maj 24, 2024

“Razumem Direktore!”

1
cvršio je mami od učenika u usta

Moja mama je uzdahnula dok je češkala glavu očigledno frustrirana što sam se potukao u školi. Sedeli smo naspram našeg direktora dok mi je držao predavanja o važnosti ponašanja učenika i šta sve ne. Direktor je inače odvratan lik. Mora da ima negde između 45-50god, poprilično antipatičan.

„Vidite gospođo Erić“, skrećući pažnju na moju majku. „Samo gospođica, direktore “, uključila se moja mama.

“Oh, samo gospođice? Nijedan muškarac u životu momka? To bi mogao biti razlog zašto se ponaša tako. Takvo ponašanje se neće tolerisati u mojoj školi.” Sedeći ljut kao ris, želeo sam da udarim ovog majmuna.

„Direktore, ovo je zadnji put da se ovako nešto desi. To vam mogu obećati“, uzvratila je moja mama.

„Nego šta nego zadnji put, dobiće ukor pored izbacivanje, ali ako se ovo ili nešto slično ponovi, biće izbačen iz moje škole i moraće ponovo da ide u četvrti razred u nekoj drugoj srednjoj školi. Samo treba da potpišete ovde“, direktor je dobacio obrazac preko svog stola mojoj majci.

Moja mama Vesna je ustala da bolje pogleda obrazac pre potpisivanja. Primetio sam da je direktorova perverzna faca gledala u bluzu moje mame pre nego što sam jasno kao dan shvatio da gleda u njen dekolte! Na moje iznenađenje, tamnija bradavica moje mame je bila vidljiva zbog načina na koji se naginjala.

Iako je imala grudnjak, očigledno je areola bila poveća i virila je. Ali ovo je bio moj direktor!? Kakav perverznjak. Vesnaa, koju je prirodno krasila tamnija koža, imala je pristojno telo, ali definitivno telo majke.

Podigla je pogled sa formulara na direktora i videla njegov pogled niz njenu bluzu. Njena ruka se podigla da namesti bluzicu, čak mi se učinilo da ju je dodatno otkopčala. „Eto, potpisala sam formular“, rekla je sa kiselim osmehom i ubrzo smo bili u autu i na putu kući. mama velikog dekoltea pokazuje se direktoru

“Mama…” dobacio sam sa suvozačevog mesta.

“Nemoj ti meni ‘mama’ znaš! Ulaziš u ove gluposti i tuče u školi”, vikala je.

Gledajući kroz prozor shvatio sam da nisam pobedio u ovoj raspravi, ali sam imao nešto od municije, “Pa… nisi morala da pokažeš svoju sisu tom perverznjaku.”

“O čemu to govoriš?” uzvratila je.

„Ne foliraj se! Video sam jasno kao dan da si zastala i pustila ga da te gleda u dekolte.“

„Dobro… dobro… i šta sad? Misliš da želim da mi taj odvratni tip tako gleda u moje telo? To je tako kako je… kada sledeći put uđeš u još jednu glupu svađu i tuču, on lepo se seti mojih grudi kada me sledeći put vidi i nadam se… NADAM SE da će ga to navesti da te ne izbaci. Nisam te sama odgajala da te izbace iz škole i da sjebeš svoju budućnost. Ako mora da vidi vrh moje bradavice da bih te zaštitila, neka bude tako.”

To je bio kraj toga.. sve dok – naravno – nisam ušao u još jednu glupu tuču. Ovaj put ja nisam započeo ali pošto sam već bio pred izbacivanje, opet smo morali pred direktora seronje. Pogrbio sam se u stolici znajući da sam ovaj put zaista zajebao stvar, dok je moja mama sedela uspravno i izgledala je lepo.

„Upozorio sam te ako se ovo ponovi moraćemo da te izbacimo“, najavio je direktor.

“Nemojte! Molim vas. Mora da postoji drugi način. Zar nije pravilo tri ukora? Ovo mu je druga tuča, molim vas.” Moja mama je molila i molila…

“Ma i jedna tuča je previše. Generalno, ovde dopuštamo dva ukora pre izbacivanja.”

“Generalno? To mora da znači da postoji neka vrsta kompromisa, zar ne?” upitala je.

“Izvinite gospođice Erić, bojim se da nema nikakvog prostora za manevar. Evo formulara koje treba da potpišemo da bismo ga upisali u tu neku drugu školu.”

Moja majka se nagnula preko stola. Njena bradavica ovoga puta nije bila vidljiva, ali su joj sise visile dajući pogled na njen dekolte. Uzela je obrasce kada je ponovo sela i pregledala ih.

„Izvinite što ja ovako pitam ali… da li ste oženjeni direktore?“ – iznenada je upitala moja majka od čega mi se glava okrenula.

“Ne, srećno razveden.”

“Devojka?”

“Ne, nisam u vezi.”

„Pitam zato što sam prošli put kada smo bili u ovoj kancelariji primetila da gledate niz moju bluzu, a vidim i danas je slično.”

“Ne znam o čemu… khm… to je verovatno bio samo nespretan slučajan pogled, trenutak.“

Moja majka je nastavila: “Bio je to poduži pogled, i vi to dobro znate… direktore.”

“Slušajte gospođice, na šta ciljate?” upitao je direktor poamlo besno.

„Znači da možemo da vas tužimo!!” – Viknuo sam misleći da je to bio plan moje mame.

Moja mama je podigla ruku prema meni pokazujući mi da začepim, i okrenula se prema direktoru: „Vidite. Vi ste muškarac a ja znam kakvi su svi muškarci. Ja ću… ako ga ne izbacite, daću vam da me bolje pogledate i pokazaću vam grudi… ali moj sin onda ostaje u školi.”

„Gospođice Erić…“

Krenuo je da priča ali sam ja uskočio – „Mama, kakvo je ovo porno sranje, jebote!?“

Ona je tada postala stroga: „Ne mogu da dozvolim da odbaciš svoj život ovako blizu maturiranja“, pre nego što se vratila direktoru: „Šta kažete?“

“Možda sam zadržao pogled malo duže, ali budimo realni, ja mogu da pogledam mnoge besplatne grudi na internetu, mogu da ih gledam do mile volje. Tvoj sin je izbačen.”

“Mogu da vas… znate već… da ‘završite’. Molim vas… Proučila sam malo i … stopa maturiranja u toj drugoj školi je užasna.”

Direktor se pomerio okrenut prema mojoj majci: „Ozbiljna si?“

Moja majka je ponovo blago klimnula na njegovo pitanje, ne uspostavljajući kontakt očima, ispružila je ruku i stavila je na međunožje njegovih pantalona, polako i lagano trljajući. „Samo želim da moj sin završi školu, to je sve“, tiho je govorila moja mama.

Skidajući ruke moje majke sa pantalona, otkopčao je kaiš.

“Samo ručni rad”, rekla je moja majka uveravajući se u dogovor, a direktor je sa osmehom klimnuo glavom.

“Ovo se ne dešava! Idem da nađem prvu sekretaricu ili profesorku i sve ću im reći šta se ovde dešava”, uzviknuo sam ljutito, ali i sa prizvukom tuge u glasu.

„Reci im kako je tvoja majka došla do mene? Mogu da podnesem tužbu, pa da i tebe pošaljem na ulicu zajedno sa njom? Jel bi to želeo?“ Napravivši korak napred, spustio je pantalone do članaka otkrivajući maleni uspravni penis. Majka ga je uzela u ruku i počela da ga drka.

„Hajde hajde, ubrzaj to malo, unesi živosti, ovo je bila tvoja ideja“, rekao je dok je moja majka ubrzavala korak.

Njena ruka prekrila je dužinu njegovog penisa. Direktor je skinuo bluzu moje mame i nije gubio vreme milujući joj sisu rukama.

„Šta jebote“, viknuo sam.

“Umukni dečko! Zar ne vidiš kako odgovornu i sjajnu majku imaš. I sjajan set sisa, ako smem primetiti. Nisi isisao ceo život iz njih kao beba, one još uvek imaju života u sebi”.

“Čekaću napolju”, rekao sam ustajući.

„To je dobra ideja“, slaže se majka.

„Ne“, ubaci se direktor, „Ne smem da dozvolim da kažeš sekretarici ili bilo kome pa da sve upropasti. Sedi u onu stolicu u uglu. Gledaj, ne gledaj, to je na tebi. Neće dugo trajati.“

Majka je nastavila da drka njegov kurac dok je drugom rukom trljala gore-dole njegovoj nozi, ponekad ga milujući po strani guze. Bilo mi je mučno što se ovo dešava zbog mene. Pognuvši se u stolici, hteo sam da skrenem pogled, ali nisam mogao.

“Da li ti se sviđa ono što vidiš?” pitao je moju majku.

“Nije loše”, odgovorila je.

„Ah, ti si užasan lažov“, nasmejao se u sebi.

Drkanje je postalo sve intenzivnije i jače. “Blizu sam. Uhhhhh sine, tvoja mama zna da radi oko kurca. Gde bi htela da svršim gospođice Erić?”

“Uh, u maramicu?” predložila je majka.

„Ha… Pokušaj ponovo“, rekao je arogantno.

“Moje sise … možda?”

Njegov penis postao dodatno nabreknut, vene i glava su se uvećali. Odjednom je uhvatio moju mamu iza njene glave i gurnuo joj usta na svoj kurac. Njegov mali penis se lako uklapao u njena usta. Majka je začepila usta uzimajući njegov topli teret dok je pokušavala da mu izbaci kurac iz usta. cvršio je mami od učenika u usta

Sperma je curela sa strane njenih usta. Pustivši joj glavu, majka je podlakticom obrisala spermu oko usta i brade. „Nisam smeo da ostavim previše dokaza“, rekao je dok je poslednji put opipao moju majku dok je ona podizala svoju bluzu.

“Možemo li sad da idemo?” Pitao sam spreman da izađem iz ove kancelarije koja se sada osećala na seks i spermu.

“Moj sin može ostati u ovoj školi. Jel tako?” pitala je moja majka.

„Momak može da ostane. Odradiće neke obavezne volonterske posliće po školi, i biće sve u redu.“

“Hvala, hvala!”

„Dobro, idemo“, ponovio sam.

„Ali dečko, ako samo pogledaš drugog učenika na čudan način, ili zakasniš na neki čas… Razumeš?“

„Razumem“, rekoh.

„Mrzeo bih da tvoje obrazovanje propadne. Ali gospođice, ako vaš sin uradi bilo koju od ovih stvari koje sam upravo pomenuo, očekujem da ćete se kao odgovorna majka vratiti u moju kancelariju, zar ne? Zapravo ovo nije pitanje, ovo je vaša obaveza. Razumete li me?“

Gledajući dole u pod, majka je odgovorila: “Razumem direktore. Vrlo rado.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 4.2]
(Visited 4.621 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on ““Razumem Direktore!”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!