Privatni Časovi Kod Jelene

1.

 

Šest meseci sam išla na privatne časove engleskog jezika kod gospođe Jelene. Ona je imala 45 godina. Bila je udata i imala je ćerku mojih godina. Ja imam 22 godine. Profesorica Jelena je bila kućni prijatelj sa mojim roditeljima, godinama unazad. Odličan je profesor i kao osoba, zaista je veoma fina. Visoka je, vitka, plave kose i plavih očiju. Oduvek smo imale posebno srdačan odnos. Kad god bih došla kod njih na čas sama ili sa roditeljima, poljubila bi me i zagrlila.

Govorila im je kako sam prelepa. Dva puta nedeljno sam dolazila kod njih na čas. Kada bi joj muz bio tu, čika Sima, uglavnom bih pričala sa njim o raznim temama dok je ona vršila pripreme za čas. sexy milf profesorica

Profesorica Jelena i ja lako smo nalazile teme za razgovor ali naravno na engleskom jeziku. Teme o kojima smo pričale su bile uglavnom opšte, kako mi je na fakultetu, i tog tipa. Nikada je nisam gledala kao osobu sa kojom bih mogla da imam nešto više od odnosa profesor-učenik. Mada mi je jednom kroz šalu rekla kako sam zgodna i kako je šteta sto nemam nekog dečka. Ili sam barem ja to shvatila kao šalu.

Bio je četvrtak i došla sam na čas kod profesorice Jelene. Veoma srdačno me je dočekala, u bade mantilu jer sam došla ranije, a ona je spavala do tad i nije stigla da se obuče. Rekla mi je da se raskomotim i da sednem, a da će ona uskoro da dođe. Čika Sima je otišao na pecanje i trebalo je da se vrati uskoro. Rekla je da ide samo da se obuče. Otišla je u svoju sobu ali vrata nije zatvorila već su ostala dovoljno otvorena da se vidi šta radi. Ja sam kao i obično pošla ka kupatilu da operem ruke. Dok sam prolazila pored njene sobe, shvatila sam da vrata nisu dobro zatvorena.

Zastala sam na trenutak i zagledala se jer mi moja radoznalost nije dala mira. Profesorica je laganim korakom prošetala potpuno gola od ormara do kreveta na koji je stavila odeću koju je uzela. Sagnula se i počela da oblači prvo samodržeće čarape sa čipkom na vrhu. Podigla je pogled i videla kako je zbunjeno posmatram. U tom trenutku osećala sam se kao da ću u zemlju propasti. Potrčala sam do toaleta i zatvorila se. Gledala sam se u ogledalo i nisam mogla da verujem da mi se dopala moja profesorka. Bilo me je sramota da se vratim u sobu. Zavukla sam ruke u gaćice i počela sam da se mazim po pički jer sam se napalila kad sam videla golu profesorku.

mlada plavuša trlja ribicuSela sam na ivicu kade i počela da trljam klitoris. Jako mi je prijalo i bila sam jako napeta i napaljena. Zamišljala sam kako mi profesorka liže macu i malo mi je falilo da svršim. Prošlo je desetak minuta i čula sam vrata. Znala sam da je izašla iz svoje sobe i da je otišla u dnevni boravak. Viknula je pozivajući me da dođem i da je spremna za čas.

Jedva sam naterala sebe da krenem. Izašla sam I krenula ka dnevnoj sobi gde me je ona čekala. Sedela je za stolom i pušila cigaretu. Ponašala se potpuno normalno, kao da je nisam videla golu kako se oblači. Bilo mi je mučno i neprijatno, a posebno što su mi gaćice bile vlažne. Zar sam se ja to napalila na ženu? Počela je da mi objašnjava lekciju ali ja je nisam ništa slušala. U glavi mi je bila samo njena neobrijana pička i sise koje odolevaju gravitaciji.

Ne znam zašto ali mene je ona jako palila. Taj način na koji hoda, priča. Ali nikada nisam sebi dozvolila da razmišljam u tom smeru jer mi je profesorka a i udata je, ima muža. A ako ništa od toga, dosta je starija od mene i kućni smo prijatelji. Sama pomisao na seks sa profesorkom, koja se druži sa mojim roditeljima i po godinama može mama da mi bude me je nenormalno palila.

Ugasila je cigaretu i slučajno me dodirnula. Osetila sam neki grč u stomaku. Pitala me je zašto sam danas tako odsutna. Rekla mi je da se opustim i da je sve okej. Počela je da me mazi po kosi, da je uvija među prstima. Uzvrtela sam se na stolici i bilo mi je jako čudno. Srce mi je sve brže kucalo. Posle par poteza, bila joj je ruka u mojim mokrim gaćicama. Rekla je da nije znala da me tako privlači a da je znala, odavno bi se nas dve družile. Spustila sam ruku i dodirnula joj pičku koja je bila dlakava što me je još više uzbudilo.

Njena pička je bila vlažna koliko i moja. Bila je raširena i velika. Rekla mi je da sam baš uska i da takve voli najviše. Kada sam počela da joj guram prste u njenu tako mokru pičku, duboko je disala i stenjala. U jednom trenutku se našla među mojim nogama. Moja profesorica Jelena mi je lizala pičku sočno i kao niko do tada. Bila je željna moje pičke i ja njenog jezika. Plašila sam se, nisam znala šta me je snašlo ali moje telo nije moglo da se odupre strasti i želji.

Znala je šta ženi prija i radila je sve što volim. Toliko je dobro lizala, sisala i ljubila moju mačkicu da sam se izgubila potpuno. Grickala mi je usne, jezikom je pravila kružne pokrete masirajući je. Gurnula mi je srednji prst i zacvilila sam. Polako ga je gurala u mene i vadila, lizuci me. Nisam vise mogla da izdržim. Neko je pozvonio na vratima ali moje telo se raspalo, i u tom trenutku počela sam tako jako da svršavam. profesorica učenici liže pičkicu

Drugom rukom mi je začepila usta da se slučajno ne bih čula kako doživljavam tako jak orgazam. Stisnula sam joj glavu butinama ne želeci da prestane da me liže. Kada sam prestala da se grčim, rekla mi je kako sam joj ostala dužna i da cu sledeći čas morati ja nju da zadovoljim i da ću tako platiti čas.

Brzo je ustala, spustila svoju suknju, a ja navukla svoje farmerke. Otišla sam do kupatila, a ona da otključa vrata. Umila sam se i sabrala. Dosao je čika Sima. Nisam bila spremna za susret sa njim ali morala sam. Pozdravili smo se, ja sam brzo pokupila svoje stvari i rekla sam da moram kući da krenem jer smo čas zavrsile za danas. Profesorka me je otpratila do vrata i šapnula mi je da se sutra vidimo kod nje opet u ovo vreme. Poljubila me je u usta dok se čika Sima presvlačio u drugoj sobi. Krenula sam kući pogubljena, i jedva sam čekala sutra da se opet igramo.

 

2.

 

Pre nego što sam danas pošla na čas kod profesorke Jelene, razmišljala sam šta ja to radim. Krenula sam i usput sam svratila u prodavnicu da kupim žvake. Na štandu sa povrćem ugledah krastavac fine veličine. Poveći. Prošlo mi je kroz glavu šta bih mogla njime danas da uradim. Kupila sam krastavac i zaputila se ka profesorkinoj kući…

Kao i juče, otvorila mi je vrata i poljubila me, u usta. Šokirala sam se, zar ćemo se od sad krišom tako pozdravljati? Videla sam cipele čika Sime i pitala da li je kući. Rekla je da ga je danas bolela glava i da nije mogao da ode na pecanje. Dok sam skidala jaknu, i raskomotila se, profesorka mi je rekla da ćemo se igrati, ali ćemo biti pažljive.

Sela sam kao i obično, sačekala Jelenu da se spremi za čas. Iz sobe pored izašao je čika Sima i rukovali smo se. Nisam smela da ga pogledam u oči. Kao da mi je na čelu pisalo šta smo sinoć radile. Profesorka je rekla da mora da se istušira jer nije stigla, a da nas dvoje pričamo jer biće brza. Tako smo se zapričali čika Sima i ja. Rekao mi je kako je profesorka od sinoć bas raspoložena i da ne zna šta joj je ali da mu je drago.

Zagrcnula sam se jer sam znala da je zbog mene takva. Zamišljala sam je kako se tušira, kako trlja belom penom svoje divno telo. Kako prelazi prstima po svojoj maci, kako je pere i masira. Čika Sima je rekao da ide da spava, a da se ja osećam kao kod svoje kuće. Otišao je u sobu pored. Moja mašta mi nije dala mira, toliko sam imala želju da tog časa odem u kupatilo i poližem pičku profesorki. Toliko sam je bila željna, samo da je dodirnem, da je osetim. Nekako sam se sabrala da ne odem do nje i ostala da je čekam.

Zažmurila sam, otkopčala sam farmerke i počela sam da mazim svoju mačkicu. Prelazila sam prstima po njoj, dok sam zamišljala profesorku kako se tušira. Zamišljala sam je golu, njene sise, dlakavu pičku koja je mislim uvek vlažna i spremna. Obožavala sam svoju napaljenu profesorku. Misli mi je prekinula profesorica koja je izasla u haljini iz kupatila, i uhvatila me na delu kako trljam svoju pičku dok je zamišljam.

Prišla mi je i pitala me je da li o njoj razmišljam, a ja sam priznala da mi je samo ona na pameti od juče. Sela je do mene, uzela moju ruku i stavila je među svoje noge. Tada sam ukapirala da nije imala gaćice. To me je dodatno napalilo. Znala je da ćemo se družiti i nije obukla gaćice.

Jako sam želela da osetim ukus njene tek oprane neobrijane pičke. Čučnula sam ispred nje i dobro navlažila usta dok sam je mazila po maci. Čim sam joj jezikom pičku dotakla, osetila sam kako iz nje cure sokovi njene želje. Bila je predobrog ukusa. Lizala sam je, kružnim pokretima sam joj trljala klitoris. Gurala sam joj jezik u pičku. Bila je baš raširena, klasična jebana pička. Njeni sokovi su mi bili po licu, sva sam bila mokra. Jezikom sam joj mazila ulaz u pičku, nadrazujuci je svojim toplim dahom. Bila je vrela, usne su joj bile otečene i nabrekle. Jako je bila željna i napaljena. učenica i profesorica u krevetu

Tada sam izvadila iz torbe krastavac koji sam kupila. Iznenađeno me je gledala i znala je da ću je zadovoljiti njime. Oblizala ga je i dobro ga je navlažila. Gurnula sam joj krastavac u dlakavu napaljenu pičku. A onda sam ga izvadila i polizala ga da osetim još bolje ukus njene matore mokre pičke. Rekla sam joj da ustane i da se prebaci preko stola, da mi ostavi svo pravo na pičku i guzu. Poslušala me je. Profesorkina guza je bila prelepa, bez celulita, i zategnuta. Ugrizla sam je za tako dobro dupe, a ona je tiho jauknula.

Znala je da mora da bude tiha jer joj muž spava u sobi pored. Stavila sam joj debeli krastavac u pičku. Njena pička ga je progutala. Gurala sam ga, jebala sam je, dok sam joj prstom masirala anus. Moja pohotna profesorica se tako dobro nabijala na krastavac. Njena pička ga je gutala, i gutala, kao da joj je bilo malo. Potpuno je bila pomahnitala, jako se nabijala, dahtala je, trudeći se da se ne čuje. Stavila sam joj prst u anus i tada je se žestoko nabila na krastavac i počela da svršava kao luda. guranje krastavca u dlakavu pizdu

Tada su se čula vrata od susedne sobe i znale smo da se čika Sima probudio. Otišao je u toalet, srećom nije kod nas u sobu ušao. A profesorka se držala se za sto, dok su joj se mišići pičke tako jako grčili da nisam mogla da pomerim krastavac koji je bio u njoj. Stisnula ga je. Onda kad ga je pustila, izvadila sam ga i stavila brzo u ranac.

Ona se uspravila, namestila haljinu a ja ponovo zakopčala svoje farmerke i namestile smo se kao da učimo. Taman smo se iskulirale, pogledima smo rekle sve a čika Sima je pokucao na vrata. Pitao je kako nam ide, a profesorka je rekla da je super i da sve znam. Rekla je da brzo učim i da ću poloziti taj ispit sigurno. Izašao je iz sobe a nas dve smo tako misteriozne ostale da učimo ali sada stvarno.

Našu tajnu čuvamo jos uvek i družimo se povremeno….

(Visited 611 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

1 thought on “Privatni Časovi Kod Jelene

    Svečenik | SeksPriče

    (8 фебруара, 2021 - 9:50 pm)

    […] svečenik sa nekih 37, 38 godine, visok, divnog tijele, crne kose i tamnih očiju. Kad je govorio činilo se kao da se tresu planine imao je dubok, muževan glas. Selom se brzo pročuo […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.