dva kurca u guziii

Rodjendanski Poklon – Gangbang

Erotske price

Moj dečko i ja često smo gledali razne vrste erotskih filmića, te se na taj način upustili u upoznavanje raznih scena koje nas pale. Često sam mu pričala kako me posebno napaljuju scene silovanja, što je mogao i sam primjetiti kad bismo gledali takav pornić. Uvijek je oko te teme bio suzdržan, nije mi puno odavao i ja sam se jednostavno pomirila s time da će mi to ostati neostvarena želja….

Govorila sam mu i za želju da primim 2 kurca odjednom, da me cijelu ispune. Reakcija mu je bila oduševljenje, naravno, ali nažalost ništa nije poduzimao….

Seks nam je polako počeo biti monoton.. dosadan, iako i dalje vrlo redovan, ali predvidljiv… Pokušavala sam ga u nekim trenucima provocirati na svakakve načine, primjerice dok smo bili vani koketirala s nekim muškim, u nadi da će reć da ga pitam za seks.

Nažalost nije, a onako napaljena bi i cijelo društvo pitala, ne jednog. Nije mi upalilo, samo mi se smješkao kao da ne radim ništa, a nisam htjela krenuti sama pitati dokle god mi on ne da zeleno svjetlo. Čak sam za vrijeme seksa, dok mi je ispunjavao picu uzimala vibrator, i govorila mu nek mi ga gurne u guzu, naravno to mi je napravio.

Ali još jedan pravi kurac u sebi nisam osjetila. Nisam više znala u čemu griješim. Možda to ipak ne želi, ali mi ne želi priznati.. Ne znam.. Odlučila sam odustati od toga i nastaviti na naš stari, klasičan način….

Došao je i taj dan, moj “dugo očekivani” rođendan. Posljednjih dana se Robert ponašao jako čudno.. Gotovo da me ni ne bi čudilo da je zaboravio da mi je rođendan. Distancirao se, a ja sam ga odlučila pustiti da vidim do kad planira tako… Otišao je na posao, kao svaki radni dan, i znala sam šta slijedi.

Kuhanje ručka da bi ga sve spremno dočekalo kao svaki dan, da moj dragi ne bi imao nikakve zamjerke, da bude zadovoljan, a to šta je samo pitanje dana kad ćemo oboje puknut to je drugo. Odjednom mi zvono na vratima. Otvorim vrata, a ono dostava, na moje veliko iznenađenje, sjetio se. Dostavljač je u rukama imao veliki buket crvenih ruža i jednu lijepo zapakiranu kutiju. Uzela sam poklon, zahvalila se i zatvorila vrata, u nestrpljenju da vidim šta me to čeka.

Otvorila sam kutiju, a u njoj je bila prekrasna roza haljinica i na njoj poruka “Ljubice moja, volio bih te vidjeti u ovoj haljinici, spremi mi se, ubrzo ćeš saznati di trebaš krenuti. Volim te i želim ti sretan rođendan!”

Brzo sam se krenula spremati, maštajući da me vodi na večeru, pomalo skeptična jer će nam atmosfera bit kao doma, ali nema veze. Obukla sam haljinicu i primjetila da je malo prekratka za odlazak na večeru. Ali ako mu se takva sviđa, obući ću mu se tako. Stavila na brzinu prozirne samostojeće najlonke, štiklice, popravila frizuricu i šminku i čekala. Kad odjednom ponovo zvono na vratima… Ponovo dostavljač. Ovaj put sa jednom ružom i porukicom.

Ovo je prvi put da se ovako ponaša. Osječam se čudno. U poruci piše da me čeka u bistrou “Oscar.” To me začudilo jer nikad nismo išli u taj restoran, iako je vrlo blizu našeg stana. Tako da sam odustala od auta i odlučila prošetati do tamo…

Krenula sam, pomalo razočarana jer je mogao doći po mene kad je već ovuda prolazio. Hodam tako, s glavom u oblacima i odjednom me iz maštanja trgne vrlo neugodan prizor. Pored mene zaustavio se bijeli kombi. Dvojica umaskiranog lica iskočila su i zgabila me.

Pokušavam pobjeći, vrištim, ali sve bezuspješno. Presnažni su za mene. Guraju mi nešto u usta da priguše vrištanje. Hvataju me toliko snažno da je pomalo i bolno. I dalje se opirem, ali me ipak uspjevaju uvući u kombi. Unutra sam vidjela još jednog, također umaskiranog, i naravno vozač. Otimam se i dalje, ali vežu mi ruke i noge. Ispočetka su me samo gledali, a onda mi krenuli dizati haljinicu.

Nije im smetalo što se i dalje otimam. Dapače, imala sam osječaj kao da šta se više otimam, to su uporniji. Dvojica su me uhvatila za noge, raširili ih i počeli mi dirat picu, a treći mi oslobađao sise. Krenule mi suze, u glavi mi samo Robert. Htjela sam to, palilo me da me jebu nepoznati muškarci, ali ne bez njega. Ništa bez njega. I samo mislila kako me čeka u restoranu, a ja neću doći.

Vozili smo se neko vrijeme, nisam znala kuda me vode. Nije bilo nijednog prozora, ništa nisam znala. Bila sam u potpunom šoku. Oni su i dalje prstima istraživali moje rupice i smetalo mi je to šta sam uživala, a znala sam da ne smijem uživati.

Bilo mi je čudno što međusobno nisu ništa govorili. A htjela sam da pričaju, da možda nekog prepoznam, jer od kud baš mene. I to na rođendan. Ništa mi nije bilo jasno. Kad odjednom, kombi se zaustavio. Samo su si pokazali nekakav znak i krenuli. Izašli iz kombija i mene izvukli. Pogledala sam oko sebe, ali sve je bila samo šuma i jedna mala kućica, skoro pa nalik na kolibu.

Trojica su krenuli prema toj kućici, a četvrti, koji mi je i po građi djelovao najjači me podignuo na rame i dok me nosio mi opet jednom rukom krenuo mazit picu. Ajme kako mi je ovo godilo. Ovaj stvarno zna šta radi. Ušli smo u tu kućicu, brzinski sam pogledavala po njoj, ne bi li vidjela išta poznato, ali ništa. Od vikanja sam odustala jer me nitko tamo više ne može čuti, a zato su me i odveli tamo.

Spustio me pored jednog starog stola. Odvezao mi noge i ruke, i kad sam se ponovo počela otimat su me svi sad uhvatili. I vezali za taj stol. Jedna noga vezana za lijevu nogu stola, druga za desnu. Jedan mi je povukao ruke na stol, tako da skoro pa ležim na stolu. sisa tri kurca drolja

Uskoro sam počela osječati ruke po sebi. Nisam više znala ni koliko ruku me kuda miluje ni ništa. Prepustila sam se. Dok su mi neke ruke milovale picu, druge sam osječala na grudima. Osjetila sam da mi se pica napalila, da cure sokovi iz nje ko ludi…. Dvojica mi došla od napred, da im pušim. Gutala sam ih maksimalno, trudila se sve do jaja, a u neuspjelim pokušajima su ga sami zabijali da što dublje uđe….

Odjednom aaahhhhh, jedan me počeo jebat. Nabijao me na taj stari stol da mi se u nekim trenucima činilo da stol neće izdržati. Ali taj osječaj ispunjene pice je neopisiv, samo sam htjela da ga nabija u mene što jače, što brže što dublje. Kako me nabija, tako me gura na onog kojeg pušim, imam osječaj da će mi do mozga uć. Nabija me i navlači kao da sam lutka. Bio je to onaj najveći, onaj koji me nosio. Stvarno ima velikog. Širi mi picu do neprepoznatljivosti. Rukama razvlačio guzove.

Bol koju osječam ne znam dali je od užitka ili zbog toga šta je pregrub. Nemam više snage koncentrirati se na pušenje, pa ona dvojica preuzimaju stvar u svoje ruke na način da sami kreću nabijat, bez imalo milosti. Imam osječaj kao da ću se ugušit, ali mi tijelom samo prolazi onaj osječaj užitka. Mijenjaju se, malo pušim jednom malo drugom.

Šamaraju me kurcem i trljaju po licu. Počeli mi govorit kakva sam drolja, da sam baš željna kurca i da me samo treba jebat i sve rupe mi dobro zatvorit. U tom tenutku sam shvatila da me samo tri jebu. A di je četvrti? Brzo sam pogledala po prostoriji i ugledala ga kako samo stoji i gleda. Gleda kako onaj šta mi puni picu vadi lubrikant, stavlja ga na prste, podmazuje guzu.

Gura prste u nju, rovari kao da ju je na poklon od nekog dobio. Širi ju prstima i osječam bol. Ali ugodnu bol. Dolazi mu za svršit, vadi da van i onako slinavog od pice donosi meni, da mu ga pušim do kraja, da mi svrši u usta i da ga iscjedim do kraja…Odjednom mi napuni grlo spermom, skoro se ugušim kako se ispraznio. Kao da je apstinirao da bi se na meni mogao iživiti….

razvaljuje joj čmarNakon očišćenog kurca, jezikom se poigrala malo s jajima , i onda osjetila ponovo užitak. Opet kurac u meni. Ovaj je nešto manji, ali nikako nije za bacit. Nježnije me jebe. Bar sam tako mislila sve dok me nije počupao za kosu i krenuo natezat ko životinju. Oslobode mi ruke ali samo da bi rukom mogla širiti guzove, da ovaj lakše uđe u guzu. U guzi kao da je još više poludio.

Osjetila sam kako je čvrst, kako još raste u meni. Guza me pekla od boli, od širenja, ali nisu mi dali ni minutu predaha.. “molim te svrši već jednom”.. Te misli prolazile su mi kroz glavu, jer polako mi guza kreće trnut od boli, širenja. Ponadala se da će kad utrne manje bolit, ali je u tom trenutku uz kurac u guzu ugurao i prste.

Nisam više mogla izdržati bol, počela sam cviliti i pokušala se odmaknuti, da prestane, ali umjesto prestanka dobila sam kurac u usta, da ušutim. I konačno, izvadio ga je iz guze te sam osjetila topli mlaz na guzi kako se cijedi.

Odjednom se oglasio onaj četvrti što je samo stajao sa strane i promatrao. Upitao je “Je li spremna?”. Od jednog je dobio odgovor “I više nego spremna, moć će ona i dva u guzu!”

U tom trenu sam se i napalila i bojala. Napalila da je curilo iz mene ko ludo, a bojala se jer nisam znala šta me to čeka, za šta dali sam spremna? Odvezali su mi noge. Vidjela sam da je i onaj četvrti izvukao kurac. U jednom kutu kućice se nalazio jedan mali krevetić. Jedan od one trojice je otišao na taj krevet i pozvao me.

Nije me trebao nagovarat, bila sam toliko napaljena da bih valjda krenula za njim i da me nije zvao. Zajašila sam ga. Bio je to onaj kojeg do sad još nisam osjetila u sebi. Godilo mi je da ja malo određujem ritam jer mi je bilo potrebno malo odmora. Ne meni nego mojim rupicama. Usporila sam malo, što se onom četvrtom nije svidjelo.

Došao je do nas i rekao mi “nisi ovdje došla odmarat, življe to malo! Nisam ga poslušala jer mi je pasalo ovako, pa je moj neposluh kaznio tako da me nagnuo i uletio mi kurac u guzu.. ali nije to bio on nego je pozvao onog šta mi je pred minutu svršio na guzu. dva kurca u guziii

Već je bio čvrst kao prije i spreman da se opet prazni na meni. Aaaaaaaa imala sam dva u sebi. Ovaj donji kao da je znao šta treba, šta bi me još napalilo, rukama me uhvatio za guzove i širio ih da me što bolje rasture.

Ovaj u guzi me nije štedio ni sekundu, rovario je po njoj kao da je prvi put u njoj i na moje cviljenje odgovarao sa još snažnijim nabijanjima, a da si olakša me uhvatio za ramena i da mu što dublje ulazi. Osječaj popunjenih rupica, kurčeva kako se u njima dodiruju.. ajme, počela sam trnut sve od užitka. Onaj ogromni i četvrti su samo pasli oči kako me ova dvojica razvaljuju. Osječala sam se ko fufica, kako su me i sami počeli nazivat. Ali palilo me to!

Vodili su me prema orgazmu. Ajme koji užitak, kao da sam u sedmom nebu. Ali onda je onaj četvrti naredio ovima da stanu i da se maknu. Poslušali su ga. Nije mi bila jasna uloga među njima, zašto se postavlja tako kao šef, ali i ja sam ga vrlo rado poslušala kad mi je naredio da mu pripremim kurac za jebačinu. Pušila sam mu ga kratko, samo dok sam osjetila da je tvrd ko kamen.

Naredio mi je da sjednem na onog krupnog. Sjela sam tako da sam mu leđa okrenula. Ušao je jednom u picu da podmaže kurac pa prebacio u guzu. Opet bol zbog širenja, ali tako ugodna bol.

Uhvatio me oko struka i nabijao u mene, koliko god je mogao. Četvrti se konačno priključio. Počeo me jebat u picu, ali nije dugo trajalo, izvadio ga je. Počeo ga gurati pored ovog, u guzu. Ušao je polako, da mi se rupica postepeno širi i da osječam svaki njihov milimetar. Krenule su mi suze od boli, ali olakšavali su mi sokovi koji su se cijedili iz pice, direktno na njihove kurčine koje su mi sve više širile guzu.

Polako sam prestala osječati bol, utrnula mi guza. Nisam znala koliko me već vremena jebu, samo sam se osječala kao upravo dobro izjebana fufica. Ovaj je vratio kurac u picu i krenuo ga snažno nabijat dok me onaj krupni i dalje čvrsto držao oko struka da im ne bježim od nabijanja. Počela sam svršavat, kao nikad u zivotu, odjednom se i kurac u pici zaustavio i počeo trzat. Vrisnula sam “Neeeeeeeeeee!”.

Ajme svršio je u mene. Ovaj je stvarno znao dobro pokvarit cijelu stvar. Toliko sam uživala u jebačini, a sad ću tako žalit zbog svega. Krenule su mi suze u očima, ovaj je to primjetio. Još uvijek mu je kurac bio u meni. Podignuo je masku tek toliko da otkrije usta, spustio se, šapnuo mi “Sretan ti rođendan ljubice” i poljubio me.

(Visited 1.315 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Rodjendanski Poklon – Gangbang

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.