jebe kurvu iz teretane

Riba iz Teretane

Erotske price

Redovno sam odlazio u teretanu kao student, gotovo svaki drugi dan. Savršena lokacija ne samo za dovest se u formu, već i za promatranje prekrasno oblikovanih ženskih tijela u raznim pozama. Bilo je tu puno zgodnih cura, no jedna se isticala iznad svih u svojoj ljepoti i savršenstvu. Znate ono kad je cura toliko zgodna i jebozovna da joj se gotovo nijedan muškarac ne usudi prići?

E pa to je bila ona, utegnuta od glave do pete u svojim uskim crnim tajicama i crno bijelim puma patikama te plavoj gym potkošulji na bretele koja otkriva njezina preplanula ramena. Otprilike između 20 i 25 godina, bila je par centimetara niža od mene, što je poprilično visoko s obzirom da sam imam metar osamdeset i pet , obdarena dugačkim mišićavim nogama te isklesanom guzom o koju se može kresnuti šibica koliko je čvrsta.

Uzak struk, ravan isklesan stomak i osrednje veličine grudi poput zrelog para dinja izdignutih iznad potkošuljom prekrivenih trbušnjaka koji bi se djelomično otkrivali dok je dizala bučice u zrak pred ogledalom.

Dugačku kosu boje meda gotovo uvijek je držala svezanu u visoki rep nalik na punđu dok se jedan pramen kose slijevao niz njezin desni obraz tik do mesnatih usana ispod sitnog nosića i krupnih plavih očiju boje oceana. Od starih do mladih svi, ali baš svi u teretani okretali su se za njom pokušavajući neprimjetno baciti koji pogled na njezinu guzu dok radi čučnjeve te noge dok ih razgibava na šipkama prije intenzivnog treninga, no samo meni se smješkala hipnotizirajući me povremenim pogledom svojih plavih safira. jebozovna riba u teretani

Iskreno nisam jedan od onih povučenih tipova, međutim u ovoj situaciji nisam znao kako da joj priđem. Iz dana u dan skupljao sam hrabrosti no taman kada bih krenuo počela bi s nekom vježbom i uhvatila bi me blaga panika.

Uostalom kako prići takvoj boginji? Takvom savršenom ženskom biću? Jednog ljetnog dana odlučio sam kako je trenutak sada ili nikada te polako ali sigurno prišao do nje. Sjedila je na klupi nakon vježbanja disajući duboko dok su joj se grudi izdizale u ritmu a tamna koža sjajila od znoja. Panika me i dalje hvatala no držao sam se, posebice kad su nam se pogledi sreli te se nasmijala onim istim prekrasnim osmjehom od kojeg dobije rupice u obrazima.

“Ćao” izustio sam jedva izvlačeći ta tri slova iz grla.

“Pa Ćao” Odgovorila je gledajući me tim velikim očima s dlanovima naslonjenim na bedra.

“Imaš dobre patike, pa rekoh da te pitam postoji li muška verzija, ove moje samo što nisu pred raspadom? ” Nadovezao sam se pri čemu se još jednom nasmijala.

“Hvaala. Iskreno ovo i je muška verzija, nosim broj 41 pa mi je zgodnije kupovat na muškom odjelu. ” Govorila je onako pomalo hrapavim glasom ispruživši desnu nogu i promatrajući čas nogu čas mene.

“Bome imaš veliku nogu! ” progovorio sam proklinjući samog sebe zbog toga “Ja nosim 46 broj tako da nisam ni ja ništa bolji” pokušao sam se izvući.

“I jel istina što kažu za dečke s velikim stopalima? ” Pitala je onak provokativno u isto vrijeme popivši malo vode iz plastične boce, dok je jedna kap onak izazovno klizila niz meku kožu na vratu.

“Pa.. . možeš saznati ako želiš. ” Rekao sam onako tiho zavodljivo promatrajući ju kako ostavlja bocu sa strane dok se osmjeh na njezinu licu u sekundi pretvorio u zavodljivu grimasu.

“Elizabeta. ” Pružila je desnu ruku.

“Marko. ” Odgovorio sam prihvativši nježno mekani dlan.

“Nego Marko.. . ” Ustala se gledajući me direktno u oči. “Nekako imam osjećaj da mi nisi prišao zbog patika? “. Dodala je puhnuvši onaj pramen kose u stranu.

“Ma kako si samo pogodila? ” Namjerno sam prišao još bliže u njezinu komfort zonu dok su ostali sa strane gledali i zavidili. Mirisala je na miks dezeodoransa i znoja no ne na onako neugodan način kao što to biva u muškoj svlačionici i što sam bliže prilazio to mi je uzbuđenje više raslo.

“Jesi li gotov sa treningom za danas? ” Prošaptala mi je u usne.

“Prvim dijelom da. ” Dodao sam.

“Dođi.. . ” Povukla me lagano za ruku i krenila prema izlazu. Sve se događalo tako brzo, no nisam mario, pratio sam u išćekivanju pomalo uzbuđen, pomalo nervozna u brizi hoću li imat kapaciteta da zadovoljim curu njezina kalibra.

Vrlo brzo našli smo se u njezinom stanu i tek što smo ušli u hodnik poljubila me strastveno pritisnuvši svoje tople usne o moje. Prepustio sam se osjećaju, pribio ju uz zid hodnika i prošetao prstima po njezinu tijelu. Jezici su nam igrali prljavi ples u ustima, dok sam rukama klizio po njezinim leđima, bokovima, zadržavajući se na savršenoj guzici kojoj se nisam mogao dovoljno nadiviti. Uzdisala je i izdisala brzinom vjetra, stenjala dok sam osjecao kako mi kurac postaje sve tvrđi i tvrđi u boksericama.

“Znala sam da ćeš mi prići.. ” Izustila je uz duboki uzdah zaklopljenih očiju, izdignuvši glavu prema gore dok sam je ljubio po vratu.

Doslovce sam potrgao rukama potkošulju na njoj i nježno dlanovima primio njezine vrele grudi. Bradavice, ukrućene poput kamenja dok sam prelazio jezikom i usnama preko njih. Pritisnuta uz zid hodnika prepustila se u potpunosti drhteći u ritmu mojih dodira, umalo srušivši nogom policu na zidu pored.

Spuštao sam se sve niže i niže, ljubeći meku kožu njezina ravnog stomaka, skidajući tajice skupa sa gaćicama prema dolje otkrivajući obrijanu ženstvenost njezina međunožja. Smeđkaste stidne usne ispod sićušnog klitorisa bile su vlažne poput lišća u zoru a miris sokova proširio se po čitavom stanu. Povukao sam tajice lagano preko lijeve noge nježno je masirajući te isto tako s desnom sve dok nije ostala u ničem drugom osim tenisica.

Koliko god dobro izgledala u gym outfitu gola je izgledala još deset puta bolje. Nago utegnuto tijelo boje karamele naslonjeno uz bijeli zid hodnika dok se svaki mišić isticao onako napet od vježbanja i napaljenosti.. .. gorio sam iznutra na sam pogled. No vrlo brzo više nisam bio ja taj koje je preuzimao inicijativu. Jedan pogled njezinih plavih očiju me paralizirao te me u sekundi odgurnila poput kakve krpene lutke na krevet u sobi pored.

“Želim tvoj kurac.. . želim ga jako! ” Prostenjala je skočivši na mene onako naga, zarivši nokte u moja prsa trgajući majicu sa mene. Vrlo brzo njezini dugački prsti našli su se na gumi mojih bokserica koje su samo skliznule na koljena.

Svih 19 centimetara moje ukrućene muškosti skočilo je istog trenutra na slobodu, debelim venama ispunjen ud sa žarko crvenim glavićem preuzeo je pozornost Elizabete čiji izraz lica nije skrivao oduševljenje.

“Baš onakav kurac kakav volim”. Progovorila je spustivši se na pod do kreveta tik između mojih koljena dok sam ležao na bijeloj plahti madraca.

Odlučio sam šutiti i jednostavno se prepustit onom što planira. Masirala je moja bedra dlanovima dok me gledala u oči, provocirajući moj nabrekli kurac koji je stajao u punoj snazi svega par centimetara od njezinih čvrstih grudi.

Zagrizla je donju usnicu i privukla desnu ruku lagano prema gore. S očima fiksiranim na moje, nježno je obavila prste oko sredine moga kurca. “Ahhhhhh” Izustio sam širom otvorenih usta osjetivši njezine pomalo hladne prste na kiti, no čak i ta hladnoća je nekako prijala u tom trenutku.

Rukom je taman prekrila nešto više od pola kurca i počela drkati, gledajući me i dalje tim velikim očima, smješkajući se na svaki moj trzaj dok je masirala ud od jaja do glavića umjerenim tempom. Polako je spustila glavu i poljubila ga što je poslalo trnce niz moju kičmu, jednom, pa još jednom, sve dok nabrekli glavić nije u potpunosti obavila svojim mekim usnama koje su bile gotovo jednake širine kao i on sam.

drolja iz teretane sisa kuracOno što je radila ruka sada su preuzela usta u daleko bržem ritmu. Gutala ga je sve dublje i dublje, od vrha pa do polovice, pa opet dublje. Toplina njezinih usta počela me dovoditi do vrhunca, no morao sam se kontrolirati. I dalje se sjećam tog pogleda, kako ga guta dok repić kose na njezinoj glavi pleše lijevo desno a sisice poskakuju u ritmu. Pušila ga je bez ruku, što sam tada prvi puta doživio od cure, samo usta i jezik su radili i više nego dovoljan posao.

“Stani! Stani! ” Uzviknuo sam osjećajući kako gubim kontrolu nad sobom.
“Hahaha šta je, ne sviđa ti se? ” Dobacila se glasno se smijući
“Baš naprotiv, previše mi se sviđa” Uzvratio sam istim smjehom.
“Pa dobro, ne želim da još svršiš, moram se ja prvo zabavit. ” Namignula je ustavši se i okrenuvši leđa prema meni.

Stavila je dlanove na rub kreveta do mojih nogu, noge na pod dok se guzicom polako spuštala prema mome kurcu okrenuta leđima. Ta guzica sa sitnim šupćićem jedva vidljivim između guzova od kojih bi se poznate latinoamerikanke mogle posramiti bila je direkt iznad moga kurca, guzica za koju bi 99% likova ubilo da je se domognu. Uhvatio sam ga za dno pozicionirajući glavić prema otvoru između usana njezine pičke dok se ona spuštala sve niže i niže.

“Ohhhh tooo.. .. ” Prošapnula je osjetivši moj glavić kako prodire njezinu unutrašnjost polako ali sigurno. Jedva sam držao zvukove u sebi koncentrirajući se na zadatak pred sobom. Ne znam šta je bilo bolje pogled ili osjećaj dok sam prodirao u usku unutrašnjost Elizabetine topline. Stenjala je jače i jače što sam ju više ispunjavao sve dok nije prodro gotovo skroz do kraja.
“Ohh jebote! Ovo je tako dobro! ” Uzviknula je prihvativši dlanovima moja bedra te se počela nabijati lagano, pa sve brže, brže, dublje i dublje.

Sokovi su klizili niz moj kurac dok je radila čučnjeve na njemu stenjajući, mrmljajući od užitka. Koristila je svoje snažne noge da upre sve jače iskorištavajući svaki centimetar moga kurca za vlastiti užitak. Borio sam se u glavi da izdržim, pokušavao razmišljati o nečem drugom no bio sam zarobljen u tom trenutku.

Njezina preplanula leđa i široka guza poskakuju na mome kurcu, osjećam njezinu usku unutrašnjost kako se stišće i otpušta svakog trenutka. Stenjanje s njezine strane postajalo je sve glasnije i glasnije te postepeno prešlo u gotovo vikanje. Njezin hrapavi glas prodirao je stanom dok se približavala vrhuncu.

“Jebote! SVRŠIT ĆU! ” Vrisnula je nabivši se na moj kurac gotovo do jaja dok se grčila u tom istom položaju.

Dobrih pola minute trajao je orgazam stvarajući gotovo neizdrživ pritisak oko moga kurca da sam se jedva skulirao. Svršavala je gotovo uz osmjeh, skupljajući noge, savijajući trup sve dok se nije bacila leđima totalno na mene. S kurcem još uvijek u njoj nježno sam je gladio po stomaku i grudima a ona je lagano okrenula glavu i zatvorenih očiju me poljubila, ne toliko strastveno koliko nježno.

Kapi znoja cijedile su se niz njezino tijelo dok sam ju polako okrenuo na stomak izdignuvši guzu prema gore. Prihvatio sam desnom rukom lijevu sisu dok sam se drugom pridržavao za madrac i počeo jebat polako. Znao sam da nemam još dugo ali bio sam uporan da ju natjeram da svši još makar jednom.

“Tako si uska. Baš uživam! ” Rekao sam pumpajući polako odozada.
“Mhmmm a ja još više! ” Nasmijala se nabijajući guzu dublje prema kurcu davajući mi do znanja da ubrzam, što sam naravno i učinio.

Krevet se tresao a zvuk udaranja kože o kožu bivao sve glasniji poput šamara. Zabijao sam ga duboko dok su mi jaja lupala o njezin klitoris što ju je još više izludilo. Počela je vrištati ponovno kao da će se rasplakat pri čemu sam osjetio onaj isti pritisak a njezino tijelo kao da je podivljalo.
“AHHHHHH TO! ” Vrpoljila se poda mnom poput zarobljene zmije koja se pokušava osloboditi dok je orgazam prao njezinim tijelom.

Izvadio sam ga brzo dok je svršavala i počeo trljati glavić o klitoris, što je uzrokovalo još jednim orgazmom dok je onaj još trajao produljujući njezinu ekstazu. I sam sam osjetio kako ne mogu više te sam ustao pored kreveta pri čemu je skočila poput divlje mačke na moj kurac i krenula ga pušiti uz pomoć ruke. Toplina njezinih usta se nije ni mogla mjeriti sa toplinom pičke no radila je to tako dobro i vješto. Izvadila ga je i počela jako brzo drkati gledajući me direkt u oči baš kao i prije. jebe kurvu iz teretane

“Ajde svrši, daj mi sve što mi taj dobri kurac može dati! ” Onako bezobrazno će drkajući ga pri čemu sam joj maknio ruku i gurnio je gotovo svom snagom na krevet.

Sjedila je onako oznojena i naga, naslonjena na ruke s prsima ispruženim prema meni dok sam masirao glavić jedva čekajući da je oblijem vrelom spermom. Jedna krupna kap znoja skliznula je između njezinih grupi i prelila se preko trbušnjaka sve do međunožja dok me gledala onako sva uspaljena.

“Evo ga! Svšavam! ! ” Viknuo sam osjetivši kurac kako se puni sve dok prvi mlaz nije špricnuo gotovo metar daleko djelomično pogodivši Elizabetino lijevo rame dok je ostatak završio po krevetu.

Zatim drugi mlaz nešto slabiji pogotio je direkt između grudi razlivši se poput slapa duž njezinog torsa te potom treći ravno preko usana koje je slasno oblizala tog istog trenutka smješkajući se.
Bijela gusta sperma prijanjala je savršeno uz preplanulu kožu dok se polako približavala mome kurcu kojeg sam još uvijek čvrsto držao u ruci cijedeći i zadnju nit njegovo soka. Još jednom ga je poljubila pokupivši usnama ostatak sperme.

“Dobar si, nadam se da se vidimo i još koji puta. ” Dobacila je uputivši mi još jedan pogled prije nego li je skočila s kreveta prihvativši ručnik koji se nalazio na stolici pored. Gola i mokra brisajući vlastito tijelo krenula je duž hodnika cupkajući patikama o škripavi parket dok sam ležao na krevetu iscrpljen promatrajući još jednom taj prekrasan prizor.
“Nego. ” Brzo se okrenula držeći ručnik preko grudi.

“Jesi za kavu? ” Dobacila je s onim istim predivnim osmjehom koji gledam već mjesecima, probudivši u meni emocije koje ni sam ne mogu opisati, emocije od kojih pokušavam pobjeći.

(Visited 1.278 times, 3 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Riba iz Teretane

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.