lizanje debele ćerkine pičke

Slučajan Ćerkin Selfi 4. Deo

Erotske price

Tenzija je opasno rasla u vazduhu…

“Da li ta drugarica zna da si mi poslala te slike?” Kada je ćerka potvrdno klimnula glavom, očev kurac je pulsirao još jače.

“Pre nego što bilo šta kažeš, ona jedina zna kako se osećam. Poznato joj je to već dugo i rekla sam joj samo zato što mi je ona prva rekla neke stvari o sebi i svom ocu.”

Srđan se osećao šokirano ali i uzbuđeno. “Šta o njima?”

Sofija je oklevala. “Oni se… pa….” – prišla je preko stola kako bi mu šapnula – …”tucaju.”

“Tuca…” – konobar je iznenada naišao i prekinuo razgovor.

Više ga nije zanimala hrana, ali njih dvoje su neko vreme u tišini grickali i gledali se. Videvši pohotnu žudnju u ćerkinim očima, umesto da bude zreo muškarac i iskusan otac, on je gubio kontrolu nad sobom i svojim postupcima.

Toliko je bio obuzet seksualnim nagonima da je uzeo ćerkinu ruku i stavio je ispod stola, stavljajući je preko izbočine na pantalonama. Iznenađeno je dahtala, ali se njena ruka brzo formirala preko očeve izbočine i počela ga lagano trljati.

“I pomislila si da bismo i nas dvoje mogli imati takav odnos?” upitao je tata direktno.

“Da”, rekla je malo glasnije od šapata.

Srđanov je penis pulsirao od uzbuđenja. Provukao je ruku između ćerkinih debelih, toplih butina i opipao njenu kožu, gurajući ruku prema njenoj pičkici. Dok su se držali i mazili pod stolnjakom, niko nije mogao reći šta rade.

“Znaš da je to potpuno luda ideja, zar ne?” rekao je dok joj je gurao prste ispod gaćica da oseti njen vlažan, savršeno gladak prorez. Sofija je tiho dahtala, provlačeći očev penis kroz pantalone.

“Da li to znači da je to loša ideja?”

“Ne dušo. To se nikoga ne tiče osim nas.”

“Ne mogu da izdržim… Volim te, tata.”

“I ja tebe volim dušo. Toliko da nisi svesna.” Gurnuo je prst u kćerkinu vlažnu rupu.

Sofija je grizla donju usnu dok ju je tata strpljivo prstima palio dok nije ispustila prigušeno dahtanje a njena pica je grčevito stisnula Srđanov prst. Večera se odavno ohladila i Srđan je dao znak konobaru. Pobrinuo se za račun što je brže mogao i otpratio svoju prelepu ćerku nazad do auta.

“Tata, skoro si me naterao da vrisnem nasred restorana”, rekla mu je nakon što su ušli u auto.

Srđan se nasmešio i upalio motor. Krenuli su kolima prema kući, ali je putem dobio ideju. Sofija ga je znatiželjno pogledala kad je skrenuo na autoput i krenuo u centar grada prema hotelu sa pet zvezdica gde je njegova kompanija smeštala partnere sa kojima su poslovali. Nije puno govorila, ali svaki put kad bi Srđan posegnuo između ćerkinih nogu, ona ih je poslušno raširila i nagnula se unazad dok joj je on gurao prst u vaginu.

Nije je doveo do orgazma dok su se vozili, samo ju je držao mokrom i na ivici koliko je mogao. Posegnula je i opipala njegov penis kroz pantalone, držeći je tamo većim delom vožnje, ali kad su ušli u podzeman parking morali su se sabrati.

Srđan je poveo svoju ćerku prema predvorju hotela. Želela je da ga pita šta namerava, ali nije ništa rekla i samo ga je sledila. Kad su stigli do recepcije, rezervisao je sobu i uputili su se ka liftu koji ih je odveo na njihov sprat.

Kad su ušli u svoju sobu, Srđan je pozvao poslugu u sobu da pošalje flašu šampanjca. Kad je stigao, natočio je dve čaše i stajao sa ćerkom gledajući kroz ogromne prozore na noćni gradski pejzaž. Srđan je jedva verovao da su tamo. Stavio je slobodnu ruku oko struka svoje krivudave ćerke. Sofija se nagnula u očevo telo tako da mu je ruka spala niže i počela da joj mazi glomaznu guzu pod haljinom.

Raširivši šaku preko njenih guzova, sa ljubavlju je stisnuo i mesio devojčino čvrsto meso. Uhvatio je plašljiv osmeh u njenom licu i stisnuo je malo jače za dupe. Takođe je mogao da vidi njihov odraz u prozoru pomešan sa gradskim svetlima noći.

Srđan je spustio čašu i stao iza nje. Pružio je ruku oko nje i povukao rastegljivi vrh njene otkrivajuće haljine da bi razotkrio njene sočne sise. Uhvatio je njen osmeh dok je posmatrao odraz u čaši, a zatim je obuhvatio njene glatke kugle u svakoj od svojih ruku. Sofija je sa zadovoljstvom uzdahnula, a bradavice su joj brzo reagovale na očeve umiljate ruke.

Mogao je da vidi kako ćerkine oči trepere od uzbuđenja. “To je tako seksi”, rekla je zadihano. Njene reči su samo “otežale” Srđanov penis. Poljubio joj je vrat i ramena i nastavio opipavati njene tople sise, ali je na kraju pomerio ruke prema mestu gde joj je haljina sada bila spuštena ispod sisa.

Gurnuo ju je niže, istegnuvši je preko zakrivljenih bokova dok joj je skromnu odeću gurao niz noge, ne ostavljajući joj ništa osim sićušnih tangica koje je nosila ispod. Ustao je i jednom rukom nastavio opipavati njene sise, dok je drugom rukom obuhvaćao njenu jedva pokrivenu picu.

Njene gaćice bile su mokre svuda gde ih je dotakao.

“O bože, tata”, uzdahnula je, prevrnuvši bokove kako bi mu smuljala macu u njegovu ruku koja ju je hvatala. Srđan je povukao fleksibilan materijal tangi otkrivajući glatki nasip. Zatim je čvrsto stisnuo prste uz njen prorez. Velike očeve ruke milovale su ćerkine sise i pičkicu u isto vreme.

Jedan pogled na devojčine oči u prozoru rekao je Srđanu da je fascinirana kao i on. Drhtala je ali on nije prestao da gura prst u nju. Uzeo je trenutak da joj skine gaćice, a zatim se divio njenom golom odrazu. Prešavši na njenu stranu, Srđan je rekao devojci da ga svuče.

“Da, gospodine”, odgovorila je sa osmehom.

Oboje su gledali odraz na prozoru dok je Sofija otkopčala očevu košulju. Zatim je kleknula na pod i počela da mu otkopčava pantalone, konačno ih povukavši zajedno sa gaćama. Njegov ogromno natečeni penis klecao je i šepurio joj se pred licem, a čim je izašao iz pantalona, ona ga je omotala rukom i počela da ga miluje i drka.

Oboje su se okrenuli da pogledaju odraz mlade, neverovatno sočne ćerke koja kleči na podu dok je prelazila svojom nežnom rukom po bolnoj osovini očevog kurca. Srđan je uzdahnuo od zadovoljstva. Sofijino drkanje se samo po sebi osećalo neverovatno, ali ga je pojačala slika na prozoru.

„Dušo, to je tako dobro“, tiho je zastenjao, uživajući u pažljivom dodiru devojčice.

“To me čini srećnim tata”, nasmešila mu se. “Želim da ti se sve toliko dopadne da ćeš želeti još više.”

Srđan je zastenjao, zapanjen prizorom svoje ćerke, nagnuo se dovoljno blizu da počne da mu liže glavu kurca. Krenula je rukom prema dnu njegove osovine i temeljito prešla jezikom po izloženoj dužini njegova penisa. Nije mogao da odvoji pogled od nje. Zatim je uzela njegov debeli kurac među usne i duboko ga usisala, okrećući jezik dok mu je većina osovine nestala između vlažnih usana. ćerka sisa tatin debeo penis

Pre-sperma je kapala niz njena usta na njene ogromne sise. Njena glava se počela kretati napred -nazad dok je sisala njegov penis zajedno sa rukom. Srđan je duboko udahnuo i uživao od sirovog zadovoljstva vrelih usta njegove ćerke. Neko vreme ju je posmatrao direktno, a zatim je pogledao njihov odraz u prozoru i gledao je kako siše njegov penis u profilu. Bilo je skoro kao imati porno zvezdu za ćerku.

Nije mogao odoleti da je ne uhvati za glavu i ne nabije joj penis duboko u usta. Nakon kratkotrajnog tucanja u usta, Srđan ju je konačno odgurnuo od svog penisa i posegnuo za njenim rukama kako bi sje vratio na noge.

“Neverovatna si”, rekao je. Zatim ju je poljubio duboko i jako. Jedna ruka se kretala preko njenih sisa, dok joj je druga klizila između nogu. I dalje ga je istovremeno gladila po penisu, a on je krenuo prema krevetu. Nakon što je ćerka legla na krevet, Srđan ju je dugo ljubio i prstima tucao.

Ubrzo je ljuljala bokovima, a njegovi prsti su se ritmički ubacivali u njenu rupu. Držao je prste u njoj i ljubio je niz telo, dugo zastajući na njenim velikim, golim sisama sisajući joj otečene bradavice. Konačno se probio do ćerkine mokre pičke koja je čekala i počeo jezikom da je prepliće oko klitorisa. lizanje debele ćerkine pičke

Sofijine sise su se podigle dok joj je telo bilo ispunjeno dubokim, oštrim udisajima. Njeni jecaji postajali su duboki i hrapavi, dok je njen otac željno ugađao svojim prstima i ustima. Ćerkino telo je zadrhtalo kroz najmanje dva orgazma pre nego što je Srđan gurnuo njene noge dovoljno visoko da razotkrije sočnu naboranu rupu.

Izvukavši prste iz njene mace, masirao joj je čmarić neko vreme pre nego što je jednim prstom ušao u uski anus. Prst je bio temeljito podmazan njenom pičkicom, a Srđan je počeo da je nežno jebe prstima u dupe.

„O moj Bože, tata, tata, tata“, zarežala je Sofija kao odgovor na očev prst koji joj je bušio čmarić.

Sa prstom u njenom kanalu i klitorisom zarobljenim oko njegovih usta, Sofijino telo se ljuljalo i drhtalo od novog orgazma. Zatim se Srđan povukao i postavio između ćerkinih debelih butina. Gledajući je – Sofija je bila najneverovatnija stvar koju je Srđan ikada video. Njene guste obline bile su zrele i bile su savršene za njegovo oko. Oblik njene pice mu je povećavao puls.

“Raširi noge za mene ćerkice”, rekao joj je, a njegov kurac strčao je ka napred tvrd kao kamen. Sofija je učinila baš kako je tražio. Srđanov kurac besneo je da bi bio uronjen duboko u tu ljupku rupu.

“Dobra devojka”, zastenjao je. “Sada uzmi moj penis u drugu ruku i pusti me da te gledam kako ga guraš u svoju pičkicu dušo.”

“Ufff… tata… jesi li uvek ovako prljav?”

“Samo sa mojom prelepom ćerkom.”

Sofija se nakratko zahihotala, ali onda je drugom rukom uhvatila očev debeli kurac i zabila tupi vrh u svoju rupu. Gledala je u njega širokim očima, a kad je počeo gurati svoj dugi, debeli penis dublje u njezinu macu, počela je duboko stenjati. Srđan je počeo da postepeno povećava brzinu dok je ona oblikovane kukove okretala prema njemu. nabija kurac u ćerku buckicu

Nije se mogao zasititi načina na koji joj se teške sise gotovo nasilno uzdižu do nasrtaja njegovog penisa. Srđan se nagnuo i uzeo joj slatke kugle u svoje ruke, sisao joj bradavice dok je bokovima pumpao njeno telo što je jače mogao.

Srđanov um je nestao kad je osetio sve te divne nabore pičke svoje ćerke koji su ga muzli i muzli bez prestanka. Delovalo je da je tako uska da neće moći ni da izvuče kurac iz nje. Sve je to bilo previše za njega… Kad je sperma puknula i prsnula mu iz kurca duboko u njenu rupu, mogao je osetiti zadovoljstvo i uzbuđenje kako juri celim njegovim telom.

Nakon toga su se dugo ljubili, Srđanov kurac je još uvek bio zavučen u slatko telo i toplu sada napunjenu pičku njegove kći. Najzad je ustao i doneo čaše za šampanjac u krevet. Otišli su na spavanje u udobnom položaju kašike.
***
Srđan se probudio negde pre zore zbog osećaja ćerkinih usta na kurcu. Do trenutka kada je otvorio oči bio je tvrd kao drvo, a prelepa mlada devojka sa ljubavlju ga je gledala, a nežne usne okruživale su njegov penis, sisale ga i gladile po osovini sve dok joj nije napunio usta spermom.
***
Srđan je dočekao poslugu sa doručkom, dok se Sofija oblačila i provela neko vreme šaljući poruke svojoj prijateljici.

“Jesi li sigurna da je dobra ideja da joj kažeš o nama?” – oprezno upita Srđan.

“Ako nas neko razume, to je Tina”, uzvratila je ona osmehom.

“Tina?? Bojanova Tina? Kuma Bojana? Pobogu! Pa znamo se ceo život… zar Tina i Bojan da se…?” – bio je u šoku pošto mu je Bojan bio drug od detinjstva! Srđan je čak i krstio njegovu ćerku Tinu koju je Bojan očigledno i tucao! “Šta sve neću saznati… i šta kaže?”

“Zaista je uzbuđena zbog nas tata. I ne brini, ona čuva našu tajnu.”

Nakon toga, Srđan se ponovo javio na recepciju i rekao im da želi sobu za ceo vikend. Sofija ga je slušala kako telefonira širokim, uzbuđenim očima. “Ne znam ni šta da kažem”, uzdahnula je. “Nikada ranije nisam imala lepog ljubavnika koji me je odveo za vikend u otmeni hotel.”

“Nadam se da nisi”, uzvrati Srđan mršteći se. “Ali, nikada ranije nisi imala ljubavnika poput svog oca.”

Sofija se privila uz njega. “Niko mi više ni ne treba”, rekla je. “Ali trebaće mi nešto drugo da obučem ako ćemo provesti ceo vikend ovde.”

“U tom slučaju, pretpostavljam da ćemo morati u kupovinu. Ali sve dok smo ovde u sobi, zaista ti ne treba ništa da oblačiš.”

Sofija se smeškala od uha do uha. Zatim je skinula haljinu i pustila oca da je vidi golu. Osim toga, nije izgledalo da će uskoro ići bilo gde… osim možda do spavaće sobe 😉

KRAJ

(Visited 4.192 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.