30 marta, 2023

Seksi komsinica Snežana

jebanje sisate komšinice

1.

Živio sam na periferiji Zagreba sa roditeljima u jednoj prelijepoj kući. Pored nas je živjela komšinica Snežana koja je skoro svaki dan dolazila kod moje majke na kafu. Ona je bila žena četrdesetih godina koja je imala jako zgodno tijelo.

Imala je sise veličine jake četvorke ali sa ogromnim bradavicama koje su se uvijek jasno mogle vidjeti ispod majice, poveću guzu i dugu crnu kosu. Uvijek je oblačila uske helanke a gore uske majice iz kojih bi kupile njene velike sise.

Moram priznati kako sam odrastao sve sam se više ložio na Snežanu. Sada sam već imao sedamnaest godina i već uveliko ga drkao na komšinicu. Bila je ona prava milfara željna dobrog kurca i dobre jebačine. komšinica u uskim helankama

Sve sam to saznao malo kasnije. Bio je to vikend vrelo napolju kada je moju majku pozvala Snežana i upitala je da li bi mogao doći do nje jer je kupila neke nove tepihe pa da ove stare snesem i izbacim. Rekao sam da mogu i za desetak minuta bio sam ispred njenih vrata.

Kada mi je otvorila na sebi je imala mini šorc koji je skoro upao između njenih guzova i gore usku bijelu majicu ispod koje su se jasno ocrtavale velike sise jer nije nosila brus. Kurac se počeo buditi u mojim gaćama. Imao sam kurac oko petnaest centimetara duga ali zato jako debeo. Pošli smo u sobu ona ispred mene vrckajući guzom. Trebali smo sada da smotamo stari tepih. Čim se naguzila prema meni imao sam šta da vidim.

Šorc je upao bukvalno u njenu pičku koju sam sada jasno mogao da vidim. Moj kurac se popeo na maksimum. To je ona i primijetila. Kada smo završili posao poslužila me je sokom i sjela pored mene. Počeli smo da pričamo o nekim temama dok se nismo dogvatili teme seksa. Iznenadilo me je kako slobodno priča sa mnom o seksu. Govorila mi je kako odavno se nije jebala kako više voli mlađe muškarce jer su izdržljivi i mogu dugo da jebu, kako obožava da puši mlade kurčeve.

Ta me je priča jako napalila da mi se kurac ponovo digao. Bilo me je sramota i rukama sam pokušao da ga prekrijem. Ona je rekla da nije znala da će me napaliti i da je ona kriva zato što mi se kurac digao i da će ona to popraviti. Uzela je da mi ga drka preko šorca a nedugo zatim i skinula moj šorc i počela da puši mi kurac. Bila je jako dobra pušacica. Uvalčila gas je duboko u grlo, lizala od glavića sve do jaja a zatim bi ponovo se nabijala na njega svom silinom.

Ja sam je držao za kosu i uživao u njenom pušenju. Ustala je skinula šorc i majicu i ispred su se ukazale prelijepe velike sise sa tamnim bradavicama i uredno obrijana pička. Legla je na komodu raširila noge i pičku rekavši da želi da joj stavim kurac i nju. Stavio sam kurac u picu i počeo je silovito jebati. Bila je uska jer se dugo nije jebala. Stenjala je glasno što je mene palilo pa sam sve više ubrzavao tempo. Moj kurac je svakim ubodom širio njenu picu. Ponavljala je kako želi još jače da je jebem i da ne prestajem.

jebanje sisate komšiniceSada sam ja sjeo na komodu a ona se nasadis a na kurac. Spuštala bi se do jaja o vrha kurca. Nabijala se žestoko. Dok se nabijala na kurac ja sam mijesio njene velike sise. Voljela je da joj se to radi. Rukama sam je zatim uhvatio za kukove i još jače natezao na kurac. Jebao sam je tako dobrih petnaestak minuta.

Htio sam da svršim, sišla je sa kurca a zatim klekla ispod mojih noga i ponovo počela ga pušiti. Nakon minut dva poče sam spermom da punim njena usta. Svu spermu je progutala. Na kraju je obilazala moj kurac od ostatak sperme.

Nastavili smo od tada ja i moja pohotna komšinica Snežana da se jebemo redovno.

2.
Poslije prvog seksa sa komšinicom Snežanom nastavili smo da se viđamo kada god smo to mogli a da nas ne provale. Tada je Snežana otišla na more deset dana. Tih deset dana mi je izgledalo kao večnost. Kada se vratila sutradan me je pozvala kod sebe da mi ispriča kako se provela. Dobila je onu crnu prelijepu boju. Sjeo sam pored nje i počela mi je pričati kuda je sve išla i šta je sve vidjela.

Upitao sam je da nije slučajno se jebala sa nekim dok je bila tamo. Rekla mi je da jeste jednu noć sa dečkom jednim sa recepcije i počela mi da priča kako je imao jako veliku kurčinu i kako joj je razvalio bio pičku i guzu da je sutradan morala da ostane cijeli dan u krevetu jer nije mogla hodati. Od te priče sam se jako napalio da sam u isti mah skinuo šorc i izvadio moj veliki kurac. Prinio sam ga ustima i rekao da mi ga popuši.

Bez pogovora ga je strpala u usta i počela pušiti. Dok mi je pušila kurac rukama je mkjesila moja jaja. Zato vrijeme ja sam joj skinuo majicu i štipao njene već sada jako uručene bradavice. Dok ga je pušila zamišljao sam tog dečka koji je jebao i bio sam malo ljubomoran da sam je uhvatio za kosu i počeo jako nabijati na kurac. Nije se bunila nego je sve više uvlači moj kurac u svoja usta.

Sada sam joj rekao da skine trenerku i naguzi se prema meni. Prinio sam kurac otvoru njene pice i jednim potezom se duboko sjurio u nju. To je jako zaboljelo i zamolila me je da malo budem nježniji. Nisam mario za nju mislio sam da jebem najveću kurvu i tako sam se i ponašao. Jebao sam je jako svom silinom. Rukama sam je držao za kukove da nebi mi spadala sa kurca a zatim bi se jako zabadao u nju. Dok sam je jebao govorio sam joj kako je ona jedna obična kurvetina koja je jako željna kurca.

Promijenili smo pozu i sada je ona bila na meni. Tu pozu je obožavala da se nabija na moj kurac. Dok se nabijala ja sam rukama mijesio njene sise a zatim bi ponekad ustao i strpao ih u usta. Nabijala se na moj kurac žestoko. Nakon tvoga bi stala koji tren mijesila u krug na njemu pa bi ponovo počela da skače po njemu. Koliko se samo jako nabijala da sam se u jednom trenutku bojao da me ne povrijedi.

Rekao sam joj da legne na leđa što je i uradila. Stavio sam njene noge na moja ramena a zatim krenuo da je jebem svom silinom. Stenjala je sve jače i jače. Pitao sam je da li voli da je jebem ovako. Ona je rekla da je ona moja kurva da mogu da je jebem kako ja hoću i da radim sa njom sta god poželim. To me je jako palilo. Ubrzao sam tempo kao da sutra ne postojim i kao da mi je ovo poslednja jebačina u životu. Nakon desetak minuta počela je da svršava jako.

Okrenuo sam je ponovo zguza prema meni rekavši da želim da je jebem sada u guzu. Rukama je raširila svoje guzove a ja gurnuo kurac u guzu. U početku je išlo malo teže ali nakon toga jebao sam je sve jače i jače.jebanje komšinice u guzu

To je bio moj prvi put da jebem neku ženu u guzu. Ona se derala od užitka ali je stalno ponavljala da je jebem još. Bila je prava jebulja nikada joj nije bilo dosta kurčine. Jebao sam je dobrih još pet minuta a zatim počeo da svršavam u njenu guzu. Kada sam izvadi kurac za njim je izašao i potok moje sperme.

Otišli smo pod tuš gdje mi je počela da drka kurac i puši još jednom. Pušila ga je ovaj put sve dok nisam svršio u njena pohotna usta. Naravno ponovo je sve progutala i oblizala kurac od ostataka sperme.

Ja i komšinica smo se nastavili jebati sve dok nisan otišao na faks ali i tada bi znali da se dobro ponekad izjebemo jer bi ona znala doći kod mene u posjetu ili bi ja otišao kod nje na raspustu dok sam bio kući.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 3.8]
(Visited 8.423 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!