jul 20, 2024

Srednjoškolska Lepotica 5. Deo

0
misionarska poza sa kučkom iz škole

Sledećeg jutra, blejao sam u hodniku pored mog ormarića, kada sam je video da dolazi. Oh, čoveče, jesam li je video da dolazi. Danas je nosila grudnjak. Nije mnogo doprineo tome da joj sise lepo poskakuju, niti da sakrije njene uspravne bradavice, jer je bio proziran i čipkast.

Pokrivena belom majicom tako zategnutom da je bila kao druga koža, i dovoljno neprozirna da izbegne nepristojne ekspozicije. Njene farmerke su takođe grlile njenu guzicu u čvrstom zagrljaju, što sam potvrdio držeći je za zadnjicu dok mi je davala kiss za dobro jutro.

“Vidimo se na ručku?” pitala je kada je odlučila da sam dovoljno reanimiran. “Ručak ručak ili… ‘ručak’?” Pitao sam.

Ona se samo nasmešila i oblizala usne, prelazeći rukama preko grudi. Namigivanje. Poruka primljena. Posle još jednog brzog sastanka i ručka, Suzana i ja smo krenuli u ono što je postalo naša tradicionalna post-jebačka gozba. Imala je još jedan tihi, drhtavi orgazam u mojim rukama nekoliko minuta ranije, i ponovo je svojim ustima izvukla teret iz mojih jaja, tako da je zračila seksualnošću iz svake pore dok smo sedeli zajedno.

Razgovarali smo o našim planovima za vikend, a ona mi je stalno upućivala taj zagonetni mali osmeh, nešto poput Mona Lize, ali nije htela da otkrije misli iza toga. Sa obzirom na njen seksualni apetit, to je bilo i intrigantno i zastrašujuće u isto vreme.

***
Jedva sam dočekao petak uveče. Obukao sam se za noćni izlazak sa svojom novom… devojkom… Ležerno, ali lepo. Uskočio sam u auto i otišao po Suzanu u stan njenih roditelja. Pozvonio sam na interfon.

“Zdravo?” Njen glas je bio još primamljiviji nego inače dok me je pustila unutra. Kada je otvorila vrata, moje oči su mi skoro iskočile iz glave. Video sam je golu. Video sam je u školi, obično obučenu u nešto veoma usko. Farmerke, majice, itd. Nikada je nisam video, koliko se sećam, u haljini. jebozovna drugarica u crnoj haljini

“Vau! Suzana, izgledaš fantastično!” To je bilo blago reći.

Kosa joj je bila podignuta, bila je lepo našminkana, više lepa nego seksi. Osim njenih usana, koje su pozitivno sijale rubin crvenilom koje sam želeo da probam. Na sebi je imala malu crnu haljinu, meko naboranu, tik iznad kolena. Gornja polovina je imala široki dekolte, izražene njene velike grudi i uski struk.

Osim prikaza prelepo dubokog dekoltea, ukupan efekat je bio skroman, zapanjujući kontrast njenoj školskoj odeći, koju bi neki opisali kao ‘droljastu’.

“Ozbiljno, izgledaš predivno!” ponovio sam.

Nasmešila se. “Hvala! Stvarno ti se sviđa?”

“Da Suzana, stvarno mi se sviđa!” Istupila je napred i poljubila me.

Njene usne su bile ukusne kao što su izgledale. Pošto je bila spremna za polazak, izašli smo u hodnik, zaključali i otišli do liftova, ruku pod ruku. Sedeći pod mekanim svetlima restorana, izgledala je tako lepo. Bio sam opčinjen njenim usnama dok je jela testeninu, a ona je znala da je gledam, pa je napravila šou od toga, zadirkujući me jezikom dok je senzualno usisavala špagete.

Bio sam u čudu. Nakon večere smo otišli u bioskop, stigli smo dovoljno rano da bismo mogli da sednemo gde želimo i tiho razgovaramo. U redu, nismo mnogo pričali. Podigao sam naslon za ruke koji je bio u sredini, stavio je oko sebe i privukao je k sebi. Ljubili smo se, ignorišući nekoliko ljudi koji su nam se pridružili u sali kako se približavalo vreme početka filma, ali smo se ohladili kada je počelo da se puni.

Naslonila je glavu na moje rame, okrenula lice prema meni i osmehnula se. Približavajući se, prošaputala mi je na uvo. “Imam dva iznenađenja… Prvo, ne nosim gaćice…”, zakikotala se, pa nastavila, “… i drugo… Moji roditelji suotišli za vikend. Želiš da provedeš noć sa mnom?”

Pretpostavljam da je to objasnilo tajnoviti osmeh tokom nedelje. Klimnuo sam i ponovo je poljubio.

Film je počinjao, ali je za mene izgubio na značaju. Pitao sam je da li želi da izađemo.

“Miran momče. Uživam u našem sastanku. Ne brini, ponuda ne ističe u ponoć, i neće mi trebati dugo da se skinem gola kada dođemo kući, zato se samo opusti i drži me.” Oči su joj zaiskrile. “Možeš me opipati, ako želiš. Obećavam da neću vrištati.”

Tokom celog filma, Suzana je trljala butinu o moju nogu. Obgrlio sam je rukom, nežno obujmivši njenu stranu grudi. Nasmejala mi se, mazeći se još bliže. Mogao bih da se naviknem na ovo. Njena ruka počivala je na mojoj butini, bolno blizu mog ukrućenog kurca, ali se uzdržala od kontakta za kojim sam žudeo. Konačno, završna scena filma se završila.

Kako je publika izašla, ona se okrenula prema meni i nagnula se za još jedan poljubac, koji sam sa zadovoljstvom prihvatio. Ovaj poljubac je ipak bio drugačiji. Vruć, signalizovao je kraj njenog strpljenja i kontrole. “Kući. Odmah. Jebi me.”

Izvela me je za ruku, vukući me za sobom. Praktično je otrčala do auta. Kad je ušla, podigla je suknju i počela da trlja klitoris. Zastao sam da gledam. “Daj jebeni gas!” prosiktala je trljajući se jače.

Nisam se svađao, samo sam okrenuo ključ i pritisnuo gas. Srećom, bila je kratka vožnja do njenog stana. Bila je u pravu; kada smo se popeli na sprat, jedva da joj je bilo potrebno 20 sekundi da se skine. Baš kao i meni. Golu sam je nekoliko minuta jurio po stanu, dok nije dozvolila da je uhvatim, divlje se kikoćući.

Prilepila mi se na grudi, obavila noge oko mog struka i poljubila me tako snažno da sam mislio da će mi slomiti usne. Bila je prilično lagana, tako da nisam imao problema da je držim. Kada je prekinula poljubac, odmotala se od mene i ponovo odjurila, smejući se dok je trčala niz hodnik u spavaću sobu.

Pratio sam je, a ona me je uhvatila u zasedi kada sam došao iza ugla, uhvativši me na krevet. Otkotrljala se na mene i odmah me mahnito poljubila. “O Bože!” prosiktala je kada se povukla, “Tako sam jebeno napaljena sada… ako me uskoro ne pojebeš, izgubiću razum! Molim te!”

Ponovo me je poljubila i silovito nas prevrnula, tako da sam ja bio na vrhu. Osetio sam kako se njena ruka zatvara oko mog tvrdog penis, upreivši ga ka svom ulazu, ugnezdivši vrh u svojoj pičkici koja je curila.

“Sada! Daj mi ga sada! Molim te, treba mi! Moram da osetim tvoj kurac u sebi!” Njeno očajanje je bilo laskavo i zarazno. Pritisnuo sam, klizeći skroz unutra da joj udarim u grlić materice. Suzana je vrisnula. “Oh, jebote, DA! To je to dušo, daj mi taj veliki kurac! JEB ME! ŽELIM DA SVRŠIM!”

Obukla se konzervativno za naš ‘izlazak’ i bila je mnogo prigušenija celo veče. Mislio sam da me zadirkuje, terajući me da čekam, ali izgleda da je zadirkivala i samu sebe, a sada je bila više nego napaljena. Popustio sam i počeo da je tucam, savijajući njena kolena na njene ogromne, drhtave grudi. Snažno sam karao njenu pičku, dugim, jakim pokretima.

“Aaaaaaaahhhhh!” Suzana je vrisnula. “To je to… Daj mi taj kurac! Jebi me… jebi mi pičku!” misionarska poza sa kučkom iz škole

Zabacila je glavu unazad i ponovo zaurlala, izražavajući svoju radost dok sam je jebao sa onoliko energije koliko sam mogao. Soba je bila ispunjena zvucima vlažnog, šamarajućeg mesa, isprekidanim disanjem i vriscima strasti. Odjednom me je obema rukama uhvatila za glavu i duboko se zagledala u moje oči.

“Svršavam dušo… Molim te, nemoj prestati… Nastavi da me jebeš! O, bože, da! Nastavi da me jebeš!” zacvilela je kada ju je pogodio orgazam.

Nastavio sam da je tucam, osećajući kako me njena pička hvata kurac dok je svršavala. To me je gurnulo, i uhvatio me njen talas. “O, jebote, da!” Progunđao sam, škrgućući zubima dok je moj kurac izbacivao gomilu vruće sperme u Suzaninu prijemčivu picu. Ona je to osetila.

“O da dušo… napuni mi pičku… svrši duboko u meni!” prosiktala je, uvijajući svoje telo ispod mene dok je doživljavala sopstveni orgazam.

Oboje smo zadrhtali i borili se za vazduh sve dok poslednji grčevi erotske radosti nisu savladali naša tela, a onda smo uvenuli jedno drugom u zagrljaj. Pustio sam njene noge i srušio se na njene znojave grudi. Odmarali smo se tiho, teško dišući, dok smo se oporavljali.

KRAJ 5. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 2.121 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!