30 marta, 2023

Posao i Zadovoljstvo 1. Deo

mlada plava sekretarica

Suzan sam upoznao ubrzo nakon što je završila fakultet. Ona je prelepa žena, sada ima 35 godina. Voli da se održava u formi, da bude fit, ali “zaobljena” je na svim pravim mestima. Ima prirodne grudi poveće veličine i debeljuškasto, ali čvrsto dupe.

Ipak, njena najatraktivnija osobina je njen prelep osmeh – to je prirodni pandan njenoj neverovatnoj ličnosti. Ima ljupke oči boje lešnika, dugu smeđu kosu i klasične ženstvene crte lica. Ona je takođe žena koja se ne plaši da ubaci i po koju luckastu šalu kada je izazovu.

Volim njenu živahnu prirodu i to je jedan od razloga zašto sam se tako brzo zaljubio u nju. Trebalo je samo šest meseci zabavljanja pre nego što sam je zaprosio, a skoro 12 godine kasnije i dalje smo jaki i zaljubljeni kao prvog dana.

Zovem se Džim, imam 40 godina. Prosečne sam građe, ali nažalost u poslednjih nekoliko godina sam se pomalo udebljao. Suzan i ja smo imali sjajan seksualni život.. većinom vremena. Nismo najavanturističniji par, ali vodimo ljubav dosledno, barem nekoliko puta nedeljno. Iako sam prosečne moći, mogu je dosledno dovesti do zadovoljavajućeg orgazma. supruga voli da jaše kurac

Voli da me jaše u pozi kaubojke sa svojim velikim prelepim grudima koje mi se njišu na licu, to joj je verovatno omiljena poza. Osim pozitivnog seksualnog života, živimo prilično ugodno. Radim u prodaji za nacionalnog dobavljača vrhunske kancelarijske opreme – štampači, skeneri, specijalni računari – takve stvari.
***
Sedeo sam u kancelariji i pripremao se za predstojeću konferenciju kada je ušla Laura, moja sekretarica. Ima samo 28 godina, ali je veoma napredna i zrela za svoje godine. Čini se da nije uhvaćena u opsednutost društvenim mrežama. Ipak, nije da nije mogla biti, prilično sam siguran da bi bila veliki hit na nečemu poput Instagrama.

Ona je veoma atraktivna plavuša (iako previše sitna za moj ukus), veoma slatka i sa mnogo energije. Što je još važnije, ona je sjajan radnik koji vodi računa o svakom poslu koji joj zadam. Ona je takođe draga, moja supruga i ja smo je tokom godina zavoleli. Čak je počela da se oseća više kao porodica, nego kao koleginica. mlada plava sekretarica

Brzo je progovorila: “Džim, večera večeras, Ben neće moći stići – zaglavio je na poslu u kancelariji. Javi Suzan da će nas biti manje za jednog, kako ne bi morala da baca hranu.”

Podigao sam pogled, primetivši da je njena plava kosa donekle u neredu. Ben je bio njen dugogodišnji dečko, potpuno van njene lige na fizičkom odseku – barem po mom mišljenju. Bio je donekle nizak i mršav, bez muževnog izgleda. Sa obzirom na to, izgledao je kao briljantan momak, vrlo ljubazan i definitivno je bio ludo zaljubljen u Lauru. Činilo mi se da je to odnos koji je počeo kada su oboje bili fokusirani na školu, mladi, bez previše iskustva u vezama.

Laura je ostala usredsređena na svoju karijeru, a istovremeno je prerasla u prelepu ženu, a Ben nekako nije imao istu sreću. Mislim da Ben shvata da više nikada neće pronaći ulov poput nje, i za njegovo dobro – ceni je kao takvu. Ko zna, možda preterujem sa svojim pretpostavkama, možda je recimo obdaren kao konj.

Nasmejao sam se u sebi dok sam joj kimao glavom “Hvala Laura, obavestiću je.”

Voleli smo povremeno da ih pozovemo na večeru. To je bio naš način da iskažemo zahvalnost za sav posao koji ona radi za mene, a time i za Suzan. Većina žena bi se plašila da muževi imaju sekretaricu poput Laure, ali Suzan nikada nije izustila ni reč. Osim toga, odgojen sam da budem veran muškarac, i nikada nisam ni pomislio da odstupam od svog kodeksa.

Osim toga, Laura nikada nije flertovala sa mnom niti je pokazala veliko interesovanje za to. Ali se to nije moglo reći za sve muškarce u kancelariji, ona je bila “muza” nad mojim šefom. Trenton, ili samo Trent, je u srednjim četrdesetima. On je dobro uokviren čovek koji je u svoje vreme bio istaknut sportista na fakultetu.

Žene ga očigledno smatraju zgodnim, uključujući i moju ženu. Visok je, crn, mišićav i druželjubiv. On vodi posao u gotovo svim oblastima i to radi već dvadeset godina, to je njegova lična kreacija. Deo mene je osećao da je Laura poštovala to što je Trent došao iz ničega u stvorio sopstvenu kompaniju vrednu više miliona evra, negujući je i uspešno je proširujući tokom godina.

Drugi deo mene je osećao da je možda volela starije muškarce ili crnce.

Kasnije te noći Suzan je upravo završila ušuškavajući našu kćer u krevet. Nas troje smo sedeli za stolom i pred nama je bio divan obrok. Sočno pečenje uz salate i priloge, a vino i razgovor su tekli u izobilju – kao i uvek. Nas troje smo bili obučeni manje-više ležerno, ali su obe devojke izgledale primetno ljupko – kao i uvek.

Kako je veče odmicalo, nisam mogao a da se ne osetim kao da Laura nečemu teži, nešto joj pada na pamet. Bila je pričljiva kao i uvek, ali nešto o njenom izgledu, u očima, nagovestilo je da želi da razgovara o nečem ličnom. Osećao sam da imam smisla za takve stvari, za dobar savet.

I tada, ono što nam je rekla umalo me nije nateralo da se zagrcnem od vina. Jednostavno je izgovorila, nespretno, glasno – prekinuvši Suzan usred rečenice “Spavala sam sa Trentom!”

Nastala tišina bila je zaglušujuća. Suzan i ja smo gledali, ošamućeni dug trenutak, ali moja supruga je konačno progovorila

“… Hm, izvini?”

Laurino lice je bilo crveno. “Spavala sam sa Trentom! Možete li verovati !?” zvučala je naivno u svom uzbuđenju, ali je nastavila “Ben i ja smo ga poveli na večeri… i… uh, popili smo previše, Ben se onesvestio praktično – a Trent me je odveo gore u našu spavaću sobu i mi …” zastala je gledajući dole u sramoti “… Spavali smo zajedno!”

Suzan i ja smo se sada šokirano gledali. Laura nikada nije bila stidljiva u pričanju o tome koliko je mislila da je Trent privlačan, nikad se nije stidila u vezi flertovanja sa njim. Dovraga, često je o tome razgovarala sa Suzan, otvoreno se šalila sa Benom – ali pomisliti da ga je zapravo prevarila, bilo je razočaravajuće i zapanjujuće. Pre nego što sam progovorio, nastavila je, gledajući me: “Rekao mi je da će ti reći – ne želi nikakve tajne unutar “komandnog lanca”.”

Još uvek sam pokušavao da se snađem i odmahnuo sam glavom “Ne mislim da me se to baš tiče, da budem iskren …” Zastao sam, tražeći prave reči da kažem “Moram reći, Laura – Nekako sam razočaran. Mislio sam da je sve ovo samo zezanje, sav flert i to, da je nevino. ” Govorio sam donekle strogo.

Razmišljao sam o potencijalnom uticaju koji bi to moglo imati na radno okruženje. Nakon što sam prebrodio početni šok, morao sam priznati da to i nije bilo potpuno iznenađenje. Trent je bio poznat kao ženskaroš i uvek je imao drugu devojku pod rukom na bilo kom od okupljanja kompanije.

Trent takođe nije bio protiv da šaljivo koketira sa suprugama u kompaniji, posebno sa Suzan. Na skoro svakom okupljanju kompanije stavljao bi je u pomalo neprijatne situacije, dajući komplimente mojoj ženi i povremeno je neprikladno dodirujući, čak ju je u jednom trenutku namestio u svoje krilo, sve kroz kao šalu i zezanje

Na jednoj božićnoj zabavi nas troje smo bili sami u baru pred kraj noći, pijani. Otvoreno je, iako u šali, predložio Suzan da spava sa njim. Želeo je da se uveri da „obavljam dobar posao“ u smislu zadovoljavanja svoje žene. Očigledno je bio spreman da “uskoči” ako ja nisam dorastao zadatku.

Ošamario me je po leđima i zagrlio me govoreći ‘To je moj čovjek.’ kada je Suzan potvrdila da se u krevetu brinem o njoj na najbolji mogući način. To je nešto o čemu se Suzan šalila od tada.

KRAJ 1. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 3.042 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!