nežan seks sa devojkom droljicom

Srednjoškolska Lepotica 6. Deo

Teen

Suzana je konačno prekinula tišinu. “Drago mi je da si mi to uradio… “, dahtala je, “jer mislim da bi me… čuli… u teretani!”

Otkotrljao sam se sa njenog tela, diveći se mekim oblinama njenih sisa dok su se dizale i spuštale sa njenim disanjem. Iskliznula je iz kreveta i odjurila do kupatila. Vratila se nekoliko minuta kasnije, smešeći mi se dok mi se pridružila ispod čaršava, zarivši se u moj zagrljaj.

Nekoliko minuta nije progovorila ni reč. Suzana je bila čvrsto prigrljena uz moju stranu, sa glavom na mom ramenu. Osećao sam miris njene kose kada je počela da govori, tihim glasom. „Želim da ti kažem nešto… nešto suprotno od onoga što si možda čuo u školi o meni. Ne jebem se okolo“, osmehnula se, „mislim, jebem se, očigledno… vidiš da volim da se tucam… ali ja sam devojka koja ne ša5a okolo kada imam muškarca uz sebe.”

Malo se okrenula u mom naručju, a ja sam je pogledao u oči – „Znam da imam reputaciju, najviše zbog svog izgleda, ali uvek si se prema meni odnosio sa poštovanjem, čak i pre nego što smo se skontali. I naravno… uvek si buljio u moje sise“, zakikotala se, „ali, ti si čovek, a ne monah, tako da ti to ne zameram.”

Ponovo se nasmejala ironiji te izjave, jer je zapravo držala svoje sise uz mene. „Dakle, samo želim da znaš da sam isključivo tvoja“, prošaputala je, gledajući me svojim velikim, smeđim, izražajnim očima, „to jest, ako želiš da budem.”

Bio sam iznenađen, ali srećan. Suzana je bila ‘TA’ devojka u našoj školi, ona za kojom je svaki momak žudeo, ali malo ko je mislio da ima šansu sa njom. Uvek sam mislio da sam i ja van njene lige, ali sada mi se nudila… samo meni… za više od samo fizičkog kotrljanja u senu.

„Ne znam šta da kažem Suzana. Hvala ti, a obećavam da ću biti i ja isključivo tvoj.“

Činilo mi se kao dobar trenutak da to ‘zapečatim poljupcem’, i jesam. Uzvratila je poljubac sa jednakom posvećenošću. Kada smo se konačno razdvojili, tiho se zakikotala. „U redu si sa odustajanjem od Tanje? Da li bi trebalo da razgovaraš sa njom pre nego što mi se obavezaš?“

Sranje, stvarno su pričale njih dve. Tanja i ja smo bili ‘seks prijatelji’, ali nismo imali nikakvu emocionalnu uključenost, osim prijateljstva. Bila bi srećna zbog mene i Suzane, ali bi takođe bila tu ako bi mi zatrebao savet.

„Tanja je prijatelj, ništa više, barem emotivno. Pretpostavljam da ste vas dve razgovarale i da znaš kakva je situacija između nje i mene, tako da da, nekoliko puta smo spavali zajedno, ali imamo dogovor. Ona neće biti problem.”

“Dobro. Pa, mogu li da te zainteresujem za drugu rundu?” upitala je, osmehujući mi se svojim izazovnim osmehom. „Sada kada smo ovo sve rešili, stvarno bih volela dugo, sporo…“

„Da li će ovako bit stalnoi kod tebe?” smejali smo se zajedno. “Jebi me jako… Jebi me polako… Jebi me sada… ti si jedna zahtevna riba.”

„Zaboravio si ‘pojedi moju picu’, ‘svrši u mene’ i ‘pusti me da ti popušim kurac’ – zakikotala se. “Znam… Ja sam devojka sa kojom se teško slagati. Kako ćeš se nositi sa tim?”

Slegnuo sam ramenima. „Pretpostavljam da ću morati da popustim svakoj tvojoj želji“, odgovorio sam, sa jednakim humorom, krećući se između njenih gipkih butina. To što sam je proglasio mojom devojkom je garantovalo redovan seks.

Privukla je moje usne svojima i oblikovala svoje telo uz moje, omotavši noge oko mog struka i dajući mi maksimalan pristup njenoj pički.

“Jesi li siguran da ti ne smeta što sam tako zahtevna?” – nasmešila se, ponovo gledajući duboko u moje oči. Ona je skromno lupkala trepavicama, glumeći što više nevinosti, ironično – sa obzirom na to da je bila gola, sa mojim kurcem duboko zakopanim u njenu pičku. Jebao sam je na isti način na koji smo to uradili prvi put u potkrovlju, sporo i glatko, pazeći da snažno pritisnem njen klitoris pri mojim trljanjem.

“Obožavam ovako, držeći te blizu dok mi puniš picu!” rekla je, ponovo me ljubeći.

Nastavila je naraciju, dajući mi do znanja da joj se sviđa ono što radim, i nežno sugerišući tok akcije u kojoj bi sledeće uživala. Suzanino telo se osećalo tako divno u mojim rukama, da bih učinio skoro sve da je zadržim tamo. Vodili smo ljubav, sporo i nežno. Trajalo je skoro sat vremena. nežan seks sa devojkom droljicom

Konačno, oboje smo ostali bez goriva. Mazili smo se, ja iza nje, romantično. Stenjala je zadovoljna i ubrzo smo oboje zaspali. U nekom trenutku tokom noći, Suzana se okrenula u mom naručju, jer sam se probudio i zatekao je okrenutu prema meni, njeno anđeosko lice udaljeno nekoliko centimetara od mene. ć

Njene grudi su se tiho pritiskale u mene, pritisak se povećavao i smanjivao sa ritmom njenog disanja. Još uvek je bio mrak, ali je bilo dovoljno ambijentalnog svetla da vidim njenu lepotu, i gledao sam je kako spava nekoliko minuta. Zakačila je levu nogu preko mog desnog kuka kada se okrenula, a njen ravan stomak je bio u čvrstom kontaktu sa mojim stomakom.

Kombinovani dodir njenih grudi, stomaka i nogu, zajedno sa mojom maštom, imao je predvidljiv efekat na moj kurac. Ubrzo sam bio potpuno spreman za još akcije, i to u izuzetnoj blizini mete. Povukao sam kukove unazad, oslobađajući kurac iz njegovog zarobljenog položaja između nas, i desnom rukom ga vodio do njenog otvora. Bila je vlažna, topla, a usmine su joj se lako otvarale pod minimalnim pritiskom.

Nežno sam se uvlačio, sve dublje i dublje, sve dok nisam bio na pola puta do kuće. Pogledao sam Suzanino lice, gde nije bilo vidljive reakcije na moj upad. Njeno disanje je bilo glatko i ravnomerno. Bilo je vreme da najavim svoje prisustvo. Poljubio sam je, a ona se lagano promeškoljila, uzvraćajući pospano poljubac. Pritisnuo sam dublje, gurnuvši još cm ili dva u njen dobro podmazani ulaz, a oči su joj se polako otvorile.

Poljubac koji mi je ovog puta došao bio je potpuno budan i strasno zahtevan. Zastenjala je i otkotrljala se, povukavši me na sebe i šireći noge. Njena desna noga spojila se sa njenom levom, obavijajući moje bokove, i uvlačeći me do kraja. Zamahnula je kukovima, a zatim prekinula poljubac. Njene ruke su me mazile po kosi dok je gledala u mene, mešavina požude i uvažavanja na njenom divnom licu.

“Mmmm, to je ono što ja zovem sjajan način da se probudiš!” šaputala je, povlačeći moje usne da ponovo sretnu njene. Suzana se spektakularno ljubila, a mi smo odmah bili zaključani u užarenom zagrljaju, jezici su se zapleli, naše disanje je postajalo otežano.

Počeo sam da je jebem sa jednakom hitnošću. “O da, dušo… To je to! Volim tvoj kurac u svojoj vrućoj pički! Jebi me! Jebi me jako!” podsticala je, hvatajući me za dupe da me uvuče u sebe.

Suzana me je ponovo poljubila, stenjajući u moja usta dok sam dugim, jakim udarcima tucao njenu sočnu pičku. Skinula je pokrivače i raširila noge šireći ih prema gore i uhvativši se za zglobove. Povukla je noge više, pokazujući fleksibilnost za koju nisam znao da ima.

Konačno se odvojila od mojih usana. Videla je iznenađenje na mom licu zbog njene sposobnosti da tako zgrči svoje telo. „Nekoliko godina časova baleta“, nasmejala se.

Noge su joj sada bile podignute oko ušiju. “Volim da me jebu ovako. Tako duboko, tako čvrsto… uvek me tera da svršim žestoko!” Sa moje tačke gledišta, to je učinilo da me njene usmine stisnu čvršće, i dozvole mi da se nabijem do maksimalnog efekta, udarajući se o njen klitoris pri svakom udarcu.

“Ahhhhhhhhh!” ona je vrisnula, “DA! JEBI ME!!” Uspela je da se drži za zglobove, iako joj je telo, dok je svršavala, razdiralo zadovoljstvo. Ogroman orgazam!

Nastavio sam je tucati, a ona je vrištala, više nije izgovarala rečenice, pa čak ni reči, ali nije bilo greške u njenoj poruci. Njena pička se trzala i stezala dok je prolazila kroz višestruke orgazme, a to je i mene približavalo. Konačno, sve je kliknulo. Sperma je neumitno počela da šiklja u njene tople, mokre dubine.

Privukla me je svojim grudima koje su se uzdizale, zgnječivši pune, čvrste grudi uz mene, očajnički pokušavajući da spoji svoje usne sa mojima. Oboje smo se stopili jedno drugom u zagrljaj, oštro dahćući, iscrpljeni međusobnim orgazmima.

“Jebeno ogroman orgazam!” – rekla je maltene bez daha.

Kada sam se osećao sposobnim, izvukao sam se, dozvoljavajući Suzani da se odgega prema kupatilu. Još uvek sam bio budan, ali jedva… kada se ona vratila, uvukla se pored mene.

“Hej, dečko?” prošaputala je.

Nasmejao sam se, još uvek vrtoglav. Poljubila me je, a zatim nastavila: “Činiš me da se osećam divno. Tvoj kurac mi radi stvari koje ne mogu da opišem. Hvala ti.”

Osetio sam kako se njeno seksi telo pritiska bliže mom i ponovo smo zaspali.

KRAJ 6. Dela

(Visited 750 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.