februar 23, 2024
žena gangbang pred mužem

Ja sam Siniša a moja žena je Sneža. Ona ima oko 170cm i njena građa je ono što bi neki ljudi nazvali “krupna”, sa grudima koje prosto ne žele da budu mirne. U svakoj odeći njene sise su izražene i nemoguće ih je prikriti. Ona nije debela, ali je svakako krupna, da se farma u plavo bila bi kao Anna Nichole Smith, ako vam je ona poznata. Zapravo, mnogo liči na nju.

Mi smo sredovečni par koji se bavi poštenim poslom i zabavlja se dok prolazi kroz život. Jednog ponedeljka relativno rano nazvala me je supruga i rekla da sutra treba da ide na neku trodnevnu konferenciju sa firmom. Planirala je da to preskoči, ali je upravo saznala da zaista mora da ide jer nema ko da je zameni. Takođe, sve se dešavalo prebrzo pa je bilo prekasno da se nabave avionske karte, morala je da vozi. Srećom, vožnja nije bila toliko duga.

Ponudio sam da idem sa njom da bi imala društvo. Mislila je da je to odlična ideja i da možemo da krenemo čim sve bude spremno. Nažalost, spremanje svega značilo je pakovanje torbi i kofera, nešto što mrzim iz dna duše. U svakom slučaju krenuli smo na put nešto posle 13h i stigli u hotel to veče. Hotel u kojem je bila konferencija bio je pun, pa smo se odlučili za jedan od hotela u blizini.

Bio je to stari hotel sa dva sprata, pa smo uzeli sobu na spratu da ne slušamo ljude kako hodaju iznad nas. Sobe su bile velike i sveže renovirane sa velikim balkonom. Bili su tipičan raspored sa kupatilom na jednoj strani kada uđete, zatim krevetom, pa kliznim vratima na balkon. Sneža je odlučila da želi da odspava. Ja nisam bio pospan pa sam zgrabio svoj laptop i otišao na balkon da tiho čitam.

Nedugo nakon što sam izašao, čuo sam neke ljude kako izlaze na balkon pord našeg. Bacio sam pogled i bila su to četiri momka. Kratko ošišani, obučeni u radne uniforme, očigledno su poslovno boravili u hotelu. Imali su frižider torbe pune piva pa su pili i razgovarali. Mahnuo sam i rekao: „Hej momci, moja žena drema pa ako nemate ništa protiv, utišajte se samo malo, molim vas.“

Rekli su da nema problema i jedan od njih me je ponudio pivom, koje sam radoo uzeo. Počeli smo da razgovaramo tako preko balkona i saznao sam da su tamo do petka, da rade na klimatizaciji. Putuju kao tim po celoj zemlji jer su obučeni posebno za taj neki sistem. Obično borave u dve sobe kako bi uštedeli novac koji su kasnije podelili, ali je došlo do neke zabune i ostali su u jednoj sobi do sutra.

I da stvar bude još gora, njihov tuš je bio pokvaren a popravka je trebala da usledi tek sutra. Rekao sam im da mogu doći jedan po jedan, doneti svoj peškir, i da mogu da koriste naš tuš. Mislili su da je to sjajno i jedan je rekao da će doći čim popije pivo. Ušao sam u našu sobu, probudio Snežu i rekao joj za naše komšije i da će pozajmiti naše kupatilo. Rekla je da bi trebala da ustane i da se obuče jer je dremala praktično gola, samo u donjem vešu.

Ali ja sam imao ideju za koju sam znao da će joj se svideti. Predugo je prošlo od kada nismo imali neku grupnu avanturu, pa sam joj rekao da želim da uđe pod tuš sa svakim od njih i pruži im jedan od svojih divnih tuširanja. Ona me je znatiželjno pogledala i pitala kako izgledaju. Ja sam ih opisao kao prilično dobre frajere, svi u srednjim 30-ima, visoki i u dobroj formi.

Rekla je da su previše mladi i da ih neće zanimati matorka poput nje, ali ja sam je prekinuo i rekao neka oni sami prosude, ali sam garantovao da neće odbiti makar ručni rad. Otprilike u to vreme prvi tip je lagano pokucao na vrata. Pustio sam ga unutra, a on je otišao u kupatilo i zatvorio vrata. Nekoliko minuta nakon što je voda krenula, dao sam joj znak da uđe. Ustala je iz kreveta i otvorila vrata kupatila i krenula ka tuš kabini.

Momak je bio iznenađen i čuo sam je kako mu govori „Moj muž je pomislio da će ti trebati pomoć.” Nešto kasnije čuo sam da se isključuje voda i nekoliko minuta kasnije izašao je iz kupatila samo u farmerkama i rekao mi – Hvala. Rekao sam mu: “Nema na čemu, ali ne pominji to drugim momcima kada se vratiš, neka se sami iznenade.” Nasmejao se, pristao i otišao. puši kurac nekom klincu

Proverio sam Snežu koja je bila prepaljena i rekla je da mu je samo drkala i da će samo ostati pod tušem da ne bi morala da se suši. Pustio sam drugog momka da uđe i kada je krenuo pod tuš, bio je iznenađen kada je video Snežu kako stoji tamo gola, rekla mu je istu rečenicu i rekla mu da uđe. Ovaj je bio malo opušteniji i kako sam saznao kasnije, izjebao je grlo moje drage i svršio joj po sisama.

Kasnije kada je završio, rekao sam mu da to zadrži za sebe i otišao je. Treći momak je ušao i nakon iste rečenice od Sneže, počeli su zvuci. Bili su samo nekoliko minuta zajedno, onda sam čuo da je voda ugašena i oboje su izašli i malo se osušili. Sneža ga je tada uzela za ruku, odvela do kreveta i rekla mi: “Ovaj mi ide u pičku. Ima prelep veliki kurac.” Popela se na krevet na kolena, zgrabila jastuk i stavila ga ispod svojih grudi, a zatim je tako nagužena raširila svoje usmine za njega. žena gangbang pred mužem

Očigledno je bila previše napaljena zbog zabave pod tušem i bila je spremna da krene. On je hodao iza nje i polako drkao svoj veliki kurac pre nego ga je zabio u nju, a zatim uspostavio stabilan ritam tokom kojeg su onoje stenjali. Izašao sam, sa sve tvrdom kurčinom u ruci, na balkon i rekao poslednjem momku da je na njega red. Pustio sam ga unutra i on je video kako se zabava odvija na krevetu i žurno se istuširao.

Kada je izašao rekao sam mu da se popne na krevet i ponudi joj svoj kurac, što je on i uradio, a ona ga je uzela u usta. Ponovo sam izašao na balkon i rekao prvoj dvojici da se vrate radi još zabave. Bili su tamo skoro trenutno. Njih četvorica su razvaljivali moju suprugu sigurno naredna 2 sata pre nego što su istrošeni otišli u svoju sobu da piju i razmene utiske.

***

Utorak i sreda veče bili su prilično kopija ponedeljka uveče kada je Sneža jebana više puta u svakoj pozi. Prvobitno smo planirali da krenemo u četvrtak popodne nakon završetka sastanka, ali sam rezervisao sobu još jedno veče jer jednostavno nemate priliku da upoznate takve komšije često. Koliko god voleo da ih gledam, poslednje večeri sam se i ja pridružio i bio deo od nas pet koji smo ppunili sve otvore moje divne žene.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 30 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 9.101 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!