2 decembra, 2023

Razuzdana Supruga i Stranac 1. Deo

2
lizanje pičke u limuzini

Pretpostavljam da ova priča počinje sa ljubavlju mog života; mojom slatkom suprugom – Klarom. Ona je zaista najneverovatnija žena koju sam ikad upoznao. Svi vole Klaru. I osim što je sjajna supruga i majka naše troje dece, ona ima i neverovatan libido – uvek željna seksa.

Ima 34 godine, a čak i nakon troje dece, još uvek je u vrhunskoj formi. Nža rastom, ima sjajne noge i lepe čvrste trojke. U braku smo pet godina i uživamo u neverovatnom seksu od prvog dana. Doduše, nikad to ne biste pomislili po njenom skromnom izgledu i konzervativnom oblačenju, ali izgled zna da prevari.

Čak i ako nije raspoložena, uvek je mogu “ubaciti” u to raspoloženje hvatajući je za sise ili dodirujući joj picu. Takođe se može jebati samo zbog jebanja (ako to ima smisla), s lakoćom doživljavajući orgazam. Obično postoji poenta i azlog u našem jebanju kad mislim da bih je verovatno mogao navesti na bilo šta.

Bila je ta misao koja me je zaista uzbudila. Maštao bih o svim vrstama scenarija koji uključuju moju suprugu koja dok gubi kontrolu tokom seksa i radi gotovo sve što moje srce (ili penis) želi.

Jedna fantazija zbog koje mi se uvek dizao kurac bilo je gledati je kako je jebe drugi muškarac. Ispričala mi je nekoliko priča o svojim avanturama pre nego što smo se upoznali, i iako je ne smatram droljom ili čak promiskuitetom, sigurno je imala svoj deo avantura, i sexa za veče. Ali nemojte to shvatiti pogrešno, ona je i dalje bila veoma stidljiva i takve situacije su zaista bile retkost.

Tokom poslednjih nekoliko meseci počeli smo mnogo otvorenije da razgovaramo o našem seksualnom životu; prošlost sadašnjost i budućnost. Priznala je da je jedna od njenih najvećih maštanja seks u limuzini dok vozač sve to gleda.

Ovo je jasan odmak od njenog standardnog seksualnog ponašanja, gde je relativno sramežljiva. Sa svoje strane, rekao sam joj da, iako znam da je to pogrešno i potpuno izvitopereno; pomisao na to da ona jebe nekog čoveka preda mnom bila je za mene ogroman izazov ali i ogromna fantazija.

Na moje iznenađenje, rekla je da je takođe mislila da je ta fantazija zaista vrela. U tom trenutku sam zaključio da je vreme da odsviram “da li bi?” igru. Rekao sam, “U redu, idemo redom. Da li bi zaista imala seks u limuzini?” Rekla je, “O da.” „Da li bi pustila vozača da gleda?“ Bez oklevanja je rekla: “Da.”

„Da li bi mi ikad dopustila da vas fotografišem gole?“ Nasmešila se i rekla: “Naravno.” “OK … Da li bi snimia seks sa mnom?” (Nešto o čemu nikada nismo ni razgovarali) “Da.” „Da li bi dozvolila nekom drugom da to snimi?“ “Da.” Ovi odgovori su me oduševili.

Pazite, Klara neće čak ni bez grudnjaka da šeta po kući jer smatra da je previše otkrivajuće. Zato sam morao nastaviti da vidim tačno gde su granice. “Da li bi ikada pokupila stranca u baru i odvela ga kući da se jebete preda mnom?”

Rekla je, “Davore, jesi li siguran da bi mogao to da podneseš? Mislim, ne možeš da poništiš tako nešto. Kad se desi – desilo se.”

Rekao sam, “Siguran sam da to mogu da podnesem. Sve dok bi ti iskreno uživala i ponašala se kao totalna drolja, volelo bih to!”

Rekla je, “U redu, učinila bih to za tebe. To je ogroman korak i za mene.”

Sranje! Nisam mogao da verujem da moja lepa, ljubavna supruga može da prihvati ideju da bude tako velika drolja! Još više sam bio zaljubljen u nju nakon tog iskrenog razgovora. Naravno, parovi ponekada vode ovakve razgovore i nije da sam verovao da će ona zaista ikada učiniti tako nešto… ali bilo je lepo ćaskati. Činjenica da ju je to dovoljno uzbudilo da pomisli da bi to mogla proći bila je dovoljno vruća.

Nakon te noći stvari su se prilično raspalile u spavaćoj sobi. Sve vreme smo razgovarali o svojim fantazijama i čak ih dodavali i proširivali. Činilo se da joj se sviđa ideja da želim da ona bude drolja. Stalno sam očekivao da će se vratiti “sebi” i da će te naše priče biti samo neispunjeni snovi, ali što smo više razgovarali o tome, činilo se da je posvećenija ideji.

“Nakon što ga kresneš, hoćeš li mu dopustiti da završi u tvojim ustima kako bi progutala?”

„Da“, rekla je. „Ja bih to učinila za tebe bez problema“.

“Misliš da bi ti bilo lako da nađeš nekog momka i povedeš ga kući na jebačinu?”

„Hahahaha… Ne..“, nasmejala se. “Nikada nisam imala problema da nagovorim momka da me jebe.”

Ne znam koliko je bila iskrena u svemu ovome, ali za mene od tog dana više nije bilo povratka nazad!

Otprilike mesec dana mi je trebalo da sve pripremim za veliku noć. Mislio sam da počnemo sa njenom fantazijom o limuzini. To je bar izgledalo jednostavno. Planirao sam 30-minutnu vožnju limuzinom do obližnjeg grada gde bismo supruga i ja imali divnu večeru a zatim i vožnju do kuće.

Veći deo mene je mislio daništa od toga neće biti, ali me je iščekivanje uzbuđivalo! Moja žena je izgledala jebozovno do koske kad je te večeri izašla iz naše spavaće sobe. Nosila je seksi, a opet elegantnu crnu haljinu sa niskim dekolteom i naramenicama. Ispod haljine nosila je potpuno proziran grudnjak bez gaćica. supruga u seksi haljini

Kad bi se savila prema napred, lako ste joj videli sise, a kada bi sela, nežno doterana pica bila je potpuno izložena. Kada se limuzina zaustavila, srce mi je kucalo sto na sat. Pogledala me jei namignula mi u fazonu – ovo će biti luda noć!

Kada je vozač izašao iz automobila, nismo bili razočarani. Imao je kratku crnu kosu, strani akcenat koji nikada nismo prepoznali i bio je zapravo privlačan i lep.Otprilike 25 godina, bio je viši od očekivanog i nešto mlađi. Predstavljao se kao Nikola i bio je veoma ljubazan.

Kada nas smo seli u vozilo i objasnili mu plan za veče, pokazao nam je dugme za privatnost koje možemo pritisnuti ako želimo da zatvorimo pregradu. “To nam neće trebati.” – nasmejao sam se u sebi. Mogao sam odmah da vidim da mi je supruga odobrila. Iako se ova naša prva fantazija odnosila samo na to da nas gledaju, pogrešan momak bi mogao da pokrene odbojnu vibraciju i sve bi moglo propasti.

Ono što Klara nije shvatila je da mu je slučajno pokazala sise kada se sagnula da uđe u auto, a takođe mu je dala sjajan pogled na pičkicu dok je sedela. Već je proživljavala našu fantazije, a da to nije ni znala! Kad je ušla u auto, stisnula mi je ruku i uputila mi onaj uzbuđeni pogled kao da ćemo učiniti nešto neverovatno zabavno.

Inače, bez da me je Klara videla, prošvercovao sam video kameru ispod svog sedišta – za slučaj da stvari kasnije zaista izmaknu kontroli. Kad se automobil odmaknuo od ivičnjaka, stavio sam ruku na njen golu butinu i počeo da je mazim po nozi. Isprva je odgovorila pozitivno, ali me je zatim zaustavila i prošaputala: “Ne! Moramo sačekati do večere. Ne želim da ga pustim da me vidi golu odmah, a zatim da se suočim sa njim kasnije. Umrla bih!”

Borio sam se sa svojim smehom. “Imam nekoliko vesti za tebe Klara; već je video tvoje sise i pičku kad si ušla u auto.” Bila je užasnuta.

“Da li si ozbiljan?” Zahtevala je. Smejući joj se, šapnuo sam: “Misterija je gotova!”

vaćarenje u limuziniI ona je počela da se smeje, a od stida je sakrila lice rukama. Utešno sam je zagrlio, a zatim polako počeo da je milujem po kosi. Uvek mogu da znam kada se Klara uključuje zbog nepravilnog disanja. Nagnuo sam se i počeo da joj ljubim vrat. Ovaj put se nije opirala. Uzbuđivala se, a mi još nismo ni počeli.

Ponovo sam kliznuo rukom niz njenu nogu i polako joj raširio kolena. Bez obzira znala ona to ili ne, vozaču je ovo širom otvorilo pogled na njenu picu. Želeo sam da mu odmah priredim odličnu predstavu u slučaju da se moja supruga uplaši i zatraži da pritisnem dugme za privatnost. Nastavio sam da je ljubim u vrat i počeo lagano da je trljam po pički. Bio sam prijatno iznenađen kad sam otkrio da je već bila izuzetno mokra.

Zavukao sam dva prsta u nju, a ona je odgovorila tihim jaukom, pokušavajući da stiša glas kako Nikola ne bi čuo. U ovom trenutku jednostavno nisam mogao da znam da li će zapravo proći kroz ovo do kraja? Posegnuo sam i vrlo polako povukao joj jednu bratelu sa ramena. Nema prigovora. Isto sam učinio i sa drugom. Počeo sam da je ljubim u usta i pažljivo posegnuo napred, polako povlačeći haljinu da bih razotkrio njen prozirni grudnjak.

Dahtala je, ali nije se opirala. Brzo sam joj uklonio grudnjak i uzeo jednu bradavicu u usta. Kad sam počeo sisati njenu sisu, uzeo sam je za ruke i povukao joj haljinu do bokova. Sisao sam jednu bradavicu, štipao drugu, a jednom slobodnom rukom trljao sam joj macu. Počinjala je da luduje od sve ove akcije.

Pre nego što je došla k sebi, spustio sam se na kolena, razmakao joj noge i zario jezik u njenu macu. “O Bože!” Zaječala je od iznenađenja. “Šta to radiš, Davore?” Oduprla se samo na sekundu, ali je onda popustila svojoj želji. Sad je imala sise u potpunosti izložene vozaču. Zavalila se u sedište, potpuno zaokupljena oralnim seksom koji sam joj priuštio. lizanje pičke u limuzini

Moja “stidljiva” supruga nije ni pokušavala da se prikrije. Morao sam da pretpostavim da je u ovom trenutku bila svesna šta radi. Zbog te pretpostavke, sve mi se to učinilo toliko vrućim da sam pomislio da bih mogao svršiti i prije nego što sam izvukao penis iz gaća. Maca joj je kapala sokovima i nisam je mogao dovoljno brzo polizati.

Brzo se kretala ka svom prvom noćnom orgazmu, pa sam smatrao pametnim da preusmerim svoje napore. Želeo sam da ova fantazija traje duže jer ona dosegne određenu tačku uzbuđenja u kojoj je spremna za gotovo sve, ali kada svrši, počinje da razmišlja racionalno. Bojao sam se da bi ta racionalnost takođe mogla da znači kraj naših seksualnih avantura za veče.

Prebacio sam se na bočno sedište da bi nas vozač mogao gledati u profilu. Nije trebalo da joj kažem ni reč. Zauzela je odgovarajući položaj na kolenima, otkopčala mi je pantalone i gorljivo gurnula moj penis u svoja usta. U naših pet godina braka nikada je nisam video ovakvu.

“Ona je van kontrole!” pomislilo sam. Sada sam mogao da vidim Nikolu. Jasno je gledao predstavu preko svog retrovizora. Primetio sam da se prilično vrpoljio na svom mestu, očigledno pokušavajući da se prilagodi svojoj erekciji. sianje kurca u limuzini

Obično imam puno kontrole nad svojim orgazmima, ali njen nadahnuti napor sisanja kurca u kombinaciji sa ovom vrućom scenom torpedirao me je prema preuranjenom orgazmu. Naterati je da na vreme skine usta sa mog kurca kako bi izbegla prevremenu eksploziju bilo je malo teže nego što se očekivalo. Morao sam da je odgurnem sa obe ruke. Ozbiljno se borila za to.

Šapatom rekla je: “Jebi me! Odmah – TREBA mi TO! O Bože, ovo je tako jebeno …”

Nisam mogao da verujem šta se dešava. Da li je ovo bila moja žena?

Rekao sam, “Svršiću. Moram usporiti dušice.”

“Nema šanse! Možeš još malo da se izdržiš … Daj mi taj tvrdi kurac.”

Malo mi ga je još drkala i ljubila pre nego je prošaputala: “Da li gleda? Uhhhhh … Ovo je tako jebeno moćno!”

To je bilo to! Namestio sam joj lice, a ona je nestrpljivo uzela moj penis u usta, baš kad sam eksplodirao. Svršio sam tako snažno da sam mislio da će i moja jaja izleteti zajedno sa spermom.

Žestoko je sisala, gutajući svaku kap. Međutim, u tome nije bilo ništa novo. Klara je uvek bila šampion što se tiče gutanja. Ali ovaj put je bila još žednijai. Želela je još. Ja sam bio gotov, ali ona još nije svršila. Bila je luda od požude, moleći me da joj pojedem pičku.

 

KRAJ 1. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 16 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 9.062 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Razuzdana Supruga i Stranac 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!