sisanje zrelih bujnih grudi

Prijateljičin Sin

Erotske price

Ivana i Sanja prijateljice su od prvog razreda osnovne škole. Bile su kao nokat i meso, uvijek zajedno, zajedno su se smijale, zajedno su plakale, međusobno se tješile kada je to bilo potrebno. Obje žene, sada već u srednjim četrdesetim, imaju iza sebe jedan propali brak i još uvijek se drže zajedno. Zajedno idu u kazalište na balet ili u kakve špelunke na rock koncerte i plešu zajedno, ukoliko se ne nađe kakav pogodan partner, iako su mnogi muškarci prelijeni ili jednostavno, nemuzikalni.

Neuobičakeno? Nažalost ne, muškarci uvijek žele samo jedno, ali molim bez truda. Obje žene su vrlo atraktivnog izgleda, obje su voljne, ako bi se tako moglo reći, ali su i oprezne nakon negativnih iskustava iz propalih brakova. Jebanje? Rado, ali ne pod svaku cijenu.

Ivanin, u međuvremenu, dvadesetjednogodišnji sin, ima sa svojim bendom prvi nastup u jednom lokalu i Ivana je pitala Sanju bi li išla s njom na svirku. “Jasno da idem“ odgovorila je Sanja. Publiku su većinom činili mlađi ljudi, tako da nije bilo baš nekog pogodnog njihovih godina s kim bi se mogle „potrošiti“ i uljepšati si večer. Jel baš tako?

Obje su se prikladno odjenule, trapke, majce sa reflektirajućim tiskom, baš kao prave rokerice, s upravo skandaloznim cipelama s visokim petama. Obje su se znalački našminkale, jedna duge valovite smeđe kose- Ivana, a druga valovite plave kose-Sonja, a njihovu pojavu pojačavala su i njihova poprsja, koja su mamila poglede mnogih mladića u lokalu.

U prvoj pauzi su dečki iz benda došli do njihovog stola, Ivanin sin Ivan, naravno da je zanao Sanju, dok su ostali blejali u jednu i u drugu. Jedan od njih pokušao je flertati s Ivanom, sasvim je razumljivo da jo je to godilo i bilo joj je zabavno.

Kad su nastavili sa svirkom njih su dvije plesale zajedno, rock na visokim petama, Ivana je flertala s pjevačem, jer je dečko koji joj se upucavao, vokal u grupi i mamac za ženski dio publike, cure su se uvijek palile na pjevače. Sanja nije bila neki glazbeni stručnjak, ali joj je upalo u uho kako bubnjar, a to je bio Ivan, savršeno daje ritam, ima super solaže i to u pravim trenucima, perfektno.

Na kraju večeri pitao je pjevač Ivanu može li ju otpratiti, ona je pogledala u Sonju, preko puta, koja joj je poslala ohrabrujuće signale namigivanjem. Sanja je pak pitala onda Ivana bi li ju on odvezao doma, sada je ona tražila kontakt očima sa Ivanom. Ova ju je gledala malo začuđeno, ali se nije bunila, a i zašto bi, svi imaju ista prava.

Ivan ne da je samo brzo, već i izrazti veselo prihvatio da ju vozi. Uvijek se je divio prijateljici svoje mame i što je bio stariji postajao je sve svjesniji njenih ženskih atributa i stvarno ga je rajcala pomisao na nju i za vrijeme puberteta je često drkao na nju, a popalio je i njenu sliku u bikiniju iz maminog albuma. kevina prijateljica u bikiniju

Njene velike, lijepo oblikovane grudi u gornjem dijelu bikinija, čvrsta guza u uskim tangama, jedan pogled na to u kurac je išau u nebsa u sekundi i čekao oslobođenje u njegovoj ruci. Uvijek si je zamišljao, dok je drkao, da je njegova ruka njena topla, vlažna pička majčine prijateljice. Potisnuo je griješne misli i koncentrirao se na cestu na putu do Sanjinog stana.

„Dođi gore, hoćeš li? “ pitala ga je kad se zaustavio pred kućom. “Da rado“ odgovorio je bez zadrške, a kurac mu se dignuo bez ikakvog povoda, dok se San ja smijuljila u sebi jer je primijetila izbočinu u njegovim trapkama.

Mlađe je slađe, već dvije godine nije osjetila pravi kurac u svojoj pički, dildo nije pravi nadomjestak. Dildo te ne može zagrliti, maziti, hvatati te za cice, navlačiti ti guzove, ljubiti te, igrati se s tobom. Dildo ne ječi, ne stenje, ne uzdiše. Dildo je nula prema pravom muškarcu s tvrdim kurcem, a još mladim.

„Espresso ili kava? “ pitala ge je, “Espresso“odgovorio je. „Smijem li te pitati nešto nepristojno? “ pitao ju je. “Ajde pucaj“ uzvratila je. “Ne nosiš grudnjak? “pitao je „Ponekad“ odgovorila je „Zašto pitaš, misliš li da mi cice previše vise? “pitala je sad ona njega. “Ne naprotiv“ zacrvenio se“ Mislim da su lijepe, sviđaju mi se“ Sjela se do njega na kauč. “Hoćeš li provjeriti kakve su? “Ivan je kimao glavom da neće. “No hajde, ne boj se, ne grizem“ nutkala ga je.

Primila ga je za ruku i prinijela ju svojim prsima. Kroz majicu su se lijepo nazirale njene bradavice. Pažljivo je opipao jednu njenu cicu, naravno da to nisu bile prve ženske grudi koje je držao u rukama, ali ove su bile nešto posebno, nešto za čime je čeznuo godinama. Koliko je puta pomislio „ samo da mi ju je jednom primiti za cice“. Njene prelijepe balone imati u rukama bio je san snova. Pažljivo ju je odvagivao njenu oblinu u ruci.

„Nisam od stakla, Ivane“ ohrabrivala ga je“neće se slomiti ako ju muški primiš, samo hrabro. Znam da si to oduvijek želio, a znam i da si iz majčinog albuma popalio moju sliku u bikiniju“. Trgnuo je ruku unatrag. “Ona je znala za to“ vrtilo mu se u glavi.

Položila je ruku na njegovu natkoljenicu. “Ponosna sam na to što ti se sviđam i što čezneš zamnom. Ja sam žena, a mi to volimo“. ponovno ga je primila za ruku, ali prije nego mu je iznova htjela pokazati put, zaglio ju je i poljubio. Led je bio probijen, postalo mu je jasno da i ona to želi i da će se njegovi mokri snovi ostvariti, jebat će ju sada, tu večer, tu noć.

A Sanja? Naravno da je bila svjesna svega što upravo radi. Zavađala je jednog puno mlađeg muškarca, koji joj je mogao biti sin. , a koji je bio sin njezine prijateljice, a koja je također, upravo tada bila u krevetu s puno mlađim msisanje zrelih bujnih grudiuškarcem. Ništa se ozbiljnog neće dogoditi, radi se isključivo o jebanju, dati se jaedan drugome i uživati. Opustila se.

Ivan je pažljivo, gotovo stidljivo gurnuo ruku ispod njene majice i po prvi puta je osjetio njenu kožu pod rukom, njezin pupak, trbuh, sve je to bilo novo za njega. Vidio je on to i prije, ne samo na slikama, ali sada ju je mogao osjetiti, dirati, gladiti. Ona je ostala mirna i pustila je njega da vodi igru.

Držao je u ruci jednu njenu dojku, ono što je sada doživljavao bilo je čista nula prema osjećaju kao da kroz njega prolazi struja. Ove obline jedne odrasle, zrele žene nikako se nisu mogle uspoređivati s oblinama klinki koje je poznavao. Pažljivo ju je milovao, dok mu je Sanja duboko gurnula jezik u usta, on je prelazio prstima preko njenih bradavica. Njena zdjelica se trzala.

Na trenutak se odmaknula od njega i prevukla majicu preko glave i onda ih je mogao vidjeti u punom sjaju i veličini. Vidjela je njegovo poduševljenje u sjaju njegovi očiju dok ih je zadivljeno gledao, ljubio ih svojim usnama, prinio glavu lijevoj dojci, uhvatio bradavicu usnama i počeo ju cuclati. Uživala je i bila svjesna koliko joj je nedostajalo da bude predmet muške čežnje, žudnje, divljenja.

Trudio se da ne pretjera i da ne izazove neku obrambenu reakciju, nježno je uzeo njenu desnu dojku u ruku i pažljivo i predano ju je masirao, njegov jezik je kružio oko njene bradavice na lijevoj dojci, osjetio je kako se stvrdnjava i uspravlja. Ona je lagano stenjala, što mu je bio jasan znak da je na dobrom putu.

Stalno je, kao u nogometu, mijenjao strane, prebacivao se s jedne dojke na drugu i obratno, dok bi jednu ljubio i lizao, grickao, drugu je obrađivao rukom, prvo lagano, a zatim malo brže i jače, njezino stenjanje, grčenja je jačalo. Brzo je svukao svoju majicu i čvrsto ju zagrlio prislonivši svoje grudi na njene, ljubeći ju jako i duboko. Već dugo nije osjetila muška prsa pritisnuta uz svoja. , a uzbuđivao ju je i lagani miris muškog znoja, dugo je lupao po bubnjevima na bini i znojio se, bilo je to onako pomalo životinjski.

Ustala je. “Jesi za pivu? “ i ne čekajući odgovor otišla je u kuhinjuni ubrzo se vratila s dvije flaše u rukama koje je položila na stol. Otvorila ih je, a zatim je skinula obuću i trapke, sjela do njega i prebacila jedno nogu preko njegove natkoljenice. “Živjeli! “

Uhvatio ju je za guzu i iznova poljubio, priljubila se uz njega, htjela je u potpunosti iskoristiti i uživati u osjećaju da je željena i obožavana, htje je biti iskorištena kao žena, seks s mladim, potentnim muškarcem bilo je ono što hoće. želi biti pošteno izjebana i nadoknaditi dvije protekle godine nejebice.

Ivan je gurnuo ruku među njene butine u njeno međunožje. Konačno je mogao uraditi ono za čime je dugo žudio i osjetio pod rukom kako su joj gaćice mokre u sredini. Dragovoljno je raširila butine kako bi mu omogućila lakši pristup. Nije htio propustiti ovu priliku i zavukao je prst pod njene gaćice u vlažni otvor za kojim čezne. U rukama je držao ženu koja je godinama bila utjelovljenje njegovih seksualnih fantazija, nije moga pojmiti tu sreću i želio ju je čvrsto stisnuti uz sebe, zavapila je za zrakom “ daj mi disati, ne boj se, neću pobjeći. “

Svukao joj je gaćice i uvalio se između njenih nogu. Ugledao ju je, pred očima su mu bile njene vlažne usmine , o kojima je toliko sanjao, a ona je vidjela muškarca među svojim nogama koji zuri u njenu pičku. Brzo ga uhvatila za glavu i povukla ju direktno na svoje usmine. Konačno je trebao raditi ono što je jedva čekala-da ju liže. lizanje zrele pizde mamine drugarice

Ivan je nanjušio strast, ništa ne vonja uzbudljivije od napaljene, vlažne, za jebanje spremne pičke. Položio je ruke na njene natkoljenice i zagnjurio u njenu šumicu, jezikom razmaknuo usmine i lizao od klitića do međice, gurao jezik u nju, cuclajući i gutajući njene sokove, što je dodatno pojačavalo njegovu strast i dodatno ga napaljivalo, imao je osjećaj da će mu kurac izletiti iz kože-Istovremeno je počeo milovati njene natkoljenice s unutrašnje strane, ona je stenjala i uzdisala, uživala je.

Rukama je došao do njenih usmina i razmaknuo ih, kako bi imao bolji pogled na cilj svoje želje. Nije to bila prva pička koju je vidio, ali je to bila njegova pička. Njene ruke su ponovno pritisle njegovu glavu na njenu narajcanu pičku, što je značilo“liži me, sada i još ! “ Rado je slijedio ovaj neizgovoreni zahtjev, a kada je došao do njenog klitorisa počela je cviliti, bez krzmanja je spustio svoje trapke i gaćice do koljena i zagurao joj ga do kraja.

Kada se u punoj ekstazi dočepao njene pičke pale su sve ograde, nije više mogao vladati sobom, ubadao ju je snažno, brzo prijateljicu svoje mame, ona je ispod njega vrtila guzom, izdizala zdjelicu nabijajući se na njega, vrištala od strasti dok ju je njegov mladi, potentni, tvrdi kurac razvaljivao, nije mislila na prijateljicu, ni da je taj mladi jebač njen sin i uživala je u svakom trenutku njihove jebačine.

Žestoko ju je ubadao, nije ni pitao gdje će svršiti, a ni njoj to nije bilo važno, samo je htjela jedan megaorgazam koji je i dočekal, jakim trzajima ispraznio se u nju, osjećajući kako se grči i steže oko njega. Bila je sretna, doživjela je orgazam s pravim, živim kurcem, što je više mogla poželjeti. Bilo je skoro pet sati ujutro, ljubili su se nježno, sretni i zadovoljni.

(Visited 3.568 times, 4 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.