6 juna, 2023

Posao i Zadovoljstvo 4. Deo

0
crnac mu se nabija u ženu

Nastavio sam sedeti i osluškivati. Čuo sam pauzu u akciji, i ono što je zvučalo kao da se Laura kikotala, zatim sam čuo Suzan, poprilično prigušeno “… Ti si tako nevaljala devojka.”

Moj krvni pritisak je skočio. U grlu mi je bila knedla, nisam mogao da se pomerim. Nikada nisam tako pažljivo slušao neki događaj. Moja žena je bila u drugoj sobi sa mojim šefom i mojom sekretaricom, koji su oboje bili goli! Ne samo da su bili goli, već su se i jebali! U glavi mi se počelo vrteti.

Čuo sam Lauru: “Da, slikaj nekoliko ovakvih… možeš prići bliže, slobodno.” Nekoliko minuta sam slušao kretanje kreveta, očajnički sam želeo da vidim Suzan kako se ponovo pojavljuje kroz vrata – a osećao sam se previše neprijatno da bih prišao i pozvao je. Prošao je još jedan minut, i još jedan – a onda sam ponovo čuo Lauru: “Evo, sad ću dfa ti pomognem.” a zatim Trent “Uhhhh!”

Panično sam sedeo uspravno, šta se dođavola dešava – morao sam da vidim. Tek što sam počeo da ustajem, ponovo sam čuo Lauru: “Imaš neverovatne sise Suzan.” Vrtelo mi se u glavi, morao sam da pređem tamo, ali nisam se pomerio. Šaputanja iz susedne sobe, nisam uspeo da se snađem. Stajao sam, čekao, prošao je još minut, prošao sam nekoliko koraka prema vratima, zastao – koračao na mestu. Prošao je još jedan minut.

“Oh! O moj Bože! Jebote!!” – bio je plač, ali ne od Laure.

Ceo moj svet se smrznuo, razbio. Suzan je upravo povikala od zadovoljstva – a onda tišina. Otrčao sam do vrata. Dok sam skretao za ugao, video sam ženinu haljinu na podu, njeno seksi čipkasto rublje nekoliko koraka iza nje – kad sam pogledom konačno stigao do kreveta, skoro sam se onesvestio.

Suzanino neverovatno dupe je bilo na vidiku, polako se spuštajući – noge su joj bile oko Trentovih. Užasnuto sam gledao Trentov veliki crni kurac kako polako ulazi u mokru pičku moje žene. Bio je tek na pola puta, ali već dublje nego što sam ja ikada bio. Osećalo se kao da mi je neko zadao teški udarac u stomak.

“Jebote, tako je velik … Oh! … On je … Toliko je velik …” Suzan je savila glavu unazad dok se polako dizala i spuštala, očajnički želeći da u sebe proguta celu njegovu muškost. Trent ju je ohrabrivao čitavim putem. “Nabijaj se dušo. Daj mi tu usku pičkicu … Kako ti se sviđa moj crni kurac?” supruga mu jaše BBC

Njegove ruke hvatale su se za njene velike grudi koje su visile nekoliko cm iznad njega. Sisao je jednu dok je golicao drugo.

“Osećaj … Uhhh! Osećaj je tako neverovatan … tako … jebeno … neverovatan …” Glas joj je utihnuo dok se naginjala prema njemu, strastveno ga ljubeći. Njena potpuno bela guza sada je senzualno poskakivala gore-dole dok su se ljubili – njena pica je sada potpuno primila kurac, gledao sam dok su joj se otečene usmine stezale njegov crni debeo ogroman kurac.

Prišao sam i uhvatio je za bokove obema rukama, čvrsto se uhvativši za njenu kožu – a zatim je čvrsto udario u desni guz. Skoro sam se onesvestio od pogleda na taj prizor. Tada sam primetio Lauru kako izlazi iz kupatila u prozirnoj haljinici. Prišla mi je prilično bezizražajna i stala iza mene, nagnuvši se.

Tiho je rekla “Opusti se… dozvoli joj… ona to želi – već par nedelja mi govori koliko to jebeno želi”.

Uhvatila me za ramena i počela da me masira. “Samo gledaj, svideće ti se.” Ja sam ćutao, šokirano gledajući suprugu na tuđoj kurčini. Spustio sam pogled na svoje pantalone, neobjašnjivo, bio sam čvrst kao kamen. Laura je to primetila, ali ništa nije rekla. Jednostavno je nastavila da mi daje laganu masažu na ramenima dok sam sedeo i gledao svog šefa kako besmisleno jebe moju ženu.

Njeni jauci bili su neprepoznatljivi, nikada je nisam video u takvom seksualnom stanju, ali nisam mogao poreći erotiku i efekat koji je na mene ostavio taj prizor i zvuk. Suzan se nagnula unazad, činilo joj se da joj je udobna njegova impresivna veličina i počela ga je žešće jahati. Pružio je ruku i još jednom je zgrabio njene poskakujuće sise, smirivši ih. “Oh, oh, oh! Jebi me!”

Njeni jauci su se smenjivali … nikada nije bila ovako glasna dok sam ja bio u njoj. Trent je počeo da je mami rečima: “Sviđa ti se ovaj veliki crni kurac – zar ne?” Suzan je sa strašću i iskrenošću odgovorila “Ohh! Da – sviđa mi se! Tako je dobar osećaj … Jebi me Trent!”

“Ima da ti razjebem… rastegnem ovu usku rozu pičkicu… ima da eksplodiraš!” Trent ju je napaljivao, i to joj se dopalo. “Ohhh! Jebi me, nateraj me da svršim! Svršiću!”

NJene oči su bile zatvorene, pala mu je nazad na grudi i čvrsto ga držala dok se pripremala za orgazam celog tela. Trent je nastavio da se nabija duboko i brzo, skoro je dovodeći do ivice – nastavio je da je podstiče prljavim rečima: “Svršićeš za mene Suzan. Svrši za šefa svoga muža. Želim da ta udata pička svrši po celoj dužini moje kurčine!”

Njena erupcija bila je spektakularna, stenjući iz dubine duše. Dupe joj je počelo drhtati dok se držala za Trentova ramena, zatvorenih očiju. Stenjući na način koji nikada ranije nisam video. Činilo se da se njena pička pomera na Trentovom kurcu – iz nje se izlila bela tečnost. Seksualna suština moje žene premazivala je tuđi kurac, a ja nisam ništa učinio da to zaustavim.

Laura je govorila prigušenim šapatom, nisam siguran da li je razgovarala sa mnom ili sama sa sobom “Ovo je najseksi stvar koju sam ikada videla …”

Morao sam se rasteretiti, instinktivno sam otvorio pantalone, izvlačeći čvrsti kurac. Počeo sam da ga mazim. Laura još jednom nije rekla ništa – i jednostavno je nastavila da mi trlja ramena dok smo oboje gledali kako Trent vodi moju ženu do nivoa zadovoljstva koji ja nikada nisam mogao, niti ću moći.

Kada je Suzan konačno prestala da se grči, sagnula se i ponovo poljubila Trenta. Njihove usne koje su se spojile u strastvenom duelu verovatno je bilo najteže svedočiti. Uhvatio ju je za struk, odvojivši je od sebe. Nežno ju je položio na krevet, a njene ogromne grudi su se njihale dok je padala unazad.

Raširio joj je noge. Nakratko sam pogledao njenu sada natečenu i mokaru pizdu – koja više nije bila samo moja. Trent se za svoj kurac, još uvek čvrst i masivan, blistajući od orgazma i sokova moje žene. Ponovo ga je uskladio sa njenom picom. Trent je počeo da je šamara po klitorisu, što je izazvalo otvoreno seksualni zvuk.

Trljao je krupni glavić o njen klitoris, uzrokujući da joj se glava savije unatrag, a noge još više prošire. Sa usana joj je izleteo predivan jauk. Zvuk je bio apsurdan, njena vlažnost se čula.

“Jebi me … molim te. Vrati taj veliki kurac u mene! Želim još!” držala je oči zatvorene dok je preklinjala da je uzme.

“Ne brini Suzan. Jebaću te celu noć. Pa onda ponovo kada dođemo kući … pa sledeće sedmice … sledećeg meseca … ” – Sada se polako ubacio u nju” … sledeće godine … ” – Izvukao ga je malo, zbog čega se ona zgrčila” – … Nastaviću da te jebem. Poslaću tvog muža na službena putovanja i dolaziću tada i jebaću te ceo dan. ”

Tim komentarom zabio se duboko u nju. Vrištala je, izgledajući opsednuta, nemoguće uzbuđena i njegovom masovnom muškošću i njegovim podrugljivim prljavim pričanjem. Noge su joj se polako omotale oko njega. Sada sam gledao dok se nabijao u nju, njegova ogromna crna jaja udarala su je po dnu zadnjice. crnac mu se nabija u ženu

Usmine moje žene tako su se čvrsto držale za njegovu debelu osovinu da je izgledalo kao da joj pica ima vlastiti um. Bili su neverovatnog tempa, Trent je ispružio ruke ispod njenih leđa i stegao je za dupe dok se zabijao u nju. Počeo je da je ljubi u vrat.

Tada me je videla. Glava joj se nagnula u stranu, oči su joj se srele s mojima. Videla me je, videla je moj izloženi kurac, videla me kako drkam na scenu preljube. Nasmejala se, sa ljubavlju. To je trajalo samo trenutak i odmah mu je zarila glavu nazad u grudi.

Održavao je svoju žestoku brzinu i neprestano se zabijao u moju ženu – nije prestajao sa prljavim rečima, jasno primetivši da je to prijalo Suzan. “Čija je ovo pička, Suzan?” Moja žena je mogla samo da stenje u odgovoru “Ohh!” Trent nije popustio “Reci mi dušo. Reci mi čija je ovo pička?”

Sagnuo se i poljubio je pre nego što je mogla da odgovori. Kada se povukao, ponovo je upitao: “Do večeras je bila pička tvoga muža … ali čija je sada?” Ponos me je tukao, ali jaja su se spremala da eksplodiraju. Zagledao sam i nastavio da pumpam svoj kurac. Suzan je stenjala, podlegavši njegovim rečima, oči su joj se čvrsto zatvorile, telo joj se opustilo, predala se njegovom napadu, dozvolivši mu da osvoji njen seksualni identitet, jauknula je najseksi tonom ikada čuo “Ohhh! Trent! To je tvoja pička … To je tvoja pička … Uzmi je!!”

“Uhhhh… Reci mi ko je najbolji kurac koji si ikada imala … Reci mi ko je vlasnik ove pičke!” Počeo je snažno da se ubada u nju.

Laura je šapnula iza mene “Oh … da … ovo je najbolji deo.” Promrmljao sam nekoherentno “… Huh?” um mi se topio. “On će da svrši. To je kao vatrogasno crevo. Mislim da će da svrši u Suzan.” zastala je i nije se mogla suzdržati – “Bože, to je tako nevaljalo perverzno… Sprema se da svrši u tvoju ženu Džim! To je tako jebozovno!”

Suzan je vrisnula “Jebi me Trent! Volim tvoj veliki crni kurac! Uzmi me … uzmi! Svrši u mene !!”

Hteo sam da to prekinem, ali usta su mi bila suva, nisam mogao da govorim. Suzan nije koristila zaštitu, a ako me je pamćenje služilo, ovo je bilo idealno vreme u njenom ciklusu. Gledao sam dok je Trent oslobođen, udarao duboko u nju, žestoko stenjajući – “Oh! Jebiga! Da !!”

Suzan je izbila u sopstvenom orgazmu, zaključala svoje noge oko njega i neverovatno snažno ga uhvatila za leđa. Počeo je da svršava i da izbacuje mlaz za mlazom sperme u periodu koji se činio kao čitava večnost. crnac mu napunio ženu spermom

Jedinstven iskonski trenutak seksualnog blaženstva. Trentove masivne crne loptice čvrsto su se skupljale, lokva tečnosti je iscurila iz pičke moje žene i niz njeno gipko dupe. Odjednom sam spustio pogled i primetio sopstveni nered koji mi je prekrio ruku i pantalone – nisam se ni sećao oslobađanja – nikada ranije doživeo stanje delirijuma i talas zadovoljstva dok je Trent oplođivao moju ženu.

Pogledao sam gore i video da Trent sada ustaje i odlazi u kupatilo. Brzo me je pogledao, palac je podigao gore i dobacio mi osmeh. Nisam mogao da reagujem … samo sam odsutno klimnuo glavom.

Pogledao sam nazad na krevet, gde je izgledalo da Suzan već spava. Nisam mogao da verujem šta se upravo dogodilo, i nisam mogao da verujem da me čeka cela poslovna nedelja u tom hotelu.

KRAJ

(Visited 3.505 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!