april 15, 2024
jebanje u uspavanu pičku

Ideja da bude jebana dok spava nije nepoznata fantazija, a ipak se nje stidela. Kakva to žena mašta o tome da je neko pojebe sok spava bez njene dozvole? Ona je razumela specifičnosti fantazije, bilo je isto tako loše kao i maštanje o silovanju, mada privlačnije jer je bilo manje nasilno. Bez obzira na razlog, Heleni je to bila fantazija koju je često koristila dok se samozadovoljavala pred spavanje.

Jednom je pokušala da se poigra sa Goranom i on je bio više nego voljan. Međutim, činjenica da su oboje znali da je budna i činjenica da on nikada neće učiniti ništa što ona nije želela, učinilo je to mnogo manje efikasnim. Tako da mu je rekla koliko joj se to sviđa, ohrabrila ga je da se igra sa njom dok spava kad god bi želeo.

Međutim, sa obzirom da mu je to rekla pre skoro dve godine i ni jednom nije pokušao, konačno je odustala od cele stvari.

**

Jedno veče su bili na žurci i oboje su popili koju više pa su odlučili da prespavaju u toj kući kod zajedničkog drugara. Imao je sobu viška tako da nije bio problem. Ona je otišla pre Gorana i ušuškala se u krevet. Veoma brzo je zaspala.

Ali negde posle par sati probudila se i osetila kako joj se majica podiže. Trebalo joj je par sekundi da shvati da nije u svom krevetu već kod drugara i pitala se da li bi trebala reći Goranu da prestane. Njihov drugar bi mogao da naiđe i da ih uhvati na delu. Ali naprotiv, ta ideja da mogu da ih uhvate ju je još više napalila, iako to nikome ne bi priznala. mazi je dok spava

Tiho je uzdahnula i osetila kako se ruke povlače. Nakon nekoliko dugih minuta tokom kojih je skoro ponovo zaspala, ruke su se vratile. Njegovi su prsti igrali preko njenih sisa i osetila je kako joj štipa bradavicu. Uradio je to polako, a potom grublje. Treći put kada je to uradio morala je da se ugrize za usnu.

Goran je bio prilično grub, nešto što inače nije bio njegov stil. Njegove ruke su obuhvatile njene sise i počele da se igraju sa njima. Štipao ih je, ljubio ih, grickao i stiskao. Trebalo je mnogo truda da ne spusti ruku, mnogo je želela da joj dodirne picu. Iznenada začula je hrkanje blizu svoje glave. Ruke i usta su se ponovo povukli.

Hrkanje je prestalo i mogla je da oseti kako topao dah dodiruje njene veoma osetljive bradavice guzove. Otvorila je jedno oko da proviri i na njen šok, videla je da je Goran onesvešćeno spavao dva metra dalje na podu pored kreveta. Ruke su se vratile na njeno telo i brzo je zatvorila oko, sada već veoma nervozna i uplašena!

Ako je nije Goran milovao, ko je?

Ležala je potpuno uzbuđena i nesigurna šta da radi dok su ruke spuštale njene pantalone. Iako uplašena, bila je i jako napaljena. Nastavila je da se pravi da spava. Ruke su pažljivo povukle pantalone i njene gaćice, činilo se da traje večnost i morala je da se bori sa porivom da podigne kukove kako bi mu pomogla. Toliko joj je bio potreban da je dodirne, ali nije mogla ništa da učini.

„Jebote kako je zgodna…” hrapav muški glas. „Jebeno je mokra.”

Osetila je kako njegov prst pritiska njene mokre usmine i pocrvenela je od stida. Molila se da je previše mračno da bi video kako joj boja sija kroz obraze. Osetila je kako joj pažljivo širi bedra, a zatim kako mu se koleno smestilo između njih. Pritisak njegovog kolena na njenu picu naterao ju je da se lagano zatrese.

„Ti si napaljena prljava kučka, zar ne? Čak i u snu?” Prošaputao joj je na uho i ona je ponovo lagano zadrhtala.

Zatim je počeo da je ljubi u vrat, pa niz ramenu kost i sve do njenih grudi. Osetila je kako je pomera na bok i kako joj diše na bradavicu trenutak pre nego što ju je uzeo u usta. Zadovoljstvo je bilo neizdrživo i bila je sigurna da će se uskoro otkriti. Zatim je pažljivo zagrizao. U početku ju je nežno grizao, testirajući da li će se probuditi. Onda je zagrizao jače. Zadovoljstvo se pretvorilo u bol i shvatila je da steže šake.

Goran je nikada ne bi ovako povredio i ta sramna pomisao ju je još više uzbudila. Provela je sledećih petnaest minuta vrišteći u svojoj glavi da je pojebe, ali on je to vreme proveo igrajući se njenim sisama i drugim osetljivim delovima tela. Konačno mu se ruka spustila niz njen stomak i naslonila se na njenu picu. Osetila je kako joj širi butine i smešta se između njih. jebanje u uspavanu pičku

Mogla je da oseti njegove noge uz svoje i shvatila je da ne nosi pantalone. Trenutak kasnije podigao joj je kukove i glavićem protrljao njen mokar ulaz u ribicu. Polako je ušao i ona je odmah eksplodirala! Borila se da ćuti, da nastavi da se pretvara da spava, ali njena pica je pulsirala uz njega i bokovi su joj se pritiskali napred.

Počeo je da je tuca ujednačenim ritmom. Dugo ju je tako jebao, snažnim ali tihim pokretima. Dok se nabijao duboko u nju prstom je mazio njen klitoris u mekim krugovima. Nastavio je da joj muči sise, naginjući se napred da ih ujede. U svakoj sekundi Helena je uživala, bila je jebana kako je želela, živela je svoju fantaziju.

Osetila je kako se izvlači i podiže je. Pritisnuo je glavu svog kurca, veoma mokru od njenih sokova, na njen šupak. Tada je za trenutak otvorila oči ali je nije primetio. Htela je da ga zaustavi pretvarajući se da se sada probudila. Anal nije bio nešto u čemu je uživala i upravo se spremala da ga zaustavi kada je počeo da joj šapuće na uho: „Znam da si budna kurvo, ali voljan sam da se i dalje pretvaram da nisi.“

Dah joj je zastao u grudima i pitala se da li da nastavi da se pretvara. “Drago mi je da si igrala igru i uživala, ali sada ću da te jebem u dupe i neću da budem nežan. Dozvolićeš mi jer ću u suprotnom da obavestim tvog dečka da si bila tako nestašna mala kurva. Jasno?”

Nije mu odgovorila. Polako je gurnuo glavu svog penisa u njen šupak i ona se ugrizla za usnu od bola. Do tada se grozila anala… ali te večeri, u tom trenutku, u svojoj fantaziji… počela je da uživa! I zaista nije bio nežan, njegov penis joj se snažno zabio u dupe i ona je mogla da oseti kako mu jaja lupaju po njoj. Snažno ju je jebao i ona je sada ispuštala tihe uzdahe kad god bi se nabio u njenu guzu. analna jebačina fantazija

Nije dugo trajalo jer se već istrošio u njenoj pičku. Izašao je iz njene guze, počupao je za kosu i pokrio joj lice svojom spermom. Držala je oči zatvorene ali je usta blago otvorila, želela je da okusi njegovo seme. Polako se povukao. Čekala je da vidi šta će sledeće uraditi, ali on ju je samo ostavio tamo potpuno otkrivenu. Čula je kako ustaje i oblači se. Tek tada je shvatila da to nije bio njihov drugar iako bi u kući trebalo da spavaju samo njih troje.

Ležala je još nekoliko minuta, a potom počela da se oblizuje i da guta ostatke sperme sa lica. Zatim je pažljivo obrisala lice sa prekrivačom, pronašla gaćice i pantalone i obukla se. Kada je bila upristojena, pritisnula je svoje bolne sise uz Goranova leđa koji je hrkao na podu i zaspala.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 10 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 2.188 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!