seksi ćerka u haljini

Slučajan Ćerkin Selfi 3. Deo

Erotske price

“Sofija?” pozvao je. “Nećeš me valjda ispaliti za naš sastanak, zar ne?”

Prošao je trenutak pre nego što je devojka odgovorila. “Mislim da ne mogu ovako nigde. Posebno ne sa tobom.” Govorila je tako tiho da se njen otac morao naprezati da je čuje.

“To sam samo ja. Tvoj tata, koji te voli bez obzira na sve.”

“To je zapravo i deo problema.” Njene reči su ovog puta bile praktično prigušene, a Srđan čak nije bio siguran da li ju je dobro čuo.

“Ulazim dušo”, upozorio je okrećući kvaku.

Sofija je počela da se buni, ali njen otac je otvorio vrata pre nego što je uspela da izgovori još koju reč. Sedela je na ivici kreveta, ali je ustala dok je ulazio. Srđan je na trenutak bio paralizovan kada je video svoju ćerku obučenu kao što nikada ranije nije bila.

Haljina koju je nosila bolje je pristajala za ludu noć u klubu nego za večeru u skupom restoranu. Bila je opasno uska i kratka. Materijal je bio tamnije boje i protezala se oko njenih oblina poput druge kože. seksi ćerka u haljini

Bradavice su joj bile uspravne, a haljina se tako razvukla preko sisa da su joj i areole bile slabo vidljive kroz tkaninu. Bilo je jasno da ne nosi grudnjak. To ionako nije bila haljina sa kojom bi devojka nosila grudnjak, i uprkos veličini i težini Sofijinih sisa, nije joj bio potreban. Još sa celom tom šminkom, delovala je starije i pomalo droljastije.

Nervozno je stajala tamo, nesposobna da gleda oca u oči duže od nekoliko sekundi, dok ju je on sa strahopoštovanjem gledao. “Izgledaš neverovatno dušo”, rekao joj je Srđan kada je konačno uspeo da dođe do daha. Pocrvenela je i srećno se nasmešila, ali je ipak gledala dole u pod.

“Tata, znam da si hteo da vidiš šta sam kupila, ali nema šanse da izađem u ovome. Definitivno ne u neki otmen lep restoran.”

Srđan je prišao bliže. Sofija je izgledala tako zrelo i sladostrasno da su mu ruke praktično zadrhtale kad ih je ispružio oko nje. Umirao je od želje da pređe rukama po njenim ekstravagantnim oblinama, ali već je bio u opasnosti od ozbiljne erekcije.

Bilo je dovoljno loše samo stajati tako blizu nje sa svojim bujnim sisama koje su napinjale prednji deo haljine. “Dušo, izgledaš savršenije od svega što sam ikada video. Hajde da probamo samo ovaj put. Osim toga, imamo o mnogo čemu da razgovaramo, zar ne?”

“Ako ti tako kažeš”, rekla je, i dalje gledajući dole.

Poljubio ju je u obraz, odvažno blizu ivica njenih usta, sa obzirom na to da mu je ona rođena kćerka. I zagrlio ju je ne tako kratko, gnječeći svoje telo u toplu bujicu njenih sisa rukama koje su bile tih iznad njene guze.

Čvrsto ga je zagrlila. Uzeo ju je za ruku i poveo dole pa do auta gde je otvorio vrata i nije skidao pogled sa nje dok je sedala na svoje mjesto. Vožnja do restorana uglavnom je bila tiha, oboje su znali da su već prešli neku maglovitu liniju, ali nisu znali kako da počnu pričati o tome.

Imalii su mali razgovor, ali veoma diskretan. Srđanov puls počeo je ubrzavati čim su izašli iz automobila da uđu u restoran. Odvodeći Sofiju prema vratima u haljini koja bi se lako mogla smatrati kurvanjskom, jedva je mogao verovati da će je prošetati kroz gomilu bogatih preduzetnika u petak naveče.

Kad su ušli unutra, bilo je mnogo zgodnih, dobro obučenih žena svih uzrasta, ali nijedna nije bila tako upečatljiva ili zaobljena kao Sofija. Dok su ih vodili do stola, Srđan je osetio čudnu mešavinu uzbuđenog ponosa i očinske zaštite. Deo njega je znao da bi očev prirodni instinkt trebao biti da natera svoju ćerku da prikrije njene očigledne seksualne osobine – posebno devojku građenu poput Sofije. Drugi deo je bio onaj taboo, onaj perverzan, uživanje znajući da je toliko muškaraca posmatra, a ona je njegova.

Srđan nikada ranije nije previše razmišljao o pokazivanju žena sa kojima je izlazio. Nije da mu nikada nije bilo drago da ode negde sa prelepom devojkom koja bi okrenula nekoliko glava ka njoj, ali Sofija je brzo promenila način na koji je razmišljao o mnogim stvarima.

Shvatio je da je zaista ponosan na nju, i pokazivanje njene figure strancima dovelo ga je do većeg uzbuđenja nego što je očekivao. Postojala je i činjenica da je bila tako samosvesna, čak i postiđena, što je izašla u javnost obučena takva kakva je bila.

Kad su stigli do stola, Srđanov penis se već osećao vrelije i deblje. Bilo je olakšanje kliznuti na sedište gde je rastuća izbočina u pantalonama bila dobro skrivena od pogleda. Njih dvoje su završili sedeći jedno pored drugog. Neko vreme su gledali jelovnik, ali Srđan se jedva koncentrisao.

Konačno je ostavio meni po strani i gledao svoju ćerku kako proučava kartu pića, pitajući se da li se oseća tako rastreseno kao on. Proučavao je njeno lice, uzimajući u obzir linije njene lepote koje nikada nisu uspele da dopru do njega. Zatim su mu se oči zaletele, smestivši se na duboki prednji deo njene haljine, gde su joj pune, sočne sise skoro ispale iz haljine.

Srđan je stisnuo svoju kitu ispod stola i divio se ćerkinim sisama. Sofija je duboko udahnula, gurajući sise još više unapred, ali ocu nije nedostajalo rumenilo koje joj je i njoj prekrivalo lice. “Tata”, prošaptala je ne gledajući ga. “Buljiš u moje grudi.”

Pocrvenela je do te mere da su joj oči navrle, ali izraz lica odavao je zadovoljstvo koju joj je pružala očeva pažnja.

“Imam vesti za tebe dušo”, tiho je odgovorio. “Nisam jedini. Zurio sam u njih prilično konstantno od popodnevnog sastanka. Neverovatne su. Osim toga, shvatio sam da ti ne smeta što gledam.”

“Ali tata, ako ih ne prestaneš gledati – bradavice će mi popucati.”

“Obećavaš?” Sofijino rumenilo se produbilo dok se osmeh stvorio na njenim usnama.

“Ne mogu da verujem da ovo radimo”, rekla je prigušenim tonom.

“Ne mogu ni ja, ali zaista mi je drago što smo tu.”

Sofija mu se približila, što je njenom ocu samo omogućilo bolji pogled niz dobro razvučen vrh haljine. Kad se konobar vratio da primi njihovu narudžbu, nije mogao odvojiti pogled od sladostrasnog slatkiša koji se privijao uz njenog oca. Jedva ga je pogledala, dok je Srđan odjednom osetio mešavinu ljubomore i ponosa.

Kao otac, hteo je da skoči i uhvati momka jer je zurio u polu otkrivene sise svoje ćerke. Ali kao čovek, bio je ponosan i zaljubljen u devojku sa kojom je bio. Kad ih je konobar ostavio na miru, Srđanov kurac počeo je da se zagreva od uzbuđenja, ali i njega je obuzela radoznalost.

“Znači, cela ta stvar oko drugarice koja ti je rekla da pošalješ svoje slike nekom tipu bila je samo izgovor?” upitao je pažljivo.

Sofija je pocrvenela i nije ga htela pogledati u oči. “Ne baš”, promrmljala je.

Ovo je samo učinilo njenog oca još znatiželjnijim. “Pa da vidim da li razumem”, rekao je. “Želela je da se slikaš, ali tada nije bilo momka za koga je mislila da bi mu trebala poslati?”

“Hmmm… ne baš.”

“Ha. Dakle postoji momak.”

Sofija je samo klimnula glavom, i dalje ne podižući pogled. Srđan nije mogao a da ne oseti oštru ljubomoru. Morao je da se podseti da je to njegova rođena ćerka. Bez obzira koliko ga uzbuđivala ili koliko god bi bilo koji otac mogao pomisliti da niko nije dovoljno dobar za njegovu kćer, morao je da umiri svoje emocije.

“Da”, tiho je priznala.

“I drugarica te je naterala da mu slikaš te slike?”

“Tako nekako. Mislim, prvo je to bila njena ideja, ali posle je prosto preraslo u zabavu.”

“Shvatam”, rekao je njen otac oprezno. “Ali onda si ih umesto njemu poslala meni, ha?”

“Hm, tu postaje malo smešno.”

“Malo smešno?” rekao je sumnjičavo.

Nije odgovorila i samo je gledala dole. Srđan je bio odlučan u nameri da sazna ostatak. Konačno je samo klimnula glavom, a da ništa nije rekla. “Nisam siguran da razumem”, pritisnuo je.

“Bože, ovo je tako sramno”, odgovorila je.

Srđan se počeo osećati loše što ju je naterao da kaže nešto što izgleda nije htela. Zagrlio ju je i privukao je k sebi u nežno maženje. “U redu je dušo”, rekao je. “Ne moraš da se osećaš neprijatno zbog bilo čega oko mene, u redu?”

Sklapala je ruke u krilu na minut i konačno rekla: “Ti si taj, u redu? Taj momak si ti tata.”

Ćerkina izjava učinila je da Srđan zastane. Uprkos izuzetno neobičnom popodnevu i večeri do tada, to je bilo poslednje što je očekivao da će čuti. U isto vreme, njegov kurac je brzo rastao u gaćama iako mu je kroz glavu prolazilo još mnogo pitanja.

KRAJ 3. Dela

(Visited 3.429 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 3]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.