lizanje ukusne pičke njegove prijateljice

Srednjoškolska Lepotica 2. Deo

Teen

“Piči… samo hrabro i smelo” rekla je Tanja.

Prešao sam od ‘Jedva čekam’ do ‘Uplašen sam ko pička’ u rekordnom roku. Jedini deo mene koji je bio siguran šta želi – bio je moj kurac. „U redu, to je to“, rekao sam sebi dok sam izlazio. Trebalo mi je toliko vremena da se pokrenem, da je skoro sav ‘saobraćaj’ nestao iz hodnika. Osim Suzane. Stajala je, naslonjena na svoj ormarić i strpljivo čekala.

Kada sam došao, prišla mi je, obavila me oko vrata i polako me poljubila. Kontakt između njenih ogromnih sisa i mojih grudi bio je neopisiv. “Počela sam da mislim da sam te uplašila.” rekla je sa osmehom.

Uhvativši moju ruku, počela je da je povlači prema grudima, a onda je stala, mašući prstom prema meni. “Ne ovde. Idemo u auto.” Ne znam kako smo stigli, ali ubrzo smo bili u kolima. Još jedan, duži poljubac. Nekoliko minuta kasnije stigli smo kod nje. Ljubila me je skoro čitavu vožnju liftom do njenog stana.

Kada smo bili u njenom domu, zaključala je vrata i okrenula se prema meni. Prsluk je sada bio potpuno otvoren. Tama njenih veoma velikih areola bila je prilično očigledna kroz saten. Sedeo sam na kauču, pokušavajući da ne eksplodiram, dok je ona prišla do mene. Ponovo se sagnula da me poljubi, dozvoljavajući mi da pogledam pravo niz izrez njenog gornjeg dela.

„Suzana, nije da ne cenim tvoje društvo, ali zašto ja?“ Znam da sam postavio potpuno debilno pitanje, ali morao sam da znam. Dopuzala je, namestila mi se u krilo, i poljubila me vlažnim jezikom. Svoje ruke oko mog vrata, zgnječila je svoje velike sise o moje grudi. Kada je prekinula poljubac, dobio sam svoje odgovore.

“Zapravo, postoji nekoliko razloga. Tanja i ja smo razgovarale,” (ukočio sam se… o čemu su pričale?), “i ona me je ubedila da si drugačiji od ostalih momaka… Stvarno joj se sviđaš.. slušala sam je samo zato što je drugačija od svih ostalih devojaka“.

Jeste, ona je posebna – pomislih u sebi i nastavih da slušam.

“Ona me ne proziva iza leđa, uvek je direktna. Nakon što si mi pomogao sa mojim engleskim problemom, očekivala sam da… hmm,… zahtevaš neku uslugu. Svi inače, i bez obzira da li im ja, ‘platim’ ili ne, oni pričaju svim svojim prijateljima o tome kao da jesam. Ali ti nisi, čak i kad vidim u tvojim požudnim očima da to želiš.”

Veoma zanimljiv razgovor, ali tu nije završila.

“Nisam ja kriva što sam… jeli… drugačije građena”, pokazujući na svoje grudi, “od drugih devojaka. Pokušavala sam to da sakrijem, ali sam odustala i počela da koristim svoj izgled u svoju korist. Iznenadio bi se šta sve mogu postići svojim sisama. U svakom slučaju, tvoja različitost u odnosu na druge momke me je zainteresovala. Mislila sam, ako mi ne pošalješ račun, daću donaciju, sa kamatom… takoreći.”

Zgrabila je donji deo svoje majice bez rukava i skinula je preko glave. Da, baš kao što sam mislio, bez grudnjaka. Moj kurac se dizao da pogleda. Usta su mi se osušila. Njena grudi su bile pune dve savršene lopte. Stajale su ponosno, krunisane ružičastim bradavicama, sa tamnijim ružičastim prstenovima naborane kože.

„Suzana, ja nikako nisam najveći stručnjak za tu temu, ali po mom skromnom mišljenju, to su opasno lepe sise!“

„One su prave?… Mislim, nije mi važno jer su… veličanstvene… ali, one su prave, zar ne?“

Na trenutak je izgledala povređeno, ali to je bila varka. Nasmešila se. „Zašto sam ne proveriš“, i privukla mi lice do njenog dubokog dekoltea. Njuškao sam se, trljao lice o njih, mazio ih… Uradio sam sve testove kojih sam se setio, uključujući i test ukusa koji je odobrio mali uzdah iz Suzane.

Nema sumnje – sto posto originalna oprema. Moj kurac je klimnuo u znak slaganja. Sada je mlela svoje međunožje o moje. Moje ruke su bile svuda po njoj; na njenom dupetu, njenim sisama, bilo gde da istražim. Izgledala je posebno zadovoljna kada sam joj milovao unutrašnju stranu butina. Skliznula je sa mog krila i kleknula ispred mene.

“Red je na tebe da mi pokažeš svoju opremu.”

Pantalone i donji veš su istovremeno udarili o pod, ostavljajući moj drhtavi kurac uperen pravo u njeno lice. ” Pitala bih da li je pravi, ali mislim da ću uraditi svoje testove”, vragolasto se cerila između mojih nogu.

Njene ruke su me milovale, a njene usne su se razvukle iznad glavića. Jednim sporim pokretom progutala je moj kurac do kraja. Njena glava je počela da klacka po mom vratilu u ukusnom ritmu koji je doveo moju spermu do ključanja. Sve što sam mogao da uradim je da stojim tamo, posmatrajući njenu smeđu kosu kako leti, dok je ona oduševljeno usisavala moj kurac. kurvica iz škole mu sisa kurac

Osećao sam njene dinje uz svoje butine. Njen jezik je pravio male krugove preko glave mog kurca kada bi povukla glavu unazad. Očigledno je to radila ranije, ali moj kurac nije mario. Sudija joj je izrekao dvominutnu opomenu da zna da je vremena malo.

„Suzana… bolje prestani… oseća se tako dobro, ali bolje prestani… eksplodiraću!” Mučio sam se da je upozorim.

“Sviđa ti se kad ti sisam kurac?” upitala je retorički.

Njene usne su se zatvorile preko moje osovine i žestoko mi sisala kurac na način na koji sam samo video na hardcore pornićima. Moj penis se trzao i grčio dok joj se mlaz za mlazom sperme sjurio niz grlo.

Nije se čak ni zagrcnula. Kakva veština! Kauč me je uhvatio dok sam teturao unazad, nevoljno se izvlačeći iz njenih usta. Vrtelo mi se u glavi, pa mi je trebalo nekoliko sekundi da se fokusiram. Sedela je na leđima, još uvek polu gola, smešeći mi se dok je oblizivala usne. “Jebeno si ukusan. Sada dođi ovamo i pojedi moju pičku”, naredila je.

Znala je šta želi, a to sam bio ja. Nije loš način da se umre, zaista. Sagnuvši se, počela je da skida farmerke. One su tako savršeno grlile svaku krivinu njenih nogu da je njihovo uklanjanje podrazumevalo brojna mala povlačenja, prvo jednu, pa drugu nogavicu. Svaki potez je naterao njene huke da se tresu.

Farmerke su konačno izgubile bitku. Preostali komad odeće, male ružičaste tange, čvrsto je povukla sa svoje vrele mace. Sada je stajala preda mnom, potpuno gola, i malo se okretala. Usta su mi ponovo bila otvorena. Zavodljivo je zamahnula kukovima (kao da treba da me zavede…) dok je prilazila velikoj stolici sa naslonom.

Gledala me je pravo u oči. Kontakt očima se nastavio dok se naslonila i široko raširila noge, prebacujući kolena preko naslona za ruke. Dva prsta njene leve ruke raširila su glatko obrijane usne njene pice, a desna je počela da miluje unutrašnje nabore. Izvijala je vrat da me pogleda preko svojih sisa. Kakav pogled!

Zauzevši položaj između njenih butina, posmatrao sam je kako se igra sa svojom macom iz blizine. Provirila je u mene kroz dekolte, s lascivnim osmehom na licu. Ovako blizu njene pičke, mogao sam da osetim njen miris i jasno vidim vlažnost. Vreme je za još jedan test ukusa. Uronio sam jezik duboko u njenu picu, iznova i iznova, jebeći je svojim degustatorom. lizanje ukusne pičke njegove prijateljice

Lizao sam njene usmine, unutrašnje i spoljašnje, usisavajući ih u usta. Zatim sam koncentrisao svoj napad na njen klitoris. Slušni pristanak na moju usmenu pažnju dočekao je moje uši. Ovo je bila odlična stolica za lizanje pičke. Suzana me je hvatala za glavu, uvlačeći moje lice dublje u svoju mokru, razjapljenu picu. Moj jezik je ispitivao njene slatke dubine. Bedra su joj sada počela da podrhtavaju, a disanje je prešlo u šištanje i dahtanje.

“Aaaaahhhhhhhhhhhh!” bilo je poslednje što sam čuo pre nego što su mi se njene butine stegle oko glave. I mislim ‘stegle’, sa silom lomljenja lobanje neočekivanom od tako elegantnih nogu. Ona je takođe uvijala svoje telo dok je bila uhvaćena u mukama svog orgazma. Kako je njeno zadovoljstvo splasnulo, njene noge su oslobodile stisak na mojoj glavi i ona je skliznula sa prednjeg dela stolice.

KRAJ 2. Dela

(Visited 1.774 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.