da glasno svršim. Miljenko je ponovo glasno zastenjao i zabivši mi ga do jaja napunio mi pičku spermom. Gledala sam kroz prozor u unutrašnjost sale. Miljenkov kurac još je bio u meni. Vidjela sam kako su konobari podigli s poda Svjetlanu. Usta i lice bili su joj zamrljani spermom konobara kojem je popušila kurac. Mislila sam kako joj žele pomoći no oni su je doslovce odnjeli u prostoriju iza šanka. Dečki su je dakle odlučili pojebatii tu nije bilo nikakve pomoći.

milf orgijeLagano sam se dijelom okrenula na bok gornjim dijelom tijela. Nježno sam rukom odgurnula Miljenka dajući mu na znanje kako je vrijeme da izvuče svoj kurac iz moje pičke. Shvatio je. Navukao je gaće i hlače. Ja sam popravila suknju. Shvatila sam da je krajnje vrijeme da odemo. Krenula sam u salu ne mareći za to što mi se sperma cijedi niz noge. Prišla sam faniki koja je gotovo gola raširenih nogu sjedila na stolcu, pušila cigaretu i grlila jednog od mladih pastuha. Lice joj je bilo umrljano spermom. Primjetila sam da sperme ima čak i po kosi. Zahvalila sam joj na pozivu i rekla kako odlazim. Privukla me k sebi i poljubila u obraz.

Prošla sam pored Tene koja je strasno pušila, valjda već sad treći kurac i izašla u hol. Pretpostavila sam da je Matilda sa svojim jebačem završila u jednom od toaleta, i bila sam u pravu. Sjedila je na wc škollci i opsluživala dvojicu. Usta su joj bila puna sperme koju je ona spremno gutala. Treći mladić, posve gol stajao je sa strane i fotografirao kako lik istresa spermu u Matildina usta pritom je lupkajući kurcem po isplaženom jeziku.

Povukla sam je za ruke i podigla na noge. Izvukla sam je van i navukla joj gaćice. Ona se  samo smijala opasno se njišući i malo je trebalo da padne na mene. Primila sam je oko struka i izvela na parkiralište. Posjela sam je u auto i napokon smo krenule kući. Već je počelo svitati. Nisam ovakva mogla doći doma. Uostalom ionako sam morala pomoći Matildi da dođe do svog stana. Kod nje sam se istuširala. Popravila sam šminku i krenulu k svom domu. Naravno, bez gaćica koje su kao trofej zavšile kod Miljenka.

(Visited 944 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.