30 novembra, 2022
šef joj liže pičku

Jasmina je došla veoma rano u kancelariju, ovo je značajan dan, njen poslednji u kompaniji. Ona odlazi sa šefovim blagoslovom i sjajnom referencom da pređe na uzbudljiv novi posao. Nema sumnje da će kasnije biti neka vrsta oproštajnog okupljanja. Nakon toga Jasmina namerava da reši neke nedovršene poslove.

Njen šef, Dragan, kome se veoma divi i za kojim potajno žudi, bio je dosledno profesionalan i korektan u svom ponašanju prema Jasmini, koja se zauzvrat pokazala kao izuzetna koleginica. Međutim, u poslednje vreme došlo je do suptilne promene. Otkako je najavila odlazak, Jasmina je primetila da je šef odmerava, posebno oduševljen njenom zadnjicom.

Poigrala se ovim ne toliko diskretnim pogledima i malo promenila svoj izbor odeće: majice malo uže, suknje malo kraće, ali ništa preterano očigledno. Uvek oprezna u izbegavanju romanse na radnom mestu koja bi štetila karijeri, Jasmina je sada planira poseban poklon zbog svog odlaska.

Sedela za svojim stolom, nameštajući štikle. Osvrće se oko sebe da proveri da li je neko gleda dok namešta suknju ispod koje sada nosi najlonke i prozirne gaćice. Poznato je da muškarci vole najlonke… seksi sekretarica u najlonkama

Dan teče dobro, saradnici su naizgled istinski tužni što im koleginica odlazi a Draganov kratak govor je svedočanstvo koliko im je značila kao deo kompanije. Kada svi ostali odu, Jasmina zaključava ulazna vrata i namerno ulazi u Draganovu kancelariju.

“Još uvek si ovde?” Iznenađeno podiže pogled. “Slobodna si, Jasmina. Nema potrebe da gubiš vreme, sada te čekaju novi izazovi.”

„Šefe, svako od nas je slobodan da radi šta god želi, a tvoja kancelarija je sigurno mesto za takve stvari“, odgovara Jasmina zavodničkim pogledom. „U poslednje vreme sam primetila kako me gledaš.“ Jasmina seda na njegov sto i otkopčava nekoliko dugmadi na bluzi, prekrsti noge, otkrivajući svilenkaste butine, cipele joj vise sa nalakiranih prstiju, može li biti očiglednije?

Njena poza je direktna. Uostalom, šta je najgore što može da se desi? Nema šanse da dobije otkaz. „Bili ste savršeni džentlmen i poslodavac, ali iako ja uvek očekujem da se prema meni ophode sa poštovanjem, ponekad volim i da se ophode prema meni… a malo drugačiji način.“

Dragan se naslanja na stolicu, gleda sa uzbuđenjem.

“Gledajte na to kao o mom poklonu za rastanak”, šapuće Jasmina zavodljivo, “u čemu bi uživala pitate se? Želela bi da se igraš sa mojim sisama… ili možda da ti popušim kurac?” – reč kurac je rekla tako seksi da je u trenutku šef zadrhtao. Jeza mu je prošla celim telom.

Ali počeo je profesionalnim tonom: “Suprotno popularnim stereotipima, nisu svi muškarci fiksirani na grudi i sisanje kurca.”

Jasmina izvija obrve, izuva cipelu i podiže jednu nogu na uglačanu ploču stola, pružajući Draganu pogled sve do njene suknje. „I druga noga“, kaže on preuzimajući kontrolu; kao i uvek, tihi autoritet u njegovom glasu izaziva seksualnu drhtavicu u Jasmininoj kičmi. Adrenalin raste, poslušno postavlja obe noge na sto, primamljivo otkrivajući svoje obrijano utočište kroz prozirne gaćice i naginje se uz uglačan gornji deo, osećajući uzbudljivu mešavinu izloženosti i ranjivosti, kolena razdvojenih u implicitnom pozivu.

Dragan odlučno ustaje, naginje se i gura Jasmininu suknju oko njenog vitkog struka. „Potpuno nemoralna i veoma mokra“, najavljuje on sa odobravanjem, u pantalonama već čvrsta erekcija koja se napreže da bude oslobođena. Jasmina gleda diveći se ispupčenju na njegovim pantalonama.

„Onda bi trebalo da uradite nešto u vezi sa mojim nemoralnim, droljastim ponašanjem“, prede ona. šef joj liže pičku

Bez predigre, Dragan spušta usta na njenu pulsirajuću picu, jezikom ispituje preko gaćica koje ubrzo sklanja pa nastavlja između njenih usmina i sisa njen nabrekle klitoris. „Uhhhh, molim te, radi to zauvek“, Jasmina je iznenada svesna da je dala glas toj misli.

Nema veze, ovaj čovek definitivno zna kako da oralno obradi devojku. Njeni kukovi se povijaju o radnu površinu dok on vešto dovodi prelepu mladu ženu do ivice orgazma. Onda prestaje. Ona se namršti od razočaranja. „Okreni se i nagni se preko stola, vreme je da budeš kažnjena za drskost i provokaciju.“

Razrogačenih očiju i drhtava Jasmina krotko pristaje; ovo nije bilo uključeno u njen plan igre, da li bi trebalo da preseče sve i pobegne? Istovremeno, Dragan se pita da li je otišao predaleko, prerano? Na njegovo zadovoljstvo, Jasmina odlučno ostaje na mestu. „Licem nadole, gore na vrhovima prstiju, predstavi mi svoju zadnjicu“, komanduje Dragan, posedujući trenutak.

Napeta od iščekivanja, Jasmina se pomera u poziciju nakon čega je šefova ruka udarila njenu čvrstu guzu, po pola tuceta šamara svakom guzu, a zatim skreće pažnju na donje obline i butine. Jasmina dahće i migolji se dok njen zadnji deo počinje da sija, peckajući pod Draganovim dlanom. Zaboga, ovo je brzo eskaliralo, jednog trenutka zavodnica, a zatim pokorna kučka. Niko je nikada ranije nije udario; to je uzbudljivo opasno i uzbuđujuće, a Jasmina ne pokušava da se odupre. Zadnjica je sve vrelija i crvenija… nije sigurna da može da se nosi sa mnogo više.

“Molim vas!” Jasmina jeca.

“Molim vas, šta?” pita Dragan.

„Molim vas prestanite!“

„Šta da radim sa tobom Jasmina? Očigledno, sve ovo vreme moja najbolja radnica je skrivala unutrašnju drolju.“

“Molim vas jebite me.”

“Kako? Prstima? Kurcem?”

“I jedno i drugo…”

„Da li zaslužuješ i jedno i drugo?“

„Da, želim, zaslužujem, trebam to“, hitno odgovara Jasmina.

“Znači, moliš?”

„Molim“ – ona širi noge.

Draganovi prsti vešto nalaze put između Jasmininih butina, a ona dahće, entuzijastično se previjajući dok on uvlači dva prsta unutra. „Probaj kako si sočna“, naređuje, držeći joj prste zalizane od požude na ustima. Jasmina ih pohlepno sisa, pa ga pogleda.

“Želim da mi vaš kurac ispuni pičku.” sekretarica izjebana u kancelariji

Džentlmen prihvata i prste brzo zamenjuje njegov kruti kurac.

“Oh, da… predivan kurac… jebite me!”, iskreno stenje ona.

Njihovi kukovi kruže zajedno, Dragan je zakopan u Jasmininu čvrsto stegnutu pizdu, pritisnut uz njenu vruću guzu. Stežući njene bolne guzove, on jebe bivšu koleginicu s leđa, nemilosrdno se zabijajući u njenu vrelu pičku. Daleko od toga da je pasivna, ona se namešta, odlučna da primi svaki centimetar, rastegnuta i ispunjena, divljački trljajući svoj pulsirajući klitoris dok se tuca.

Intenzitet je neodoljiv, zagušene zajedničke želje su konačno udovoljene do krajnjih granica. Bedra drhte nekontrolisano dok intenzivni talasi zadovoljstva preplavljuju njeno telo, Jasmina svršava glasno i nesputano dok Dragan prska duboko u nju i njihov zajednički orgazam eksplodira.

Bio je to predivan poslednji dan na poslu.

KRAJ!

(Visited 855 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Poslednji Dan na Poslu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!