jebozovna nova učenica

Srednjoškolska Lepotica 1. Deo

Teen

Suzana.

Do dan danas, samo pominjanje tog imena vraća slike visoke, ravnokose brinete – boginje.

Srednja škola, završni razred. Tokom leta sam napunio 18 godina. Suzana se prebacila u moju školu prošle godine kada se njena porodica doselila, i odmah su počeli tračevi. Istina je da je negde usput pala razred, dakle bila je godinu dana starija od mene.

Neki od momaka su rekli da su saznali da je u njenoj školi koju je pohađala pre, bila od onih riba koju ‘nije tucao samo onaj koji nije hteo.’ Neke od devojaka su je zvale ‘Barbi’, pozivajući se na njenu sličnost sa poznatom lutkom.

Vidite, bila je visoka, kao što sam ranije pomenuo, sa neverovatno uskim strukom, zategnutom guzom i dugim nogama, koje su se činile još dužim zahvaljujući njenim zaštitnim znakom – štiklicama. Pravi medicinski fenomen Suzane ipak nije bio njen struk; bile su to dve lopte za odbojku zvane grudi, koje su uvek skakutale ponosno i opušteno. jebozovna nova učenica

Uopšteno govoreći, jedini kontakt koji sam imao, ili sam se mogao nadati da ću imati sa Suzanom, bio je ograničen na klimanje glavom u prolazu u hodniku, ili možda poneki pogled ako bih bio uhvaćen kako je predugo gledam. Izgledala je van mog domašaja.

Srećom, abeceda je vladala rasporedom sedenja na času engleskog, a abecedna blizina ju je stavljala ispred mene, svakog dana, na 45 minuta. Tako smo se konačno povezali. Ali redovnim razgovorom posao nije bio završen. Bila je ljubazna, ali hladna.

Onda smo jednog dana imali test za koji ona očigledno nije učila. Kada sam se okrenuo napred, Suzana je stavljala svoj papir na moj sto, praktično moleći očima. Pokušala je da se osmehne, a vrh jezika joj je okrznuo usne. Poruka primljena i shvaćena.

U ovom trenutku, iskoristio bih skoro svaku šansu da joj se približim. Ne bih uradio peticu, ali ne bih dozvolio da padne. Kako se ispostavilo, njen sopstveni trud je bio skoro dovoljan. Skoro. Morao sam da ispravim samo četiri greške da bi bio respektabilan. Videla je šta sam uradio, a kada je zazvonilo, dok je sakupljala knjige, pogledala me je i izgovorila tiho „hvala“. Bila je izgubljena u gomili dok sam stigao do hodnika.

Sledećeg dana, dok sam ispružao noge ispod njene stolice, zakačio sam joj petu. Pogledala je dole, videla moje stopalo i naškrabala poruku na komadić papira koji je presavila i stavila u moju patiku.

Imate poštu! Nonšalantno sam se počešao po zglobu, uzimajući poruku. Kada se ukazala prilika, otvorio sam je. “Hvala ti. Dužnik sam ti”, pisalo je.

Trenutna reakcija iz mog međunožja. Očigledno da je moj kurac učio da čita. Dok sam tog dana izlazio iz učionice, ona je čekala u holu. Uspostavila je kontakt očima. Suptilni pogled naveo me je da govori da treba da joj priđem. Kada sam prišao bliže, ona je podigla pogled prema meni. “Hvala ti za ono što si uradio juče…” i nastavila je da mi priča kako je zaboravila da uči, da se jada itd.

Bio sam previše zauzet buljenjem u njene sise da bih slušao. Uprkos očiglednoj seksipilnosti, obično je nosila majice sa visokom kragnom, tako da je retko bilo dekoltea. Ali iz te blizine sam mogao da vidim da nosi grudnjak, nešto što nije uvek radila. Bila je to veoma tanka, lagana majica, uz brus od takođe tanke tkanine. Videle su se njene izbočine na bradavicama.

Uključio sam se tačno na vreme da je čujem kako kaže „pa ako želiš da mi zalepiš puškicu na leđa, ispod moje kose, možeš to da uradiš“.

Zalepiti varalicu na njena leđa? Genijalno! Nikada se toga ne bi setio ni za milion godina. Naravno, varanje nije bila tema oko koje sam želeo njenu pomoć, a beleške nisu bile ono čime sam želeo da je ‘zalepim.’

“Hvala Suzana. Razmisliću o tome”, rekao sam dok sam s velikom mukom i sa velikom tugom izvlačio oči sa njenih prelepih okruglih sisa.

“Dobro… pa, vidimo se sutra.” rekla je i krenula niz hodnik.

Gledao sam njeno zategnuto dupe kako se njiše sve do ugla. Dok se okretala, uzvratila je pogled na mene, dok su mi oči i dalje bile slepljene na njenoj zadnjici. Video sam je kako se smeje, a zatim se okreće.

U svakom slučaju, vreme je prolazilo, časovi engleskog su se ponavljali, a ja sam nastavio da joj pomažem kad god sam mogao. Nikada nisam pominjao one puškice. Imao sam nešto drugo na umu. Ali mnogo bolje smo se slagali. Više smo pričali, čak i van nastave.
***
Godina se uskoro završavala, a kako nam je bila poslednja, uskoro bi se rastali. Jednog dana, bio sam pored svog ormarića, podigao pogled i video Suzanu, kako šeta na visokim štiklama, tetura se prema meni. Nije prolazila – išla je pravo na mene.

Sexy teksas farmerke su tako bile uske da ste jasno mogli da vidite njene nabujale usmine, popularni “cameltoe” (ljubitelji pornografije će znati o čemu pričam. Odgovarajući džemperčić dao je sve od sebe da okruži njene masivne sise, ali nekoliko dugmadi na vrhu je bilo otkopčano.

Ispod – bela satenska košulja sa V-izrezom protezala se preko tih dinja, otkrivajući više dekoltea nego što sam ikada video na njoj. Grudnjaka ovaj put nije bilo. sexy cameltoe

“Vau, Suzana… izgledaš sjajno!” Rekao sam kad se dovoljno približila. Napravila je malu piruetu da mi pokaže da je zadnji kraj bio ukusan kao i prednji.

„Hvala, gospodine“, odgovorila je, lažnim naklonom koji je omogućio još bolji pogled niz njen dekolte. „Želim da razgovaramo kasnije.”

Nisam ni skontao šta je rekla a ona se već udaljavala od mene.

“Šta? Ko, kad, gde??” – upitao sam dok je odlazila.

Oči su mi milovale njenu guzu koja se njihala.

“Posle engleskog”, doviknula je preko ramena, naglašeno zamahnuvši kukovima.

“Ali Suzana… o čemu se radi?” povikao sam za njom.

Zaustavila se na svom putu, okrenula se na petama i pogledala me u oči. „Posle engleskog“, ponovila je.

Ovog puta je prekrstila ruke, pojačavajući dekolte, i napućila usne. Kada je nastavila da se udaljava, rukama je prešla preko guze. Ova razmena nije prošla nezapaženo od strane mojih prijatelja. Svi su je gledali kako odlazi, a onda su se okrenuli ka meni.

“Šta gledte?” režao sam na njih. Svi su se smejali i razbežali po svojim razredima. Čak mi se i Tanja smeškala… Tanja sa kojom sam bio blizak ali smo bili i povremeni – seks drugari, krijući to od drugih. Zatvorila je vratanca svog ormarića i polako prošla pored mene. “Srećno sa tim. Moraćeš mi kasnije reći zbog čega je cela ta frka oko nje”, rekla je, znajući da će ona biti jedina kojoj ću to reći. Niko nije znao za nju i mene.

Čas engleskog je napokon došao. Ja sam bio prvi na svom mestu. Kada je ušla, pratile su je sve oči, čak i devojke su je odmeravale. Uprla je pogled u mene, suptilno namestila gornji deo odeće ispred mene i sela.

Da li ste ikada primetili kako vreme može skoro da stane kada znate da ćete (možda) kresnuti za 45 minuta? Mislim, Suzanine sise su bile skoro dovoljno velike da imaju svoje gravitaciono polje, pa možda teorija relativiteta ima neke veze sa tim!?

Napokon je zazvonilo zvono. Ustala je, pokupila knjige i otišla. Kada je stigla do vrata, stala je, polako okrenula glavu i pogledala me krajičkom oka, pre nego što je nastavila. Bilo je suptilno; niko ko to nije očekivao ne bi video. Problem je u tome što je nekoliko mojih prijatelja koji su videli razmenu u hodniku takođe bili na ovom času i gledali su.

Jedan po jedan, pogledali su me kao da me poslednji put gledaju, i izašli su. Bože momci, ja nisam probni pilot koji ide na opasnu misiju, samo ću da kresnem… Možda. Moj kurac je definitivno hteo da otkrije. Tanja i ja smo poslednji ostali u učionici, i njen pogled me je ohrabrivao.

KRAJ 1. Dela

(Visited 2.478 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 4]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.