6 juna, 2023

Prijateljica Priskače u Pomoć 2. Deo

0
milfara mu jaše kurac

Njegove ruke su lutale mojim telom dok smo nastavljali da se ljubimo. Zastenjala sam dok me je hvatao za grudi ili stiskao za dupe. Marko je brzo prekinuo naš poljubac i zgrabio moju bluzu i povukao je sa sebe. Pre nego što sam uspela da ga vratim na usta, lice mu je bilo zakopano u dekolteu.

Njegova usta su ljubila, grickala i sisala duž osetljive kože, a ja nisam mogla da zadržim erotski krik dok mi je drobio grudi licem. Posegnula sam iza sebe i brzo otkopčala kopču, a on mi je otkinuo grudnjak i brzo mi progutao desnu bradavicu. Mala bradavica je već bila tvrda i osetljiva i oči su mi se zakolutale dok je toliko sisao da mi je cela areola nestala u njegovim gladnim ustima.

“Toliko dugo želim ove sise, gospođice Dević…. Vesna! Ne mogu da izbrojim koliko sam puta izdrkao kurac na pogled prema vašim dekoltiranim bluzama ili pripijenim džemperima. Držanje i ljubljenje njih je san koji upravo proživljam! ” Uzbuđeno je rekao podigavši pogled prema meni, dovoljno blizu da mi je njegov dah zadirkivao bradavicu.

„I Vesna… uvek sam imao tu jednu fantaziju.“ Zgrabila sam ga za kosu, povukla mu glavu prema meni i poljubila ga snažno. Naravno da je imao “tu” fantaziju, nikada nisam izlazila sa čovekom koji to nije imao. Svaka žena sa velikim sisama zna da svaki muškarac s kojim se zabavlja želi da mu se u jednom trenutku stavi kurac među njih.

Okrenula sam nas okolo dok nije stao uza zid, a zatim sam kliznula niz njegovo telo dok nisam kleknula na pod. Brzo sam mu otkopčala kaiš, a pantalone i bokserice ubrzo su mu bili na podu. Stajao je ukrućen i potpuno sluzav, i dalje sam mogla da detektujem miris druge žene na njemu. Na njega je došao red da zastenje dok sam ga čvrsto stezala i rukujući gore-dole po toj mladoj kurčini istiskivala tečnost iz njega.

Tada sam ga na jednom uzdizanju snažnije uhvatila i držala tako čvrsto da je krenuo da se podiže na prste i dahće sve glasnije. Tada sam se nagnula i počela da mu ljubim i ližem jaja. Gotovo sam zaboravila koliko volim taj slani, jebozovni ukus. Usisala sam jedan veliki testis u usta. Zatvorio je oči i utkao prste u moju kosu.

jebe milfaru u sisePustila sam ga i oblizala ga celom dužinom pre nego što sam gurnula glavić u usta. Oči su mu se napokon otvorile dok sam sisala i slinila po celom njegovom tvrdom penisu. Jednom kad sam bila sigurna da je dovoljno mokar, ustala sam s njega i obgrlila ga svojim mekim grudima.

Nasmešila sam mu se dok sam premeštala svoje sise preko njegovog kurca. Neke žene ne uživaju u ovome i dok se mehanika toga ne oseća posebno dobro, izraz partnerovog lica dok vas jebe u sise, dok oseća lupanje vašeg srca i toplina vaše kože stvara posebno strahopoštovanje i požudu na njegovom licu, što je za mene je ogroman afrodizijak.

“Ovo je ono što si oduvek želeo? Tvoj čvrsti mladi kurac između mojih velikih grudi. Ti si tako nestašan dečko, razmišljaš o meni na ovaj način. Sve vreme se poznajemo i nisi želeo ništa drugo osim da me spustiš na kolena i jebeš me u sise dok ih ne isprskaš! ”

Osetila sam kako mu celo telo trza, a onda je brže nego što sam mogla da reagujem počeo da lansira guste mlazove sperme. Vruća bela strast prskala mi je po vratu i u kosu, preko celih grudi, a nekoliko hitaca otišlo je dovoljno visoko da su mi padne na lice. Bila sam zapanjena, nisam baš znala šta da radim. Bilo je to kao da je svet prekinut i više nisam bila vrela milf sa mladim jebačem, već komšinica Dević sa sinom moje najbolje prijateljice.

Očigledno se on nije tako osećao jer me je podigao sa zemlje i poljubio, čak i ne mareći za to što je neka njegova sperma na mojim usnama. Pre nego što sam to shvatila, vratila sam se uza zid, a suknja i gaćice bile su mi na podu oko zglobova. Prekinula sam naš poljubac, “Marko, moramo da stanem… Aaahhhhhh!”

Odsekao me je kad su se njegova dva prsta uselila u mene. Bila sam toliko mokra da nisam imala nikakav otpor. Borila sam se da udahnem kad je pronašao moje mesto brže od bilo kog čoveka koga sam ikad poznavala i trljao se o njega. Ljubio je moje telo, ponovo me zapaljivajući, oterajući svaki otpor dok mi je ljubio stomak, a zatim se gurnuo uz moju sveže obrijanu pizdu pre nego što je njegov jezik zalepršao po spoljnoj strani pre nego je zaronio u sam centar.

Vrisak mi se razderao dok mi je jezikom obrađivao klitoris, a prstima moju g tačku. Vid mi se zamutio i videla sam zvezde na svom plafonu dok su me njegova ruka i usta odveli do visina koje nikada nisam zamišljala. Bilo mi je teško disati dok mi se stomak stezao u iščekivanju. Nisam mogla da govorim, prsti su na zidu iza mene crtali beskorisne šare dok su pokušavali da pronađu nešto za što bi se uhvatili. lizanje milficine pičke

A onda pad. Talas užitka se spuštao kroz moje telo čineći da drhtim cela. Bez reči, bez krika, samo u ekstatičnoj tišini dok su se moje telo i um razdvajali i vraćali zajedno. Njegova snažna ruka me je sprečila da padnem, jer je celo telo zaboravilo kako da funkcioniše. Tada sam se ponovo zagledala u ovog mladića koji me gledao kao svoju životnu boginju.

Nadala sam se da mi je zadovoljstvo ispisano na licu jer mi se reči još nisu stvorile u mislima dok me samo gledao i povremeno stavljao poljupce u moj struk. Tada je počeo da se diže po mom telu, ljubeći me u usta a njegovu alatku sam osećala snažno na butini. Bila sam šokirana da je ponovo postao tvrd tako brzo, ali nisam stigla ništa da kažem, okrećući me prema zidu i savijajući me.

Ruke su mi se jedva podigle na vreme da glavu ne udarim u zid dok me je okretao u svojoj želji. Dahtala sam kad su mi se njegove ruke pomicale po mom dupetu i ispod nje, osetila sam kako mi je raširio usmine, a zatim sam zavapila dok je uleteo celom dužinom u mene. Nikad do tad nisam bila jebana stojeći uza zid. Niko od mojih ljubavnika nikada nije bio toliko željan.

Bilo je to kao iz pornografskog filma dok sam se savijala, dok su mi se masivne sise njihale na otvorenom, dok su me ruke gurale u zid, vraćajući me na njegov penis. Njegovi prsti su mi se zabili u bokove dok se naslanjao na mene, a jaja su mu se zamahivala napred pri svakom naletu kako bi golicale moj uspravni klitoris.

Nisam mogla da zavapim ili zajaučem jer je svaki put kad je ušao istisnuo sav vazduh iz mene. Tada sam osetila kako mu leva ruka napušta kuk, klizi mi po kičmi i vratu. Osetila sam kako mu prsti prelaze preko temena dok ih nije zakopao duboko u moju valovitu grivu.

Povukao me je za kosu, zbog čega sam se još više savila. Pokušala sam da vrisnem kad sam osetila da je ušao još dublje u mene, ali jednostavno nisam mogla da uvučem dovoljno vazduha. Možda je shvatio šta se dešava ili je možda samo želeo da promeni položaj, ne znam, ali sledeće što sam znala jeste da stojim uspravno podignuta u njegovom zagrljaju.

jebanje milf sa nogama na leđimaUvukla sam dubok vazduh dok me je bez napora nosio do mog kauča. Nežno me je položio, slatko me poljubio, a zatim je rukama prolazio celu dužinu tela dok mi nije došao do zglobova. Podignuo mi je noge, naslonio po jedan zglob na svako svoje rame, a zatim ponovo kliznuo u mene. Glas mi je ispunio sobu dok je zalazio dublje nego što je bilo koji čovek ikad išao. Osećala sam ga u stomaku, kao da mi je sezao u creva dok je uvlačio telo u mene.

“Da li vam se sviđa ova poza gospođice Dević? Da li vam se sviđa kako vas tucam? Recite mi da sam dobar dečko, gospođice Dević!”

“Ahh… ahhh…. da… da… jebi me!!” Bilo je sve što sam mogla da odgovorim. Bio je zver i pokrenuo je životinjski deo u meni. Zastao je na tren pa sam se podigla sa kauča i bacila se na njega za manje od sekunde. Moja desna ruka okružila je njegovu kurčinu i počela sam da ga milujem dok je ležao na podu.

“Ti si tako nestašan dečko! Tucaš ovu jadnu staricu ovim svojim tvrdim oružjem. Kladim se da znam šta si zapravo želeo, prava mračna fantazija zbog koje si razmišljao o meni svih ovih godina. Ne da ti jebeš mene, nego da ja vodim glavnu reč! Da se uzdižem iznad tebe, jašem te dok mi se grudi odbijaju gore-dole. Samo te jebem dok ne vrisneš moje ime i ne prisilim te da mi napuniš zrelu pičku svojom vrelom spremom! ”

Puzala sam po njemu, i dalje ga čvrsto držeći, sve dok mi prorez nije bio direktno na vrhu glavića. Tada sam se jednim pokretom nabila na njega. Oboje smo povikali kad su nam se kukovi sreli, zatvarajući ga u sebi. Ljuljala sam se uz tu divnu osovinu, fokusirajući se na svoje mišiće da bih ga čvrsto uhvatila. milfara mu jaše kurac

Uhvatio me za bokove i kretao se uz mene. Nikad pre nisam videla izraz kakav mi je dao. Možda poznate osobe koje imaju seks sa svojim obožavaocima znaju ovaj izgled. Samo iskreno i potpuno obožavanje. Znajući da sam ja njegova krajnja fantazija, da je sanjao o ovom trenutku iznova i iznova. Da sam ovde davala stvarnost njegovim najprljavijim mislima, to je najseksualnije nešto što sam ikada osetila.

“Gospođice Dević! … Svršiću … Ne mogu …”

“Svrši u mene Marko. Samo pusti i preplavi moju pičku svim onim što si hteo da mi daš.”

Zatvorila sam oči i iznenadila se vlastitim orgazmom kad sam osetila kako se grči u meni. Samo sam tiho zastenjala dok je gunđao ispod mene, pucajući mlaz po mlaz sperme.

Kad smo oboje završili, samo sam pala i legla pored njega. Šok onoga što smo učinili sustizao me je. Šta sada da radimo?

„Posle ove zabave iznenađenja, da li bi želela da odemo i popijemo piće?“ Pitao je posramljeno.

“Baš slatko, nervozno me pozivaš na sastanak nakon što si mi izjebao mozak. Ne troši svoj novac, ovde imam dovoljno pića.” – nagnula sam se i poljubila ga

 

KRAJ

(Visited 2.101 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!