5 decembra, 2023
pandur je jebe napolju

„Dobar dan gospođo. Znate li zašto sam vas zaustavio?” Policajac je bio visok i krupan i moram priznati da sam već bila opasno napaljena kada me je zaustavio. Mogla sam da osetim kako moja pica još uvek pulsira želeći da svrši. Morala sam da ostanem pribrana. Nisam želela da dobijem kaznu.

„Ne gospodine. Ne znam, zaista.”

„Vozačku i saobraćajnu molim.” Ispružio je ruku prema meni a ja sam se potrudila da se nagnem i otvorim pretinac a da ne mu skrenem pažnju na svoju golu pičku. Nisam nosila gaćice i imala sam ljubičasti dildo duboko u sebi gde je sada počivao i pretio da će izleteti. Pažljivo sam se kretala da se to ne dogodi pa sam nežno otvorila pretinac. Počela sam da tražim dokumentra.

„Ovde su negde“, rekla sam dok sam preturala.

„Samo polako. Skretala si prilično oštro. Delovalo je da si možda pijana. Šta se desilo?”

„Ja sam, hm… tražila sam nešto“, lagala sam. „Trebalo je da se zaustavim i pogledam, ali sam… u žurbi. Izvinite. Neće se ponoviti. Evo! Našla sam!” Predala sam mu dokumenta.

„Odmah se vraćam“, rekao mi je i ja sam nestrpljivo čekala kad je otišao do svog vozila da proveri informacije. Čim je otišao, izvukla sam dildo iz svoje pice. Bio je mokar i klizav i nisam želela da ga samo spustim na svoje sedište ili ispod njega. Nisam imala čime da ga obrišem i uradila sam ono što bi svaka drolja uradila. Gurnula sam dildo u usta da ga poližem. Ukus sopstvenih sokova me je samo dodatno napalio i htela sam da gurnem nazad u pičku. dildo u pici u kolima

Držala sam ga dok se pljuvačka sušila i nastavila da tražim nešto u šta bih umotala dildo. Nisam želela da ga isprljam jer sam znala da ću ga ubrzo ponovo nabijati u sebe. Bila sam tako napaljena u poslednje vreme a nisam sigurna zašto. Želela sam stalno da se jebem i da guram igračke u nezasitu pičku. Postalo je toliko loše u poslednje vreme da nisam mogla ni da vozim a da ne mazim ribicu na razne načine. I dok sam ja razmišljala izgubila sam fokus na pandura.

„U redu, proverio sam i… Čekajte. Šta je to u vašoj ruci?”

Usrala sam se kada je upitao iznenada.

„Je li to dildo?? Predajte ga odmah!” ispružio je ruku policajac.

U trenutku sam krenula da smišljam neku laž da se izvučem ali ništa ne bi imalo smisla, mislim to je bio jebeno dildo. Pružila sam mu ga, a on je s gađenjem odmahnuo glavom. „Znači, ovo je PRAVI razlog zašto si vozila ko ludak? Ti mala kurvo! Izlazi iz auta!”

Bila sam prestravljenja. Otvorila sam vrata dok je on dildo držao uperen u mene poput pištolja. „Licem prema autu, otvorenih nogu, ruke u vazduh.“ Drhtala sam dok sam pratila njegova uputstva. Okrenuta leđima prema krupnom policajcu pitala sam se šta radi pošto dobra dva minuta nije rekao ni reč. Kada sam pogledala uplašeno preko ramena videla sam da me odmerava i stiska kurac preko tamnih pantalona.

„Ti si jedna seksi kučka…”

„H-Hvala?“ rekla sam, ne znajući šta drugo da kažem.

„Sada se nagni“, rekao mi je i uradila sam kako je tražio.

Bili smo u prilično ruralnom području i nije bilo nikoga u blizini. Podigao mi je suknju i primetio da ne nosim gaćice. „U kolima? Ne možeš čak ni da sačekaš da stigneš na odredište? Zar ti je toliko očajno potreban kurac? Pričaj kurvo, tebi se obaraćam!”

Nisam mogla da govorim, samo sam stajala nagnuta i polu gola pred ovim strogim pandurom. Kada sam osetila kako me dodiruje po guzi i pički nisam odmah znala čime me dira. Ali ubrzo mi je bilo jasno – Počeo je sa mojim dildom, gurajući ga grubo u moju picu uz uzdah sadističkog zadovoljstva. Razdvojila sam noge još malo kao prava kurva kakvu me je i nazvao. Grubo me je jebao dildom, zastenjala sam od zadovoljstva. pandur je jebe napolju

„Oh, ti si perverzna drolja, zar ne? Sviđa ti se ovo?”

„D-Da. Stalo sam… tako… napaljena.”

Izvukao je dildo iz mene i prineo mi ga ustima. „Sisaj svoje sokove dok te jebem kurvo!”

Bez milosti on je zabio kitu u mene i počeo da me tuca na sred jebenog puta. Bio je mnogo širi od dilda i volela sam osećaj na koji me je rastezao. Postajao je sve grublji i grublji tako da nisam mogla da gutam dildo jer sam morala da vrištim. Primala sam ga jako i usput svršavala. Nisam mogla da zaustavim orgazme.

Povukao me je za kosu dok me je nabijao na svoj kurac. Sada je bio stvarno tvrd, njegov kurac je bio veći od bilo kog drugog koji sam ikada primila. Toliko sam svršavala da nisam znala da li mogu još više da izdržim. Mislila sam da ću se onesvestiti od zadovoljstva i osećala sam se slabo u kolenima. Srušila sam se na automobil, ne mogavši više da stojim.

Policajac je nabijao kurac u mene jače nego što se iko ikada usudio pre njega. Mogla sam da osetim sav bes, ljutnju i bol koji su se nakupili u njemu dok me jebao. Bila sam njegova vreća za udaranje, njegova pička za tucanje, ništa više od toga. Ali onda je poželeo nešto više.

„Droljo jedna, imaš tako dobru guzu…”

Obično nisam primala kitu u guzu, a naročito ne tako veliku. Ali bila sam spremna, želela sam ga iako sam već bila razvaljena. Išao je malo po malo i pomislila sam super, neće biti grub. Ali moje molitve ipak nisu uslišene jer je ubrzo počeo da me grubo tuca u guzu. Razvlačio me je do krajnjih granica. Opet sam svršavala ovaj put još glasnije dok su se njegovi kukovi bez pauze sudarali sa mojom guzom. analno je jebe pandur

„Jebeno ćeš sve progutati jel jasno??“

Zgrabio me je za kosu i bacio na kolena. Bez da sam uzela dah on mi je nabio kurac u usta i počeo da me jebe u grlo! Gušila sam se u toj ogromnoj kurčini dok sam klečala na putu. Šamarao me je i tucao me u usta sve dok nije izgubio kontrolu nad svojim orgazmom. Mogla sam da osetim nasilje u njemu dok je ejakulirao u mene. Mogla sam da osetim toplinu njegove sperme dok se širila kroz moja usta i šikljala u grlo.

Kada je završio izvukao je kitu iz mene, a zatim mi pomogao da ustanem i vratim se do vozačevog sedišta. Našao je i moj dildo koji se otkotrljao po zemlji. “Igračka ti se malo uprljala.”

„Nema veze. Tvoj kurac je mnogo bolji od ovog dilda.”

„Drago mi je što to čujem. Šta ćeš ti u ovoj vukojebini?”

„Idem na neku slavu. Jebeš li sve žene koje zaustaviš?” pitala sam radoznalo.

„Ti si prva koju sam zaustavio i pojebao. Iskreno, video sam dildo u tvojoj pički još kada sam došao do tvog prozora. Znao sam da si drolja kada sam to video i nisam mogao da ti odolim. Tako si jebeno seksi. Ali ovo je naša tajna, jasno? Mogao bih da izgubim posao zbog ovoga.”

„Mogu da ćutim ako mi daš taj kurac ponekada. Evo ti moj broj.” – zapisala sam ga i dala mu.

„Odlično. Kada se vraćaš sa tog slavlja?” upitao je dok sam palila auto.

„Prekosutra oko podne ću ponovo proći ovim putem.”

„Odlično. Vidimo se.“

U tom trenutku sam poželela da svi policajci znaju kakva sam drolja i da me što češće zaustavljaju.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.012 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!