februar 26, 2024

Sestrina i Moja Životna Priča

0
sisa bratov kurac

Još uvek ne mogu da verujem. Ovo sve zvuči kao nešto iz lošeg pisma poslatom fetiš porno magazinu. Posebno ako uzmemo u obzir kako je sve počelo. Počećemo naravno od početka.

**

Živeo sam sa roditeljima i 22-godišnjom sestrom. Slažemo se prilično dobro, i uvek smo se slagali. Iako rođeni brat, naravno da sam mislio da je slatka, ali to je uglavnom bilo to. Ona je tri godine starija od mene i često sam razgovarao sa njom o raznim stvarima, posebno o muško-ženskim odnosima.

Moja devojka i ja smo raskinuli te godine, tj ona je mene napustila. Tog dana kada se to dogodilo, došao sam kući prilično tužan, i Zorana je to primetila. Ušla je u moju sobu i sela pored mene. „Šta nije u redu?” upitala je.

„Jeca me je ostavila”, rekla sam na ivici suza.

„O braco, tako mi je žao“, rekla je, zagrlila me i privila se uz sebe. „U redu, da čujem. Šta se dogodilo?”

„Viđala se sa nekim drugim“, rekao sam. „Viđali su se mesecima Zorana. Čak su se i…. jebali!”

„O Bože.” Držala me je čvršće. „Tako mi je žao. Ona nije svesna kakvu je osobu imala pored sebe… ona je na gubitku.”

„Nisam mogao da verujem kada sam saznao. Prišla mi je i rekla mi da moramo da razgovaramo. Rekla mi je da ne može više ovo da radi… viđa se sa tim drugim tipom. Čak mi je rekla da su se jebali! Čoveče zašto bi to rekla? Kao da je htela je da me povredi još više.“ Stavio sam glavu na sestrino rame i zaplakao.

„Mislim da ću sada da legnem i da spavam. Možeš li…” Pokazao sam na vrata.

„Da naravno. Žao mi je što je ovako ispalo.” Ustala je i otišla do vrata ali se okrenula i pogledala me. „Znaš, nije ona jedina. Ima mnogo drugih žena. Isplači se a posle se okreni njima.” tada je izašla.

Legao sam i zaspao.

**

Par sati kasnije osetio sam kako se krevet pomera. Probudio sam se, uplašen. Pogledao sam i video sestru kako sedi na krevetu u svom ogrtaču. „Zorana? Otkud ti?”

„Ššš“, rekla je, stavljajući prst na moje usne. Otvorila je svoj ogrtač. Bila je potpuno gola. „Zorana!” šapnuo sam. „Šta dođavola radiš?”

„Ššš”, rekla je ponovo.

Spustila je svoj ogrtač na pod i ušla pod moj pokrivač. „Postoji samo jedan način da je brzo i uspešno zaboraviš braco.” Osetio sam njene ruke kako klize niz moju stranu. Skinula mi je šorts. Sada sam bio potpuno go. Njene meke ruke počele su da trljaju moje prepone. Uzela me za ruku i stavila je na svoju picu. Bio sam potpuno šokiran. Bio sam još više šokiran kada sam osetio da postajem tvrd. sisa bratov kurac

Odmah je primetila i njena ruka je polako obuhvatila moj penis. Počela je da mi ga drka. Otpor sa moje strane je nestao. Osećalo se previše dobro. Osim toga, šta je loše u tome da dobiješ ručni rad od svoje sestre? Nije incest, pomislio sam u sebi. Počela je da drka malo brže. Poljubila me je u usne, a zatim skliznula ispod pokrivača.

Odjednom sam osetio kako njene usne okružuju moju erekciju. Poskočio sam, potpuno iznenađen. Počela je da sisa, primajući svaki centimetar u usta. Lizala mi je i jaja! Bilo je neverovatno. I da budem potpuno iskren, saznanje da me je moja sestra oralno zadovoljavala me je još više napalilo. Nastavila je da mi sisa kurac nekoliko dugih minuta, a onda je iznenada prestala. Odbacila je ćebe i suočila se sa mnom licem u lice. Dala mi je poljubac i prošaputala: “volim te” pre nego je namestila moj kurac do ulaza svoje pice.

Nisam uspeo ni da se pomerim a ona je sela na moj kurac i počela je da me jaše. Bilo je neverovatno. Znao sam da je to više nego pogrešno, ali to nije moglo da se spreči, čak i da sam hteo. Bila je tako mokra i to me je tako napalilo. Stavila je svoja usta na moje uho. „Nemoj da svršavaš u mene. U redu?” klimnuo sam glavom. „Reci mi kada budeš blizu.”

„U redu”, rekao sam.

Nastavila je da me jaše. Ne znam koliko je vremena prošlo ali sam se totalno uživeo u osećaj pičke oko moje kite. Bila je ozbiljno iskusna jebačica, volela je da ima kontrolu i vrhunski je manervisala na mojoj muškosti.

„Blizu sam seko…“ – rekao sam tiho. jahanje kite svoga brata

„Uhhh… tako je…“ – snažno se spustila na mene, počela žestoko da se nabija pičkom i šapuće mi: „Sada možeš da me napuniš braco… napuni mi pičku… prepusti se!“

Nisam to očekivao i našao sam se zatečen. Nismo koristili kondom ali sam pretpostavio da je ona zaštićena tabletom. Zgrabio sam je za kukove, nabio je na sebe i počeo da svršavam u sestrinu pičku. Zajedno sa mnom i ona je svršila stežući me svojim vaginalnim mišićima. Bilo je božanstveno.

**

Imali smo seks još četiri puta u narednih nekoliko meseci. Ali nijedan nije bio tako poseban kao te prve noći. Gutala mi je spermu, imali smo i pozu 69 i moju omiljenu pseću pozu. Imali smo oralni seks mnogo puta. Obično jednom nedeljno. Uvek me je puštala da joj svršim u usta, i svaki put je progutala. Ovo je trajalo naredne dve godine.

Kada je završila fakultet, preselila se u drugi grad da bi se zaposlila. Ali često nas je posećivala, i obično bismo oralno zadovoljili jedno drugo. Ako bi se u trenutku posete viđala sa nekim momkom, ne bismo imali seks. Za razliku od mene koji sam i ako bih imao devojku rado pojebao sestru u usta i pojeo joj pičku. tucanje seke vođenje ljubavi

Pre otprilike dve godine Zorana je počela da se viđa sa nekim. Ispostavilo se veoma ozbiljno, a prošle godine ju je zaprosio. Rekla je da. Noć pre venčanja došla je u moju hotelsku sobu i te noći, Zorana i ja smo ponovo imali seks. Iako nije bilo tako posebno kao prve noći, bilo je slatko, i mogu zaista reći da se nismo samo „jebali“ ili „tucali.“ Vodili smo ljubav. Bili smo veoma bliski u svakom pogledu. Iskreno bih voleo da ona i ja možemo da budemo zajedno.

Niko nije posumnjiao. Mislim, ko bi pomislio da brat i sestra rade takve stvari? Izgledala je prelepo na venčanju, i ja sam se iskreno radovao. Ali sam se jako napalio razmišljajući o činjenici da je moja sperma plivala u njoj dok je šetala, izgovarala svoje zavete i ljubila svog novog muža. Toliko da sam ubrzo nakon toga morao da se izvinjavam i izdrkam u kupatilu.

Od tada se nismo mnogo viđali, ali drago mi je što je srećna.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 59 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 16.315 times, 11 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!