30 maja, 2023

Pozirala sam za Sestrića

1
tetka pokazuje pičku svom sestriću

Ovaj događaj se desio pre dosta godina, i dugo sam ga čuvala u sebi. Sada je vreme da sve izbacim iz sebe sa osmehom na licu. Uživajte.

***

Moj sestrić Darko je oduvek bio sladak momak. Još dok je bio u osnovnoj školi, bio je nestrpljiv da pomogne roditeljima kad god bi ga zamolili. Kada je moj muž poginuo u saobraćajnoj nesreći, Darko mi je ponudio da odustane od mature i pomeri je da bi bio sa mnom u vreme moje tuge. Naravno, odbila sam njegovu ponudu jer nisam želela da izgubi godinu dana školovanja zbog mene. Ali cenila sam njegovu ljubaznost i ostali smo bliski, iako je otišao na fakultet.

Tokom prve veće pauze Darko mi je poklonio nešto što mi je promenilo život. „Zdravo, tetka Smiljao“, rekao je veselo preko telefona. “Mama kaže da ti treba popraviti vrata garaže. Mogu li da dođem i da to napokon rešimo?” Bila sam oduševljena i prihvatila sam njegovu ponudu.

Tog popodneva, on je marljivo završavao radove na vratima garaže kada sam došla sa ledenim čajem. Dok smo razgovarali, Darko je video kroz moje kisele osmehe tugu u mojim očima. “Šta nije u redu tetka?”

“Ehhh Darko moj. Razmišljam da bi teča trebao da stoji ovde sada.” Pogledao me je i videla sam da mu je neprijatno slušajući jadikovanje svoje tetke udovice. Ali dok smo razgovarali, delovao je opuštenije i osećala sam se u redu da podelim svoja osećanja o izgubljenom druženju, izgubljenim dodirima, izgubljenoj ljubavi. U 41. godini, bila sam razočarana u sebe, na svoj izgled, na svoje šanse da ponovo budem srećna sa muškarcem.

“Imaš li fotoaparat?” upitao je iz vedra neba.

Setila sam se male digitalne kamere koju je pokojni muž kupio svega par nedelja pre nego što je iznenada preminuo. Mislim da je nikada nije koristio. Probala sam je nekoliko puta od tada na rođendanskim zabavama i na par venčanja. Nisam baš dobra u tome, ali kamera je imala opciju slikanja i davala je prihvatljive fotografije.

“Khm… pa imam kameru jednu malu”, rekla sam.

“Možeš li je doneti?” upitao je.

“Kameru? Zašto?”

„Samo želim nešto da probam“, rekao je sa osmehom.

Pronašla sam je u sobi i dala mu je. Poigrao se s njim i onda je uključio. „Odlična je, slike će biti ekstra. Mogu li da te slikam tetka?“

“Zašto bi me slikao? Nisam ni sređena ni…”

“Ma samo želim da ti pokažem nešto. Možeš li da priđeš tamo pored radnog stola?”

Bila sam zbunjena, ali sam uradila kako je tražio.

„Nasmeši se“, rekao je. Slikao je tri slike, a zatim pogledao ekran. „Baš kao što sam i mislio“, rekao je.

“Šta?”

“Ti si lepa žena sa sjajnim osmehom, a bogami si i ozbiljno fotogenična. Evo, vidi sama.”

Darko je prišao i pokazao mi fotografije. Morala sam da priznam da nisam loše izgledala.

„Hajde da probamo još par“, rekao je odmičući se od mene. „Okrenite se malo prema prozoru.“

Pažnja koju mi je Darko pružao učinila je da se osećam dobro. U tom trenutku, ja sam mu bila model i on je davao sve od sebe da uhvati ono što je video. “Mogu li da te pitam nešto tetka?”

„Naravno“, rekla sam, osmehujući se svom ličnom fotografu.

„Hoćeš li otkopčati tu bluzu samo malo, diskretno?“

“Darko, jesi li me upravo zamolio da otkopčam bluzu?” pitala sam sa drhtavim glasom.

„Da“, rekao je, gledajući me pravo u oči. Ali nije mogao da zadrži moj pogled. U garaži je zavladala tišina. Niko od nas se nije pomerio. Konačno je progovorio. „Izvini što sam to pitao. Ali ti si seksi i samo sam želeo da to vidiš to na fotografijama. Deluješ nekako tužno i bez vere u sebe, a ja smatram da je to pogrešno jer si zaista privlačna.”

Zarumenela sam se. Jel me je moj rođeni sestrić upravo nazvao seksi?

“Polaskana sam što misliš da sam… khm, seksi. Ali ja sam tvoja tetka, znaš.”

“Znam… Bio sam glup što sam ovo pokušao. Ali želeo sam da budeš srećna. Ali… tetka ili ne, i dalje bih voleo da otkopčaš bluzu, samo malo“, rekao je snažnim, uverenim glasom.

Prošlo je mnogo vremena od kada sam sama, više od godinu dana. Trema je bila prisutna, ali samo malo, samo dva tri dugmića ne bi bilo toliko loše. Ili bi? Oklevala sam. Darko je nastavio da me gleda. A onda sam se predala. Spustila sam oči i polako krenula za dugmetom. Onda još jedan. A onda još jedan. Ne znam zašto, ali nisam se zaustavila. Nakon što su poslednja dva otkopčana, uspravila sam se i automatski povukla ramena unazad. Bluza se otvorila, otkrivajući sredinu mog belog grudnjaka.

Darko je napravio jednu fotografiju. “Možeš li mi okrenuti leđa, tetka Smiljo?”

„Da“, rekla sam tiho, i tad sam se suočila sa radnim stolom.

„Možeš li da spustiš bluzu sa ramena?“ Uradila sam kako mi je rečeno. “Okreni glavu i pogledaj u kameru.”

KLIK!

„Sada se okreni i suoči se sa mnom“, rekao je.

Dok sam to činla, bluza mi je skliznula do lakata.

„Nasmeši se“, rekao je.

KLIK!

Srce mi je ubrzano kucalo. Darko se pomerio da bi slikao sa strane. “Izgledaš sjajno tetka Smiljo.”

“Hvala”, rekla sam tiho.

„Hm…, hoćeš li da skineš taj šorts za mene?“ upitao je.

Zastala sam. Šta to radim? Šta će moja sestra reći ako sazna za ovo? Da li kvarim svog sestrića? Samo me je gledao i čekao. Moje ruke su posegnule za dugmetom i otkopčale ga. Povukla sam šlic nadole i obema rukama gurnula šorts na betonski pod.

“Zaustavi se!” rekao je Darko. “Stani tako.” Slikao je četiri pet puta dok je hodao s jedne strane na drugu. “Ove slike su tako seksi!” rekao je smelo. prelepa tetka pozira pred sestrićem

„Kako ti kažeš. Ti si fotograf Darko“, rekla sam dok sam izlazila iz šortsa. Opet sam osetila predaju. Bila sam nervozna, ali više nisam imala kontrolu. “Uradiću šta god hoćeš.” Nasmejao se i ponovo kliktao dugmence na kameri. Znala sam šta će sledeće reći.

„Skini bluzu do kraja molim te.“

Polako sam je skinula i stajala u toploj garaži noseći samo grudnjak i gaćice. Darko je kliktao a zatim mi pokazao rezultate. “Vidiš, izgledaš sjajno”, rekao je. „Želiš li da probamo još nekoliko?“

Nisam mogla da odolim. Koliko god iz ove perspektive delovalo drugačije, u tom trenu sam bila opasno nervozna jer priznajem sa sve to me je opasno, jebeno palilo. Koža mi je bila vlažna svuda, a međunožje mi je bilo mokro!

„Okreni se“, rekao je, a ja sam se povinovala. „Stavi ruke iza leđa kao da ćeš otkačiti grudnjak.“

KLIK!

„Sada spusti bratele sa ramena, a zatim ponovo stavi ruke iza leđa.“

KLIK!

Darko je izgledao veoma siguran u sebe, veoma komandujući, dominantno. “Izgledaš stvarno seksi tetka Smiljo. Ali da li si još uvek u redu sa ovim?”

Samo sam klimnula glavom, leđima i dalje okrenutim prema njemu. Nastupila je tišina, a onda je rekao: „Hteo bih da uradim još par fotografija, ali na tebi je. Kažeš stani kad god želiš i ja stajem! Siguran sam da će ti se svideti. Okej?”

Stajala sam tamo, ćutke, znajući da gleda u moju guzu i noge. Trnci su me obuzeli. Odjednom sam se osećala posramljeno, a ipak, bila sam uzbuđena, seksualno uzbuđena. Prošlo je tako dugo i više nisam mogla da odolim. Htela sam da me makar neko ponovo pogleda kao ženu… pa makar to bio i sin moje rođene sestre, moj sestrić. Htela sam da dodirnem sebe, čak i ako me je gledao.

„U redu“, rekla sam, „možemo probati još nekoliko.“

“Tetka… hoćeš li povući gaćice ispod… Mislim na zadnji deo?” upitao je.

Zadrhtala sam. Ovo je bila crvena linija. Pređi je i ko zna šta će biti. Da spustim gaćice ispod guze? Htela sam da je pređem. Htela sam da vidi moje golo dupe. Polako sam krenula za bočnim stranama mojih belih gaćica i polako sam ih povukla dole. Zaustavila sam se kad su mi bile tik ispod guzova.

“U redu”, rekao je. “Stavi ruke na glavu.” Uradila sam kako je rekao. „Sada malo raširi stopala i stavite težinu na jednu nogu.“

KLIK!

“Prebaci težinu na drugu nogu.”

KLIK!

„U redu, ponovo stavi ruke na zadnji deo grudnjaka.“

KLIKN!

Mogla sam da osetim kako mi znoj klizi niz prorez između mesnatih guzova dok sam čekala njegovu sledeću komandu kao poslušna kučka.

„Otkači grudnjak tetka i pusti ruke da ti padnu na bokove.“ Otkačila sam ga i zadnji deo mog grudnjaka se povukao. „Sada me pogledaj preko ramena“, rekao je.

Polako sam okretala glavu dok mi se pogled nije sreo s njegovim.

KLIK!

Čučnuo je.

KLIK!

Okrenuo je kameru u stranu.

KLIK!

„Okreni se ponovo“, rekao je. Uradila sam to. Nastala je tišina. Nema klikova kamere. Sačekala sam i onda je rekao, “Sad skini grudnjak.”

Uhhhh! Toliko sam želela ovo. Skinula sam i pustila grudnjak da padne na pod.

“Šta sad?” Pitala sam.

„Možeš li da pokriješ grudi rukama i okreneš se prema meni?“

Postavila sam ruke svoje sise. Znala sam da će Darko kada se okrenem videti moj dlakavi intimni deo. I to sam želela. Želela sam da me vidi. Oči su mu se raširile kada sam se suočila sa njim. Pogledao me je gore-dole i onda, KLIK! KLIK!

„Hoćeš li sada skinuti gaćice, molim te?“

Pogledala sam ga dok je podizao kameru. Pokazala sam mu svoje sise, a onda sam se nagnula napred da spustim gaćice do članala. Dok sam se ispravila, KLIK! Onda još jedan KLIK! A onda još jedan, dok sam stajala potpuno gola ispred njega.

„Prelepa si tetka“, rekao je. “Izgledaš tako dobro, čak iako sama ne misliš tako.” Njegove oči su nastavile da se kreću po mom telu.

“Hvala ti Darko. To mi je trebalo. Tako si sladak.” Stajali smo smešeći se jedno drugom. Da li je bilo gotovo? Da li da se obučem?

„Hoćeš li još jednu pozu za mene?“

“Zašto da ne. Šta želiš da uradim?” Pogledao me je i videla sam da okleva da pita. “Hajde Darko, reci mi šta hoćeš?”

„Pa… ja sam mislio da jednu ruku staviš na dojku, a drugu na ….“

“Misliš na moju pičku?” rekla sam i sam sebe iznenadila.

Progutao je pljuvačku. „Da“, rekao je, gledajući pravo u nju. “Tvoju pičku.”

Podigla sam levu ruku na desnu dojku i pustila da mi bradavica klizi između kažiprsta i srednjeg prsta. Onda sam je malo stisnula. Povukla sam desnu ruku preko tela i spustila ruku na vrh svog brežuljka, savijajući prste tako da su mi držali vlažne usmine. Sve vreme sam ga gledala kako me posmatra. Prišao je korak bliže, a zatim čučnuo. KLIK! Prišao je još bliže. KLIK! Lagano je ustao. KLIK!

Nastavio je da me gleda, nemo, a onda je polako počeo da spušta kameru iz svog položaja. “Čekaj.” rekla sam, zaprepastivši ga. Počela sam polako, provokativno da stiskam i trljam dojku. Kružila sam rukom po mokroj pički. “Slikaj još nekoliko Darko. Ovo je za tebe”, rekla sam kad sam sela na stolicu u uglu garaže. Nije izgledao siguran da li treba. tetka pokazuje pičku svom sestriću

“Samo napred”, rekla sam. “Samo nemoj reći svojoj mami. Ubila bi me!”

Nasmejao se i počeo da fotografiše. Trudila sam se da ne gledam u izbočinu u njegovim pantalonama dok sam se vraćala da mazim svoju mokru i vreli pičku. Osećala sam se raskalašno i slobodno, napaljeno i vruće. Bila sam žena na izložbi i volela sam to. Znala sam da neću dugo izdržati. Pokušala sam da ne stenjem, ali sam se onda opustila. Postala sam glasnija, brže pomerala prste, podizala kukove više.

Zatvorila sam oči, raširila noge i osetila nalet oslobađanja. Vrištala sam dok me je udaralo, talas za talasom orgazama. Četiri moja prsta bila su duboko zabijena i jebala sam se kao nikada do tada.

To je bio trenutak koji me je vratio u život!

Kada sam otvorila oči, Darko je stajao ispred mene i kadrirao poslednju fotografiju.

KLIK!

Stavio je kameru na klupu. Duboko sam udahnula i izdahnula. “Bože moj!” Rekoh, smeškajući mu se, noge su mi još raširene, grudi su mi se dizale.

Nije rekao ništa. Samo je gledao u mene, sve u mene. Konačno sam se sabrala i ustala. Gola, prišla sam mu i snažno ga zagrlila, pritiskajući karlicu uz njegov tvrdi kurac. Onda sam odstupila.

„Nadam se da imaš dobre slike Darko. Malo je verovatno da ćeš to ponovo videti, barem ne od mene.“

Polako sam se obukla, uživajući u izrazu njegovog lica dok me je u tišini posmatrao. Garažna vrata su bila popravljena, ali nisu bila jedina jer od tog dana i ja sam bila vedrija, pozitivnija, i puna života.

KRAJ!

(Visited 11.131 times, 9 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 23 Prosecna ocena: 4.6]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Pozirala sam za Sestrića

  1. mnogi ce biti smoreni jer nema klasicnog seksa ali ovo je za mene veoma senzualno i erotski.. drugacija prica i to se ceni 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!