trudnica mu sisa kurac

Robertova Trudna Žena i Ja

Erotske price

Mora se priznati da su trudnice nešto posebno. One su „oplođene“kako bi se reklo onako medicinski, međutim ako bi to rekli onako narodski one su onda i izjebane. Logično, ili? Ali od tada se prema njima odnose s pažnjom. Ne smije ih se uzrujavati, ljutiti, nema seksa. Upravo im ovo zadnje fali, što sam baš nedavno uspio saznati. Trudnice nisu odjednom postale aseksualne.

Žele da ih se i dalje vidi kao žene i postupa prema njima kao ženama i da iako su se njihove cice povećale može ih se dirati, a i bez nekih većih problema može ih se i izjebati. Ipak mnogi se muškarci plaše toga pa ih kao čuvaju, a u stvari zapostavljaju. To definitivno nije lijepo. Smiješno je da mnoge muškarce pale velike grudi, ali kad uz njih ide i veliki trbuh onda im naglo splasne raspoloženje.

Moj prijatelj Robert pričao mi je o tome. Njegova žena je u petom mjesecu trudnoće, htjela bi se seksati ali on ne ju ne može dodirnuti i ne diže mu se na nju. “ Nema pomoći, ne mogu“ objašnjavao je “imam osjećaj da jednu buduću majku maltertiram i mučim ako bih je kresnuo“. Nisam stručnjak na temu trudnoće jer sam samac. “Pa jebote koji je tvoj problem ? “ pitao sam ga pomalo živčano.

“Htio bih da bude sretna, ali ne želim riskirati s tim da potraži nekog drugog“počeo je, ali ja još uvijek nisam znao na što cilja, što želi. “ Objasni mi“ rekao sam. “Želim da ti spavaš s njom“ rekao je , gledajući me netremice. “Poznajemo se od školskih dana, nikad mi je nisi htio preoteti, zdrav si, a znam i da si joj drag. “ Sad me je gledao onako upitno. “ Hoćeš li nam učiniti tu uslugu? “

Morao sam duboku udahnuti i sabrati misli. Njegov zahtjev je bio neuobičajen, skoro bizaran. Njegova je žena lijepa, onako moćna kao rasplodna kobila. “ Kako si ti sebi to zamislio? “ pitao sam Roberta. Tisuću puta dodirnuta, tisuću puta ništa se nije dogodila, kaže jedna pjesma.

Naravno da sam ju kod svakog susreta i i rastanka zagrlio i poljubio u obraz, kako bih je sad trebao zavesti i pojebati? Robert je imao ideju kako to obaviti. “Sljedećeg vikenda je maskenbal, obvezno je potpuno se maskirati, a u ponoć je demaskiranje. Dođi maskiran kao krvnik, s kapuljačom i prorezima za oči“ Nisam baš bio siguran da je to bila dobra ideja.

Ali ideja je upalila. Plesao sam s njom, nije me prepoznala, flertao sam s njom. Robert se oprostio pol sata prije ponoći, rekao je da ima hitni poziv i intervenciju. U ponoć su se skidale maske. Držao sam ju u rukama i srdačno me je zagrlila. “Hoćeš li me otpratiti u hotel? “ zamolila me “Robert je morao na intervenciju“. Naše su sobe bile jedna do druge. “Uđi i uzmi si pivu iz mini bara“ rekla je.

U kostimu hotelske sobarice izgledala je, unatoč trbuha koji se isticao, vrlo rajcljivo. “Jesi dobro? “ pitao sam. “Skoro“ odgovorila je i nastavila “ne jebe me više“. Privukao sam ju na sebe, bilo mi ju je stvarno žao. Odvukao sam ju do kreveta i počeo ju svlačiti. Nije se opirala, bio sam pomalo iznenađen. Nisam imao nikakav plan, kako bih to izveo i nisam mogao pretpostaviti da će biti tako lako, a bilo je.

Ležali smo zajedno u krevetu. “mazi me malo“šapnula mi je u uho. Počeo sam od njenog ramena niz nadlanicu do ruke. “Lijepo“ ponovo sam čuo u uhu “ to mi je jako nedostajalo“. “Smeta li ti moj trbuh? “ pitala je dalje-„Ne“ bio je moj iskreni odgovor.

Izgledala je vrlo zanosno i uzbuđivala me je. Da je bila samo debela i masna, mora bih lagati. “Hoću više“ prošaptala je jedva čujno i nisam bio potpuni siguran jesam li dobro čuo. “Molim te ponašaj se kao da žena koju stvarno voliš i želiš“ Fakat mi je u tim trenucima i izgledala tako i nikako nisam mogao razumjeti Roberta. “Diraj me posvuda, pa i tamo gdje je to vama muškarcima najmilije, dugo nisam već to doživjela, fali mi“.

Prvo sam ju nježno poljubio, ali ovaj puta s jezikom. To još nikada nismo napravili. Primila me rukom za vrat i povukla me na sebe i naš poljubac se pojačao-Upravo sam ležao u krevetu s trudnom ženom, koja nije moja žena i koja je od mene tražila ljubav koju joj je vlastiti muž uskratio. I opet ga nisam mogao shvatiti.

“Misliš li da sam lijepa? “pitala je. Žene baš vole potvrdu da su lijepe. U njenom slučaju nije mi bilo teško to potvrditi. “Pokaži mi onda“ mamila me “posvuda, negdje drugdje“. Imala je lijepe, poveće grudi, mrvicu obješene, koje su upravo „zurile“ u mene.

Pažljivo sam uzeo jednu u ruku. “Nisu lomljive, još uvijek, slobodno ih stisni“ rekla je. sisa joj trudne sise“Mogla bih imati najljepše grudi na svijetu , a nitko ih ne želi primiti, Robert u svakom slučaju isto tako“. Malo me je zasmetalo što ga je spomenula, iako je on bio taj koji me je zamolio za prijateljsku uslugu, no nisam se htio zamarati više s njim nego sa sexom s lijepom i jebozovnom ženom, njegovom ženom, jebiga. Gledao sam njene grudi, bradavice koje su se povećavale, pomazio sam ih, lagano obilazio vršcima prstiju po njima i kok njih.

Vidio sam da se naježila i da su joj se bradavice stvrdnule i štrčale u zrak. “Svuci se i ti“ rekla je. Svukao sam sve sa sebe jako brzoi uskoro je moja roba bila razbacana po pod uz krevet. “Hoću seks kao svaka druga žena! “ Upotrijebio sam usta i jezik na jednoj cici, dok sam drugu gnječio rukom. Dahtala je u moje uho. Bio sam potpuno napaljen, moja muškost bila je “ u punoj ratnoj sprmi“, čvrt i uspravan. Stiskao sam joj i ljubio bradavice, cuclao ih, jecala je i uzdisala. Gladio sam ju po trbuhu, poljubio ju u usta, razmaknula je usnice i uvukla moj jezik u usta.

Dirao sam ju svoji tijelo i šmajhlao se uz nju i pritom je moj tvrdi kurac sa strane dodirivao njeno bedro. Rukom sam joj gladio drugo bedro, a onda sam krenuo rukom među njena bedra i vršcima prstiju dirao je od koljena gore pa dolje po onoj divno mekanoj unutrašnjoj strani. Gore, pa dolje, pa opet gore, pa malo po guzi, mrdala je guzom, uzdisala, stenjala.

Za sve smo se to vrieme ljubili. Kad sam opet s prsto doša gore povukao sam ga po njenom procijepu, osjetio sam prve kapi njenog uzbuđenja na rascijepu, njeno uzbuđenej je raslo i počela se vlažiti. Izvukao sam jezik i ponovo se posvetio jednoj njenoj bradavici, dok sam jedan prst gurnuo dublje u njen procijep. Njena zdjelica se trzala i čulo se lagano stenjanje.

Stvarno nisam imao pojma kako ispravno jebati trudnicu. “Reci mi ako bilo što ne bude odgovaralo“prošaptao sam joj u uho. Okrenuo sam ju na stranu i ušao u nju ododstraga. Šprimila me jednom rukom iza vrata i privukla me k sebi. “Deri“ naredila mi je. Nije moglo biti jasnije što je trebalo.

Počeo sam ju ubadati i u međeuvremenu sam postao toliko napaljen da mi je postalo teško svladavati se. Moje ruke su ju drepale, natezale, navlačile, hvatao sam ju za grudi, stalno imajući na umu ono što je rekla „nije lomljivo“. Radio sam što bi i svaki drugi muškarac radio- jebao sam ju iz sve snage, kao u transu, gnječio joj grudi. jebanje sexy trudnice

Nakon nekog vremena divljeg jebanja odvojila se od mene i prepao sam se da sam pretjerao s jačinom ubadanja, ali ne. Okrenula me je na leđa i nasmiješila se i zajahala svoga pastuha. “želim te gledati u oči dok me jebeš i hoću vidjeti kada svršavaš. Jahala me je i mogu potvrditi da trudnice uopće nisu nesposobne za to. Jahačla me ja kao da je sam đavo, njezine velike grudi su pred mojim očima skakale gore, dolje.

Sve je glasnije stenjala, jecala, uzsisala pa i vrištala, osjećala je da sam blizu svršavanja. Uzela je moju ruku „trljaj me po klitorisu, želim svršiti s tobom“zavikala je. Zajedno smo eksplodirali.
Ne znam koliko dugo prije poroda se trudnica može seksati, još nekoliko tjedana će to sigurno trajati i još uvijek nisam mogao razumjeti Roberta.

Ko ga šiša, još par puta ću se poseksat s njegovom ženom na obostranu radost i zadovoljstvo.

(Visited 3.175 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.