6 juna, 2023

Prijateljica iz Djetinjstva

0
U POZI 69 SA PRIJATELJICOM

Zajedno smo klinci živjeli u istoj kući, zajedno se igrali, koji puta je ona bila mama, a ja sam rijetko bio tata, jer je postojao stariji klinac iz susjedne kuće pa je on glumio tatu. Bila je jednu godinu starija od mene i išli smo u istu osnovnu, kasnije i srednju školu i uvijek sam od nje nasljeđivao školske knjige.

U neko doba sam bio baš jako zaljubljen u nju, samo što joj to nikad nisam otkrio, ustvari jesam, samo što je to bilo nakon više desetaka godina. Kako je poznato da curice ranije sazrijevaju od dječaka tako je ona uvijek gledala starije dečke, a ja sam za nju bio klinac. Mi smo se skoro svakodnevno sretali, razgovarali, družili se, samo uvijek kao dobri susjedi i prijatelji.

Kasnije, odrastanjem ja sam imao svoje društvo, ona svoje, ja sam prošao na jednu stranu ona na drugu. Živjeli smo u istom gradu i znali smo se sretati na tržnici, u nekom centru, popričati i opet svaki na svoju stranu. Nikada se nije udavala, nije baš imala sreće s muškima. A i ja sam se u neko doba razišao sa ženom, nismo se rastali nego smo živjeli odvojeno. Uglavnom već smo bili u visokim zrelim godinama i sreli smo se jednog ljeta na kupalištu na jednoj čistoj i lijepoj rijeci. Ja sam došao s biciklom i stavio sam ručnik na travu, svukao kratke hlače i maju i otišao u vodu.

Malo sam proplivao, ronio, ne previše, nisam više za plivanje na duge pruge, samo osvježavanje. Izašao sam iz vode i otišao do svog mjesta i tamo je na ručniku ležala na trbuhu žena, zgodne figure, ne prekrupna, čvrste, malo oblije i ne premale guze, tamne, kraće kose. Ja sam raširio ručnik, sjeo se, oslonio na dlanove i gledao prema vodi. Bio je vikend i bilo je puno ljudi i puno zanimljivog svijeta za napasanje očiju.

Odjedno začujem poznati glas koji je rekao – što je, starac, gledaš mlade komade? Ja se okrenem i ustanovim da je ona žena koja je potrbuške ležala na ručniku i koja se sada okrenula prema meni ona, moja susjeda i nesuđena ljubav iz djetinjstva. Ja se nasmijem i odgovorim joj da sam baš gledajući ju pomislio kako je ova žena baš dobar komad, a na to je ona dodala- i što ? Jesi li sada razočaran što sam to ja? Ja ju pogledam i odgovorim da nisam nimalo razočaran, već iznenađen kako dobro izgleda s obzirom da znam koliko godina ima.

Ona se nasmije i odgovori da niti ja ne izgledam loše s obzirom da i ona zna koliko je meni godina. I onda ja njoj kažem zna li ona da sam kao klinac bio zaljubljen u nju? Onda će ona meni znam li ja da je bila jako ljubomorna na curu koju sam tridesetak godina ranije oženio i da joj je bilo žao što ona nije na njenom mjestu.

Gledam ja nju, gleda ona mene i kažem joj, baš šteta, tko zna kako nam je moglo biti, možda lijepo, a možda i pakleno. Pitam je da odemo u vodu, ustane i u jednodijelnom badiću je izgledala jako dobro. Svjestan sam svojih godina i ne palim se više na misice i curice, već na dobro držeće polovnjače, a ona je bila upravo to. Dok sam ju gledao osjetim komešanje u gaćama, ona je već krenula prema vodi i okrenula se i pitala –što čekam i ja ustanem. Nisam mogao ne primijetiti da je snimila što se događa u mojim gaćama, nasmijala se i otrčala u vodu. Krenuo sam za njom i dostigao ju.

Polako smo ulazili u vodu. Ona me pogleda i pita me –što je diže ti se na mene? Ja joj odgovorim da sam još uvijek normalno zdravo muško koje voli i želi seksualno uzbuđenje. Bili smo već u vodi do prsiju. Ona me uhvati rukom za kurac i kaže da je i ona još uvijek željna dobrog, uzbudljivog seksa, a da joj se ja uz to i sviđam, a i da je očito, po ovome tu – tad me stisne za kurac- da ni ja nisam ravnodušan prema njoj. SA PRIJATELJICOM U RECI

I onda reče da je sama u stanu i da zašto jednostavno ne odemo k njoj i lijepo se pošteno poseksamo, pa kom opanci, kom obojci. Rekao sam – pa što čekamo onda. Kako je i ona došla biciklom, brzo smo se obrisali i onako mokri, samo smo navukli maje, sjeli na bicikle i brzinom vjetra otpedalili do njene zgrade, za što nam je trebalo petnaestak minuta. Ja sam svoj bicikl zaključao za stalak pred zgradom, a ona je sa svojim ušla u lift i ostavila ga na hodniku. Otključala je vrata i ušli smo u hodnik, zaključala ih je i povela me u sobu.

Odmah mi se bacila oko vrata i počeli smo se žestoko žvaliti i istovremeno svlačiti, što je trajalo jako kratko i bili smo goli, stisnuti jedno uz drugo. Nije imala velike cice, bile su, u odnosu na građu i guzu premale, ali me to nije ni najmanje smetalo. Nismo se prestajali ljubiti. Počeo sam joj jednom rukom gladiti cice, štipkati i stiskati bradavice, a drugom rukom sam ju primio za gustu dlakavu, ali uređenu mačkicu, još na kupalištu sam vidio da joj ne vire stidne dlačice iz badića.

Imala je krasne sviilenkaste dlačice. Čeprkao sam joj po mačkici, mrsio dlačice, razmocao usmine i gurnuo joj prst u pičić. Još se nije navlažila i bila je suha. Ona se sa svoje strane počela baviti mojim macanom, koji je već bio u punoj snazi, stiskala me je, prevlačila kožicu, gladila mi jaja. Povukao sam ju prema krevetu, legla je na leđa, a ja sam kleknuo iznad nje, s glavom između njenih nogu, a kurcem iznad glave.

U POZI 69 SA PRIJATELJICOMUzela je ponuđeno, uvukla je moj kurac u usta i počela ga lizati, cuclati, sliniti. Ja sam zaronio među njene raširene butine, rukama raširio njene usmine i počeo ju jezikom lizati njenu mačkicu, lizao sam joj usmine, lickao klitič, obrađivao ju jezikom od međice do klitića, pa ga gurao unutra, slinio sam po njoj, a i njena pičkica je počela lučiti svoje sokove. Potrajalo je ovo međusobno lizanje i pušenje još neko vrijeme dok ona nije rekla da ga hoće u sebi i da slobodno svršim u nju jer više ne može zanijeti.

Rekla je da prvo hoće da ja budem gore, a onda ćemo s guza do kraja. Legao sam na nju, naslonjen na laktove, ona je raširila svoje noge, savijene u koljenima i stavila jedan manji jastučić pod leđa, da malo izdigne zdjelicu. Uzela ga je u ruku i uvela ga u raj. Pička joj je bila uska, osjetio sam njeno meso puninom svoga kurca. Polako sam klizio u nju, ona je zajecala, a ja sam izustio kako obožavam osjetiti pičku oko kurca. Gurnuo sam joj jezik u usta i ljubili smo se i jebali.

Ona me je rukama držala za guzove i navlačila na sebe izdižući istovremeno zdjelicu, pojačavajući pritisak na svoju stidnu kost i klitić. Znoj je počeo curiti s nas i moj znojavi trbuh je šljapkao po njenom trbušćicu, s mog lica je kapalo na njeno znojno lice. Kroz zube je protisnula- jebi me jako, jebi me, dobro je, dobro. Onda me počela stitskati petama po guzi i zabijati prste u leđa, nabijajući i navlačeći me na sebe. Prašili smo se tako još neko vrijeme, dok nije rekla daj mi ga sada s guza.

Ustao sam, ona se okrenula na trbuh, kleknula na koljena, raširenih nogu i ruku, onako četveronoške i naguzila se. Kleknuo sam iza nje, raširio joj rukama guzove kako bih lijepo vidio ulaz u raj i šupčić. Postavio sam glavić na ulaz i lagano ga gurnu unutra. Jebao sam ju lagano minutu dvije, ona se naguravala guzom na mene, a onda se spustila grudima i trbuhom na krevet i desnom rukom je počela masirati svoju mačkicu i samo je izustila jebi me jako, što jače možeš i napuni me. JEBE PRIJATELJICU S GUZA

Počeo sam ju guziti i nabijati na kurac s osjećajem da ju lupam do maternice. Potoci znoja su se cijedili s mene na nju. Moje grudi, ruke, noge bile su potpuno mokre, kao da sam taj čas izašao iz vode, ali nisam prestajao gurati unutra, izvlačiti ga, nabijati ju. Ona je stenjala, uzdisala, disanje joj je bilo sve više isprekidano, sve je češće zadržavala dah. Jebi, jebi vikala je, osjetio sam grčenje oko kurca, a ona je već skoro pa divljački masirala pičkicu, grčeći se i izvijajući.

Onda ju je protresao jedan, drugi, treći jači grč, nekoliko se puta, stenjući i uzdišući guzom još nabila na mene, što je kod mene izazvalo dodatno uzbuđenje i pojačao sam još jače guslanje po njoj, vikala je puni me, puni me. i onda sam osjetio da iz mojih jaja kreće jedan, pa drugi slap sperme i razlijeva po njenoj nutrini. Još sam ga nekoliko puta gurnuo do kraja dok se nije sve icijedilo iz mog macana.

Ona se srušila na krevet sa mnom na sebi. Prevalio sam se do nje i prebacio na trbuh. Rukom sam joj gladio guzu pa gurao prst u pičku iz koje se cijedila moja sperma i njezine izlučevine. Rekla je da je zadovoljna, ali da to nije sve i da ćemo se lijepo malo odmoriti, otuširati i nastaviti jer imamo puno toga za nadoknaditi, što smo propustili u mlađim danima.

(Visited 1.082 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!