30 marta, 2023

Sa recepcionarkom studentskog doma

jebe seksi recepcionarku

Upisao sam faks u Zagrebu. Došao sam iz provincije i mogu vam reći da mi je ovo prvi put da dolazim u Zagreb. Bio sam jako kulturan i nadasve obrazovan dečko koji bogami je lijepo izgledao. To sam saznao na osnovu komplimenata koje sam dobijao od djevojaka sa kojim sam se družio.

 

Došao je i dan kada sam trebao zadužiti sobu u studentskom domu. Došao sam na recepciju na kojoj me je sačekala jedna predivna gospođa koja je po mojoj procjeni imala oko četrdeset godina. Prestavio sam se da sam ja Marko, ona mi je odgovorila da se zove Ivana.

Ivana je izgledala jako seksi, imala je dugu crnu kosu, bujne grudi koje su bile stavljene u jedan uski brus koji se mogao jasno vidjeti ispod bijele košulje a dolje na sebi je imala usku crnu suknju koja je dovodila do izražaja njenu veliku guzu i duge noge.

 

Kasnije sam saznao da su mnogi momci koji su živjeli u domu drkali potajno na nju. Moram vam reći da sam i ja ponekad zamišljao je golu i kako je jebem na onom njenom stolu na recepciji. Nisam ni slutio da će se jednog dana ta moja maštanja obistiniti.

Nekoliko puta dok sam polazio na nastavu bi se sreli na recepciji i mogao sam primijetiti da bi me ona odmjerila od glave do pete pri tom našem susretu, dobacila bi mi par riječi i sve bi na tome ostalo. Tako je išlo sve do jedne zimske noći. Bio je to petak uveče, izašao sam u grad sa društvom da se malo provedemo. provod je bio baš super i zadržali smo se na žurci jako dugo, toliko da sam ja zaboravio da će mi se zatvoriti dom.

 

Kada sam došao do ulaznih vrata vidio sam da su zaključana. Kucao sam nekoliko puta ali mi nije niko otvarao, sve dok odjenom se nije pojavila ona sva crvena u licu. Ljutito me je upitala gdje sam do sada, zašto kasnim na šta sam se ja počeo ispričavati govreći da želim da joj se iskupim. Sjeli smo na recepciju i počeli pričati.

Pošto sam bio malo i popio počeo sam slobodnije da pričam sa njom, da joj udijelim nekoliko komplimenata na šta ona nije ostala imuna. Nakon nekog vremena me je pozvala da uđemo u njenu prostoriju pošto je tamo imala grijalicu a napolju je bilo jako hladno.

Kada sam ušao unutra prišla mi je i počela da me ljubi onako istinski sa jezikom. Prihvatio sam to bez da sam išta rekao. Moje ruke počele su da šaraju po njenom tijelu, po njenim sisama i guzi. Nije se bunila što je mene ohrabrilo da budem još slobodniji.

Uzeo sam njenu ruku i prislonio je na moj kurac koji se počeo naglo buditi iz sna. Uhvatila me je za kurac preko hlača i poečal gas tiskati dok smo idalje se ljubili. U tom trenutku se spustila ispred mene i otkopčala mi hlače koje su spale na pod a zatim mi skinula i bokserice. Moj podignuti kurac je iskočio ispred njenih usta.

Moram priznati da imam jako veliki kurac preko dvadeset cenitmetara dužine. U prvi mah nije mogla da vjeruje. Uzela ga je u ruku i počela lagano drkati a zatim i uvlačiti u usta. Pušila ga je kao prava profesionalka. Uvlačila ga je u usta koliko je god mogla. recepcionarka mu sisa kitu

Nakon toha bi ga izvadila iz usta pa bi mi lizala jaja jedno pa drugo. Taj osjećaj nikada neću zaboraviti. Dok mi je pušila kurac moje ruke su bile u njenoj kosi. Odjednom je pogledala i upitala da li mi se sviđa sve ovo, samo sam klimnuo glavom u znak odobrenja. Rekla mi je da sada joj se moram odućžiti. Skinula je sa sebe košulju i suknju a potom brus i tange koje je nosila. Ispred mene se ukazala potpuno gola žena.

Imala je predivne grudi otprilike jaka četvorka i prelijepo obrijanu picu. Sjela je na fotelju, raširila noge i rekla da želi da joj ližem pičku. Prišao sam joj počeo joj prvo lizati sise sa velikim bradavicama koje su samo nakon nekoliko trenutaka bile jako tvrde a zatim polako se preko stomaka se spustio do njene pice.

Počeo sam lagano da joj ližem usmine a zatim i klitorius. Na to sve ona je odgovrila jednim velikim uzdahom. Nastavio sam joj lizati picu. Rukama me je uhvatila za kosu nabijajući moje lice sve više na njenu picu. Počeo sam sada da je tucam jezikom.

Jako je ubrzano dahtala i vlažila dolje. Odjednom počela je da se koči i mlatara glavom a zatim da svršava. Njeni sokovi su završili po mom licu. Podigla me je i rekla da sam bio odličan i da će mi za nagradu dati da je izjebem sada. Okrenula se od mene i neguzila se prema meni.

jebe seksi recepcionarkuPrišao sam joj otpozadi i prinio moj kurac na otvor njene pičke. Nakon što je ušao moj glavić u nju shvatio sam da je jako uska. Zamolila me je da budem nježan jer imam jako veliki kurac i da do sada je niko nije jebao sa takvom kurčinom.

Počeo sam je jebati polako, ali i taj lagani tempo za nju je bio jako bolan. Moj kurac jedva do pola da je ulazio u njenu picu. Uhavtio sam je rukama za kukove i lagano navlačio na moj kurac.

Poslije jedno pet minuta počeo sam malo jače da je jebem a ona sve glasnije da dahće. Rekla je da želi promijeniti pozu, da želi jahati na mom kurcu. Sjeo sam u fotelju a ona meni u krilo. Namjestila se na moj kurac i lagano počela nabijati na njega. U početku bi se nabijala do pola a zatim ga vadila iz pice pa ponovo se nabijala.

Rukama me je obgrlila oko vrata a ja bi u par navrata stavio njene sise u usta, koje su skakale u ritmu njenog nabijanja gore dolje. Njene bradavice su bile nešto najljepše što sam grickao u ustima. To me je toliko u jenom trenutku napalilo da sam je uhvatio za kukove i naglo nategao na kurac. U tom trenutku je jauknula od bola da sam pomislio da nas je čuo cijeli dom.

Kada je došla sebi rekla mi je da nisam normalan, da ne može da primi moju veliku kurčinu u svoju picu i da ću je razvaliti pa neće sutra moći hodati. Jahala je na kurcu još dobrih desetak minuta a potom moja sperma se polako počela kretati iz jaja.

Rekao sam joj da sam blizu vrhunca, ustala je sa mene i rekla mi da želi da joj svršim po njenim velikim sisama. Uzeo sam kurac u ruku i počeo ga drkati velikom brzinom. svršio na recepcionarku

Za tren moja sperma je poletjela iz kurca i završila svuda po njoj, po licu, kosi i sisama. Izbacio sam jako veliku količinu spemre iz mojih jaja. Na kraju mi je uzela kurac u usta oblizala ga od ostataka sperme rekavši mi da sam položio kod nje.

Dok smo se oblačili rekla mi je da ovo ostaje samo između nas dvoje jedna naša velika tajna koju ako budem znao čuvati da će mi se jako isplatiti. Naravno da sam je sačuvao za sebe i zbog toga ja i dan danas je jebem. Sada sam počeo odlaziti zajedno kod nje u stan gdje bi ostajao po nekoliko dana. Njena pička se sada itekako navikla na moj veliki kurac…

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 3]
(Visited 1.105 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!