2 juna, 2023

Srednjoškolska Lepotica 4. Deo

0
jebe školsku drugaricu misionarska poza

Napokon pauza za užinu, činilo se kao da je čitava večnost prošla a ne sat i po vremena. Pojurio sam niz hodnik do svog ormarića, gde je Suzana već čekala, igrajući se i uvrćući svoju lepu smeđu kosu. Kada me je ugledala, njene prelepe smeđe oči su zasvetlele, kao i njen osmeh, i dočekala me sa još jednim poljupcem. Imao sam samo jednu reč da kažem kada je završila sa pregledom mojih krajnika.

“Gde?” Stavio sam svoje knjige u ormarić i zatvorio ga.

“Mislim da znam pravo mesto, ali moraćemo da cbudemo tihi.”

„Pa, pokušaću da se kontrolišem…”

„Ma lako meni za tebe… Ja sam ta koja je bučna.“

Odjurili smo do školske teretane, gde smo morali da čekamo nekoliko minuta da se prostor očisti. Kada se to desilo, popeli smo se stepenicama do jedne ostave iznad muške svlačionice. Znala je sve tajne delove naše škole.

„Niko ne dolazi ovde tokom dana, osim ako nije neka bitna košarkaška utakmica. Ponekad dođem ovde da odspavam, i nikada me nisu uhvatili. A što je najbolje“, rekla je vraćajući se na debele slojeve strunjača koji su bili sakriveni u uglu , “imamo i krevet!”

Pridružio sam joj se na ‘krevetu’ i odmah smo počeli da se ljubimo i mazimo. Suzana je bila lepa, a usne su joj bile tako divno meke i ‘napucane’ da je ljubljenje s njom postalo moj novi omiljeni hobi. Mogao sam da provedem dan ovde sa njom, ali me je podsetila da je ovo trebalo da bude brza jebačina.

Izvukla se iz farmerki dok sam ja gledao, a za njom i njena bluza. Danas je nosila grudnjak, prilično crven koji je pristajao njenim gotovo nepostojećim tangama. Obe su spojile ostatak njene odeće u urednu gomilu. Bio sam tako oduševljen gledajući kako se skida…

“Ahm!” tiho se zakikotala pre nego što se zavalila i počela da se igra sa svojom pičkicom koja je uveliko bila vlažna. Mislim da sam postavio novi rekord u brzini skidanja i zauzeo poziciju sa licem na nekoliko centimetara od njenog mirisnog međunožja.

„A ne… Ne, nećeš! Veruj mi na reč. Pička mi je dovoljno mokra, hvala. Osim ako ti nije cilj da privučeš pažnju drugih dok ja ovde vrištim, drži jezik za sobom! Sećaš se šta si mi uradio juče? Mislim da ne bih mogla da ostanem tiha uz jedan od tih orgazama!”

Postavio sam tužan izraz lica pokazujući joj koliko želim da je okusim.

Suzana je ispružila ruke i dodirnula mi lice. “O, dušo… ne brini, dobićeš još jednu priliku da ližeš moju ribicu. Cenim što želiš da mi pružiš zadovoljstvo, ali moramo da budemo brzi. Već sam potpuno spremna … daj da pokvasim taj tvoj veliki kurac, a onda da ga upotrebimo.”

Dopuzao sam da me podmaže, što je i učinila tako što je entuzijastično sisala moj kurac nekoliko sekundi. ‘Stavi ga u upotrebu’, rekla je, pa sam to i učinio, glatko je probovši. Bila je u pravu; njena pička je bila dovoljno mokra za akciju. Shvatio sam da, koliko god da smo se zabavili juče, nismo radili u starom dobrom misionarskom položaju, i ovo mi se dopalo. jebe školsku drugaricu misionarska poza

Bio sam zakopan do balčaka u Suzaninu sočnu pičku, a ona je imala noge raširene do krajnjih granica. Njeni veličanstveni globusi zadovoljstva čvrsto su pritisnuli moje grudi, i mogao sam da je poljubim po želji. To je prilično pokrivalo tri moje omiljene stvari na svetu. Stenjala je, veoma tiho, a pošto je teretana ispod nas, vidljiva kroz otvoreni zid potkrovlja, sada bila u upotrebi, morali smo da se jebamo kao nindže. Tiho. Bez šamaranja po telu, bez škripe kreveta (strunjača, u ovom slučaju), i definitivno bez vriska strasti.

Prva dva sam mogao da kontrolišem tako što sam je nežno tucao, ali broj tri je i dalje bio znak pitanja. Spori, glatki potezi, duboko u toplini njenog vlažnog udubljenja, susreli su se sa tihim mjaukanjem Suzane i pogledom koji bi pokrenuo šumski požar. Moram da priznam da je ova tiha stvar bila zabavna, jer sam morao da pazim na njene prelepe oči da bih video njeno uživanje, a imala je impresivan repertoar seksi izraza.

Šaputala mi je slatke stvari na uho – “O, jebote, tvoj kurac je tako moćan u meni.”

Nekoliko sekundi kasnije, mogao sam da osetim kako počinje da drhti. “Oh, da,” prosiktala je, a glas joj je podrhtavao od njene sve veće strasti. “To je to… Ohhhh… O… Da!”

Ništa više nije rekla, zarivši lice u moj vrat, ali opet, nije morala da nastavi da govori, jer je njeno telo vrištalo. Vibrirala je ispod mene, a njena pička se trzala, hvatajući moj kurac i stezavši ga. Konačno, njene noge su se sklopile oko mog struka, dok su njene ruke učinile isto oko mojih ramena, privlačeći me što je moguće bliže sebi.

Suzanine velike sise bile su zgnječene o mene, prenoseći pokrete njenog tela na moje dok je svršavala, ali to je bilo to. Uspešno je utišala svoj orgazam. Kada su joj se ruke opustile, nagnula se i pogledala me u lice. Njene oči su se otvorile kao i ja, a ona se nasmešila.

“Nisi mislila da ja to mogu, zar ne?”

Ležali smo tamo još minut ili dva, ljubeći se dok sam je još uvek nežno jebao. „U redu, ja sam se zabavila, pa je na tebe red.“ Otvorila je usta i doletela jezikom. “Jebi mi usta.”

Nije morala to da kaže dvaput. Izvukao sam kurac iz njene mace koja je curila i pomerio se gore, odmah joj probovši lice. Milovala me je po jajima dok sam je jebao u usta, i nije prošlo dugo pre nego što sam osetio kako pritisak raste. Suzana je tiho zastenjala. Znala je da sam blizu da joj napunim usta spermom, i želela je to. jebanje drugarice u usta

Stisnuo sam zube i uspeo da zadržim zvuk. To je moj slušni volumen o kojem govorim. Moja količina sperme definitivno nije smanjena, a Suzana je morala brzo da proguta da bi održala korak. Izvukao sam svoj uvenuli kurac iz njenih usta i legao pored nje dok je ona lizala usne od mojih ostataka. Mazili smo se nekoliko minuta pre nego što me je ponovo poljubila.

“Hvala. To mi je trebalo. Moja pička se lako navikava na lepe orgazme koje joj daješ. Hajde, idemo na ručak. Još imamo vremena.” Brzo smo se obukli i šunjali se niz stepenice i u hodnik, uspeli smo proći nezapaženi.

Pet minuta kasnije, sedeli smo zajedno u menzi, nevino ručali. Imao sam punu tacnu i halapljivo sam ždrao, morao sam da napunim gorivo nakon svršavanja u Suzanina usta. Bila je manje gladna, pošto je progutala moju sluz, tako da je jela polako. Takođe je naslonila grudi na ivicu stola i smešila mi se.

„Dakle, radimo li nešto ovog vikenda?“ upitala je tiho.

„Suzana“, odgovorio sam, gutajući pljeskavicu, „da li me to zoveš na sastanak?“

“Pa,” nasmejala se, “Da. Znam da… normalno… ljudi nemaju seks nekoliko puta pre nego što odu na sastanak, ali ja nisam normalna.”

„Ne, nisi“, odgovorio sam, pogledavši sa očiglednom namerom u njene prostrane grudi. To ju je nasmejalo i ja sam joj se pridružio. “Šta si imali na umu ti nenormalna devojko?”

“Oh, ne znam… Šta kažeš na večeru, možda film u kojem možemo da se mazimo i ljubimo, onda noć seksa od kojeg mi se prsti na nogama savijaju. Kako ti to zvuči?”

„Zvuči kao da ću morati da jedem više ako ću to da preživim“, nasmejao sam se.

Otkopčala je nekoliko dugmadi kako bi pojačala efekat svojih ogromnih sisa koje su visile u korpicama njenog crvenog, čipkastog grudnjaka. „Pa, onda ne bi bilo loše da budem nežnija u narednih nekoliko dana sa tobom, a?“ zakikotala se, tresući sisama pred mojim licem. “Vidimo se na času engleskog.”

Uz to je zakopčala dugmad i otišla, zamahujući svojim seksi dupetom u moju korist. Zastala je na vratima i uspostavila kontakt očima, osmehujući se dok je nestajala iza ugla.

KRAJ 4. Dela

(Visited 2.088 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!