30 marta, 2023

Srednjoškolska Lepotica 3. Deo

jahanje kurca žestoko

Leđa su joj bila savijena, glava položena na stolicu, a u ovom položaju njene već istaknute grudi dobile su novi značaj. Teško je disala, a sise su joj se dizale, i bile su pred mojim licem, a ja sam ponovo postajao tvrd i napaljen, i… šta bi ti uradio? Uhvatio sam je za levu dojku i uhvatio za bradavicu, sišući što sam jače mogao.

Pipao sam i sisao njena veličanstvena prsa, a njena glava se klatila napred-nazad na stolici. Glasno je stenjala. Zakačio sam ruke ispod njenih kolena, podižući njene kukove u nivo sa sedištem stolice. Njena ramena su sada bila naslonjena na stolicu, leđa bez oslonca, a ja sam je držao podignutu.

Moja tek probuđena erekcija bila je usmerena pravo na njenu pičku koja je curila. Pica joj je bila uska, ali dovoljno mokra za lako umetanje.

“Oh… Oh… jebi me!” rekla je, stežući me svojim vaginalnim zidovima. “Jebi me sa tom kurčinom! Daj mi ga!”

I dao sam joj ga počevši da je tucam najbolje što sam umeo. Njene sise su počele da poskakuju i da se ljuljaju sa svakim udarcem. Nije joj trebalo dugo da poprimi predorgazmički sjaj, a nekoliko poteza kasnije, noge su joj se ponovo stegnule. Kao i njena pička.

Čim je popustila stisak, nastavio sam jebanje, a ona se ponovo stegnula. Dakle, Suzana očigledno može da doživi višestruke orgazme! Kada se ovaj put opustila, izvukao sam se i prevrnuo je, podižući joj kukove tako da je bila na kolenima. Zgrabio sam je za dupe i brzo se vratio u nju, nastavljajući svoj ritam. razvaljuje svoju koleginicu s guza

Moja bedra su glasno udarala njena. Pošto moj kurac ima blagu zakrivljenost, sada sam bio u kontaktu sa malim grubim delovima njenog toplog mesta. Njene sise su slobodno visile, ljuljale su se u krug, sudarajući se. Imala je glavu zabačenu unazad, vrišteći, kada sam je uhvatio za kosu. To ju je ponovo pokrenulo, ali ovaj put sam je samo zgrabio za kukove i nastavio da je udaram po pički.

Imala je jedan neprekidni orgazam u naredna dva minuta, dok sam je mlatio bez pauze. Njena pička me zgrabila poslednji put, a onda se potpuno opustila, zajedno sa ostatkom njenog tela. Nastavio sam da je jebem još nekoliko udaraca, ali sam odlučio da bi bilo mnogo zabavnije da je ‘pri svesti’.

Povlačeći se, podigao sam njeno mlitavo telo i nežno je položio na kauč. Izgledala je kao usnuli anđeo, osim mačkice koja je curila. Sagnuo sam se i poljubio je. Došlo je do blage fizičke reakcije i stenjanja. Ona ipak nije u nesvesti. Oči su joj se polako otvorile.

“To je bilo drugačije”, udahnula je. Njeno telo je prekrivao sjaj seksualnog znoja. Polako je sela, a ja sam seo pored nje. Sedeli smo u tišini dok oboje nismo disali normalnije. Njena ruka je otišla do mog međunožja, hvatajući moj polu uspravan penis. Nekoliko njenih pokreta rukom ga je potpuno vratilo u život.

Spretno je prebacila nogu preko mene, postavila moj kurac na njen otvor i nabila se. U ovoj pozi, imao sam obe ruke slobodne za korišćenje dok je ona poskakivala na moj kurac kao opsednuta žena. Poljubio sam je, sisao joj sise i zgrabio je za čvrsto dupe,. Konačno, nakon par minuta, osetio sam kako fitilj gori u mojim nedrima. Mogla je to da vidi u mojim očima, i počela je jače da melje svoju pičku uz mene. jahanje kurca žestoko

Požudan pogled u njenim očima dok je moje seme prskalo silno u njene dubine bio je neverovatan. Još uvek je jahala, dok sam je punio vrelom spermom. Kada sam konačno završio, poljubila me je još jednom, dugim, sporim, dubokim poljupcem, pre nego što je iscrpljeno sišla i stala ispred mene.

Balansirajući lagano, prošla je rukama kroz svoju raščupanu kosu, dok je mlaz moje sperme curio iz njene pice i počela da teče niz butinu. Zatim je otišla u kupatilo i čuo sam kako pušta tuš. Pratio sam zvuk. Ulazeći u kupatilo, mogao sam da je vidim kroz parom pokriveno staklo tuša. Seo sam na toalet i pažljivo posmatrao. Kada je osetila moje prisustvo, pritisnula je svoje mokre sise o staklo. Mmmmm… Dole je bilo komešanje. Otvorio sam vrata tuša i pridružio joj se pod toplim mlazovima vode.

„Zdravo“, rekla je sapunajući svoje slatko telo. „Drago mi je da se srećemo ovde“. Primaknuo sam se bliže i poljubio je.
*****
Sledećeg dana u školi pre časa, visio sam oko svog ormarića, kao i obično. Prijatelji su mi tražili informacije o Suzani, ali nisam delio, pa su automatski došli do zaključka da sam se usrao i pobegao od nje kao pičkica. Nisam video Suzanu da mi se prišunja iza leđa.

“Pogodi ko je?” zakikotala se, stavljajući svoje ruke NE preko mojih očiju, već preko mojih prepona. Pogledao sam dole, smejući se, dok mi je masirala kurac kroz farmerke. Kretala se ispred mene i uputila mi užareni osmeh, ljuljajući se napred-nazad.

„Razmišljala sam o tebi cele noći“, šaputala je, ignorišući malu gomilu zaprepašćenih likova koja se stvorila oko nas. Suzanine usne su pronašle moje. Njena usta su se otvorila, predstavljajući mi svoj jezik i ponudivši mi ga. Ostali smo povezani nekoliko dugih sekundi.

“Dobro, shvatili smo… uzmite sobu!” rekao je jedan od mojih prijatelja.

Kada je ovoga puta stala sa poljupcem, privila se bliže mom uhu, da samo ja čujem. „Ako se slažeš, želela bih još. Neki seks na brzaka za vreme pauze?“

Možda nisam genije, ali nisam ni moron – klimnuo sam glavom. Nasmejala se i okrenula se udaljavajući se, ali je stala kada je ugledala moju ‘posebnu prijateljicu’ Tanju. Malo su tajno šaputale, a onda su se obe smejale, a Suza je nastavila da hoda niz hodnik.

Zamahnula je kukovima malo više nego obično, zadirkujući moje prijatelje okolo, jer je znala da svi gledaju sa strahopoštovanjem. Kad smo kod strahopoštovanja… to prilično opisuje poglede koje sam dobio kada su se svi okrenuli prema meni.

“Šta? Nema više zadirkivanja a?” Smejao sam im se sa ponosom u očima, željno čekajući prvu veliku pauzu između časova.

KRAJ 3. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 2.124 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!