8 decembra, 2022

Posao i Zadovoljstvo 3. Deo

Crnac šef jebe svoju sekretaricu

Jedina dugotrajna briga bila je što će Suzan putovati sa mnom. Obično me nije pratila kada sam odlazio na takve sastanke, ali je volela da se pridruži nedeljnim konferencijama – hoteli koji su nas ugostili uvek su bili sa 5 zvezdica, a ona je volela spa centre, masaže, saune, bazene… Samo nisam bio siguran kako će reagovati na to da će Laura i Trent da ostanu u istoj sobi.

Srećom, nakon što sam došao kući i objasnio situaciju shvatio sam da to Suzan uopšte nije previše uznemirilo. Činilo joj se da je zabava zagarantovana zbog moguće drame koja bi usledila ili priča koje bi mogle nastati.
***
Sledećeg utorka smo ostavili ćerku kod tazbine i krenuli na put. Let i vožnja taksijem prošli su bez problema, ali imao sam osećaj da će se atmosfera promeniti čim budemo stigli u hotel. Nameravali smo da se nađemo sa Trentom i Laurom u predvorju, a nakon što smo čekali oko sat vremena, i nismo ih videli, odlučili smo da odemo do apartmana.

Kada smo ušli u prostoriju, naš prvi utisak nije bio ono što smo mislili da će biti. Umesto da primetimo koliko je prostran – i koliko su sve završne obrade i nameštaj bili na nivou, pa čak ni kako nam je pogled bio lep – prvo što smo primetili bili su jauci koji su dopirali iz susednih vrata.

Lice moje supruge je odmah pocrvenelo… mi smo se ukočili slušajući. Čisto kao dan, mogli smo razaznati Lauru u “mukama” strasti, zvučno nagovarajućii Trenta da je jače jebe.

“Jebi me sa tom velikom kurčinom! Jebi me!” Njeni komentari bili su prigušeni kroz zid, ali je vrisnula dovoljno glasno da ih čujemo. Nisam znao kako da reagujem, ali sam znao da će, ako se ne bude stišala, verovatno uznemiriti sve goste hotela na našem ali i na spratu ipod i iznad.

Suzan i ja smo u panici spustili prtljag i krenuli dole. Oboje smo se svesno smejali čitavom vožnjom liftom do predvorja. Lice joj je bilo rumeno za stolom na večeri, ali i primetno uzbuđeno zbog ludorija Trenta i Laure.

Naručili smo vino i započeli obrok sa vrhunskim brusketima, koje smo oboje pojeli. Otprilike petnaestak minuta nakon predjela video sam Suzan kako podiže pogled nasmejana i osetio sam kako mi se dve velike ruke spuštaju na ramena.

“Evo ih!” Trentov glas je bio jasan. “Možemo li vam se pridružiti?”

Odmah sam odgovorio “Naravno, čekali smo vas.” široko nasmejan sam im rekao.

Laura je crvenela dok je sedela, i svi smo razmenili pozdrave. Trent je Suzan poljubio u obraz, kao i uvek. Ubrzo smo svi pili i uživali u divnom obroku sa pet zvezdica. Večera je bila san snova. Prošlo je nekoliko sati i nas četvero smo bili siti, opušteni i bez pritužbi.

Trent je insistirao da svi uživamo u koktelima posle večere u baru, nazdravivši „Dva najsrećnija momka u prostoriji.“

Trent i ja smo kratko razgovarali o strategiji za sutrašnje sastanke, a dve devojke su pobegle u toalet da se osveže. Po povratku, Laura je ukrala Trenta, pretpostavio sam da ga je odvela u njihovu sobu. Jednom kada su nam se sklonili iz vida, Suzan me je poljubila, izgledajući zajapureno dok je govorila “Što više upoznajem Lauru, sve više shvatam kakva je to nevaljala devojka … Jesi li siguran da nikada nije pokušala ništa sa tobom?”

Bio sam šokiran komentarom “Šta !? Ne! Naravno da nije? Šta te je spopalo?”

Suzan se nasmejala i ponovo me poljubila “Nema veze dušo, hajdemo još jednu rundu i vratimo se gore – stvarno želim da budem dobro jebana večeras.”

Već je bila fino pripita, ali nisam se protivio ideji još jednog koktela.

Suzan me je pipala po celom telu dok sam tražio ključ od sobe. Kad smo otvorili vrata, ponovo su nas dočekali jauci, samo ovaj put – bili su mnogo glasniji. Polako sam ušao u sobu odmahujući glavom u potpunoj zbunjenosti. Tada sam primetio da su vrata od sobe pored otvorena.

Smrznuo sam se. Suzan i ja smo razmenili pogled razrogačenih očiju, ali polako smo počeli da se pomeramo na vrhovima prstiju. Jedino svetlo u našoj sobi bila je lampa na komodi, primetio sam mobilni telefon i komad papira kako stoje na vrhu. Na trenutak sam pomislio da smo ušli u pogrešan apartman, ali Suzan je nastavila, stala je samo kad je imala pogled u susednu sobu.

Konačno sam je sustigao i pogledao unutra, vilica mi je skoro pala na pod. Laurino stenjanje je bilo zadivljujuće, ali ni približno toliko kao prizor njihovog spajanja. Bila je potpuno gola navučena na Trentov debeo dugačak i tvrd kurac. Njeno ljupko bledo telo izgledalo je seksualno i elegantno dok se nabijala po njemu.

Njihova soba je bila prigušena, ali je od svetla na okvirima kreveta bilo dovoljno da nam njihovo “vođenje ljubavi” bude jasno kao dan. Nisam mogao da se suzdržim, ali druga stvar koju sam primetio je monstruozni izgled kurčine moga šefa!

Čak i sa te udaljenosti izgledao je kao ogromna cev od crnog čelika, gladak i obložen belim sjajem onoga što je moralo biti Laurin sekret. Moj ego se slomio čim sam to video. Njen slatki okvir klizio je gore-dole, a leđa su joj se seksualno iskrivila dok je vrpoljila svoju pičku oko njega.

Spustio sam pogled na njihove organe za parenje. Činilo se da Laura ima sjajno gipku pičkicu koja se trenutno hvatala za njegovu osovinu napetom elastičnošću. Glava joj je bila savijena unazad dok je stenjala, a duga plava kosa vodila mi je pogled do zadnjice gde su se dve masivne crne ruke stezale, erotski kontrastujući protiv njene bele kože. Crnac šef jebe svoju sekretaricu

Apsurdno, primetio sam Trentovu zastrašujuće veliku crnu mošnicu kako leži na krevetu – izgledalo je gotovo kao da u njoj stoje teniske loptice. Činilo se da se vreme usporava dok smo žena i ja gledali. Oboje smo gledali kako moj šef ubacuje svoju impresivnu crnu karu duboko u sekretaricinu prelepu belu picu. Bio je to jedan od najseksi prizora koje sam ikada video, a moj kurac mi se odmah podigao u patalonama.

Pogledao sam svoju ženu, koja je izgledala kao da je ošamućena – oči su joj bile udaljene, a usna izgrižena. Pre nego što sam smislio bilo šta da kažem, ona je sa nekoliko tihih koraka prišla komodi i podigla mobilni telefon a zatim i papirić na kojem je bilo ispisano ‘1492’ koje je ona odmah unela da otključa ekran.

Nežno mi se vratila i šapnula mi na uvo. “Zašto se ne bi udobno smestio na krevet. Laura me zamolila da slikam par slika, kako bi ih kasnije mogla poslati Benu.”

Suzan je govorila sa seksi izrazom u očima, zureći u akciju dok je pričala. Bio sam zapanjen komentarom. “Šta !? Nisi valjda ozbiljna?!”

Strasno me poljubila i uhvatila me za međunožje, opipavajući moj čvrsti kurac kroz tkaninu. “Opusti se, samo nekoliko nevljalih sličica i odmah se vraćam. Udobno se smesti na krevet.”

Nisam znao kako da reagujem, ali zatekao sam se kako klimam glavom i u delirijumu se probijam do našeg kreveta i udaljavam od pogleda u susednu sobu. Polako sam počeo da skidam cipele. Osvrnuo sam se prema vratima i primetio da je Suzan skinula štikle, najverovatnije zbog boljeg nečujnog pristupa dok se bavila špijunažom za Lauru.

Nije to bilo špijuniranje, znao sam da Trent sigurno zna za to, zašto bi inače dopustio da vrata ostanu otvorena? Dok sam otkopčavao košulju, u mom umu se pojavila strašna spoznaja. Trent je verovatno bio uzbuđen što je pokazao svoju muškost mojoj ženi. Moj kurac je počeo da se još više napreže zbog apsurda svega.

Trznuo sam glavom gledajući unazad prema vratima, ali Suzan je već otišla. Srce mi je počelo brže tući dok sam pažljivo slušao bilo koji zvuk iz susedne sobe. Skinuo sam čarape i seo na krevet, sada samo u pantalonama. Dok sam skidao donji deo, još uvek sam mogao razaznati Laurino stenjanje, sada već pomalo prigušeno. Činilo se da vreme stoji, svaka sekunda se osećala kao večnost.

KRAJ 3. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 2.5]
(Visited 2.357 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!