jun 14, 2024

Prva Ljubav svakog Sina

1
mama želi da guta spermu

Mama gleda u mene, a ja gledam u nju. Održavamo stalni kontakt očima, pogledi su nam spojeni. „Darko…“ mama uzdiše uz moje ime naglas, kao da potvrđuje da sam to zaista ja, njen rođeni sin koji je tu između njenih širom otvorenih nogu. Njene bradavice su visoko usred širokih tamnih areola njenih grudi koje se podižu pri svakom dubokom udahu. Osećam stidne dlake svoje majke na nosu dok se naše usne prvi put susreću za nežni poljubac.

Kažu da je to prva prava ljubav svakog momka. Ili je barem tako rekla mama kada je otvorila svoj ogrtač i prstom sa crvenim noktima pokazala na stidne dlake ispod pupka i blagim glasom mi rekla da je poljubim. U početku sam se uplašeno okrenuo, ali mama me je zagrlila i nežno podsetila da imam osamnaest godina i da nikada nisam poljubio devojku.

Nisam ranije video ovu stranu svoje mame. Ona je nastavnica u lokalnoj osnovnoj školi koja svoju kosu nosi u utegnutu punđu i uspeva da bude miljenica i učenika i njihovih roditelja. Mi skoro nikad nismo bili sami kod kuće jer imam dve sestre i tetku koja takođe živi u blizini. Mama obično zadržava čvrstu i pravilnu punđu čak i kod kuće, ali sada joj je kosa otvorena kao i noge. Njen glas je bio mnogo topliji nego inače jer su njeni prsti počeli nežno da me miluju po kosi. Međutim, kada nisam odmah reagovao, ona je unela deo strogosti.

„Moraš da znaš da ih ljubiš ako ikada želiš da te devojke zavole Darko“, rekla je i to me je pogodilo. Mislim, nisam glup. Znam da se ne ljubi u pičku odmah na početku. Počinjete tako što ćete joj davati male poljupce oko vagine i u butine, a nakon što osetite kako se zagreva, možete uspostaviti kontakt sa usminama. Onda malo po malo uvlačite svoj jezik u igru. Uverite se da ostaje u kontaktu sa klitorisom baš kao što održavate stalni kontakt očima sa svojom majkom. liže maminu dlakavu pičku

Mama pažljivo posmatra kako moj jezik oseća ukočene dlačice koje okružuju otvor vagine, a onda vrh konačno sklizne unutra. Počeo sam da trepćem nervozno kada je mali trzaj prošao kroz mamine butine, ali ona me smiruje tako što nežno miluje rukom moju kosu. Ovo je takođe signal za mene da gurnem jezik dublje i da počnem da je tucam njime. Nije lako jer mi se mamine stidne dlake abrazivno trljaju o nos kada se pomeram glavom.

„Oh sine…“ mama uzdiše i osećam njenu ruku kako me miluje po obrazu i kosi. Moje oči gledaju u njene dok moj jezik ispušta prepoznatljive vlažne i klizave zvukove u vagini. Mama mi je rekla da je rađanje dečaka posebno osetljivo na jezik njenog sina, što je objasnilo drhtavicu koju sam osećao kada je moj bio u njoj. Moj vrat i jezik počinju da se koče, ali na kraju mamini uzdasi postaju sve glasniji i odjednom se moje oči rašire od užasa dok se mamine noge nekontrolisano trzaju i ona uzvikuje tihim glasom: „Ohhhh jebote…! Ufffff…!”

Nikada nisam čuo svoju majku da psuje i njen pogled je strog i uznemiren, pa znam da moram da ubrzam tempo jezika koji ulazi i izlazi iz tople pulsirajuće vagine. Mamina ruka se odmah spušta da me zadrži jer je videla kako su mi se oči raširile od iznenađenja kada sam uspeo da izazovem orgazam, a njeni prsti su sada grublji od milovanja. Videti velike nevine oči sopstvenog dečaka kako gledaju u nju iz u trenutku orgazma predstavlja vrhunac koji svaka majka može da razume i ceni.

Uprkos brzim orgazmima zbog kojih mamina leđa i bedra snažno drhte, ona iznova i iznova podiže glavu da me pogleda između svojih nogu. “O-oh… O-oh sine! O-oh Darko…! Jebi me jezikom..!” stenje svaki put kada vidi moje velike i nevine oči koje je podsećaju na moje rođenje. Kada mamina glava konačno padne na jastuk od iscrpljenosti, ja i dalje nastavljam da dajem male poljupce njenoj toploj vagini.

Oči su joj zatvorene i nežno me miluje po kosi, puštajući me da ostanem tamo koliko želim. Kada podignem glavu, glas mi je pun divljenja dok izgovaram reči koje svaka majka želi da čuje od sina posle serije orgazama od kojih je drhtala: “Sviđa mi se mama. Tako si topls, lepa i ukusna.” Mama se podiže na laktove. Lagano me dodiruje po obrazu i osmehuje se iako deluje nekako tužno i ozbiljno dok pita: „Kako se osećaš Darko?“ jahanje sinovog kurca

“Odlično mama.”

„Dođi dragi“, kaže mama i nežno me grli neko vreme, a zatim me položi na krevet.

Ne moram da pitam šta ona radi kada se kreće na meni. Čini se da mama na trenutak razmišlja. Ona premesti kosu preko ramena, zbog čega se njene opuštene grudi primetno dižu i spuštaju. Već neko vreme sam potpuno tvrd, ali mi se oči šire i ugrizem se za usnu kada mi majčina ruka dodirne erekciju.

„Darko…“ kaže ona ponovo dok me gleda i vodi me do mesta odakle sam rođen. Mama me je iskusno i iznenada zajahala, ali moj kurac je tako dugo bolno uspravan da sam stvarno utrnuo i jedva nešto osećam iako vidim njenu dlakavu vaginu kako poskakuje i čujem kako krevet puca i lupa ispod nas. Njene opuštene grudi lepršaju i mlataraju kružnim pokretima, a ona opet psuje stenjajućim glasom: “Jebi maminu pičku sine!”

Šokiranost me čini da trajem iznenađujuće dugo iako sam potpuno neiskusan. Čini se da je mama iznenađena time, pa je nakratko usporila, uvijajući kukovima dok duboko diše, dok ponovo ne počne da jaše snažnije. Ovaj ciklus sporog i brzog prodiranja majke nastavlja se sve dok priroda ne krene svojim tokom, kao i uvek, bez izuzetaka. Držim se za bokove moje majke, a moji reaguju čisto instinktivno.

“Ohhh mama…! Mama, ne mogu…! O moj Bože, mama…! Mama, ne…! Mama, ja ću…!“

Snažna ejakulacija eksplodira i sperma se lepi na zidovima materice, a mama podiže glavu prema nebu i zavija dok njen orgazam eksplodira u svom punom cvetu. Osećam ejakulaciju kao grčeve oslobađanja za celo telo. Dolaze konstantnim tempom. Mišići u mom stomaku se skupljaju tako jako da počinju da bole, kao da je moje telo odlučilo da svaka mala vrckava ćelija sperme iz mojih testisa uđe unutra u mamine dubine.

“Nije bilo tako loše, zar ne sine?” pita mama.

Primećujem da dodiruje donji deo stomaka i bljesak šokirane panike se nakratko vidi u njenim očima, kao da shvata da je nešto zaboravila, iako joj lice još uvek rumeni od vreline orgazma, a bradavice velike kao trešnje uživaju usred njene široke areole.

„Nije… ali…“ kažem razrogačenih očiju kada shvatim da sam upravo svršio u maminu pičku bez ikakve zaštite.

Mama me lagano me poljubi u obraz, govoreći: “Laku noć Darko. Lepo spavaj.” Onda me ostavlja na miru sa mojim mislima. Toliko sam umoran da brzo zaspim.

***

Jutro je nezgodno jer mi je noć još sveža u mislima. Čak mi ni hladan tuš ne pomaže da zaboravim slike majčinog grma ili izraze njenog lica kada je neprestano svršavala na meni. Svi su za stolom za doručak kada siđem. Nadao sam se da je mama već otišla, ali nije. Mama se ni na koji način ne ponaša čudno. Pita čak i za predavanja koje imam, ali je oduvek bila zainteresovana za moje studije. mama želi da guta spermu

Kasnije saznam da je mama zaista trudna. Htela je da mi odmah saopšti vest tako da više nisam morao da osećam tenziju. Sada me mama drži oko vrata i gleda me u oči nakon što je iznela uznemirujuće činjenice. Ona me smireno gleda u oči i kaže: “Molim te, samo me pusti da progutam i sve će biti u redu.”

Nisam baš siguran u to, ali kada mama padne na kolena, pustio sam je da mi otkopča pantalone, jer znam da je to njen način da kaže da joj je žao. Primetio sam da ima sitne bore u blizini očiju, ali su joj usne tamno crvene, tako da je sigurno stavila malo rumenila za tu priliku, iako inače ne koristi mnogo šminke. Kada konačno postanem tvrd, mama klizi svojim crvenim usnama oko moje erekcije, zna da mora da bude spora, strpljiva i puna razumevanja i da ispuni svaku majčinsku vrlinu dok nežno sisa.

Svršavam jače nego što sam očekivao, jer napućene crvene usne koje neprestano i neumorno sisaju mladog čoveka će pre ili kasnije izazvati snažnu reakciju. “Mama, mama, mamaaaa!” Stenjem, a ruka mi je na ramenu moje majke dok ispaljujem prvi veliki mlaz. Ona odmah počinje da me miluje po jajima brzim pokretima vrhova prstiju i nastavlja da mi ga drka rukom i usnama bržim tempom dok me gleda u oči. Znam da joj se to baš i ne sviđa, ali ona sve proguta!

Pokušava da se iskupi, tako da njeni prsti još uvek ubrzano miluju moja jaja kao da se pretvara da želi još. Biti majka nije uvek lako, kao kada ste na kolenima, a vaš sin je upravo ispalio spermu u vaša usta.. ne želite da vas stidljivo pita: „Zar ti se ne sviđa mama? ”

Ako vidi da oklevate, ostaće da misli da nešto nije u redu sa onim što je upravo izbacio u vaša usta. On treba da shvati da je to normalna i divna stvar, tako da to morate progutati. “Da li je tebi bilo dobro kao i meni?” pita mama, gledajući u mene.

Ne govorim ništa, ali je milujem rukom po ramenu. Moram priznati da se već osećam bolje, tako da je mama u pravu. Znam da nikada neću zaboraviti svoju prvu pravu ljubav koja je ista kao kod svakog drugog momka – toplo i dlakavo međunožje svoje mame.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 66 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 25.738 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Prva Ljubav svakog Sina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!