30 marta, 2023

Seks sa sestrom od moje devojke 2. Deo

jebe devojkinu seku u bulju

Nakon seksa sa sestrom od moje devojke nisam mogao da prestanem da razmišljam o njoj. Ana je bila prava vatra u seksu a još je bila i student medicine tako da je znala sva o seksu i praktično i teoretski. Poslije te noći nismo se videli neko vrijeme.

 

Uvijek kada bi dolazio u posjetu mojoj devojci potajno sam se nadao da ću zateći nju. Nažalost nisam imao sreće sve do jedne noći, kada mi je moja devojka poslala poruku da dođem hitno do nje. Mislio sam da je nešto hitno u pitanju pa sam se odmah zaputio kod nje.

Na vratima me je dočekala njena sestra Ana koja je odmah skočila na mene. Nije imala ništa na sebi bila je potpuno gola. Počela je odmah da me skida i za tren oka sam i ja bio potpuno go. Klekla je ispred mene i počela da puši kurac.

 

Pušila ga je tako slatko i govorila da nije više mogla da izdrži bez moga kurca. Pušila ga je od glavića do jaja. Pokušavala ga je uvući što više u usta. Nakon jedno pet minuta pušenja naguzila mi se i rekla da odmah je jebem jer ne može više da izdrži. Uhvatio sam je rukama za kukove i počeo divljači da je jebem. Grizla se za ruke i jako stenjala dok je dolje bila sve veća poplava.

 

devojkina sestra mu liže kurčinuVlažila je nenormalno jako. Jebajući je rukama sam je uhvatio za sise koje su skakale pod udarcima moga kurca. Stiska sam ih, mijesio štipkao za bradavice a ona je na to sve više stenja. Odjednom se zgrčila i počela da se trese. Bila je u transu pri svršavanju, toliko je obilno svrši da mi je kurac ispao iz njene pice. Samo se spustila i sela na pod. Pogledala me je i rekla mi da nikada niko nije izbegao bolje od mene.

Pošto nisam još svršio rekla je da ću za nagradu dobiti da je jebem u guzu. Uhvatila me je za kurac i povela u sobu. Uzela je vazelin i namazala mi kurac a zatim mi dala da je namažem po guzi. Počeo sam da guram moj kurac u guzu. Išlo je jako teško zato što je bila jako uska. Boljelo je ali nije htjela da odustaje samo mi je rekla da nastavim. Ušao sam do pola i počeo sada da hvatam ritam.

 

Jebao sam je u guzu sve brže. Uživala je u seksu jako govoreći mi da je jebem sada još jače i brže. Nije mi trebala reći dva puta. Počeo sam da je jebem divljački. Uhvatio sam je za guzu i nabijao jako, draža se kao luda. Govorila mije da uspori ali više nisam mario za to. Jebao sam je kao da mi je to poslednje u životu. Uhvatila je ustima jastuk i zabila glavu u njega da nas slučajno nebi ko čuo.

 

Moj kurac je nestajao u njenom dupetu. Sada je sve lakše ulazio. Nikada do sad nisam nijednu devojku Jebao u dupe. Sada je govorila da samo ubrzavam da nestaje sve dok ona ne svrši. Poslije jedno deset minuta takve jebačine počela je da svršava. Svršila je uz jak krik da sam mislio da su nas svi u komšiluku čuli. Pala je na krevet i rekla da stvarno ne može više.

 

Ubrzo je i meni došlo da svršim. Uzela je moj kurac u usta i počela divljački da ga puši. Počeo sam da svršavam u njena usta. Jedan dio sperme je progutala dok joj se jedan dio cijeli niz lice. Radosno je oblizala i taj ostatak sa lica. Nije mogla da skine osmeh sa lica i rekla da je ovo njen najbolji seks u životu. Rekla mi je da želi da se ovo ponovi još koji put ali sada sa još nekim.

Ubrzo smo otišli oboje pod tuš da dođemo malo sebi. Nije mogla nikako da se odvoji od mene pa je klekla ispred mene i počela da mi puši kurac ponovo. Iako me je sve boljelo kurac mi se u njenim ustima ponovo podigao. Pogledala je moj nabrekli kurac i naguzila mi se ponovo. Iako nisam više želio da je jebem morao sam jer je bila toliko zgodna.

 

Nabijao sam joj ga jako dok je voda tekla po nama. Uhvatio sam je rukama za kosu i povukao prema sebi rekavši joj da je od sada moja drolja koju jedino ja mogu da jebem. Ona je samo klimnula glavom u znak odobrenja. Nastavio sam je jebati još jedno deset minuta. jebe devojkinu seku u bulju

 

Voda koja je tekla po nama je meni sve više godila tako da bih ja sve više se nabijao u njenu picu. Počeo sam sada ponovo da svršavam a sa mnom u tom trenutku i ona. Napunio sam ovaj put i njenu pičku. Rekao sam da sam sada napunio obje njene rupice.

 

Nije skidala osmeh sa lica. Rekla mi je da nikada u životu nije bila ovako iznenadna kao ovaj put. Ljubila mi je kurac i milovala ga govoreći mi da je sad ovaj monstrum samo njen i da će služiti za redovno punjenje njenih rupica.

Obukao sam se i krenuo prema vratima na kojima me je strasno poljubila i obećala mi da će sledeći put me jako prijatno iznenaditi…

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 1.827 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!