TROJKA U PARKU

Sisata Kurvica sa Četvoricom

Erotske price

Fran i ja znamo se još od osnovne škole, bio je jedan od onih izbezumljenih mojim prerano naraslim sisama. Sad, nakon dvadesetak godina, znamo se susresti na cesti ovog malog grada, ja sam još zanosnija crnka zelenih očiju, ogromnih sisa, dugih nogu i čvrste guzice, a on visok i zgodan. Poševili smo se prošlo ljeto, bio je odličan, perverzan u tolikoj mjeri da bih i ja postala mazohistička kurvica. Te vruće ljetne večeri dogovorili smo se za brzu ševu u parku na brdu ne sluteći kako će završiti. sisata crnka kurvica

U tom parku nema nikad nikog, a mi volimo javna mjesta s kojih puca pogled na grad. Obukla sam prozirnu bijelu majicu i minicu bez gaćica, njihala bokovima dok sam mu prilazila, znajući da ga izluđujem. Sjeli smo na klupu, okrenula sam se prema njemu i raširila noge. Čim sam zapalila cigaretu Fran mi je podigao minicu, raširio usne i svom snagom pljunuo na klitoris.

Pogledala sam ga, napućila usne, uzela dim, ugasila cigaretu i sjela na njega. Ljubili smo se divljački dok sam osjećala kako mu kurac postaje sve tvrđi. Nisam izdržala, izvadila sam ga van i taman kad sam ga htjela primiti začuli su se zvukovi hoda i dva muška glasa. Pogledali smo u desno i vidjeli dva dečka koja su došla popiti pivo u gluho doba večeri ovog mrtvog radnog dana. Prepali su se oni nas, ali i mi njih.

Jedan mi je bio poznat iz osnovne škole, a drugi je bio Franov brat. Pogledala sam ih s pozivnicom u očima kao da su slobodni da ostanu barem gledati, a Fran se nasmijao. Dok su se smještali na klupu do nas ja sam se smjestila na Franov kurac, lagano zastenjala a zatim se nasmiješila.
–   Oprostite momci, morala sam, a vi zaista ne smetate.
–   Je li ovo Viktorija iz osnovne škole?, rekao je Franov brat.
–   Je, najbolja je.
–   Drkao sam na tebe, drkam i danas. Ne mogu vjerovat.

Fran je gledao u njih a mene držeći me za guzu nabijao na vlastitu kitu dok sam se ja smiješila. Izvadila sam sise iz dubokog dekoltea, privukla desnu k ustima i stala si lizati bradavicu.
–   Koje sisurde imaš, Viktorija. Jebo bi te i ja, rekao je treći dečko.
–   A kako se zoveš?, prozborila sam stenjajući.
–   Mario.
–   Pa, Mario, zašto ne priđeš i uzmeš ih malo, ha?, gledala sam ga pohotno. Nije mi bio dovoljan jedan kurac, htjela sam ih još. Bar da drkaju oko mojih usta, da izlijeću od svugdje. Bila sam bezglavo napaljena.
Prišao je ne oklijevajući, lijevom rukom stiskao mi je sise  a desnom otvarao hlače da bi izvukao poveću kitu, veću od Franove na kojoj sam se odlično zabavljala.

Namjestio mi je u usta i brutalno me nabijao na nju gušeći me. Uživala sam. Franov brat stidljivo je gledao, sumnjala sam da će se odvažiti napraviti išta. Fran ga je dozvao i šapnuo mu nešto. Franov brat polizao je prst i zabio mi ga u guzu. Izvadila sam Marijevu kitu i počela jako stenjati.
–   Koja kurvica, rekao je Fran.
–   Daj je malo meni, nasmijao se Mario.
–   Jebi me, hajde, pogledala sam Marija mokra od znoja.

TROJKA U PARKUSkinula sam se s Frana, naslonila se rukama na naslonjač klupe i namjestila se za Marija. Tu kitu neću nikad zaboraviti. Polu bolno polu savršeno iskustvo nabijanja uz lupanje jaja o klitoris bilo je ono što najviše volim. Franov brat prišao je s druge strane i izdrkao mi u usta. Nije vidio golu curu dugo i nije navikao na ševu.

– Najbolja si jebote, najbolja si, govorio je dok je štrcao spermu, a ova dvojica su mu se smijali zbog sreće da je i on doživio nešto. Marijev kurac nisam željela pustiti, ribica mi je gorila i pucala, jaja su me udarala savršenim tempom, stenjala sam jako.
– Koja kurčina, pička će mi puknut.
-Imaš jebenu pičkicu mala, uska je i mokra, a kakva ti je guza?
– U guzu ćeš mi svršit, molim te.
– Ona moli, Fran, čuješ to? Jebote, otkad se vas dvoje jebete? Da sam znao da je ovakva kurva odavno bi je maznuo, pogle je, moli da je rasturiš. Jebote kako sam lud, govorio je Mario i nabijao me sve jače.

Jedva sam čekala ono što je slijedilo. Mario je legao na klupu da bi se mogla nabiti na njega a Fran da mi ga stavi u guzu.
– To hoću, momci. Razjebite me.

Nedugo nakon što smo se namjestili ugledali smo svjetlo koje nam se približava. Bio je to policajac za kojeg ni danas ne znam kako se tu stvorio.
–   Dobra večer, društvo. Radite buku.

Nasmijali smo se nesposobni da se stanemo jebati.
–   Ispričavam se, bit ću tiša, nasmijala sam se držeći se za sisu i dahtajući otvorenih usta i mokre kose koja je sezala do guze. – Ne smetamo nikome, zar ne?
–   Pa istinabog, i ne, lijepo vas je vidjeti.
–   Onda nas gledajte.

Mario me držao za struk a Fran me guzio potežući me za kosu i udarajući me po guzi. Bila sam u ekstazi, mogla sam ih primiti još sto tu večer, bila sam luda za kurcem, a svjetiljka policajca izvrsno mi je legla. Vidjela sam Marijevo lice koje  pokazuje zube, lice koje stenje, lice koje će svršiti. Pljunuo me u usta, dao mi šamar i rekao mi da će svršiti. Fran me guzio jako, osjećala sam dva kurca kako se stežu, kako će izbaciti spermu.

Policajac je drkao.
–   Ti si mala od policajca, ha?
–   Jesam, tata mi je vaš kolega, rekla sam skoro svršavajući.
–   Neću mu reći ni riječi, ali odlična si.
–   Stavite mi ga u usta, imate još malo vremena dok ne svršimo svo troje. kurvica se jebe napolju

Policajac mi ga je stavio u usta, nabijala sam se na dva kurca, ispuštala slinu, stenjala, osjećala se da ću se raspuknuti, guza me rasturila, zamolila sam Frana da pljune u nju da bih mogla nastaviti još malo koliko mi treba da svršim. Osjećala sam se kao božica.

–   Kurvo, koja kurvica, koja guza, evo ti sperma, droljo.
–   Daj mi je, daj mi je, pušila sam kurac policajca i govorila Franu kad bi uhvatila zraka.
Sperma mi je bila u ustima, u guzi, ostali smo Marijeva ogromna kurčina i ja. Skakala sam još par sekundi da bi Mario i ja mrtvi svršili gledajući se.

(Visited 1.372 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.