5 juna, 2023

Razuzdana Supruga i Stranac 2. Deo

0
trojka u kolima

Dok sam joj lizao slatku pičku i gurnuo par prstiju u nju, palo mi je na pamet da bih, ako bih je mogao sprečiti da svrši, mogao posedovati njezino slatko dupe celu noć. Ne bi joj se svidela ta ideja, naravno. Kad moja Klara želi da svrši, Klara svršava! Ali ovde sam bio u poziciji moći. Stalno sam je lizao i jebao prstima, ali svaki put kad bi se približila, prestao bih. Znala je da je zadirkujem i molila me da završim započeto.

” Molim teeee, dozvoli mi da jebeno svršim!” Ali nisam. Umesto toga, mučio sam je sve do restorana. Nikola je sigurno mislio da je ona najnapaljenija drolja na svetu. Kad je auto usporio i zaokrenuo, predložio sam da se malo priberemo i pripremimo za večeru.

“O Bože!” rekla je. “Kakav si jebeni seronja! Jebote …” Bilo mi je neverovatno da nije ni pokušala da se prikrije kad se obukla. Klara je VRLO skromna sa svojim telom. Još smo se trudili da se obučemo dok je limuzina ulazila u restoran. Nikola je bio svestan toga i ljubazno je odvojio vreme vraćajući se da otvori naša vrata.

Obično bi Klari bilo užasno neugodno da se suoči sa Nikolom nakon što je bila gola i tucala se ispred njega, ali i dalje je bila uključena, i nije izgledala zbunjeno. Čak mu se i koketno osmehnula i namignula dok je izlazila iz automobila.

Razgovor za večerom započeo je pomalo nategnuto, ali se brzo pretvorio u rekapitulaciju vožnje. Oboje smo mislili da je to najvrelija stvar koju smo ikad uradili.

“Pa šta je sa vožnjom kući?” Pitao sam. Podigla je obrve: “Imate nekih nedovršenih poslova, gospodine.”

“Znam dušo – žao mi je. OBEĆAM da ću te dokrajčiti na putu kući. Da li ti je bilo neugodno da budeš gola pred Nikolom?”

“Umm, NE!” Nasmejala se. “Zar nisi primetio koliko sam bila uključena? Gledala sam ga kako me posmatra preko retrovizora. To je bilo jebeno VRELO!”

Moja slatka, konzervativna Klara nije bila nevina dama kakvu sam poznavao. Brzo je postala drolja za koju sam oduvek sanjao da oženim. Imali smo problema sa istinskim uživanjem u večeri jer smo bili opsednuti vožnjom kući. Brzo smo pojeli, platili račun i pozvali Nikolu po nas.

Povukao sam ga u stranu pre nego što smo seli u limuzinu. Rekao sam mu za video kameru ispod svog sedišta i ubacio mu 20 dolara da nas snimi.

“Samo se parkiraj negde gde je zavučeno. Moja žena je toliko van kontrole, možda ćete čak i dobiti profi pušenje, ko zna.” Nikola se znalački nasmešio, klimnuo glavom i diskretno uzeo kameru pre nego što je pustio suprugu i mene u limuzinu.

Nakon što se smestila minut-dva, moja supruga se nagnula i počela da me ljubi u vrat. Otišao sam pravo prema njenoj pički i zapanjio se koliko je još bila mokra. Ovo će biti vožnja za pamćenje. Ali koliko god sam želeo da je počnem jebati, želeo sam da idem i malo sporije kako bi Nikoli pružio priliku da se odveze na osamljeno mesto.

Kupio sam malo vremena samo je ljubivši, ali ona je očigledno bila napaljenija od toga i tražila je još. Nije skrivala da želi da je jebe. Žestoko i odmah! Napokon sam osetio da automobil usporava i znao sam da je Nikola sigurno pronašao pogodno mesto za parkiranje. Posle nekoliko polakih okreta, moja supruga je shvatila da se nešto sprema.

“Šta se dešava?” Prošaputala je. “Zašto je skrenuo sa glavnog puta?”

“Nemam pojma”, lagao sam. Naravno da je bila sumnjičava. Zavalio sam se i počeo da joj ljubim vrat. I dalje je bila zabrinuta zbog neplaniranog zaustavljanja, ali nije mi mogla odoleti. U tom trenutku je bila previše uzbuđena. Tada sam bio zaista agresivan s njom u pokušaju da je odvratim od onoga što će se dogoditi.

Imao sam nekoliko prstiju u njoj, stvarno radeći na toj njenoj gladnoj pički. Uopšte nije reagovala na zaustavljanje automobila i izgleda da nije primetila da se Nikola okrenuo na svom sedištu i uperio video kameru u nas. Jednom kad je bio u položaju, počeo sam da joj skidam odeću. Ne skidajući usta sa njenih, skliznuo sam joj naramenice s ramena i povukao haljinu ispod lepih sisa.

Ovaj put sam nastavio. Udovoljila je mojim željama podigavši dupe sa sedišta kako bih mogao da joj spustim haljinu do nogu. Dok sam joj uklanjao grudnjak, sigurno je videla Nikolu sa kamerom, jer se jednostavno ukočila. U pokušaju da izbegnem katastrofu, rekao sam, “U redu je Klara. To je naša kamera. Zamolio sam ga da snima.”

Sledećih pet sekundi bilo mi je najduže u životu, jer nisam znao da li sam previše odgurnuo stvari i pokvario fantaziju. Na moje krajnje olakšanje, posegnula je da mi otkopča pantalone i znao sam da je sve u redu. Odbacila je haljinu s nogu i bila potpuno gola. Pala je na kolena, skinula mi gaće i počela mi ga dudlati. puši kurac pred strancem

Ovo je bio neverovatan prizor. Gledanje i snimanje nepoznatog lika dok mi gola supruga sisa kurac u limuzini bilo je bolje nego što sam se nadao. Na osnovu ogromne izbočine u Nikolinim pantalonama, on je takođe uživao. Nakon par minuta, zaključio sam da je vreme da je opet jebem. Legao sam leđima na pod automobila, a supruga je stala na vrh, kaubojka stil, okrenuta prema Nikoli. Lako je kliznula na moj penis.

Moj pogled je bio neverovatan. Jebala me ispred Nikole i istinski uživala. Prošlo je vrlo malo vremena pre nego što je ponovo bila blizu da svrši, pa sam se povukao da promenim položaj.

“Hajde!” Žalila se. “TREBAM da napokon svršim!” Stao sam iza nje i gurnuo je na sve četiri, okrenuta prema Nikoli. Počeo sam da je jebem psećim stilom i ona je zaista odgovorila. Odjednom sam pomislio da bi ovo mogla biti savršena prilika da predstavim Nikolin penis.

Dao sam mu znak da izvuče kurac, u nadi da će otići na ono pušenje na koje sam ranije aludirao. Nije mu trebalo dva puta reći. Spustio je slobodnu ruku i otkopčao pantalone. Imao je poteškoća s vađenjem kurca kroz šlic, a uskoro sam shvatio zašto. Izvukao je najdeblju kitu koju sam ikad video!!!

Paite, bio je i oko 18cm, dakle nadprosečno dug – ali obim je ono što se zaista isticalo. Klara nema fantaziju na velike kite, ali čak je i ona morala da ceni tako impresivan primerak. Klara isprva nije primetila otkriveni ud našeg šofera. Ali tada je u sred tucanja zastala, i to samo na sekundu pre nego što je povratila ritam, a zatim ubrzala tempo. Videla ga je…

Nasilno je kretala prema svom orgazmu kad sam pokazao Nikoli da se približi, a zatim je ponovo usporio. U tom trenutku je poludela od požude. Kad je Nikola sada direktno bio ispred nje, pružila je ruku i zgrabila njegov debeli penis. Zadihana, okrenula je glavu prema meni i rekla: “Jesi li siguran u ovo? Mislim, jesi li zaista siguran da možeš da se nosiš s ovim Davore?”

“Da, Klara. VOLIM ovo!” Uzbuđeno mi se nasmešila i okrenula se ka Nikoli. Sledeća scena mi je zauvek urezana u mislima.

Sa obe ruke oko njegove osovine, privukla je njegov penis na usta i bez ikakve ceremonije – kao da je to učinila hiljadu puta, razmakla je usne kako bi se prilagodila njegovom obimu i progutala njegov penis. trojka u kolima

Voleo bih da mogu da prenesem ljudima uzbuđenost ovog trenutka za mene. Moja slatka petogodišnja supruga, majka našoj predivnoj deci, poštovana članica našeg društva i ugledna dama, upravo je sa zadovoljstvom stavila debeli penis neznanca u svoja usta za njegovo i moje a i svoje zadovoljstvo.

Za ovog srećnika kojemu je pušila bila je samo drolja… Klara nije gubila vreme. Koristeći obe ruke grozničavo ga je sisala poput gladne drolje. Uzeo sam video kameru od Nikole da uhvatim akciju. Kada se veče završi i Klara se opameti, možda više nikada neće pristati na ovako nešto. Ovo je možda jednokratna situacija i nisam želeo da propustim ni sekundu.

Nikola je primao jedan od spektakularnih pušenja moje supruge. Nikada nisam bio ni sa kim ni približno sličnim veštinama koje Klara ima u ovoj oblasti. Napaljeno sam gledao kako drugi čovek to prvi put doživljava. Koliko god voleo da gledam kako usmeno nastupa na Nikolu, državni udar bi bio da je on pojebe.

Morao sam da je ponovo približim orgazmu da bih bio uveren u njeno pristajanje. Pomaknuo sam se iza nje i gurnuo penis u njenu kapljuću pičku.

“O Bože!” Stenjala je.

Imala je problema sa fokusiranjem na pušenje kad je moj penis udarao u nju. Čekao sam da se ponovo približi orgazmu, a zatim sam pokazao Nikoli da je prevrnemo. Brzo smo je rotirali za 180 stepeni i gurnuo sam joj kurac u usta pre nego što je uspela da se usprotivi. Gledao sam s krajnjim iščekivanjem kako Nikola polako uvlači svoj mesnati penis u njezinu mokru izjebanu picu.

“O Bože!” Vrisnula je. “O Bože, o Bože … DA!”

Nikola je žestoko pumpao svoj kurac u nju. Ulazio je grubo i celom dužinom. Nisi živeo dok u svojoj ženi nisi video tuđi kurac. Nisam želeo da se ova noć završi. Sve sam to dobijao na filmu odlučnošću holivudskog režisera. Dok su joj se ruke pridržavale za moje noge radi ravnoteže protiv vozačevih silnih naleta, pogledala me je u oči i izustila reči: „Hvala ti.“

Bila je to jedna od najslađih stvari koje sam ikada video. Zaboravila je na pušenje sad kad joj je Nikola razvaljivo pičku, ali nije me bilo briga. Ovo je bilo mnogo bolje nego što sam mislio da će biti. Klara se brzo ponovo kretala ka orgazmu. Ovaj put joj nije bio uskraćen. Nikola je nastavio da je udara dok nije počela potpuno da gubi kontrolu.

“O moj Bože! Jače, jače! Da, da, da, da! Molim te, jebi me, razvali mi pičku! O moj Bože! O SRANJE !!! Aaaahhhhh !!!”

To je bilo neverovatno. Ništa što sam ikada video u pornografiji nije se ni približilo toj sceni. Nikola je konstantno jebao moju iscrpljenu ženu čak i nakon što joj je orgazam splasnuo. Sa glavom naslonjenom na sedište između mojih nogu, bila je poput krpene lutke. Video sam da se Nikola približavao orgazmu, pa sam mu dao znak da je pusti da mu ga sisa. Okrenuo ju je i ona je još jednom omotala uske usne oko tog debelog kurca.

Kretala se kao prava izjebana kurvetina. Obe ruke na njemu dok mu ga je sisala. Kad moja Klara želi da joj muškarac završi u ustima, ona to njemu jasno da do znanja. Nikola ju je zgrabio za kosu i počeo da je tuca u usta. trojka jebačina u kolima

Bio sam zapanjen koliko je kurčine uzimala sa svakim potiskom. Brzo se napnuo, uhvatio je za potiljak sa obe ruke i pucao joj u usta. Progutala mu je spermu poput izgladnele životinje, muzla ga je dugo nakon što je svršio. Nikada se u životu nisam osetio toliko zaljubljen u nikoga kao u Klaru u tom trenutku. Kakva neverovatna drolja!

Nakon što je Nikola završio, stvari su se smirile za sve. Nije se puno pričalo dok smo svi ponovo oblačili odeću u zadnjem delu limuzine. Nikola se vratio napred i ponovo nas počeo voziti prema kući.

“Jesi li dobro?” Klara mi je šapnula.

„Da“, rekao sam. “Više sam nego dobro. Zapanjujuća si.”

“O, dobro”, rekla je sa olakšanjem. “SREĆNA sam što se tako osećaš.” Nasmešila se i šapnula: „Moraćeš da daš Nikoli zaista veliku napojnicu“.

“Zapravo,” rekao sam, “planiram da Nikoli dam standardnu napojnicu. Vrlo dobro znam da je jebanje TEBE najveća nagrada na svetu.”

 

KRAJ

(Visited 5.070 times, 4 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.8]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!