24 marta, 2023

Slučajan Ćerkin Selfi 1. Deo

drka na ćerkine slike

Telefon je vibrirao u Srđanovom džepu usred sastanka osoblja. Tek je krenuo drugi sat sastanka, gde se polovina menadžerskog tima borila da ostane budna. Sedmični sastanci svakog petka posle ručka trajali su do dva sata da bi se pokrili poslovi koji realno mogu da se reše za pola sata.

Srđan je već razmišljao o odlasku se sastanka, kada je iz džepa izvukao telefon kako bi krišom proverio poruku koja je upravo stigla. U trenutku kada je ugledao fotografiju Sofije, koža mu se na potiljku naježila i osvrnuo se oko sebe kako bi se uverio da niko drugi ne može videti šta je na ekranu njegovog telefona.

Sofija je bila njegova devetnaestogodišnja ćerka, a selfi koji mu je upravo poslala nije bio baš potpuno neprimeren, ali je otkrio njeno zaobljeno telo mnogo više nego što mu je inače znala poslati.

Sedela je na podu spavaće sobe ispred ogromnog ogledala. Noseći uski kratak šorc, kolena su joj bila podignuta i blago nagnuta u stranu, pokazujući debele, oblikovane donje strane butina. Koža joj je izgledala satenski glatka i već preplanula sa svetlom nijansom cimeta. Gore, Sofija je nosila prilepljenu, belu majicu koja je završavala svega nekoliko centimetara ispod njenih ogromnih, okruglih grudi. seksi buckasta ćerka

Majica je bila tako uska i tanka da je bilo očigledno da ispod nje nema grudnjaka. Njena duga, svetlo smeđa kosa bila je raspuštena i spuštala se preko jednog ramena, ali povučena u stranu kako bi zadržala upadljivo oticanje njenih sisa na čelu fotografije.

Devojka je inače bila vrlo samosvesna svog strasnog tela, pa je bila retkost videti je obučenu onakvu kakva je bila u njenom selfiju. I bilo je na ivici sugestivno da se Srđan zapita zašto bi poslala TAKVU fotografiju svom ocu. Sumnjao je da je to sigurno htela da pošalje nekom drugom.

Ali kome?

Nije izlazila ni sa kim, kao i obično, pa je sigurno htela da pošalje jednoj od svojih prijateljica. Srđan je krišom skenirao konferencijsku salu. Niko nije obraćao pažnju na činjenicu da je obraćao više pažnje na svoj telefon nego bilo šta drugo. Još jednom je detaljno pregledao svoju zrelu, sočnu ćerku, pa je vratio telefon u džep.

Manje od jednog minuta kasnije telefon je ponovo zavibrirao. Proveravajući novu poruku, pronašao je još jedan Sofijin selfi. Bila je gotovo ista kao i prva, osim što je u ovoj imala prst zakačen ispod majice i povlačila ga je dovoljno visoko da razotkrije glatke, okrugle donje delove svojih ekstravagantnih sisa.

Srđanovo lice se zarumenilo dok je sa strahopoštovanjem gledao u ovaj retki prizor svoje slatke ćerke. Njeno lepo lice imalo je uobičajen izraz neizvesnosti dok je gledala u kameru. Poznavajući svoju ćerku, Srđan je shvatio da će sigurno umreti od srama čim shvati svoju grešku.

Sastanak je trajao još dvadeset minuta. Srđan je proveo sve vreme prikradajući se pogledima ka telefonu, boreći se protiv nagona da mu se kurac ocrta i razmišljajući kako da odgovori na poruke. Čak i da su slike bile namenjene nekom drugom, on ih nije mogao samo zanemariti. Uvek je pokušavao da bude otvoren i iskren sa svojom ćerkom jedinicom. Ali opet, postojala je mogućnost da bi se osećala bolje ako bi se samo pretvarao da ih nikada nije video.

Srđan je žurno izašao iz zgrade čim se sastanak završio. Kad je došao do automobila, seo je u njega i ponovo pogledao slike. Većinu tog vremena proveo je gledajući u onu gde je Sofija otkrila donje strane svojih veličanstvenih sisa. Rezignirano uzdahnuvši, njen otac je provukao ruke među noge i protrljao svoj rastući kurac kroz pantalone.

Sa potpuno natečenim penisom, protrljao je dugu izbočinu nalik na cev i poželeo da mu kći pošalje drugu sliku na kojoj bi navukla majicu do vrata i potpuno razotkrila sise. Ali on je i dalje uživao u iznenađujućim slikama koje su mu otvrdnuli kurac.

Najviše što je do tada video na telu svoje ćerke bilo je kada se jedno veče družila sa njim nakon tuširanja u velikoj majici i gaćicama. U takvim trenucima je išla bez grudnjaka, a uzdizanje njenih ogromnih sisa i povremeni prizor natečenih bradavica uvek su mu povećavali puls. tatina erekcija u kolima

Sofija je nesvesno svom ocu dala bezbroj erekcija. Obično se izvinjavao i odlazio u kupatilo da svrši u lavabo dok je pokušavao da zamisli njeno zrelo telo potpuno golo. I sve dok je svoje prljave misli držao za sebe, Srđan u tome nije video nikakvu štetu.

Njegova ćerka je bila tako lepa devojka, a njeno telo je bilo privlačno, čak i ako se uvek osećala samosvesnom svoje veličine. Nije ona bila debela devojka, nikako, ali je bila punačka. Često se pitao da li su i drugi očevi sa ćerkom poput nje prošli iste frustracije. Pa ipak, Srđan je svoju kćer voleo više od bilo koga na svetu. Daleko više nego što je ikada voleo njenu majku. Uradio bi sve za nju.

U isto vreme, nije imao kontrolu nad načinom na koji je njeno sočno telo uticalo na njega. Ponekad ju je gledao sa strahopoštovanjem, potpuno začuđen što je njegova sopstvena ćerka mogla biti tako vrela i senzualna, a da ona sama toga nije svesna.

Ili jeste?

Sa novim slikama na telefonu, ovo je bio prvi put da je ikada dodirnuo svoju kitu sa nečim drugim osim mentalne slike svoje kćeri na umu. Sedeći u automobilu, njegov kurac je postajao sve veći i tvrđi, a pre-sperma je počela da pravi fleke u boksericama. Ipak, nije mogao samo sedeti na parkingu kompanije i drkati sa slikama svoje ćerke, pa je konačno ostavio telefon i odvezao se.

Razmišljao je o odlasku u teretanu da reši svoje frustracije, ali već je bio tamo tri puta te nedelje. Na putu do svoje kuće, ušao je u gradski park i zaustavio se na dobro zamračenom, osamljenom mestu. Držeći telefon u jednoj ruci, Srđan je otkopčao pantalone, a drugom je izvadio svoj tvrdi kurac.

Listao je napred -nazad između dve slike dok je nadrkavao svoj vreo penis. Sinulo mu je da je možda toliko želeo svoju kćer jer je nije mogao imati. Ali to nije bilo važno. Trebalo je samo da sakrije svoja osećanja. drka na ćerkine slike

Sa drugom slikom koja je na ekranu prikazivala dno njenih sisa, Srđan je zurio i besno pumpao svoj penis sve dok mu sperma nije prskala po celom upravljaču i prednjoj strani košulje. Bio je to najintenzivniji orgazam u poslednjih nekoliko nedelja.

Dok je sedeo napola ošamućen za volanom svog automobila, jedva je mogao da veruje šta je upravo uradio. Nakon što je vratio kurac u pantalone, Srđan je kravatom obrisao spermu sa volana. Zaključio je da je ostatak vožnje do kuće smislio nešto što bi rekao svojoj ćerki o slanju slika na pogrešan broj, ali onda mu je zazujao telefon pre nego što je uspeo da upali automobil.

To je bila još jedna poruka od Sofije, ali ovaj put nije bilo slike.

“Tata tata tataaaaa, izvini izvini! Slike sam trebala poslati drugarici! Danas smo išle u kupovinu pa sam joj htela pokazati kako mi stoji.”

Kao pravi otac, on je odmah smirio situaciju: “Ne brini dušo,”- odgovorio je. “Bio sam prilično siguran da si poslala na pogrešan broj, haha.”

“Tako mi je žao. Tako mi je neugodno sada.”

“Nemoj da ti bude neugodno dušo. Izgledaš neverovatno u novim stvarima. (smajli).”

“Ozbiljno tata?”

“Definitivno. Mogu li da sačuvam slike?” – želeo je njenu potvrdu kako ne bi osetio grižu savesti.

“Zaista?! Da. Naravno da možeš.” – napisala je ona, uključujući i rumeno smeškasto lice.

“Nemoj da se stidiš. Možeš mi poslati slike u bilo koje vreme. Uvek volim da vidim svoju lepu ćerkicu.”

KRAJ 1. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4]
(Visited 6.637 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!