6 februara, 2023

Prije 2 mjeseca sam počeo da spavam sa mojm snajom

Prije 2 mjeseca sam počeo da spavam sa mojm snajom, ženom mog starijeg brata. Imam 24 godine i desilo se sasvim slučajno, prvi put, a nakon toga mi je priznala da se duže vremena ložila na mene tako da smo nastavili. 2-3 odonsa sedmično i nije nam bio problem jer živimo u istoj kući. Prije 10-ak dana mi je priznala da ima još jednog ljubavnika i da bi željela da u isto vrijeme bude i sa obojicom. Iskreno, malo mi je odvratno dijeliti krevet sa muškarcem, ali pristao sam. Obzirom da je bila specifična situacija ja i bratova žena juče smo otišli u hotel, a nakon nekih pola sata stigao je i taj njen ljubavnik. Nije mi željela reći o kome se radi, a kada sam otvorio vrata da uđe šokirao sam se kada sam vidio mog rođenog oca. Prvo sam pomislio da nas je razotkrio, gledao sam okolo gdje je brat i baš sam se ušlašio, a onda je tata rekao: “Šta si se ukipio, ulazi unutra da snaja ne čeka … naljutiti će nam se!” Tada mi je bilo jasno, TATA JE NJEN DRUGI LJUBAVNIK! Odvratan osjećaj, pogotovo kada sam kasnije saznao da se on i snaja znaju mnogo duže i da se snaja udala za brata samo kako bi bila blizu tate. 7 godina su u vezi… Ženim se za 3 mjeseca i crv sumnje je proradio, šta ako je i moja vjerenica tatina ljubavnica. GLAVA ĆE DA MI EKSPLODIRA OD MUKE. Ako ništa kada se oženim sigurno neću živjeti u našoj porodičnoj kući!

Prije 2 mjeseca sam počeo da spavam sa mojm snajom, ženom mog starijeg brata. Imam 24 godine i desilo se sasvim slučajno, prvi put, a nakon toga mi je priznala da se duže vremena ložila na mene tako da smo nastavili. 2-3 odonsa sedmično i nije nam bio problem jer živimo u istoj kući. Prije 10-ak dana mi je priznala da ima još jednog ljubavnika i da bi željela da u isto vrijeme bude i sa obojicom.  Iskreno, malo mi je odvratno dijeliti krevet sa muškarcem, ali pristao sam. Obzirom da je bila specifična situacija ja i bratova žena juče smo otišli u hotel, a nakon nekih pola sata stigao je i taj njen ljubavnik. Nije mi željela reći o kome se radi, a kada sam otvorio vrata da uđe šokirao sam se kada sam vidio mog rođenog oca.  Prvo sam pomislio da nas je razotkrio, gledao sam okolo gdje je brat i baš sam se ušlašio, a onda je tata rekao: “Šta si se ukipio, ulazi unutra da snaja ne čeka … naljutiti će nam se!” Tada mi je bilo jasno, TATA JE NJEN DRUGI LJUBAVNIK! Odvratan osjećaj, pogotovo kada sam kasnije saznao da se on i snaja znaju mnogo duže i da se snaja udala za brata samo kako bi bila blizu tate. 7 godina su u vezi… Ženim se za 3 mjeseca i crv sumnje je proradio, šta ako je i moja vjerenica tatina ljubavnica. GLAVA ĆE DA MI EKSPLODIRA OD MUKE. Ako ništa kada se oženim sigurno neću živjeti u našoj porodičnoj kući!Prije 2 mjeseca sam počeo da spavam sa mojm snajom, ženom mog starijeg brata. Imam 24 godine i desilo se sasvim slučajno, prvi put, a nakon toga mi je priznala da se duže vremena ložila na mene tako da smo nastavili. 2-3 odonsa sedmično i nije nam bio problem jer živimo u istoj kući. Prije 10-ak dana mi je priznala da ima još jednog ljubavnika i da bi željela da u isto vrijeme bude i sa obojicom.

Iskreno, malo mi je odvratno dijeliti krevet sa muškarcem, ali pristao sam. Obzirom da je bila specifična situacija ja i bratova žena juče smo otišli u hotel, a nakon nekih pola sata stigao je i taj njen ljubavnik. Nije mi željela reći o kome se radi, a kada sam otvorio vrata da uđe šokirao sam se kada sam vidio mog rođenog oca.

Prvo sam pomislio da nas je razotkrio, gledao sam okolo gdje je brat i baš sam se ušlašio, a onda je tata rekao: “Šta si se ukipio, ulazi unutra da snaja ne čeka … naljutiti će nam se!” Tada mi je bilo jasno, TATA JE NJEN DRUGI LJUBAVNIK! Odvratan osjećaj, pogotovo kada sam kasnije saznao da se on i snaja znaju mnogo duže i da se snaja udala za brata samo kako bi bila blizu tate. 7 godina su u vezi… Ženim se za 3 mjeseca i crv sumnje je proradio, šta ako je i moja vjerenica tatina ljubavnica. GLAVA ĆE DA MI EKSPLODIRA OD MUKE. Ako ništa kada se oženim sigurno neću živjeti u našoj porodičnoj kući!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 8 Prosecna ocena: 2.9]
(Visited 2.848 times, 10 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!