milfara mu jaše kurac

Rasna Udovica

Erotske price

Imam profil na jednom portalu za spajanje partnera, susrete, online žestoko seksanje i slične stvari na kojem je u stvari najteže ugovoriti s nekom curom ili ženom susret, jer se, kako mi je napisala jedna cura, sigurnije osjeća u svom stanu ispred ekrana, kamere ili tastature nego se naći s nekim likom uživo i naići na tko zna kakvog manijaka. Nikada ne znaš tko je kakav.

Budući da znam kakav sam ja i da od mene ne bi niti jedna imala neugodnosti, ali mi je to, stavljajući se u njen položaj i shvatljivo. No nikada se ne treba predavati i odustajati. Stalno treba pokušavati, pa možda se nešto i zalomi.

Pregledavao sam profile iz kategorije „starije“, jer i sam spadam u tu kategoriju i fakat bi me bilo sram nalaziti se s nekom puno mlađom curom od mene, kojoj bih mogao biti otac, a nekima i djed. To ne znači da ja ne bih rado kresnuo puno mlađu curu, ali bih se stvarno zamislio što je u njenoj glavi da se kreše sa starim prdonjom.

No da ne skrećem s teme, upala mi je u oči žena, udovica, rasna, bujna, podsjetila me na žena s Rubensovih slika ( oni koji ne znaju neka ukucaju Rubens slike u Google i biti će im jasno o čemu govorim). Žena je pravi komad, velike, bujne grudi, prekrasne butiine i dok sam ju gledao kurac mi se dignuo i nisam mogao izbiti iz glave kako bi to bilo lijepo s tom ženom se valajti po krevete u stravstvenom klinču. Adrenalin mi je suknuo u glavu i imao sam dojam da bih ju mogao ševiti do iznemoglosti. sexy udovica milf

Nisam joj odmah pisao, jer sam u to vrijeme pokušavao dogovoriti susret s drugom curom, ali kad sam u međuvremenu dobio njenu poruku da se javim, nisam dugo čekao i odgovorio sam joj. Počeli smo se dopisivati i bilo je i „žestokog“ online seka koji je redovito završavao mojim drkanjem, jer je kurac jednostavno to tražio i to drkanje me je ispunjavalo zadovoljstvom, samo nikako se nisam želio pomiriti s tim da sve ostane samo na paljenju preko ekrana i tastature i želio sam osjetiti pod rukama njeno tijelo, njen miris, miris njene pičke, joj kako sam joj ga želio gurnut u tu rasnu, krasnu pičku.

Jednom priliko mi je poslala sliku svog raširenog međunožja i poludio sam, rekao sam si da ja moram, pod bilo koju cijenu zaleć među ove butine i gurnuti svoga macana u tu krasnu mačkicu. Pokušavao sam ju nagovarati na susret, ali nije to prihvaćala, čak sam imao dojam da se poigrava samnom. No nisam se predavao i redovito smo se dopisivali, rajcali se, ja bih se izdrkao i tako je to bilo danima.

Nakon jedno dva mjeseca „tipkanja“ i drkanja na kraju jedne poruke u kojoj sam odgovarajući na njenu poruku koja je završavala sa “jako te želim u sebi“ napisao sam da i ja želim sebe u njoj i da što se mene tiče mogu doći na bilo koje mjesto i u bilo koje vrijeme i da je sve na njoj, da ona odlučuje. Njena poruka me je iznenadila- pitala je mogu li sutradan biti na mjestu tom i tom u šest navečer. Odgovorio sam da ću biti tamo.

Sutradan je došlo brzo, prije odlaska sam se otuširao i izglancao macana. Došao sam na dogovoreno mjesto par minuta ranije, još nije stigla, no nije prošlo dugo i primijetio sam ju dok je dolazila jer se stasom, odjećom i hodom razlikovala od svoje okoline. Kako smo izmijenili slike prepoznala me je i zagrlili smo se i poljubili. Rekla je da ćemo prošetati do njenog stana jer je u blizini.

Stanovala je u potkrovlju jedne od zgrada nedaleko Zrinjevca. Stan je bio raskošan, prva liga. Ušli smo u hodnik. Zaključala je vrata i bacila mi se oko vrata. Poljubili smo se strastveno. Rekla je da ne može dočekati da ostvarimo ono o čemu smo si tipkali, ali da ne ćžurimo jer je cijela večer i noć pred nama. Ponudila me je s pićem, odlučio sam se za medicu i lagano smo pijuckali na trosjedu sjedeći jedno uz drugo. Ipak sam jedva čekao da u živo vidim to moćno, rasno tijelo na koje sam mjesecima slinio i drkao.

Ispio sam medicu, zagrlio je, privukao njenu glavu svojoj i poljubio je, rekao sam da znam da imamo vremena, ali da je želja toliko jaka da ne mogu dočekati da original usporedim sa slikom koju o njoj imam u sebi i koja me prejako uzbuđuje. Ona je odgovorila da je s njene strane isto. Ustala se i rekla je da idemo u sobu. Soba je bila ogromna, a na jednoj strani je bio onaj velik krevet na kojemu se slikala široko raširenih nogu u onim seksi pozama kojima me je zaludila.

Prišla mi je i počela me svlačiti i to me je jako uzbudilo, a najjači je bio osjećaj kada mi je svukla gaćice i kada se moj kurac pokazao u punoj snazi. Uzela ga je u ruku i mazila ga, prevlačila kožicu preko glavića, tepajući mu kako je jako lijep. Prestala ga je dirati, stala je ispred mene i rekla- a sada ti svuci mene- i polako sam joj svukao komad po komad odjeće, s vrhuncem ljepote i uzbuđenja da su mi se ruke i noge tresle kad je ostala u grudnjaku i gaćicama koje nikako nisu mogle sakriti snagu i ljepotu tog krupnog tijela.

Raskopčao sam joj grudnjak i gurnuo glavu u njene velike grudi, ljubeći ih, jezikom sam milovao njene bradavice i aureole, rukama ih mijesio. Nisam se predugo zadržao na cicama jer me je puno više zanimila njena pička. Polako sam joj svlačio gaćice uživajući u dlačicama obraslom i friziranom venerinom brežuljku. Pomilovao sam ju, dlačice su bile svjetlosmeđe i svilenkaste i iz njih su provirivale rozkaste usmine koje su mamile moj jezik da ih poližem i razmakne pa dođem do središta užitka.

Povukla me prema krevetu i polegla me na leđa, okrenula se i kleknula je s guzom iznad moje glave, nabila mi svoju mačkicu na lice, nalaktila se i uhvatila svojim ustima moj ukrućeni kurac i pomičući glavu naprijed nazad počela ga uvlačiti i izvlačiti, kao da ju jebem u usta, ja sam prihvatio to i dizanjem i spuštanjem guze pomagao joj.

poza 69 sa milfaromIstovremeno sam joj rukama razvlačio guzove i gurao joj jezik u pičku, lizao joj usmine i klitoris, pa ga opet gurao u nju dok nije počela puštati svoje sokove, koje sam gutao pomiješane s mojom slinom. Kad sam osjetio da je procurila posvetio sam se samo lizanju klitorisa i uskoro se počela nabijati na moje lice, ja sam ju lizao sve jače i jače i sve brže, a ona je prestala jezikom i ustima obrađivati moj kurac.

Uzela ga je u ruku, kao joystick, spustila glavu na moju butinu i čekala da ju poližem do svršavanja. Njena guza je skakala po mom licu, njen šupak je trljao moj nos (sjetio sam se kako smo se ko klinci zezali s – tvoj nos brzi voz, moja guzica prva stanica) malo me je ovo podsjetilo na to, samo je ovo s guzicom sada, u navali hormona, kada razum odlazi na spavanje, bilo veoma uzbudljivo i ni malo gadljivo.

Uz sve to divljanje s njenom ogromnom, ali lijepom i čvrsto guzom uspio sam izbjeći gušenje sav znojan i sljepljene kose i nastaviti s lizanjem njenog klitorisa i uskoro se počela grčiti, stezati, propinjati i uz karakteristične zvukove koji se javljaju kod svakog seksanja svršila je uz krljanje, režanje, cviljenje.

Onda se skinula s mene, okrenula se potrbuške, kleknula je raširenih nogu, spustila se i nalaktila, naslonila glavu na krevet, podigla guzu i rekla da ju rasturim i napunim, da ju ne štedim, da ju jebem žestoko kao da mi je zadnje u životu.

Hormoni su šiknuli u glavu i sjetio sam se svog onog silnog, svakodnevnog drkanja na nju i shvatio da je ovo sada konačno ispunjenje mojih snova, da moj kurac uđe u njenu razrađenu masnu, mokru, toplu pičku i da je jebem jako, da ju kako je rekla, rasturim i primio sam se tog lijepog posla. Jednom rukom sam malo razmaknuo guzove, a drugom prislonio glavić na ulaz u raj i onda ga lagano gurnuo unutra i prvih nekoliko ulaza je bila laganica jer sam ju želio što bolje osjetiti oko svoga macana.

Iako je ona bila krupna imao sam osjećaj da joj je pička neočekivano uska i da jako dobro „dihta“ oko mog macana. Onda sam počeo pojačavati i ritam i snagu ubadanja, dok to nije postalo mahnitanje i s moje, a i s njene strane jer se počela jednom rukom jako stimulirati po klitorisu. Koliko god sam ju jako jebao još uvijek sam uživao u pogledu na njenu guzicu, njen šupak i na moj kurac kako se ubada u njenu pičku, kao klip u cilindar.

Znoj nije kapao, znoj tekao s mene na nju, a ona je stenjala, uzdisala, isprekidano disala. Zaviknula je – jebi me, jebi me. Osjetio sam kako pička grči oko kurca. Ona je već skoro pa divljački masirala klitoris, grčila se se i izvijala, nabijajući se guzom na mene. Onda se stresla u nekoliko grčeva, stenjući i uzdišući tako jako se nabila guzom na mene da sam osjetio bol u dijelu ispod trbuha što me ipak nije spriječilo da pojačam guslanje po njoj, povikala je napuni me, napuni me. milfara mu jaše kurac

Nije dugo trebalo i osjetio sam da iz mojih jaja kreće jedan, pa drugi slap sperme i razlijeva po njenoj nutrini. Svršavanje je bilo neponovljivo, ne sjećam se kada sam zadnji puta imao tako vrhunsko svršavanje koje sam osjetio od vrha glave preko korijena kurca sve do jaja. Još sam ga nekoliko puta gurnuo do kraja dok se nije sve icijedilo iz njega.

Ona se srušila na krevet, a ja sam se, sav znojan i mokar, srušio potrbuške do nje. Ruku sam joj stavio na mokru pičku i gurnuo prst pa razmazivao po njoj spermu koja se cijedila iz nje. Rekla je da je željela da bude ovako i da je sretna. I ja sam bio sretan jer sam ispunio i svoje, a očito i njene snove. Bio sam pun želje i samopouzdanja da će i nastavak koji će uslijediti biti jednako dobar.

(Visited 3.620 times, 3 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.