april 15, 2024

Prevarila i Uživala!

0
jebanje matorke u kancelariji

Dobar dan, ja sam udata domaćica u svojim pedesetima i ovo je moja pričica. Ne pitajte o pravim imenima i ostalim privatnim stvarima, nećete dobiti odgovor hehe. Uživajte.

**

Razmišljala sam o tapaciranju nekoliko stolica i saznala za jedno mesto koje se time bavi i koji su odradili sjajan posao mojoj prijateljici. Stolice su bile stare ali veoma kvalitetne od punog drveta i imale su sentimentalnu vrednost. Kao malu, moja baka bi me posela na jednu od njih, čuvala me i hranila. Kada je baka preminula stolice su pripale meni i danas moje unuke se igraju na njima. Ipak, vremenom su se pohabale i trebalo ih je urediti.

Rekla je da su uradili sjajan posao, da nisu bili preskupi i da je vlasnik bio veoma ljubazan. Pristala je da me odveze u radnju svojim velikim džipom jer u moj auto ne bi mogle stolice da stanu. Kada smo stigle, vlasnik Antonio, koji je bio visok zgodan muškarac nekih 10ak godina mlađi od mene, oduševljeno nas je pozdravio.

Dok su on i moja prijateljica razgovarali o tome kako joj se dopadaju njene stolice, činilo se da je nastavio da gleda prema meni zbog čega sam se osećala pomalo neprijatno. Imao je onaj pogled od kojeg se koža ježi i nisam bila baš sigurna da li mi prija i laska ili me plaši. Konačno, kada je pitao šta me zanima, odgovarala sam samo kratkim odgovorima. Videvši moju neodlučnost, predložio mi je da se vratim drugi put kada budem imala konkretnije ideje za svoje stolice.

Bila je to moja greška, nisam imala pravu ideju o tome šta želim a on nije mogao da gubi vreme na neodlučnu mušteriju. Ipak, nakon par dana ja sam odlučila da ga pozovem sa jasnim planom za stolice. Na telefonu je njegov glas bio veoma prijatan i ljubazan i rekao mi je da mogu da dođem sutradan.

Nisam sigurna zašto, ali u želji da se osećam dobro i ostavim dobar utisak, obukla sam crnu usku suknju, svetlo plavu bluzu sa dugmićima, niske potpetice i najseksi donji veš koji sam imala. Iako sam ugazila u pedesete, i dalje sam mogla da se pohvalim lepim vitkim telom. Kada sam stigla dočekao me je sa lepim širokim osmehom, a zatim me pozvao u svoju kancelariju da pogledam neke kataloga. razgovor sa klijenticom

Kancelarija na spratu je kroz velike prozore gledala na radionicu i mogla sam da vidim njegove ljude kako rade na raznim komadima nameštaja ispod nas. Antonio me je poseo na udobnu sofu i pružio mi nekoliko kataloga. Ponudio mi je i čašu vina što sam spremno prihvatila, volela sam dobro vino još od mladosti.

Bio je zauzet za svojim obližnjim stolom i povremeno bi odlazio da se spusti niz stepenice i zada zadatke svojim zaposlenima. Svaki put kada je prošao, pitao je kako sam i pobrinuo se da mi čaša ne bude prazna. Posle nekog vremena je došao i seo pored mene da vidi da li sam odlučila.

I tako počeli smo da ćaskamo. Dok smo razgovarali, činilo se da se iskreno zainteresovao za mene i kako mi je postalo prijatnije s njim, otvoreno sam odgovarala kada je postavljao pitanja o mom životu i porodici. Možda sam otkrila previše jer između vina i njegovog šarmantnog držanja nisam bila iznenađena kada se približio i spustio ruku na moje rame a nakon toga i na moje koleno.

Dok smo dalje razgovarali, njegova ruka je nežno milovala moju butinu tik iznad kolena. Nakon nekog vremena, nastala je duga pauza u našem razgovoru i on je dodirnuo moje lice govoreći mi kako sam lepa. Navikla sam da slušam komplimente u svojoj mladosti, ali već dugo mi niko to nije rekao. Gledala sam njegove gipke usne kako se pomeraju dok me obasipao komplimentima, opčinjena nekim nevidljivim magnetizmom.

Privukavši me bliže, dao mi je mali poljubac u usne. Nije bilo otpora sa moje strane i sa osmehom sam dočekala drugi poljubac. U deliću sekunde, duboko smo se ljubili, otvorenih usta i slobodnih jezika. Bila sam kao tinejdžerka sa rukama oko njegovog vrata, gladno ga ljubeći. Osetila sam kako mu se jedna ruka pomera između mojih nogu, a druga stiska moju dojku.

Začulo se interfon zvono i odmah sam se trgla i odvojila od njega. Antonio je rekao da je to verovatno samo isporuka i da će se njegovi momci pobrinuti za to. To me je na trenutak vratilo u stvarnost i rekla sam mu da sam zabrinuta zbog onoga što radimo i da ćemo lako biti uhvaćeni ako nastavimo.

Antonio se, u svom smirenom maniru, nasmejao, pomerio je sto u stranu i rekao mi da ustanem. Zamolio me je da se okrenem nekoliko puta oko svoje ose govoreći mi kako dobro i seksi izgledam. Nazvao me je, citiram – seksipilna milf. Počeo je da skida moj gornji deo, rekavši da ne treba da se stidim i da krijem svoje najbolje osobine.

Sa bluzom na podu, uzeo je moje grudi u svoje ruke koje su bile veoma tople i osetljive dok su divno milovale moje pokrivene grudi. Stojeći tamo dok me je dodirivao kroz moj čipkasti grudnjak, osećala sam se veoma ženstveno, teško za opisati, ali me je preplavio osećaj da sam cenjena i poželjna. Prošlo je mnogo vremena otkako me bilo koji muškarac, uključujući i mog sopstvenog muža, dodirnuo ili razgovarao sa mnom na tako ljubazan i napaljiv način.

Antonio me je povukao do sebe i ponovo smo počeli da se ljubimo. Tada je znao da sam oduševljena njegovim dodirom, poljupcima i glasom. Moj grudnjak se ubrzo spustio, a njegova usta su prekrila moje tvrde bradavice i zastenjala sam od neverovatnog zadovoljstva. Dok smo se ljubili, Antonio je uzeo jednu moju ruku svojom i stavio na svoje međunožje.

BIO JE TAKO JEBENO TVRD. pušenje kurca u kancelariji

Počeo je da mi šapuće na uho, govoreći mi kako je dobar osećaj i da stisnem jače. Otkopčao je pantalone i odmah sam kleknula, zureći u njegovu veliku izbočinu u donjem vešu. Moj instinkt da mu udovoljim je preuzeo kontrolu i povukla sam bokserice dole kako bih otkrila prelepo oblikovan, tvrd debeo kurac.

Nije bio ogroman ali veoma impozantan i mokar. Polizala sam ga nežno od dna do vrha a onda počela da ga uzimam u usta. Bio je to snažan osećaj, lizanje, degustacija i sisanje ovog veličanstvenog čoveka, zadovoljstvo koje mi je pružilo bilo je i emocionalno i i fizički stimulativno.

Mogla sam da osetim sokove kako mi pune gaćice dok sam pokušavala celog da primim u usta. Ostali kurčevi u mom životu su bili prijatni, ali činilo se da me ovaj posebno oduševio, dajući mi snažan osećaj da sam vredna i potpuno cenjena. Kada je Antonio počeo glasnije da stenje, znala sam da je blizu svršavanja.

Povukao me je gore i jednim grubim pokretom me poseo na sofu, skinuo mi gaćice i otvorio mi noge. Držao je kurac i polako ga unosio u mene. Bio je spor i promišljen, ali svakim potezom je bio malo dublji dok nisam mogla da osetim kako me ceo slasno ispunjava. Nikada nije prestajao da mi daje komplimente, a čak i sada dok me jebeo, hvalio me je zbog mojih vrhunskih usta i moje divne privlačne pičke.

Ubrzo je tempo njegovih udaraca postao sve jači i brži, a onda je eksplodirao. Nije bilo kondoma, nije nam trebao. Verovala sam mu a mogućnost da zatrudnim nije postojala. Tresao me je, razvaljivao, sve na meni je vibriralo dok sam mu svršavala oko kurca. Zgrabio me je za nokove i zabijao se nemilosrdno dok i sam nije eksplodirao, ispunjavajući me semenom. jebanje matorke u kancelariji

Bio je to veličanstven osećaj koji me je činio srećnom i ushićenom. Dugo smo ostali nepomični a kada je on ustao, samo sam ležala, iskrivljenih nogu, svuda po meni sperma i znoj, pokušavajući da dođem do daha i uživim u veličanstvenom orgazmu koji sam upravo imala. Njegov penis, koliko god bio sjajan, samo je jedan deo njega koji sam obožavala.

Gledala sam ga kako se sastavlja, a onda mi je pomogao da ustanem. I dalje sam bila slaba na kolenima, ali je uspeo da mi vrati bluzu i uvuče je u moju suknju. Odabrala sam tapacir, dogovorili cenu i vreme isporuke, razgovarali još par minuta dok nismo shvatili da je verovatno vreme da krenem. Otpratio me je niz stepenice, do mog auta, skriveno me poljubio i oprostili smo se.

Na putu kući, shvatila sam da sam ostavila svoje gaćice kod njega i imala sam izgovor da se vratim na „mesto zločina.“ Nasmejala sam se u sebi znajući da ću ga sigurno ponovo videti.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 1.353 times, 9 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!