Istinite Seks price

Prvi pravi put

Erotske price

Imam nepunih 17 god i dečka s kojim sam 7 mjeseci. On ima 24god i glavni je junak ove moje priče. Prvi put smo spavali prije 2 mjeseca, od tada još nekih 5-6 puta, i svaki je bio sve bolji i bolji. Razlog tako malobrojnih pokušaja nije bio nedostatak želje s njegove ili moje strane, nego činjenica da je naša veza tajna zbog protivljenja mojih roditelja. Prije samog prvog puta bilo je tu nebrojeno mnogo maženja, trljanja, grickanja, lizao me je i doveo do svršavanja milion puta, kao i ja njega uostalom. Govorio je da sam prirodni talenat, da mu ni sa jednom nije bilo kao sa mnom, iako ih je imao prije mene.
Najčešće smo bili u vešu, ja na njemu, svirala je neka senzualnija muzika, koja je davala ritam mojim pokretima kukova, njegovom jeziku na mojim bradavicama, mojim noktima, obožavala sam da ga grizem i grebem, kao i da on to meni radi… Ja sam bila nevina, i ne samo to, ni sa kim prije njega nisam imala ni peting ni ništa slično. Željela sam da idem do kraja sa njim, iako me plašila veličina njegovog kurca, bio je dug nekih 20 cm i jedva sam mogla da ga obuhvatim rukom. Ja sam inače prilično niska i sitna, svugdje osim u grudima. One su velike, ne previše, ali savršeno oble, čvrste i osjetljive. Bradavice su mi gotovo uvijek naježene, nebitno da li sam napaljena ili ne. Uspijem da svršim samo ako se i njima posveti pažnja.
A upravo to je i bilo učinjeno prošlog petka, prvi put kad smo se pojebali savršeno uigrano, bez bola i straha sa moje strane. Stajali smo, u sobi je bio polumrak, on je bio u boksericama, a ja još u hlačama. Bio je iza mene, grlio me oko stomaka. Plesali smo, tj. ja sam lagano kružila kukovima, pripijena posve uz njegovu toplu kožu. Svirali su Dire Straits, ali ja sam ih nadglasala kasnije. Njegove ruke su se polako penjale naviše, obrađivao je obe moje bradavice po jednom rukom, nježno ih mazio vrhovima prstiju, potpuno u istom ritmu. Istovremeno mi je lickao ušnu resicu, griznuvši ponekad jako, da zadrhtim od bola i zadovoljstva. Moja mala, ali čvrsta guza, kao isklesana, kako on kaže, već se mahnito trljala o njegovog ‘mališana’ koji je već bio uspravljen i tvrd. Nisam mogla više da izdržim, zgrabila sam kondom sa ormarića. Svalili smo se na krevet, odjeća je odletjela na sto strana. Sve vrijeme smo se ljubili, grizao mi je donju usnu, ja sam prelazila rukuom preko njegovog kurca cijeeeeeeeelom dužinom. Izgledalo mi je nemoguće da postaje sve čvršći i čvršći. On je legao na leđa, a ja sam mu navukla kondom. Željela sam ga odmah u sebi, ali on se predomislio. Bacio me na leđa i klizio jezikom po unutrašnjoj strani mojih butina. Ugrizao me par puta, a ja sam zajecala. Jezikom je lagano dodirnuo klitoris, sam vrh nekoliko puta, a zatim me intenzivno polizao po cijeloj mačkici. Gurnuo je jezik u moju usku rupicu a ja sam mu zabola nokte u ramena. Konačno se smilovao, i vratilo na leđa, ja sam uzela kurac u ruku i namjestila ga na otvor moje pičkice Poljubila sam ga da osjetim taj čudni slankasti ukus, moj ukus, koji je ostao na njegovim usnama. Onda sam se nabilana njega jednim brzim pokretom, malo sam se trznula, ali onog dotadašnjeg bola nije bilo. Bio je sav u meni, skroz me ispunio. Disanje mi se ubrzalo nenormalno, počela sam da stenjem, dok je on izlazio i ulazio, prvo polako a onda sve brže. Ruke su mu bile na mojim sisama. Ja sam onda preuzela kontrolu i počela da se nabijam u svom ritmu, lagano ali jako, osjećajući svaki milimerar. Kružila sam kukovima, lagano nagnuta naprijed, tako da sam se trljala usput. Moj jedini je počeo da stenje, da mi mazi bradavice sve brže, izvio se i uzeo jednu u usta. Ja sam osjetila kako sam blizu, zatvrorila oči. Još par brzih i jakih ‘krugova’ i vreli talas je počeo da se širi iz moje unutrašnjosti, ispunjavajući svaku tačku na mome tijelu. Kasnije mi je rekao da sam tad već vrištala, da se bojao da će se komšiluk buniti. Nije ga vadio iz mene, osjetila sam kako se moja unutrašnjost grči oko njega, bio je ogroman, predobar, bolji od svega do tad, samo moj….
Sručila sam se na njegove grudi, iscrpljena, on ga je izvadio, ali sam ja ostala ležati na njemu. Nastao je mali prekid u mojoj svijesti. Kad sam došla sebi, uzela sam ga u ruku, malo je splasnuo, ali sam ga brzo povratila, i onda se namjestila tako da se trljao o moju picu i butine i počela svoj ples. Za par minuta sam ga dovela do ludila, idući sve brže i brže, a po njegovom licu sam znala kad treba da napravim par sporijih, ali jačih pokreta da bih mu pomogla da iscijedi i posljednju kap. Palili su me duboki zvuci iz njegovog grla, način na koji se trese, i kako mi stiska guzu u ekstazi. To je bio moj najbolji seks do sad.

(Visited 224 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.