6 juna, 2023

Razmišljanje o Mami je Normalno

1
mama sa ustima oko kite svog sina

Ležao sam u krevetu, go i otkriven. Kao zdrav punoletan momak, masturbirao sam na pomisao gole žene. Bio sam nevin, nikada nisam imao devojku, tako da sam morao da maštam o seksu umesto da ga stvarno doživljavam. Međutim, moje fantazije su dobijale čudan obrt. Doduše, možda ipak nije tako čudno jer sam malo čitao na tu temu. Ne znam da li se i vama to dešavalo ali već nekoliko meseci sam mislio na svoju majku kada sam masturbirao.

Čitao sam da je normalno da momci mojih godina to rade, ima veze sa psihološkim sastavom mladog čoveka. A pošto je moj otac umro pre mnogo godina, ona je bila jedina osoba koja je stalno bila u mojoj blizini. Kao jedina žena sa kojom sam redovno kontaktirao, bilo je razumljivo da je ona bila predmet moje seksualne želje.

Tako da sam zadovoljio svoju savest ovim objašnjenjem i često zamišljao svoju majku kako učestvuje u raznim seksualnim odnosima sa mnom dok sam drkao. Moram da priznam – obično sam bio brži i tvrđi kada sam drkao i mislio na majku. Inače, ja sam počeo da se ponašam drugačije oko nje. Više sam učestvovao u čišćenju i pomaganju po kući. Iako mog oca nije bilo već neko duže vreme, mama je uvek preuzimala odgovornost i nikada se nije žalila da nisam učinio dovoljno za nju.

Osećao sam se kao da zapravo imamo seks, iako mi nikada nije pokazivala bilo kakvu drugu naklonost osim majčinske. Obično nakon što sam drkao, prolazio bih pored nje u hodniku i osećao se nekako smešno, ili kada bih je zagrlio morao sam da se borim protiv erekcije. Nešto unutar mene mi je govorilo da ću biti u nevolji ako nastavim da maštam o njoj. Međutim, večeras sebi nisam mogao pomoći. Bio sam posebno napaljen, a mama je jutros šetala u grudnjaku.

Još uvek nisam mogao da je izbacim iz glave. Bila je u dobroj formi, pretpostavljam da su je posao i rad po kući održali takvom. Bila je prekrivena divnim oblinama, možda ne tako čvrsta kao neka mlađa žena, ali veoma privlačna. Ona je zaista bila uzbudljiva za mene. Dok sam ležao, baš sam hteo da svršim, kada sam čuo kako se vrata otvaraju. Već godinama nikada nije ušla u moju sobu bez kucanja, a posebno ne tako kasno. Ali večeras, ona je stajala na vratima i uhvatila me kako drkam.

Prestao sam čim sam je čuo, naravno. Ali način na koji je stajala tamo, imao sam osećaj da me posmatra već neko vreme. Kao da je tiho otvorila vrata, a onda ih naglo otvorila do kraja da bih je primetio. Ukočio sam se, previše postiđen da bih se pokrio. Najgore je bilo to što moja erekcija nije jenjavala, čak ni zbog moje sramote.

Moje incestuozne fantazije su bile toliko jake, da je čak i to što me je majka uhvatila bila jedna od mojih tajnih fantazija. Samo sam zurio u nju. Pogledala je na trenutak u moju napetu erekciju, a zatim u mene.

„Mama…” Nisam znao šta da kažem.

„Nisam htela da te prekidam“, rekla je smireno i majčinski.

Ništa više nije rekla, samo je stajala i gledala me. Njene oči su se spustile na moje međunožje, kao da je očekivala da nastavim sa samozadovoljavanjem. Posle nekoliko trenutaka tišine, ponovo je bacila pogled na mene.

“Sine? Zar nećeš završiti?”

Igrala se sa mnom, možda me čak i kažnjavala. Sramno sam se pokrio čaršavom.

„Izvini mama“, rekao sam. Prišla je krevetu, a ja sam seo. Sela je pored mene i pomazila me po kosi.

„U redu je“, rekla je. “Nisam ljuta.”

Nisam mogao da je pogledam u oči. Ali nisam mogao a da ne vidim njen dekolte kroz njen ogrtač koji se malo olabavio kada je sela. Njene grudi su se gurale uz granice materijala. Još uvek sam bio potpuno uspravan i ona je to bez sumnje mogla da vidi.

“Nisi?” Pitao sam. Nasmešila se.

“Naravno da ne. Već sam znala šta radiš pre nego što sam uopšte ušla.” Pogledao sam je upitno. “Radiš to svake noći, zar ne?” upitala je.

Bilo mi je toliko neprijatno da sam skrenuo pogled. „Zar ne rade to svi momci tvojih godina?“ rekla je, kao da je to normalna stvar. Što je i bilo, pretpostavljam.

“Verovatno”, rekao sam. “Ali ja…”

Čekala je. “Šta?”

Naterao sam se da je pogledam. „Imam priznanje. Moram da ti to kažem jer sam se osećao loše zbog toga.”

Izgledala je zabrinuto. “Šta to dušo?”

Bio sam tih nekoliko trenutaka. „Ja… pa, u poslednje vreme, razmišljam… o tebi… kada to radim.”

Mama nije rekla ništa, a ja nisam mogao da je pogledam u oči. Posle nekog trenutka protrljala me je po ramenu. “Zaista?” maloo se smejala. „Pretpostavljam da sam to trebala i očekivati. Vidiš me svaki dan. A dečaci obično imaju seksualne fantazije o svojim majkama.”

Osećao sam se pomalo utešeno, ali i dalje posramljeno. Moja erekcija se trzala ispod čaršava. Palilo me je to što me je dodirivala. Osećao sam se kao da ću svršiti ispod čaršava ako me nastavi maziti po ramenu. „Nije trebalo da te prekidam“, rekla je, i dalje me dodirujući.

“Jesi li ljuta?”

„Ne, zapravo, laska mi to. Slušaj sine, pretpostavljam da bih trebala da te pustim da razmišljaš o meni, mislim da je to normalno za mladiće.”

Iznenađeno sam pogledao u nju. “Dozvoljavaš mi da maštam o tebi?”

Ona klimnu glavom. „Naravno, kako to može da škodi? Barem znam da to radiš. Ali, to onda znači da mogu i ja da maštam o tebi.“

Bio sam iznenađen. Nikada nisam razmišljao o tome da će mamu oduševiti ta ideja. Da li bi zaista mislila na mene dok masturbira? Da li ona uopšte masturbira? To je bilo glupo pitanje, godinama je bila sama, naravno da masturbira.

“Naravno, mislim … ako želiš.” Nasmejala se, a njena ruka je putovala niz moja grudi. Njen majčinski dodir odjednom se pretvorio u nešto drugo. „Ako ćemo oboje maštati jedno o drugom, možda bi trebalo da damo jedno drugom nešto sa čime bismo mogli da radimo. Šta je misliš?“

„Mama… ako nastaviš to da radiš… ja ću…“ Osećao sam se kao da ću svakog trenutka svršiti. Mama je prestala da me mazi po grudima, ali nije povukla ruku. mama gleda sina kako drka

„Drkaj za mene sine“, rekla je tihim glasom. “Misli na mene dok izbacuješ svoju mladu spermu.” Njene reči su me šokirale, ali moja ruka je našla put do mog kurca i ja sam je omotao oko njega i počeo da pumpam. Mama mi je ponovo dodirivala grudi, a ja sam zatvorio oči dok me je osećaj podstakao. Zatim je otvorila ogrtač tek toliko da vidim jednu njenu dojku!

„Uhhhhhh…“ Drkao sam sve brže i brže dok nisam osetio da mi jaja trnu. Napiljao sam se dok mi se lice grčilo.

“Da, to je to!” reče mama videći da sam na ivici. “Uradi to! Pucaj svoju spermu svuda! Svrši za svoju mamicu!”

Zastenjao sam i povukao kukove dok sam osetio kako se moje sperma diže i izbija. Pucao sam visoko u vazduh, i nakon dobrih pet snažnih naleta, moj orgazam je polako bledeo sve dok mi ruka nije bila lepljiva od sperme i prekrila stomak. Dahtao sam, to je bio najintenzivniji orgazam koji sam ikada doživeo. Podigao sam pogled ka mami, da je vidim kako se smeje. Pucao sam malo sperme na njenu ruku i dojku. Nastavila je da me mazi, stenjajući dok je dodirivala moju spermu.

“Da li je to bilo dobro?” upitala je.

“Bilo je sjajno!” Rekao sam. Otvorila je svoj ogrtač i bacila ga u stranu. Sada je bila potpuno gola, sedeći odmah pored mene. „Sedi da me bolje vidiš“, rekla je. Okrenuo sam se tako da sam imao pun pogled na njeno telo. Pustila me je da malo gledam, a onda je raširila noge. Oduševila me njena vagina koja je bila uredno obrijana.

Počela je da se igra sama sa sobom, prelazeći prstima gore-dole po prorezu i šireći usmine da ih ja vidim. Zavalila se na moj krevet i naslonila glavu na jastuk.

„Pažljivo gledaj da bi to kasnije mogao zamisliti kada drkaš taj prelepi kurac.” Gledao sam u potpunoj fiksaciji kako je počela prstima jebati svoju picu. Igrala se i sa svojim grudima, a kada je počela da stenje, moja erekcija je oživela. Drkao sam na prizor moje majke kako masturbira. I ona je volela da me gleda kako masturbiram, i za nekoliko minuta je zaplakala i njeno telo se napelo.

Prsti su joj bili zakopani u rupu, a noge sklopljene oko ruke tako da nisam mogao da joj vidim međunožje. Samo gledanje njenog lica me je jebeno napalilo, i osećao sam se kao da mogu ponovo da svršim. Nakon što je konačno svršila, mora da je videla da sam blizu, jer mi se približila i gurnula me na leđa. Brzo je pokrila moj kurac svojim ustima, i odjednom sam osetio veoma topao, vlažan osećaj dok me je sisala. mama sa ustima oko kite svog sina

To je bilo moje prvo pušenje, tako da sam brzo bio preplavljen. Progunđao sam i zabacio glavu kada sam joj svršio u usta. Nije pustila moj kurac iz usta ni nakon mog orgazma, progutala je moju spermu i nastavila da mi sisa. Nisam mogao da verujem u zadovoljstvo, nije ličilo na bilo šta o čemu sam ikada maštao. Okretao sam se i previjao na krevetu, bilo mi je tako dobro da nisam mogao mirno da sedim.

Konačno sam stavio ruke na njenu glavu i kretao se u ritmu sa njenim ustima. Počeo sam da se zabijam u njeno grlo, i nakon dobrih nekoliko minuta ovog divnog zadovoljstva, osetio sam da se približava još jedan orgazam. Opet sam joj svršio u usta! Osećala se kao u raju, dvaput svršavanje u njena usta.

Polizala mi je kurac i pomerila se pre nego što sam shvatio šta se dešava. Nagnula se blizu mene i osetio sam njen vreli dah na svom vratu. “Jebi me sine”, uzdahnula je. “Jebi moju pičku.”

Pričala je prljavo neko vreme što je bilo sjajno da se koliko toliko oporavim od višestrukih orgazama u veoma kratkom periodu. Ali nije mi dala previše prostora za oporavak i odjednom sam osetio kako mi kurac tone u njenu vrelu picu, i bilo je deset puta bolje od njenih usta. Klizila je gore-dole po mom kurcu, puštajući me da vidim kako nam se genitalije spajaju dok me je tucala.

Nakon što me polako jebala neko vreme, prizemljila je karlicu o moju i mnogo me žešće zajahala. Nagnula se uz mene i udarala kukovima o mene. Prvi put je svršila veoma brzo, mlatila se i vrištala dok je dostizala vrhunac. Onda je legla na leđa i jebao sam je msionarski najbolje što sam u tom trenutku znao.

Mazio sam joj sise dok sam se nabijao instinktivno. Nisam mogao da se zaustavim, a ona nije mogla da se zasiti mog kurca. Opet je svršila ovako, a onda me je ponovo naterala da legnem na leđa. Ovako me je jahala neko vreme i konačno sam osetio kako se moj konačni orgazam razvija. mama zajahala kitu svog sina

“Svršiću!” Rekao sam, u slučaju da ne želi da prskam u nju.

„Slobodno dušo, svrši…“, rekla je. “Napuni me svojom spermom.”

Stenjao sam i grcao i pustio svoje seme u nju. Stisnula je svoju picu oko moje kurčine, čvrsto me stežući dok sam prskao. Lagano je pomerala kukove napred-nazad, a ja sam mislio da ću se onesvestiti. Njena pica se osećala tako dobro, mislio sam da nikada neću prestati da svršavam.

Konačno sam završio sa pumpanjem sperme i ona se srušila na mene. Oboje smo bili iscrpljeni. „Mogu li i dalje misliti na tebe kada masturbiram?“ upitao sam posle nekoliko trenutaka.

„Da se ​​nisi usudio“, rekla je sa osmehom. „Nikad više ne želim da te vidim kako drkaš. Ako želiš da svršiš, moraš mi dozvoliti da ja to uradim za tebe.”

Klimnuo sam glavom. “To dobro zvuči.”

KRAJ!

(Visited 12.284 times, 4 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 56 Prosecna ocena: 4.6]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Razmišljanje o Mami je Normalno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!