jebe sexy trandžu

Prvi Seks sa Transicom

Erotske price

Ne znam kako da krenem s ovom pričom. Moraću prvo da se ogradim da nisam gej. Ne zanimaju me muškarci, niti sam ikad gledao na muškarce seksualno.

Sve se ovo desilo skroz slučajno. Ništa od ovoga nisam planirao, niti sam mislio da će mi se ovo ikad desiti u životu, ali eto, desilo se.

Bio sam s drugovima u klubu. Posle dva sata, alkohol nas je već ozbiljno radio. Popili smo po 3 velika piva, 4 tekile i polako smo cirkali drugi koktel. Bilo je leto, a mi bili žedni. Nismo ni primetili da smo za dva sata uspeli toliko da popijemo.

Još uvek nisam startovao nijednu curu, a kakav je to izlazak u grad i pijančenje, ako ne priđem bar nekoj.

Kad sam pijan, nemam puno uspeha jer pravim gluposti i cure beže od mene. Bez obzira na to, ja startujem par cura, pa nekad mi to i prođe. Ne znaš dok ne pokušaš. Najgore je ako ne priđem nijednoj jer tad svakako neću ništa smuvati.

Vidim jednu dobru i zgodnu žensku, dva stola od našeg. Igra, vrti guzom, i pije tekilu. Tu ja pomislim, ova je pijana, ja pijan, biće laganica. Dođem do nje, javim se, predstavim se. Iako sam pijan, držim do nekih manira. Ona kaže Ivana. Petar, drago mi je. Gledam da ne kažem nešto glupo i da ne ispadnem smešan jer sam jedva došao do nje koliko sam popio.

Bila je s nekim drugaricama. Pozdravim i njih. Pita me Ivana, od svih tvojih drugara, ti si izgleda najhrabriji. Ja se nasmešim i odgovorim joj da jedan ima curu, a drugi je stidljiv. Taj stidljiv je Spasa. Ustvari, nije on stidljiv, ali njemu je lakše da ja prvi priđem, a on posle dođe na gotovo kad ja već razradim priču i smuva neku od preostalih cura.

To je ustvari naš sistem kako da smuvamo ribe. Ako se nekom od nas sviđa neka, a ostalima se ne sviđa ili im je svejedno, onda ovaj kom se sviđa neka cura priđe prvi, a ostali dođu kasnije jer im je u principu svejedno s kojom će da završe.

Igram s Ivanom, kao pričamo nešto, a ustvari je skoro ništa nisam čuo zbog glasne muzike. U jednom trenutku, okreće mi Ivana guzu i krene da meša i da mi se trlja o prepone. Pomislim, ovo je baš brzo. Nije prošlo ni 5 minuta kako sam joj prišao, a već mi trlja guzu o kitu. Osmeh na licu, pomislih, bravo Petre, večeras ćeš da zabodeš i to u ekstra ribu.

Spustim joj ruke oko struka. Ona meša, ja je stiskam oko struka i nabijam sve više ka sebi. Ivanica ne popušta. Igra i meša. Igrali smo tako jedno dve pesme. Okreće se prema meni, smeška se i kao da čeka da je poljubim. Ja skroz opušten i napaljen od onog mešanja, privučem je sebi i krenemo da se ljubimo.

Ljubili smo se par minuta. Primetim da se njene drugarice smeškaju. Jedna se baš cerekala. Nisam kontao zbog čega. Kasnije mi je bilo jasno doduše. Tad je i Spasa uleteo, čini mi se. Počeo sa priča s njima pa mi se nisu više smejale.

Ivana i ja smo postali baš nekulturni kako smo se ljubili. Nije meni bezveze da se ljubim u javnosti, ali način na koji smo se ljubili, ono je bila čista perverzija. Kao u porno filmovima.

Predložim joj da odemo do WC-a. Mislio sam da je uvučem u muški WC i da probam da je kresnem.

Vidim da se i ona napalila. Pomislio sam, to je to. Stignemo do WC-a, kad tamo red. U muškom je neko bacio peglu, a ispred ženskog standardno, 15 riba čeka red. Ništa od sexy u wc-u. Jebiga. Plan B.

Leto je, napolju prijatno, predložim da prošetamo. Nekih 50 metara od kluba ima jedan park u kom je noću dosta mračno. Par sijalica ne radi. Znam za taj štek jer tu uvek duvamo kad smo u gradu. Nema šanse niko da nas vidi.

Vodim ja i krenemo prema parku. Moja ruka oko njenog struka, pa je malo spustim i stisnem za guzu. Ona se smeška. Prija joj.

Stali smo da se ljubimo, a ona me uhvatila za kitu. Kurac mi je bio dignut, otkako sam joj prišao. Nije spadao. Bio je spreman za akciju.

transica mu ga sisaStignemo mi do parka. Kažem ja, znam jedan dobar štek. Odemo tamo, nastavimo da se ljubimo i ona se spusti dole. Otkopčala mi šlic, izvadila kitu, stavila ga u usta i krenula da mi puši. Malo sam ostao zatečen. Nisam uopšte morao da je ubeđujem kao neke cure.

Dobio sam odlično pušenje. Progutala ga je celog više puta. Ovakvo pušenje nisam dobio nikad u životu. Pred kraj kaže ona, svrši mi u usta. Pitam ja, a seks? Ona kaže, ne mogu danas, dobila sam. Svršim joj u usta. Aaaaaa. Kako je bilo dobro. Progutala je svu spermu, plus ga olizala na kraju. Pohvalim joj pušenje i kažem, šteta što se nismo jebali.

Kaže ona, dođi kod mene sutra. Trebalo bi da mi prođe. Koja to menstruacija prolazi za jedan dan, ali ok. Ukapirao sam kasnije zbog čega je tako bilo. Čujemo se mi sutradan i dogovorimo se za viđanje. Živi sama. Sredim se ja, ponesem par kondoma. Baš sam bio nabrijan da ću večeras da karam cele noći.

Dođem ja kod nje, popijemo neko piće da se malo opustimo i zagrejemo. Sipa ona meni petu čašu pića, pa šestu, a ja u fazonu, ženska, došao sam da karam, a ne da pijem kao sinoć.

Kad sam bio već vidno pijan, kaže ona meni da se skinem. Skinem ja sve sa sebe. Kaže mi, sedi na kauč. Sednem. Pušta muziku i počinje da igra. Pomislim, dobiću i ples u krilu i seks. Odlično. Ovo veče ne može biti bolje.

Igra ona, skida odeću komad po komad. Guzi se, meša mi guzom ispred lica, pa se spušta dole na kitu. Meša i nabija se. Ja se napalio. Kurac gleda u plafon. Klekne na kolena, krene da mi puši. Puši ga tako par minuta i pita, hoćeš da me jebeš? Ja ono, pa naravno jebote, zato sam i došao.

Ona kaže, ok, ali imam nešto da ti priznam. Ja se tu uprpao da ima neku polnu bolest ili sidu. Pitam jel to, ona kaže nije.

Pitam jel i dalje imaš menstruaciju. Kaže nije ni to. Nije imala ni sinoć kao. Pitam jel si nevina pa ti frka? Ona se glasno nasmejala, kaže, ma ne bre. Nasmejem se i kažem, šta je onda, nisi valjda muško? Tu se i ja nasmejem u fazonu kako sam baš lupio. Nema šanse onakva riba da bude muško.

Ona zaćutala. Ja je gledam, više se ne smeje. Ja se i dalje smejem. Ona i dalje ćuti. Pomislio sam da se zeza pa joj kažem, daj bre, ne loži me. Šta, stvarno si muško, upitam ja. Ona kaže da. Ja kažem, nema šanse. Daj da vidim šta imaš između nogu.

Kako je klečala na kolenima dok mi je pušila, ustaje polako, a ono brate, kurac joj se digo. Prvo sam se presekao, pomislim u sebi, šta koj kurac, a onda ukapiram, ma sigurno me loži. Stavila neku kobasicu u gaće da me zeza. Nasmejem se, kažem, mene si našla da ložiš.

Skinem joj gaće i zgrabim joj kobasicu, kad ono, nije kobasica. Jebeni kurac. Kurac sam zgrabio. Opet me preseklo. Oduzeo sam se skroz. Šta se kog đavola dešava. Ovo nije moguće. Kako jebote? Nemoguće da nisam provalio ranije da je trandža.

Oblači se ona i odlazi do stola da sipa još jedno piće. Kažem, sipaj i meni jedno. Razmišljam šta da radim. Kako se ovo uopšte desilo. Tu polako krenem da kapiram celu priču. Prvo ono od sinoć, kao dobila, pa sav ovaj alkohol večeras. Napija me celo veče.

Popijem onu rakiju i kažem, sipaj još jednu. Onda ukapiram i treću stvar. Koja devojka toliko pije rakiju. Popili smo pola flaše večeras. Ne kažem da devojke ne piju, ali iz mog društva samo dve piju i to ne više od dve čašice. Tu meni sve bude jasno.

Pita ona mene, dobro, i šta ćemo sad? Gledam onaj kurac, i dalje dignut, bez obrzira na situaciju. Popio sam i drugu čašicu. Već mi se magli. Nisam brojao, ali imam utisak da sam popio 10 rakija. Razmišljam i ja šta mi je činiti. Nikad nisam jebao trandžu. Nikad mi to nije padalo na pamet, niti sam želeo to da radim.

Jel si bio nekad s transvestitom, pita me ona. Kažem da nisam. Da li bi voleo da probaš? Niko ne mora da zna.

Kažem, kako niko ne mora da zna kad je moj drug prišao tvojim drugaricama sinoć. Sigurno su mu rekle. Ivana kaže, nisu mu rekle, pitala sam. Neće niko da zna, nemoj da se brineš.

Razmišljam, hoću, neću, sramota me, nije me sramota jer sam pijan. Kažem joj, ovo niko ne sme da sazna. Jel dogovoreno? Apsolutno niko. Ako me drug pita šta je bilo s nama, reći ću mu da si me odjebala i da se nismo više nikad videli. Reci to drugaricama da potvrde priču ako se Spasa slučajno vidi s nekom od njih. Ok Petre, ne brini, rekla sam ti već da niko neće saznati.

Kažem joj, daj još jednu rakiju. Ovo je ipak previše za mene. Nisam ovo očekivao. Drmnem još jednu i odvalim je od kurca. jebe sexy trandžu

Jebao sam je kao Srđan Žika Todorović u Srpskom filmu kad su ga drogirali i pustili da pojebe pola grada.

Seks je bio odličan. Ne znam da li bih nekad ponovio ovo, ali Ivanica mi je svakako pružila jedno nezaboravno iskustvo. Nismo se videli posle toga, ali i dalje čuvam njen broj za slučaj da poželim ponovo seks sa transicom.

(Visited 1.955 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Prvi Seks sa Transicom

  1. Povratni ping: Jovana - SeksPriče

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.